Перейти до змісту

Я не умею парковаться ;)

TreNeR

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 3,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Ось так буває.

Прикро, що не дочекався водія запитати в якій автошколі вчать так паркуватись.

ни че не понятно :_02: кто мудак из трех

телку надо было поближе заснять - тема сисек не раскрыта :0155:

Опубліковано

ни че не понятно :_02: кто мудак из трех

телку надо было поближе заснять - тема сисек не раскрыта :0155:

Якщо не ясно хто зайняв 2 (а то й 3) місця для парковки, то що ж тут пояснювати.

А за тьолку можна і в пику схлопотати, аби мордяка думала що патякає.

Опубліковано

Якщо не ясно хто зайняв 2 (а то й 3) місця для парковки, то що ж тут пояснювати.

якби не синя тойота (чи хто там), то біля копійки ще 2 машини стане, правда ж? мудак - водій бусика?

Чи водій копійки, який припаркувався типу як на тротуарі і перпендикулярно до решти авто?

Опубліковано

Андрюха, не нервуйся так, пояснив би одразу хто мудак, то й зайвих питань не виникало б

Зазвичай авто які паркуються стоять так як на схемі. Бус же став так, що за ним проїхати навіть в карман не можливо.

post-119-0-91339000-1370756316_thumb.jpg

Опубліковано

жжжжжесть. значить, по твоєму, паркуватись на тротуарі і на "газоні" це нормально? Чи ти так борду тролиш? ;)

Опубліковано

жжжжжесть. значить, по твоєму, паркуватись на тротуарі і на "газоні" це нормально? Чи ти так борду тролиш? ;)

Та не тролю :)

Дехто в нас ще може перед самим входом в під'їзд поставити авто. Так що з коляскою і не вийдеш.

Так що наших реаліях вважаю намальовану схему прийнятним варіантом, хоча б по тій причині, що по тому куску тротуару ніхто не ходить, а на газон колеса зазвичай не попадають, хоча це залежить від того, як стане перший паркувальник.

Опубліковано

А хто знає, може водій на ванетте просто когось чекає, припаркувався там на 2 хв? Можливо він сидить, десь там, всередині.

Опубліковано

А хто знає, може водій на ванетте просто когось чекає, припаркувався там на 2 хв?

В тому то й справа, що водія не було і точно більше пів години.

Опубліковано

а давайте тепер по-чесному: невже ні в кого ні разу в житті не було ситуації, в якій він припарковувався, ставав чи зупинявся так, що оточуючим це могло б не сподобатися.

я, поклавши руку на серце, такого стверджувати не можу, хоча намагаюся не порушувати ПДР та моральних, етичних правил також.

зовсім інше діло, якщо це вже систематично.

Опубліковано

Плюс у кожному дворі свої неписані правила паркування, тому й чудачок міг просто цього не знати...

Опубліковано

а давайте тепер по-чесному: невже ні в кого ні разу в житті не було ситуації, в якій він припарковувався, ставав чи зупинявся так, що оточуючим це могло б не сподобатися.

я, поклавши руку на серце, такого стверджувати не можу, хоча намагаюся не порушувати ПДР та моральних, етичних правил також.

зовсім інше діло, якщо це вже систематично.

Я сподіваюсь, що Ви не переглядали попередні 40 сторінок з фото, бо з Вашим баченням це було б марною тратою часу.

Опубліковано

на цій фото я не помітив жолного настільки погано припаркований авто, щоб його постити в даній темі.

А те, що вони стоять на 1 метр вліво/вправо, від того як би Вам хотілося (фото 2), то це не робить їх автоматично муд..ми. Тим більше, пропонований Вами варіант з порушеннями ПДР, а так. як вони стоять, ніхто нікому не заважає ні проїхати ні пройти. ІМХО

Опубліковано

Бачив таке біля "Каравана", там є маленька велостоянка, а якийсь дядя припаркувався вздовж неї, ще й прив'язав свій транспорт.

• 2 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

вчора прислали ММСку (ПАККО, Ковельська)

Ладно, не було б місця, хоча це не виправдання (тому й номер не замальовував) ..

post-5266-0-73276500-1372698565_thumb.jp

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Saddy, Volyniaka

Коли бачу таке паркування жалію що поруч немає сліпого пішохода з паличкою, який би вперто йшов по пішохідному переходу перевіряючи паличкою чи немає перед ним сторонніх об’єктів…

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...