Перейти до змісту

Я не умею парковаться ;)

TreNeR

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 3,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

"Я, водило жіночої статі (мудило) не маю місця для парковки свого довжелезного лімузина. Отож стаю на в'їзді-виїзді - ХАЙ ВЕСЬ СВІТ ЗАЧЕКАЄ. Буду через годину або пізніше...

P.S. Виїзджаючи з парковки поворотні ліхтарі включати НЕ БУДУ. Здогадайтесь самі!"

Вибачайте за якість - фото телефоном

post-4767-0-79597900-1297343630_thumb.jp

post-4767-0-75144700-1297343652_thumb.jp

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Полицейский Инспектор Дорожного Регулирования (ПИДР), Государственная Единая Инспекция (ГЕИ)... А ведь все начиналось с обычных голубых номеров...

Опубліковано

В авто нікого не було. Біля лівої обочини метрів з 15 обочини вільної від машин.

post-3641-0-50620200-1298655697_thumb.jp

UPD. Тільки зараз звернув увагу на друге авто! Два "залєпка" в одному кадрі! :D

Опубліковано

post-2135-0-66863300-1296033663_thumb.jp

панянка так класно припаркувалася, хоча перед мерсом ще на 2 машини місця було, і подибала в аптеку...

шкода що там немає пігулок, які мізків добавляють

Знаю цю панянку-вчительку дуже давно.....дуже цікаво вона виїжджає з двору...кунсткамера відпочиває :blush:

• 2 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

то voldf, жигулєвод, звичайно, мудак, але ж правил не порушив

нєнє! Як раз і порушив! Я мінімум один пункт:

15.9. Зупинка забороняється:

и) ближче 10 м від виїздів з прилеглих територій і безпосередньо в місці виїзду.

15.10. Стоянка забороняється:

а) у місцях, де заборонена зупинка;

б) на тротуарах (крім місць, позначених відповідними дорожніми знаками, встановленими з табличками);

в) на тротуарах, за винятком легкових автомобілів та мотоциклів, які можуть бути поставлені на краю тротуарів, де для руху пішоходів залишається щонайменше 2 м;

д) у місцях, де транспортний засіб, що стоїть, зробить неможливим рух інших транспортних засобів або створить перешкоду для руху пішоходів.

Опубліковано

дякую Dream, саме це мало на меті показати моє фото, просто в цій вітці звичніше просто класти фото (хто рзнає правила той зрозуміє хто в чому не прав). :rolleyes:

Опубліковано

просто в цій вітці звичніше просто класти фото (хто рзнає правила той зрозуміє хто в чому не прав)

Нє, нє, і ще раз нє! Як показує практика тут, то найкраще всього - фото обговорювати. Врешті решт - "павтарєніє - мать учєнія". ;)

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Ліворуч повністю пусто на місці парковки, як і навпроти єдина машина, але на тротуарі, певно, цікавіше.

Мені з коляскою прийшлось по бордюрах обминати того пана.

post-2742-0-66130400-1301667924_thumb.jp

Опубліковано

Мене пару разів так "підставляли": втиснувся де зміг, а через пару хвилин з'являється куча вільного місця і я потім з нетерпінням чекаю "свого" фото тут :)

Опубліковано

Можливо, але не в цьому місці. Бо в даному випадку там і в двір заїхати можна, і на самій дорозі припаркуватися ;)

Опубліковано
Описание ситуации.

Джип стоит аккурат посередине тоннеля: до входа и до выхода из него равное расстояние метра в 4. От носа до стены - 15 см. От жопы до стены - 10. Вокруг консилиум водителей и сочувствующих.

d9a7927eca9c.jpg57607edc8a87.jpg

Опубліковано

Я б пробував зняти запаску з чохлом, а далі справа техніки. Але як так він (вона) умудрився(-лась), то це звісно загадака?! :blink:

Опубліковано

Але як так він (вона) умудрився(-лась), то це звісно загадака?! :blink:

Я впевнена, що там добрі люди допомогли умудритись за якісь попередні "заслуги" :D

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...