Перейти до змісту

Я не умею парковаться ;)

TreNeR

Рекомендовані повідомлення

Сьогодні на Дубнівській.

Улибнуло :)

в следующий раз гвозьдем нацарапает :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...
  • Відповідей 3,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Парковка біля "Пакко" на Ковельській...

Хто там крокує не в ногу?

post-5266-0-34146000-1292943380_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В суботу біля "Нової ліні"...

Водія в машині і поблизу не було. Не знаю, як довго стояло те чудо, бо ми поспішали й поїхали.

post-9489-0-96465500-1293461073_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кто там у нас к полиграфии ближе, распечатайте плиз пару сотен экземпляров, а мы тут всей бордой расклеим :

421cb6f9d2.jpg

ибо зае$%ло уже.. по некоторым улицам пройти вообще нереально :dont:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

27 грудня біля нашої кантори

post-7654-0-91951400-1293517167_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора, біля "Тещиного язика", 22.00, дорога пуста, але одне №%ло рівнесенько так припаркувало свій Ланцер 10 на тротуарі, прохожі обходили проїжджою частиною.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

жостко канєшно, за таке можна і без рук остатись

96_medium.jpg94_medium.jpg

звідси

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Згідний що не зручно і мені не зручно, але яб такою х... не займався, ні розкраскою ні отими тупими плакатами "состоит из дерева". Бред якись

post-684-0-72744000-1293558396_thumb.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ааааааа улибнуло, то напевно якийсь реальний чувак на шевролеті. Купи машину права отримай в подарунок

так тому козлу і треба

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в переддень нового року

post-5438-0-52032500-1294062212_thumb.jp

post-5438-0-65475000-1294062229_thumb.jppost-5438-0-53694500-1294062240_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене в дворі.

Фотала через скло.

post-8000-0-23988000-1294063466_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

post-111-0-67074900-1294397694_thumb.jpg

Перед ним 50 метрів, є нормальна розчищена парковка Смачно, де все було вільно...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Йому чи їй в садік тре ) 50м це перебор...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

садик вообще-то с другой стороны дороги и до входа еще метров 10-15, а так как стало это чудо парковаться нельзя согласно ПДР!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні садки не працюють

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вобщім щоб там не було але водій паркуватись не вміє :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так как стало это чудо парковаться нельзя согласно ПДР

Якщо оцінювати тільки по фото, то можна (п.15.3 ПДР) - до протилежної обочини є 3 м (п.15.9,д)). Інша справа, що з тієї сторони зліва ззаду фотографа є знак "Зупинка маршрутного таксі", але хіба ж то є перешкодою для мільйонів автолюбителів?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

15.9. Зупинка забороняється:

а) на залізничних переїздах;

б) на трамвайних коліях (крім випадків, обумовлених пунктом 15.8 цих Правил);

в) на естакадах, мостах, шляхопроводах і під ними, а також у тунелях;

г) на пішохідних переходах і ближче 10 м від них з обох боків, крім випадків надання переваги в русі;

ґ) на перехрестях та ближче 10 м від краю перехрещуваної проїзної частини за відсутності на них пішохідного переходу, за винятком зупинки для надання переваги в русі та зупинки проти бокового проїзду на Т-подібних перехрестях, де є суцільна лінія розмітки або розділювальна смуга;

д) у місцях, де відстань між суцільною лінією розмітки, розділювальною смугою чи протилежним краєм проїзної частини і транспортним засобом, що зупинився, менше 3 м;

е) ближче 30 м від посадкових майданчиків для зупинки маршрутних транспортних засобів, а коли їх немає - ближче 30 м від дорожнього знака такої зупинки з обох боків;

є) ближче 10 м від позначеного місця виконання дорожніх робіт і в зоні їх виконання, де це створить перешкоди технологічним транспортним засобам, що працюють;

ж) у місцях, де буде неможливим зустрічний роз'їзд або об'їзд транспортного засобу, що зупинився;

з) у місцях, де транспортний засіб закриває від інших водіїв сигнали світлофора або дорожні знаки;

и) ближче 10 м від виїздів з прилеглих територій і безпосередньо в місці виїзду.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

SysR, а я про що?

можна - до протилежної обочини є 3 м
мінімум. А ні розмітки, ні розділювальної смуги не видно/немає.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

post-111-0-67074900-1294397694_thumb.jpg

Перед ним 50 метрів, є нормальна розчищена парковка Смачно, де все було вільно...

Каєн vs масквіч?)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та нормально стоїть, що там знак є "зупинку заборонено"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

shono я не проти того каєна, а просто показав як людина паркується. Проти нього, на москвічі, я б хіба що міг виграти в номінації в кого дешевша і старіша машина :)))))

nicolay чесно я вам і писати нічого не хочу, в Індії чув, що є місця де люди йдуть, потім сядуть собі і справлять нужду по-большому, законом це там не заборонено... Там відповідно такі етичні і моральні норми. Веселих всім свят !!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А як боротись з тими, хто собі "застовбив" місце парковкі біля будинку свого, поставив собі міні шлагбаума, або парковщика на ключу, то це нормально?

Якби кожен знав, що якщо не так припаркується, і прийде, а на машині буде краскою написано слово "мудєль", то в другий раз після того як відітре краску, або як проїдеться до автосервісу, щоб все місто побачило його, буде думати і про інших людей.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

shono я не проти того каєна, а просто показав як людина паркується. Проти нього, на москвічі, я б хіба що міг виграти в номінації в кого дешевша і старіша машина :)))))

nicolay чесно я вам і писати нічого не хочу, в Індії чув, що є місця де люди йдуть, потім сядуть собі і справлять нужду по-большому, законом це там не заборонено... Там відповідно такі етичні і моральні норми. Веселих всім свят !!!

На фотці немає жодного порушення правил дорожнього руху, при чому тут Індія, каєни-москвічі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...