Перейти до змісту

Я не умею парковаться ;)

TreNeR

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 3,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

До речі, на рахунок зупинки відповідно до ПДР.

А чи знаєте ви, що по ПДР не можна зупинятись в межах 30 м до і після знаків 5.41-5.44 (не вдаваючись в деталі типу "карману для паркування"), в межах 10 м від виїздів з другорядних вулиць, прилеглих територій та від пішоходних переходів в обидві сторони, також на і під мостами та шляхопроводами тощо? А раз так, то, імхо, відсотків 80-90 довжини вулиць Луцька, по яких рухається маршрутний транспорт, є такими, на яких ЗУПИНКА ЗАБОРОНЕНА відповідно до ПДР! Як вам таке, а? Де тоді, скажіть, будь ласка, дівати своє авто?

ПиСи. Як хтось сказав: "Після того, як я став водієм, я став іншим пішоходом"...

Опубліковано

Є зупинка по ПДР, а є по людські. І якщо людині впадло поставити машину за 30 метрів, і він ставить її, загородивши тротуар так, що мамам доводиться обходити його круту бємєве по болоту, то як таку людину можна назвати? І як можна назвати таку парковку...

Опубліковано

D@ve, таких слів правила форуму забороняють писати ;) Але як мінімум "... штопаний".

Є зупинка по ПДР, а є по людські.

Сам знаєш - нашим даішникам "по-людськи" постільки-поскільки - аби протоколів і рублів накосити.

Опубліковано

Є зупинка по ПДР, а є по людські. І якщо людині впадло поставити машину за 30 метрів, і він ставить її, загородивши тротуар так, що мамам доводиться обходити його круту бємєве по болоту, то як таку людину можна назвати? І як можна назвати таку парковку...

" Мажорам" до одного місця де поставити машину... В місті є маса проблем і парковка одне із них! міліція (ДАІ) ніколи не вирішить цю проблему! "Батьки" міста мало переймаються. Замкнуте коло виходить.

P/S. цитата: " ...закони діють тоді- КОЛИ ВОНИ ВИКОНУЮТЬСЯ..."

Опубліковано

Регулярно на парковці по вул.Клима Савури біля магазину "Мікс" знаходиться бичуган, що стає впоперек стоянки, займаючи зо три місця.

post-5266-1273050931,28_thumb.jpg

Опубліковано

А як вам це?! На панелі приборів лежала м"яка іграшка - думаю всім зрозуміло хто власник авто :). Нічого не маю проти жінок за кермом, але таке за ними часто помічаю :rolleyes:

post-7613-1273226417,14_thumb.jpg

Опубліковано

А як вам це?! На панелі приборів лежала м"яка іграшка - думаю всім зрозуміло хто власник авто :). Нічого не маю проти жінок за кермом, але таке за ними часто помічаю :rolleyes:

Я б тоже так став, нікому не заважає, а як стати по інакшому )

Опубліковано

А як вам це?! На панелі приборів лежала м"яка іграшка - думаю всім зрозуміло хто власник авто :). Нічого не маю проти жінок за кермом, але таке за ними часто помічаю :rolleyes:

Вашпе, дуже навіть грамотно, як на мене, запаркувалась, або запаркувався :) Andrew_Best правильно підмітив, по-іншому тут і не станеш.

Опубліковано

А як вам це?! На панелі приборів лежала м"яка іграшка - думаю всім зрозуміло хто власник авто :). Нічого не маю проти жінок за кермом, але таке за ними часто помічаю :rolleyes:

Ну  тоді поясни як водієві легковушки потрапити за кермо?! Якщо ти теж так паркуєшся -то це вже біда!!! 

Опубліковано

Ну тоді поясни як водієві легковушки потрапити за кермо?! Якщо ти теж так паркуєшся -то це вже біда!!!

Там ще місця - таком протиснутись можна. :)

Опубліковано

post-6505-1273303787,55_thumb.jpg

Рядом с опелем хозяин. После фото уехал минут через 5. До этого был припаркован минут 20. Мерседес и дальше продолжает стоять на этом же месте.

P.S. парковка не далеко от магазина "Слон"

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Щойно колєга прислав фотку з сопроводіловкою. Викладаю.

Один «воділа» на білій шкоді повернув з Шопена на Коперніка і зупинився за 3 метри за перехрестям. За ним з Шопена змогла вміститись тільки одна машина. Його колега на Ланосі виїхав на тротуар. Вийшли поговорити. Вулиця Коперінка вузька, і автомобіль який повернув за шкодою на Коперніка не міг обїхати ту шкоду, зважаючи на довгу чергу авто по зустрічній полосі. Ті ж в свою чергу не могли виїхати на Шопена, бо там зібралась черга бажаючих повернути на Коперніка. В результаті на Шопена і Коперінка зібралось більше 10 машин, які чекали поки наговориться водій Шкоди.

post-5266-1275551253,95_thumb.jpg

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Один з дворів-колодязів на Кравчука.

Відверто кажучи, я не знаю в якій послідовності мають виїзджати машини (на фото), можливо вони приїхали однією компанією і поїдуть всі разом, тому й номери вирізано.

Але якщо вишневій дев"ятці виїзджати першій...

post-5266-1276760310,77_thumb.jpg

Опубліковано

ну як відомо, в дворах багатоповерхівок місця для стоянки просто "нємєрянно" то думаю шо мешканці будинку знайшли вихід, не дуже зручний для себе .. але всеж таки ...

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Вот так стояла ця БЕХА хвилин 20 коли з одної сторони "зековозка" Газель хтіла проїхати, а потім з другої ще одна пробувала... потом вишла пані водій з перукарні шо рядом вся із сєбя і укатила тіпа спішить!

post-155-1277494391,26_thumb.jpg

Опубліковано

блог в уютной жжшкє по поводу "я паркуюсь как мудак"

можна і в луцьку отгрохать таку акцію =)

ефективніше буде роз****ювати вікна і світло - надовше запамятають

• 1 місяць потому...
  • Адміністратори
Опубліковано

Єдина доріжка в парк, по якій можна пройти з коляскою; і тут знайдеться чудо, що загородить прохід порушуючи ПДР.

post-10-1281865046,57_thumb.jpg

Опубліковано

Єдина доріжка в парк, по якій можна пройти з коляскою; і тут знайдеться чудо, що загородить прохід порушуючи ПДР.

post-10-1281865046,57_thumb.jpg

тут на тому ж місці

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...