Перейти до змісту

Я не умею парковаться ;)

TreNeR

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
3 годин тому, volks сказано:

Навіть якщо і так то справа ще є СВИНІ в своєму природному середовищі.

Вони чекають муніципалів, не спугни :_39:

• 2 тижня потому...
  • Відповідей 3,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

паркування на зелених насадженнях  ( центральний парк. постійна ситуація . муніципали  та полісцаї  ви не знаєте де можна протоколів за один заїзд наскосити ??? ) 

вхід в магазин ( білий т4)

вхід в підїзд (лада 2114)

+ паркування на пішохідній стежці та на зел.нас. біля дитячої обласної лікарні ( постійна ситуація в приймальні дні ) поруч стоянка дай 10грн за пару год. і не будь БИДЛОМ

і до речі патрульні ігнорять останнє місце і проїзджають повз постійно !!! ( при наявності правопорушеннь ) ( в тих студентів з жетонами постійна відмазка , нема водія то що нам його чекати ??? ДА мЛЯ чекати бо їх там купа і за зміну можна місячний план виконати по протоколам )

20180901_121656.jpg

20180901_121659.jpg

20180901_121724.jpg

20180901_121824.jpg

20180901_122041.jpg

20180901_122157.jpg

20180901_122205.jpg

20180901_122219.jpg

20190114_153345.jpg

20190130_181212.jpg

Опубліковано
32 хвилин тому, YUR4IKLIM сказано:

( в тих студентів з жетонами постійна відмазка , нема водія то що нам його чекати ???

а як що до повипускати повітря зі всіх колес?

приходить новорос до машинки а тут бац - треба качати

Спойлер

ох зараз налетять захисники "часной собствєнності - моя машина, где хочу там і ставлю"

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Цікаво, чому поліція не може штрафувати згідно наших фото ?

зробили б портал, куди заливати фото і вперед...наповнювати бюджет

Опубліковано
2 минуты назад, Marshall сказал:

конкретно по останній фотці: ти можеш доказати, що авто стоїть, а не їде ? можеш доказати, що воно стоїть, тому що припаркувалось, а не тому, що пропускає транспорт на головній дорозі ?

Опубліковано
Just now, MANJAK11 said:

конкретно по останній фотці: ти можеш доказати, що авто стоїть, а не їде ? можеш доказати, що воно стоїть, тому що припаркувалось, а не тому, що пропускає транспорт на головній дорозі ?

можу. сфоткати з іншого ракурсу, де буде видно номерний знак і не буде видно водія за кермом

Опубліковано
Только что, Marshall сказал:

можу. сфоткати з іншого ракурсу, де буде видно номерний знак і не буде видно водія за кермом

я ж спеціально уточнив, що по останній фотці. Те, що ти можеш сфоткати з іншого ракурсу, ніхто не сумніваєтся :) 

Опубліковано
В 21.02.2019 в 11:25, jack74 сказал:

а там ті арки точно проїздні? Мож там нема проїзду машинам, от і попаркувались так...

точно не проїздні

Опубліковано
3 минуты назад, Marshall сказал:

і в догонку )))) ну значить можна стояти, когось чекати, не виходячи з машини :) 

Опубліковано
1 minute ago, MANJAK11 said:

і в догонку )))) ну значить можна стояти, когось чекати, не виходячи з машини :) 

тоді поліції буде легше вручити постанову :)

Опубліковано
13 часов назад, Marshall сказал:

В законодавстві не прописаний такий механізм.
Наразі штрафується водій, а не автомобіль. Як довести, що саме та людина була за кермом?

Опубліковано
57 хвилин тому, FOX сказано:

Наразі штрафується водій, а не автомобіль.

вже йдуть "листи щастя" власнику автомобіля, а не водію. Вчора братисі сюди в Луцьк прийшов "штраф" за неправильне паркування машини у Львові (машиною катається її дядько, а машина оформлена на неї)

І це, в принципі, правильно - раз ти даєш свою власність комусь, то будь готовий відповідати за наслідки. Довіряєш людині - будь готовий за неї заплатити, не довіряєш - не давай машину.

Це стосовно парковки та дрібних порушень, маю на увазі. Бо за Кримінальні злочини все ж має відповідати той, хто їх вчиняє.

57 хвилин тому, FOX сказано:

В законодавстві не прописаний такий механізм.

Немає механізму штрафування по "лівій" фотографії, тобто фіксувати порушення мають право лише ті, хто мають право.

Опубліковано
10 минут назад, jack74 сказал:

Вчора братисі сюди в Луцьк прийшов "штраф" за неправильне паркування машини у Львові (машиною катається її дядько, а машина оформлена на неї)

а докази надаються? в якому вигляді?

Опубліковано
Только что, Zevs_Isver сказал:

думаєш фотошоплять?

просто цікаво

є ж багато неоднозначних моментів в плані порушив чи не порушив (час паркування, відстані різноманітні і т.д.). невже все фіксують?

Опубліковано
Щойно, Arden сказано:

просто цікаво

є ж багато неоднозначних моментів в плані порушив чи не порушив (час паркування, відстані різноманітні і т.д.). невже все фіксують?

в вигляді оффтопу:

в Варшаві пару років тому гуляв дворами біля жд вокзалу

бачив як 2ві панянки в формі виписували штраф за паркову, виписали, поклали  під "щітку склоочисника", зробили фото і пішли собі далі...

не треба винаходити велосипед - просто перейняти досвід сусідів

Опубліковано
44 хвилин тому, Zevs_Isver сказано:

не треба винаходити велосипед - просто перейняти досвід сусідів

от саме так - "панянки у формі", а не будь-який доморощений фотолюбітєль-д'артаньян

56 хвилин тому, Arden сказано:

а докази надаються? в якому вигляді?

я ще не бачив того "листа щастя", має привезти показати, бо не знають, як сплатити (там QR-код є - прогрес! :))

Опубліковано
21 годин тому, MANJAK11 сказано:

лінь мені було назад вертатись для кращого фото, хоча для справи можна було б. але, якщо не помиляюсь, несанкціонована зйомка не може бути доказом на суді...

Опубліковано
On 4/12/2019 at 12:26 PM, Zevs_Isver said:

в Варшаві пару років тому гуляв дворами біля жд вокзалу

бачив як 2ві панянки в формі виписували штраф за паркову, виписали, поклали  під "щітку склоочисника", зробили фото і пішли собі далі...

Нещодавно у Львові, припаркувався біля консерваторії. Йду по вулиці - бачу папірці на склі під щітками. Дістав одного почитав постанову...повернувся і перепаркував своє авто :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...