Перейти до змісту

Я не умею парковаться ;)

TreNeR

Рекомендовані повідомлення

Ну может "добили" бабосами в кошелек ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 3,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

пятое колесо помогает парковаться...

http://prikol.bigmir.net/view/136785/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Літери знака не мають збігатися з літеросполукою, що визначає територіальну приналежність автомобіля.

А як же наші рідні лексуси (давно правда не бачив) з номерними знаками "ЛУЦЬК", "ВОЛИНЬ"? ))

Прочитав ще раз і зрозумів шо то я не про те ))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну і хто воно після цього?

post-58-1238768474.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

а от ще один геній парковки

post-5438-1239537179.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Париж. Золота норма парковки:

IMG263-1239542241.jpg

IMG263-1239542297.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Які дії порадити для виховної роботи з "майстрами парковки" ?

post-4754-1239552379.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

много фоток которые приклеены здесь вообще не имеют ничего общего с манерой парковаться. судя по всему многие "писатели" вообще никогда за рулём не сидели а расписывают здесь как заправские водили с многолетним стажем. в Луцке в последнее время стало очень сложно ездить соответственно и парковать своего "коня" тоже дело сложное. пример: в моем дворе которому отроду всего навсего 2-ва года, поставить на запланированной площадке можно всего навсего около 20-ти автомобилей!!!, а квартир в доме сколько?, явно не 20-ть!! Вот и приходится ставить автомобиль на газоне или выезжать одной осью на тротуар. Ведь даже заезд во двор проложен дорогой в ширину 3-и метра, как здесь могут разминуться 2-ва идущих друг другу на встречу автомобиля? Скажем же все дружно нашим архитекторам и планировщикам большое в ковычках "СПАСИБО", ведь благодаря им мы ездим по плохим дорогам и паркуемся где попало.

Пишите по существу а не только для того что-бы "засветиться" мол смотрите какой я!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори
Які дії порадити для виховної роботи з "майстрами парковки" ?

для АУДІ? вивернути йому смітник на капот :)?

много фоток которые приклеены здесь вообще не имеют ничего общего с манерой парковаться. судя по всему многие "писатели" вообще никогда за рулём не сидели а расписывают здесь как заправские водили с многолетним стажем. в Луцке в последнее время стало очень сложно ездить соответственно и парковать своего "коня" тоже дело сложное. пример: в моем дворе которому отроду всего навсего 2-ва года, поставить на запланированной площадке можно всего навсего около 20-ти автомобилей!!!, а квартир в доме сколько?, явно не 20-ть!! Вот и приходится ставить автомобиль на газоне или выезжать одной осью на тротуар. Ведь даже заезд во двор проложен дорогой в ширину 3-и метра, как здесь могут разминуться 2-ва идущих друг другу на встречу автомобиля? Скажем же все дружно нашим архитекторам и планировщикам большое в ковычках "СПАСИБО", ведь благодаря им мы ездим по плохим дорогам и паркуемся где попало.

Пишите по существу а не только для того что-бы "засветиться" мол смотрите какой я!

Ти вважаєш що я, з дитиною в колясці, повинен виїхати на дорогу щоб обминути припаркованого дибіла на тротуарі? Я буду виставляти фото таких мудаків стільки скільки вони будуть мені заважати порушуючи власнопідписані ПДР.

Приклад, вул. Глушець. Теке там відбувається практично щодня.

post-10-1239567778.jpg

Доречі коли я фотографував, той останній чорт видно замітив і дав по газам, втік.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вот и я говорю: у меня что, дед зря воевал? Чтобы всякие мудаки на месте моей парковки ото теперь в пятиэтажке борщ варили???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти вважаєш що я, з дитиною в колясці, повинен виїхати на дорогу щоб обминути припаркованого дибіла на тротуарі? Я буду виставляти фото таких мудаків стільки скільки вони будуть мені заважати порушуючи власнопідписані ПДР.

Приклад, вул. Глушець. Теке там відбувається практично щодня.

post-10-1239567778.jpg

Доречі коли я фотографував, той останній чорт видно замітив і дав по газам, втік.

Я привёл в пример не все фотографии. Читай внимательнее.... Как раз твоя фотка в тему, там действительно полный хаос. Рынок рядом... технику ставить негде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікаво а що дешевше, штраф за порковку під знаком чи на тротуарі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Еще один вариант мести за неправильную парковку

Проблемы парковки в наше время все больше заставляют идти на неординарные шаги.

Владелец этой девятки был неприятно удивлен когда увидел в проемах своего авто строительную пену.

parc1.jpg

parc2.jpg

parc3.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Еще один вариант мести за неправильную парковку

Проблемы парковки в наше время все больше заставляют идти на неординарные шаги.

Владелец этой девятки был неприятно удивлен когда увидел в проемах своего авто строительную пену.

А якщо немає часу на "ювелірне" запінення всіх щілин - достатньо в вихлопну трубу задути.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А якщо немає часу на "ювелірне" запінення всіх щілин - достатньо в вихлопну трубу задути.

Гы. Мы в детстве когда-то картошку запихивали в выхлопные трубы... по две-три штуки... ну и матов же было... :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

картошку - долго, да и небезопасно. если бабахнет - уже уголовщина начинается. намного эффективнее с усилием закинуть в трубу пару шариков от большого подшипника, так чтобы они осели в глушителе. грохотать будет нещадно, а без снятия глушака их оттуда не достать, да еще и догадаться надо, что гремит именно там - обычно все склонны грешить на подвеску

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Места мало

А кому он мешает? Может его окно выходит прям на машинку, может спереди стоял товаришь, а он подьехал?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Може не по темі.

Надибав в неті 18 способів боротьби з сусідськими машинами, для "парковщиків" теж покатаять

18_________.doc

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можу для особливо обдарованих заміряти відстань між автомобілем і бордюром. З іншого боку таку картину вчора я спостерігав з самого обіду доки не стемніло.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можу для особливо обдарованих заміряти відстань між автомобілем і бордюром. З іншого боку таку картину вчора я спостерігав з самого обіду доки не стемніло.

Замеряй, и я уверен что там мусоровоз пройдет без проблем, к нам во двор на Сухомлинського еще и не такими путями мусоровоз заезжает и не проблема.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Места мало

А кому он мешает? Может его окно выходит прям на машинку, может спереди стоял товаришь, а он подьехал?

Я памятаю як рік тому був в мене в будину пожар, автомобіль пожарки не міг нормально підїхати до будинку бо понаставляли авто ... але добило те, шо всі ті водії повилазили на свої балкони і дерли голову хто вверх хто в низ і жахались від пожару, але жодному недоумку не дійшло шо потрібно вийти з хати і прибрати свої "корчі" і дати дорогоу спецтехніці пожарної та швидкої мля.

І до коментару, "окно выходит прям на машинку" .... в нас авто стояла в гаражі за 10 км від булинку де проживаємо і не скучали за автомобілем ))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ширина амулета 1682. Так що там ще один поставити можна.

Флуд зверху почистив. І на майбутнє, дійсно ідіотьскі методи парковки будемо залишати, а фото сумнівних ситуацій на наш розсуд будемо видаляти без обговорення. Особливо активні "фотографи" будуть отримувати попередження

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мусоровоз КамАЗ

Габаритные размеры, мм

– длина 8230

– ширина 2500

- Радиус разворота шасси 10,5 м.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...