Перейти до змісту

Я не умею парковаться ;)

TreNeR

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 3,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

За мною йшли дві мамочки з колясками............. Таких матюків я давно не чув........

наше майбутнє культуру всмоктує разом із материнським молоком...

Опубліковано

Там така картина досить часта і варіантів, як правило, два: або покійник в панахиді, або шабаш СБУшників.

Опубліковано

Вчора, поворот з Шевченка на Заповітну, навпроти ДЮСШ припаркувались два ОЛЕНІ..... Створили таку пробку.......... нема слів...

Yb7kg.th.jpg

3KrPk.th.jpg

Опубліковано

Це він так став, щоб пенсіонерам і людям з обмеженими фізичними можливостями легше було до Пенсійного фонду втрапити, не інакше.

Q8prI.jpg

Опубліковано

легше було до Пенсійного фонду втрапити, не інакше.

Бачиш. Там уклон. Так от бабця/дідусь будуть йти до Пенсійного, буде об що спертись))))))))))

Опубліковано

легше було до Пенсійного фонду втрапити, не інакше.

Бачиш. Там уклон. Так от бабця/дідусь будуть йти до Пенсійного, буде об що спертись))))))))))

Якщо він так турбується про пенсіонерів, то чому машину не помив? Чи він хоче, що б люди забруднили ноги, копаючи машину руки, впираючись в машину?

Опубліковано

Винниченка и Бандеры с их бизнес-плотностью вообще заповедник для гуру парковки. вот, только что на Винниченка :

Vj0lE.jpg

реально, стоит так близко к стене, что два человека не разминаются, коляска не проезжает :dont: что мешало поставить машину хотя бы параллельно дороге – вообще непонятно.

Опубліковано

Ати

...

Бати

...Стоять ї....ти!!!

До речі, таке паркування (на тротуарі) для цього місця (Бандери-Винниченка) зовсім не рідкість.

Я коли тудою їду - там завжди так машини запарковані.

Опубліковано

реально, стоит так близко к стене, что два человека не разминаются, коляска не проезжает :dont: что мешало поставить машину хотя бы параллельно дороге – вообще непонятно.

Вопрос, конечно, риторический, но ответ просто напрашивается. Смотрим на цвет машины, возле какого магазина припаркована и делаем вывод про цвет волос водителя (независимо от пола)))

Такие мчудачки еще напротив обувного, что по соседству с Панно паркуются, четвертая школа - вообще, горячая точка :)

Опубліковано

За кермом було блондінко.

Авто залишила з заведеним мотором та дитиною років 6-9 в середині.

Навіть напис білою фарбою на асфальті "місце парковки для баранів" не зупинив панянку :(

post-119-0-30870800-1380901457_thumb.jpg

Опубліковано

Этот чудак на букву "м", водитель Тоуоты, чудак еще и потому, что мало того, что прижался к Ладе, так еще и вышел со своей чудачкой, она переползла через левую дверь, заценили свое паркование, повернулись и почапали неспеша в сторону рынка. И было место, куда машину переставить.

%25D0%25A4%25D0%25BE%25D1%2582%25D0%25BE0209.jpg

Опубліковано

Ось також "красавєц" запаркувався.

h_1381170183_2775907_29deec8344.jpg

пр. Волі, справа дитяча бібліотека та перукарня.

З.І. Сорі за якість, фоткав тапком.

Опубліковано

Корвет....

Навіть обсирати не буду

Бачив його вчора на Соборності ..... в живу він виглядає на багато ефектніше

Опубліковано

У меня предложение - создать темы "АвтоНЕбыдло", или - "Я умею парковаться". У меня ощущение, что порядочные водилы и умеющие парковаться уже в подавляющем меньшенстве. Фиксировать всех мудаков, уже лень и скучно. Но только что один мужчина на бусе припарковался аккуратно у нас перед магазином на парковке, места оставил и прохожим и другим водителям, так еще и зашел ко мне с извинениями, сказать, что он не надолго. Сижу... плАчу от умиленья... Ведь, ко всему, у нас блокераторы спилили, паркуются все подряд. На площадке перед магазином - аншлаг - не пройти, не проползти. И всем на всех - насрать.

И редких порядочных хочется отметить как-то

Опубліковано

что мешало поставить машину хотя бы параллельно дороге – вообще непонятно.

Отсутствие ума, видимо.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...