Перейти до змісту

Переезд в Луцк

caramail

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
2 минуты назад, Nokian сказал:

Дужехороше місце в .Огієнка, 8 Березня.

якщо без машини, саме гірше місце, бо в будь яку точку прийдется пиляти пішки, і в дощ і в сніг і в град

• Відповідей 241
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Як все відносно...

Бачите, для людей 1-1,5 години це не довго, а для лучан 15-20хв це вкрай далеко. :) 

Давайте ще одну міру введемо: пішки було, авто теж. А велом?

Якщо в неспішному темпі велом з ДПЗ: до центру 15хв, до Епіцентра 35хв,  25хв до варшавки, 40-45хв в Липини

Опубліковано
24 хвилин тому, MANJAK11 сказано:

якщо без машини, саме гірше місце, бо в будь яку точку прийдется пиляти пішки, і в дощ і в сніг і в град

Пиляти? там в любу точку до зупинки не більше 5-7хв 

я б зрозумів якби мова йшла про Харків, там да, там маштаби. Там є райони де з дому до зупинки, це як в нас всю Волі пройти. А їхати вже мовчу

12 хвилин тому, MANJAK11 сказано:

доречі про Ліпіни, як окремий район забули :) 

І визначні місця району: райлікарня, психушка і комісаріат...

Опубліковано
Только что, Ukrainec сказал:

Пиляти? там в любу точку не більше 5-7хв 

да ради Бога, деяким мабуть то по кайфу, зокрема мому куму.

Опубліковано

Нинішнязабудова міста якась еклектична і непродумана.

Там щось увіткнули,  там землі вхопили

Нема ніякого плану будівництва цілого мікрорайончику з власною інфраструктурою, щоб при тому гармонійно вписувався в навколишнє місто.

Ніхто не мислить масштабно.

БіднийЛуцьк.

Опубліковано

ІМХО. Луцьк найкращий з усіх обласних центрів по компактності. (Можливо ще Чернівці, але ду-у-уже давно там не був). Кажу це, як людина, для якої "районування" не останнє місце в нинішній роботі, а також що доводилось довгий час жити в містах (і в Києві зокрема),  де , образно, "до мєтро" 15 хвилин! У нас за цей час пішки пів-дороги пройти можна, або тупо доїхати з 40-го або ДПЗ до Центру.

Опубліковано
8 хвилин тому, Nokian сказано:

Нинішнязабудова міста якась еклектична і непродумана.

Там щось увіткнули,  там землі вхопили

Нема ніякого плану будівництва цілого мікрорайончику з власною інфраструктурою, щоб при тому гармонійно вписувався в навколишнє місто.

Ніхто не мислить масштабно.

БіднийЛуцьк.

Завжди наголошував: так званий, "центр Волинської столиці - "Яровиця", стане ВЕЛИЧЕЗНИМ чиряком  на тілі Луцька: там не продумано ВСЕ! (ІМХО)

Опубліковано
49 минут назад, MANJAK11 сказал:

Ви, часом, не переплутали щось?:) З 8-го Березня і Огієнка іти до маршрутки, максимум 5хв. Не думаю, що з нетрів 33/40-го можна вибратись швидше.

Опубліковано

Якби в Луцьку був толковий головнийархітектор і ще й не лягав під крутеликів- ми мали прекрасне місто.

А так , що дітям залишимо?

Хоч якого німця запршуй.

Можна було б оголосити всеєвропейський, чи навіть всесвітній конкурс на план розвитку Луцька.

Хай би найкращі світила попрацювали..

Опубліковано
5 минут назад, Nokian сказал:

Хай би найкращі світила попрацювали..

звичайно задарма ? :) Бо для піару наше місто нафіг нікому не всралось (99,999999999% населення планети не знає про його існування), а за гроші, справжнім світилам заплатити, не хватить не тільки твій лоток в Юванті продати, а й весь Ювант

Опубліковано
10 минут назад, Cherman сказал:

Ви, часом, не переплутали щось?:) З 8-го Березня і Огієнка іти до маршрутки, максимум 5хв. Не думаю, що з нетрів 33/40-го можна вибратись швидше.

та мені пофіг взагалі то, але тут як в тому анекдоті : хвилина - це багато чи мало ? Залежно з якої сторони дверей туалету, ви знаходитесь

Опубліковано

У видатних  лікарів світу є така фішка, час від часу приїзджати у різні країни світу і робити операції БЕЗКОШТОВНО.

Це для них почасти реклама, почасти мізантропство- суть , що можна це отримати на шару.

Ну але відповідно треба себе піарити.

Це в любому випадку.Це туризм, це бізнес, це інвестиції....

Хто в нас в місті та області по цьому?

Чи може вигідніше толкового німця

Опубліковано

Ну всьо! :D

Продаю, або обміняю трьохкімнатну квартиру( район риббази) 40-вий квартал, на  будь-яку,хоч однушку(можу ще і доплатити)в районі ГПЗ. 

Опубліковано
1 година тому, Nokian сказано:

Це для них почасти реклама, почасти мізантропство- суть , що можна це отримати на шару.

300px-Pieter_Bruegel_d._%C3%84._035.jpg

Картина «Мізантроп»,
Пітер Бройґель (1568)

Мізантро́пія — (грец. μισανθρωπία, від грец. μισέω, «ненавидіти» і грец. ἄνθρωπος, «людина») — ненависть, недовіра до людей чи схильність до неї. Мізантроп — людина, яка не любить людство, іноді навіть себе, оскільки й сама є людиною. У патологічних випадках — стійке психічне захворювання.

Опубліковано
12 хвилин тому, yura-patriot сказано:

Продаю, або обміняю трьохкімнатну квартиру( район риббази) 40-вий квартал, на  будь-яку,хоч однушку(можу це і доплатити)в районі ГПЗ. 

Єто тобі не по кишені! :P . В деяких темах на ФБ ДПЗ вже було названо "Луцьким Беверлі Хілзом"! (і це не іронія). Мені, особисто, лівобережжя Луцька більш подобається, ніж правобережжя (по старому: Гнідава vs 33-й) ..)) , але реальність ріелторської діяльності показує, що більш затребувані райони "такнкодрому" : той же 33-й, 55-й etc.

Опубліковано
31 минуту назад, MANJAK11 сказал:

та мені пофіг взагалі то, але тут як в тому анекдоті : хвилина - це багато чи мало ? Залежно з якої сторони дверей туалету, ви знаходитесь

Ну, так з любої відносно невеликої вулиці, треба, хоч трохи, але, все-таки, трішки пройтися до "останівки".

Опубліковано
10 хвилин тому, Volyniaka сказано:

Єто тобі не по кишені! :P

Хех! в мене ще гараж в кооперативі «Мрія» є ( не побоюся ляпнути, він один з найкращих) і його продам, аби переїхати на ГПЗ:D

Опубліковано
28 минут назад, yura-patriot сказал:

Продаю, або обміняю трьохкімнатну квартиру( район риббази) 40-вий квартал, на  будь-яку,хоч однушку(можу ще і доплатити)в районі ГПЗ. 

Жарти жартами, але батьки більше пів року виглядали двушку на дпз (з вимог було хіба що не панельний). В результаті довелось купувати 3-кімн., так як час піджимав.

p.s. Не найдальша точка огієнка/клима савури має далеко не 5хв до зупинки, що підтверджують особисті походеньки.

Screenshot_2018-05-17-21-16-17-592_com.google.android.apps.maps.png

Опубліковано
Цитувати

Луцьк по площі займає останнє місце серед обласних центрів України (тобто саме маленьке), а от по густоті населення (тис.жителів на км²) друге місце, більше жителів на км² тільки в Одесі

Ну не знаю. Може по цифрам ви й праві (треба перевіряти), але Луцьк трохи розтягнутий. І відстань між крайньої точкою КРЗ і ДПЗ чи цукровий - доволі велика. От наприклад в Тернополі такого нема - там місто кругове (радіальна структура), та і вроді Рівне таке саме.

Опубліковано
2 хвилин тому, snouden сказано:

Ну не знаю. Може по цифрам ви й праві (треба перевіряти), але Луцьк трохи розтягнутий. І відстань між крайньої точкою КРЗ і ДПЗ чи цукровий - доволі велика. От наприклад в Тернополі такого нема - там місто кругове (радіальна структура), та і вроді Рівне таке саме.

Вау! То тебе певно ГЛОНАС попутав! ))

Найкоротше місто (з обласних центрів), яке можна "нанизати" за хвилин 20 то Луцьк! Атвічаю! Рівне щоб пересікти, то тра з 40 хвилин.

Опубліковано
1 хвилина тому, Volyniaka сказано:

Вау! То тебе певно ГЛОНАС попутав! ))

Найкоротше місто (з обласних центрів), яке можна "нанизати" за хвилин 20 то Луцьк! Атвічаю! Рівне щоб пересікти, то тра з 40 хвилин.

Шановний, не лайтесь (я про глонас)

:) Ну може й так. Я мав на увазі саму структуру. І Рівне погано знаю, а Тернопіль невеличкий 100%.

Опубліковано
Щойно, Oggy сказано:

Жарти жартами, але батьки більше пів року виглядали двушку на дпз (з вимог було хіба що не панельний). В результаті довелось купувати 3-кімн., так як час піджимав.

А де батьки до цього жили?

РS: так це все жарти, ну бо вже прям всьо лутший райончік)) так він класний, в мене там бабуля жила, дядько, а зараз кум, я там часто бував і буваю, всьо добре, Нема питань. Ну але на 40-му, а саме район 21, 25,26  шкіл мені краще. Або 33-ій, а саме райони біля художньої школи вул. Ветеранів дуже кльова,  там школи 19,10 є гарні майданчики, затишно як на вашому ГПЗ, магазинів тьма, поліклінніка, лікарня, до Соборності де все ходить 2хв ногами.Ну то я так загалом, не про всьо:)

Опубліковано
1 минуту назад, yura-patriot сказал:

А де батьки до цього жили?

РS: так це все жарти, ну бо вже прям всьо лутший райончік)) так він класний, в мене там бабуля жила, дядько, а зараз кум, я там часто бував і буваю, всьо добре, Нема питань. Ну але на 40-му, а саме район 21, 25,26  шкіл мені краще. Або 33-ій, а саме райони біля художньої школи вул. Ветеранів дуже кльова,  там школи 19,10 є гарні майданчики, затишно як на вашому ГПЗ, магазинів тьма, поліклінніка, лікарня, до Соборності де все ходить 2хв ногами.Ну то я так загалом, не про всьо:)

Чо доколупався? Хіба хтось критикував твої улюблені 33 чи 40? Я порівняв МКБ і ДПЗ де жив, порівняння вийшло на користь ДПЗ. Не більше не менше. І все імхо.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...