Перейти до змісту

Переезд в Луцк

caramail

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
3 минуты назад, Ukrainec сказал:

Ще поки 8...

маніпулятори

Да? Ну вибачаюсь, я про ціну в 10 грн в інеті читав, вроді казали що вже ввели...не їздив, не бачив. Ну 8, так 8...))

• Відповідей 241
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Не знаю, був в Німеччині в маленькому провінційномі містечку, там людей на вулиці взагалі проблема зустріти. Всі на роботах, або по домах сидять.  

Більшість пенсіонерів, що зустрічав всі на велах. Я б не сказав, що в тому місті розвинута велоінфраструктура, але нічого, всі якось по тротуарам помаленьку котяться. Піших людей майже не зустрічав :) 

Опубліковано
1 минуту назад, Ukrainec сказал:

Не знаю, був в Німеччині в маленькому провінційномі містечку, там людей на вулиці взагалі проблема зустріти всі на роботах, або по домах сидять.  

Більшість пенсіонерів, що зустрічав всі на велах. Я б не сказав, що в тому місті розвинута велоінфраструктура, але нічого, всі якось по тротуарам помаленьку котяться. Піших людей майже не зустрічав :) 

Я думаю, що це залежить від традицій країни. Наприклад на Сицилії, в тих містечках де був, велосипедів одиниці, ну взагалі не популярні (в нас більше), міського транспорту 0 цілих 2 десятих, зато піших людей маса, а автомобілів (маленьких таких) ще більше)).

Опубліковано
1 година тому, Юріч сказано:

А ти взагалі колись був за кордоном? Росія не рахується.

Польща і Словаччина на велосипеді канає за відповідь? :)

Опубліковано
2 минуты назад, difoto сказал:

Польща і Словаччина на велосипеді канає за відповідь? :)

Як там в приказці - Польща не заграниця? Словаччина з тої ж опери :).

Опубліковано
2 хвилин тому, Юріч сказано:

Як там в приказці - Польща не заграниця? Словаччина з тої ж опери

Я тоді можу доказати, що ти в Україні не був ;)

Опубліковано
53 minutes ago, Ukrainec said:

Не знаю, був в Німеччині в маленькому провінційномі містечку, там людей на вулиці взагалі проблема зустріти всі на роботах, або по домах сидять.  

Я в Німеччині звісно не був, але знаючі люди пишуть:

On 4/14/2018 at 2:07 PM, difoto said:

рядовий айтішнік отримує з/п як прибиральниця.

Тому всі по домівкам і сидять, бо грошей не мають хоч кудись вийти.

А що вже казати за пенсіонерів? Пересічному німецькому пенсіонеру дуже дорого їздити на громадському транспорті, і він просто вимушений крутити педалі ровера, щоб добратися з дому кудись в разі потреби:(

Опубліковано

- ТС, давай на ДПЗ. Тут район що треба.

Через пару днів.

- ТС, ну що, приїхав?

- Виїхав з Одеси, але силами борди опинився у Швейцарії.

- Буде щось боліти - звертайся. Діагнози ставим за 30 сек. Лікуєм ще швидше.

Опубліковано
10 минут назад, gen552 сказал:

- ТС, давай на ДПЗ. Тут район що треба.

Через пару днів.

- ТС, ну що, приїхав?

- Виїхав з Одеси, але силами борди опинився у Швейцарії.

- Буде щось боліти - звертайся. Діагнози ставим за 30 сек. Лікуєм ще швидше.

Нам до фейсбука ще далеко)).

2 часа назад, difoto сказал:

Я тоді можу доказати, що ти в Україні не був ;)

Цікаво буде послухати).

Опубліковано
5 минут назад, Юріч сказал:

Цікаво буде послухати).

він лісапєдом десь погріб :) бачив хвилин 40 тому :) Мо в Швейцарію :) Доїде розкаже :smoke:

Опубліковано
1 час назад, yu2007 сказал:

Пересічному німецькому пенсіонеру дуже дорого їздити на громадському транспорті,

Мабуть заздрощі страшні візьмуть, як взнають, що наші на халяву їздять.

Опубліковано
52 minutes ago, volks said:

Мабуть заздрощі страшні візьмуть, як взнають, що наші на халяву їздять.

Заздрять, ще й як. І це ще не всі знають про наші субсидії. Не здивуюсь, коли німецькі пенси скоро вийдуть на демонстрації з вимогами "Порошенко, введи Гройсмана!".

Взагалі не розумію, як люди, що називають себе християно-демократо-соціалістами, можуть здирати з пенсіонера по 150 грн. за проїзд :( 

Опубліковано

Взагалі не розумію,як глибоко в голові повинна засісти політика, щоб в кожну тему примудритись приплести порошенка і ко.

Опубліковано
37 хвилин тому, CosmoPilot сказано:

Взагалі не розумію,як глибоко в голові повинна засісти політика, щоб в кожну тему примудритись приплести порошенка і ко.

Бо:

Если вам плевать на футбол, футболу плевать на вас. Если вам плевать на живопись, живописи плевать на вас. Но если вам плевать на политику, то политика вас трахает.

1:1 відноситься і до укрів.

Опубліковано

Тут, Вовчику, слід розрізняти. Коли громадяни є в курсі політичного життя країни, можливо приймають певні дії в цьому напрямі. І коли за святковим столом члени родини мало пику один одному не б'ють за котрогось з політиків. Або тема так "болить", що однієї з гілок форуму недостатньо для висловлення своїх поглядів.

Прошу вибачення, бо мої повідомлення тут теж нічим не доречніші.

Опубліковано
2 годин тому, CosmoPilot сказано:

І коли за святковим столом члени родини мало пику один одному не б'ють за котрогось з політиків

І що тут поганого? В дискусії народжується істина .  

Опубліковано
16 минут назад, case_l сказал:

І що тут поганого? В дискусії народжується істина .  

Але коли киплять спори  - істина може випаруватись.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...