Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Если я правильно понял ( хотя это какой-то подвох) ! Берём 2 Лайки пополняем обе на 25грн.  , одна остаётся в Украине ну (скажем у Родителй) , вторая едет с тобой за границу ( скажем в Польшу или Германию). И так,, имеем 10 минут бесплатно исходящих с Европы - Домой. Скажем можно говорить 8-9 минут ложить трубку и перезванивать и снова 8-9 минут. 

Далее вопрос? А если позвонить Родителям и в течении 8-9 минут сказать ПЕРЕЗВОНИТЕ МНЕ!!!! Какая тогда тарификация????  Родители Вам перезванивают ( разумеется с Лайки ) и Потом для Вас всё те-же 10 минут, а потом платим по хххх копеек  или ВХОДЯЩИЙ в данном случае уже ( хоть 3 часа) БЕСПЛАТНО???

• Відповідей 67
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
14 годин тому, DarkMonk сказано:

Если я правильно понял

21 годин тому, CEM сказано:

З прочитаного вище зрозумів потрібно брати Лайку і не морочитись

Так, все саме так. Ніякого підвоху, я вже так з Берліна з сім'єю цілий день розмовляю.

Безкоштовні перші 10хв КОЖНОГО дзвінка. Тобто ти розмовляєш 9 хв, відбиваєшся і знову дзвониш.

Опубліковано
3 минуты назад, jack74 сказал:

Так, все саме так. Ніякого підвоху, я вже так з Берліна з сім'єю цілий день розмовляю.

Безкоштовні перші 10хв КОЖНОГО дзвінка. Тобто ти розмовляєш 9 хв, відбиваєшся і знову дзвониш.

Ну это понятно, вопрос в другом. А если ты заграницей и твоя семья звонит тебе? Тоже 9 минут или в таком варианте говори сколько хочешь?

Опубліковано
On 09.06.2019 at 10:02, Bliksss сказано:

і по якій ціні їх продають?

Та тітонька продає "безкоштовну" за 25гр, і 25 там вже лежить, тобто мініму сімка в неї коштує 50грн

Я свою забув вдома :), в аеропорту в Борисполі не знайшов, але продавали прямо в літаку :) правда найдешевша 197грн, і в неї 100 на рахунку. 

Опубліковано
11 хвилин тому, DarkMonk сказано:

Ну это понятно, вопрос в другом. А если ты заграницей и твоя семья звонит тебе? Тоже 9 минут или в таком варианте говори сколько хочешь?

Та нема різниці хто до кого. Тож в обох Лайки, так же ш? - ну то от, "всередині мережі" перші 10хв кожної розмови безкоштовні. 

IMG_20190612_092659.thumb.jpg.7108ed361773c3ebdc3656109fa982b6.jpg

І інтернет-пакети за окрему плату

IMG_20190612_092800.thumb.jpg.74827d40b0728bc64628b186cd845b6f.jpg

Опубліковано

Ну вот, опять ты меня запутал :) я не придераюсь , я просто хочу выяснить надо оно мне или нет. Мне в принципе хватит и "Роуминг как Дома от водафоне за 150грн" конечно это не 50 как за 2 Лайки , но зато звонить можно и принимать звонки от куда угодно и куда угодно ( разумеется в пределах тех минут что там дают ) но этого на неделю мне вроде как достаточно. 

И так, назад к Лайке - на афише выложенной написано НЕОБМЕЖЕНІ , и ни фига про 10 минут, ну допустим маркетинг и как всегда намахали, но все же интересуют ВХОДЯЩИЕ!!!!!!! Я например не могу знать где ты в данный момент, заграницей или в Украине, то есть для меня в любом случае находясь на территории Украины исходящий бесплатен НЕОГРАНИЧЕНО по времени ( разумеется если я звоню на Лайку и пополнен на 25). Правильно?

В тоже время, ты получив от меня звонок, должен засечь время :) и через 8-9 минут положить трубу! Так? Или как то иначе?

Опубліковано
2 годин тому, jack74 сказано:

Та тітонька продає "безкоштовну" за 25гр

Нормальний "бізнес" замутила тітонька ))) В мене лишилось 2 не активовані стартові пакети, якщо кому треба - продавати не буду, але поміняю на пиво.

Опубліковано
3 годин тому, jack74 сказано:

Інтернет мобільний нормальний буде у Німеччині? 

3.thumb.jpg.e729c429815f4c2da61b38040abbc613.jpg

Чи все ж вигідніше інтернет Оранж? Картку маю, ще не активована.

https://www.orange.pl/lp/ukraine

• 2 тижня потому...
Опубліковано
On 12.06.2019 at 14:03, bormotuha сказано:

Інтернет мобільний нормальний буде у Німеччині? 

я ним не користувався, вистачало халявного вайфая в готелі, але думаю, що буде працювати нормально, це ж на німецьких операторах працювати буде

On 12.06.2019 at 12:36, Bliksss сказано:

Нормальний "бізнес" замутила тітонька )))

всякі є і всякі треба. Мені, бач, згодилось, бо ті безкоштовні і досі не приїхали

On 12.06.2019 at 10:56, DarkMonk сказано:

И так, назад к Лайке - на афише выложенной написано НЕОБМЕЖЕНІ , и ни фига про 10 минут, ну допустим маркетинг и как всегда намахали, но все же интересуют ВХОДЯЩИЕ!!!!!!! Я например не могу знать где ты в данный момент, заграницей или в Украине, то есть для меня в любом случае находясь на территории Украины исходящий бесплатен НЕОГРАНИЧЕНО по времени ( разумеется если я звоню на Лайку и пополнен на 25). Правильно?

В тоже время, ты получив от меня звонок, должен засечь время :) и через 8-9 минут положить трубу! Так? Или как то иначе?

Про безкоштовні перші 10 хв в роумінгу (дзвінок з "закордонної" Лайки на "українську" Лайку) пише на сайті у відповідному розділі

Цитувати

*10 хвилин безкоштовно для кожного дзвінка в мережі Lycamobile, потім 0.90 грн/хв

з України з Лайки на "закордонну" Лайку такого обмеження не знаходжу... Можливо й нема... Може хто спробує - розповість :) 

Але той, хто дзвонить, для безкоштовних дзвінків всередині мережі полюбому мусить мати поповнення в цьому місяці на суму не менше 25грн

Опубліковано
1 година тому, jack74 сказано:

Але той, хто дзвонить, для безкоштовних дзвінків всередині мережі полюбому мусить мати поповнення в цьому місяці на суму не менше 25грн

віддав за пиво два стартових пакети одному з форумчан, вони десь мали їхати в Европу, хотіли мати зв'язок між машинами - приїдуть, може відпишуться в темі.

Далі, користуюсь лайкою (не агітація :mdr:) бо за 50 грн - 8 гб (інету 3ж), 650 хв - пофіг куди по Україні, безліміт в мережі (ну це таке), не агітую, не продаю, не міняю - покажіть де дешевше?

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Терміново (сьогодні до 24-ї) потрібно три Лайки - народ, ніхто не має здарувати/продати/позичити (до 23-го)?

Опубліковано
On 26.05.2019 at 14:13, jack74 сказано:

Тобто, цей Лікамобайл "паразитує" на мережі МТСа, я вірно зрозумів? А де немає прокриття МТСа - не працює? Чи перескакує на КС/Лайф?

Можу одну дати покористуватись

Опубліковано
On 26.05.2019 at 14:13, jack74 сказано:

Тобто, цей Лікамобайл "паразитує" на мережі МТСа, я вірно зрозумів? А де немає прокриття МТСа - не працює? Чи перескакує на КС/Лайф?

Можу одну дати покористуватись.

Опубліковано

Для дзвінків з Польщі до України, рекомендую оператора Play. За 25 злотих отримаєте  1000хвилин для дзвінків на українські оператори. А ще за додаткові 25 отримаєте безлімітний інтернет *згідно умов тарифного пакету "Rodzina w Play na kartę,"

• 5 місяців потому...
Опубліковано
Цитувати

Все в одному XS

₴ 30.00

₴ 15.00 / 30 днів

60 хв Дзвінки на інші мережі

30 SMS на інші мережі

4 Гб Мобільний Інтернет

Необмежені*Дзвінки в мережі Lycamobile Україна

детальніше...

Цитувати

Все в одному S

₴ 80.00

₴ 50.00 / 30 днів

650 хв Дзвінки на інші мережі

30 хв Дзвінки за кордон на інші мережі

50 SMS на інші мережі

8 Гб Мобільний Інтернет

детальніше...

Цитувати

Все в одному M

₴ 125.00

₴ 80.00 / 30 днів

800 хв Дзвінки на інші мережі

40 хв Дзвінки за кордон на інші мережі

100 SMS на інші мережі

12 Гб Мобільний Інтернет

детальніше...

Опубліковано

я просто не цікавився їхніми тарифи по Україні, а тут з-за того, що "великі оператори" зажераються, вирішив згадати за Лайку, зайшов на сайт, бачу типу знижки...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...