OTAM Опубліковано 26 Травня, 2008 в 09:11 #26 Опубліковано 26 Травня, 2008 в 09:11 Я хвора людина, в рюкзаку мої ліки, які при наступному приступі я повинен негайно випити, вприснути, занюхать і т.д, куча барахла, рублі стопками, вибухонебезпечні суміші і т.д. що ж тоді ? акуратно і чемно показати вміст охороннику своєї сумки чи шо там в тебе і пояснити, що хочеш пройти з цим барахлом в супермаркет бо це життєвоважливі для тебе речі віра не дозволяє? ізза таких одиниць всю систему міняти ніхто не буде, природний відбір
Гість Zibers Опубліковано 26 Травня, 2008 в 09:15 #27 Опубліковано 26 Травня, 2008 в 09:15 Ти зрозумів гумор показати балончик терена, мачете і пневмата - саме то для охраніка - типу - "Ми с табой адной крові"
usd1 Опубліковано 26 Травня, 2008 в 10:25 #28 Опубліковано 26 Травня, 2008 в 10:25 Вот нашел в инете "Порядок ведення Книги відгуків і пропозицій на підприємствах роздрібної торгівлі та громадського харчування."http://www.consumerinfo.org.ua/must_know/f...ail.php?ID=3963 К сожалению я в заявлении не указал свой адрес, а только телефон, но по идее, должны ответить в недельный срок, почему не пускали, и.т.д., даже интересно, может будут ссылки на внутренние инструкции магазина, или еще что-то. Будем ждать :-)
Forever Autumn Опубліковано 26 Травня, 2008 в 10:42 #29 Опубліковано 26 Травня, 2008 в 10:42 це все чудово. але краще би такий кіпіш підняли щодо більш серйозних соціальних проблем нашого міста, ніж небажання топікстартера просто напросто здати свій рюкзак в камеру схову та виконання своїх обов*язків працівниками супермаркЕта
Chill Опубліковано 26 Травня, 2008 в 10:58 #30 Опубліковано 26 Травня, 2008 в 10:58 Пример. Вопак на Киевской: ехал я как-то в гости, приглашенный по случаю годовщины свадьбы, ну и фотоаппарат захватил с собой, громоздкий, тяжеловатый, то есть в карман не положишь (и в принципе довольно недешевый, $600 с гаком), новый, абсолютно, буквально пару кадров только щелкнул. Ясное дело, что жалко было оставлять черт-те где. К новым вещам у меня всегда отношение какое-то особо трепетное Зашел в супермаркет. Подозвал охранника. На вид мужик лет 40-45. Сказал, мол, так и так, в ячейке хранения оставлять не собираюсь, либо пойду с пакетом (да, он в пакете был, в "родной" коробке, я к тому времени еще сумку к нему не купил ), либо оставлю у него, пусть охраняет. Так и сказал - "под вашу ответственность". Он выбрал последнее. Я сходил за тортиком, на выходе забрал пакет у охранника, сказав спасибо. Для некоторых это может показаться немного геморно, но все же. По поводу ноута. Обычно, если у меня ноут в портфеле, стараюсь в супермаркеты вообще не заходить. Да и нет надобности особой тогда. Но бывает, что заранее знаю, что в супермаркет надо будет полюбому зайти, тогда ноут упаковываю в толстый "пупырышный" конверт и ложу в пакет. Прочный, с хорошими ручками, непрозрачный. Уже много раз подобным образом оставлял. В общем, мой совет похож на советы других - звать охрану и обьяснять ситуацию. Спокойно, без эмоций. Все возможно, если осторожно.
Expert Опубліковано 26 Травня, 2008 в 11:32 #31 Опубліковано 26 Травня, 2008 в 11:32 Это все от жлобства. Вот в Польше например - с сумочками и рюкзаками, это в порядке вещей.
Forever Autumn Опубліковано 26 Травня, 2008 в 11:41 #32 Опубліковано 26 Травня, 2008 в 11:41 це не жлобство. це менталітет
kostya Опубліковано 26 Травня, 2008 в 11:46 #33 Опубліковано 26 Травня, 2008 в 11:46 Оставляйте вещи в машине. нафиг с ними в супермаркет ходить ? ))
ursa Опубліковано 26 Травня, 2008 в 12:44 #34 Опубліковано 26 Травня, 2008 в 12:44 Оставляйте вещи в машине. нафиг с ними в супермаркет ходить ? )) Нафиг вообще ходить в супермаркеты, если можно онлайн заказывать?
Zevs_Isver Опубліковано 26 Травня, 2008 в 12:46 #35 Опубліковано 26 Травня, 2008 в 12:46 2kostya так автомобильные воры советуют ? 2ursa заказывать по телефону, а получать по телевизору
Igrek Опубліковано 26 Травня, 2008 в 13:08 #36 Опубліковано 26 Травня, 2008 в 13:08 Оставляйте вещи в машине. нафиг с ними в супермаркет ходить ? )) Ага. Особливо ноутбуки, фотоапарати, камери... Щоб їх звідти витягнули, поки ви скупляєтесь. От в мене ще питання. Куди б то велосипед поставити? До речі, в машину - це ідея. Тільки в чию? -------------------------- Взагалі, коли в декого поганий настрій і немає куди подіти негативну енергію, то шукають з ким би посваритися, хоч з охоронцем в супермаркеті. Так, по закону ви праві. Але чи є сенс тут щось доводити. Треба враховувати, де ми живемо. Треба йти назустріч один одному. І сумку з камерою чи ноутбуком просто показати охоронцю на вході (і на виході, якщо попросять). Потратьте свою енергію на сварку з тими ідіотами, що паркуються на переході біля 4-ї школи, обганяють по зустрічній, репетують табунами в п'яному угарі під вікнами... СлабО? Але ж по закону ви праві... Навіщо тоді кидатися на охоронця в супермаркеті, який повинен турбуватися про те, щоб товар не крали, бо це відбивається саме на його кишені (і касирів також). На вас не написано, що ви добрі і пухнасті. Поставте себе на його місце. Тут вам далеко не Польща. У нас немає законів, у нас анархія. Welcome to HondurasUkraine!
usd1 Опубліковано 26 Травня, 2008 в 13:23 #37 Опубліковано 26 Травня, 2008 в 13:23 Igrek, все правильно, конечно, заелся просто, ну и охранник такой попался, мол я сказал и все Хотя думал что администрация будет на моей стороне, я и рюкзак показал , что мол ничего там нет, просто охрана уже шла на принцип. Вот и все.
Igrek Опубліковано 26 Травня, 2008 в 13:29 #38 Опубліковано 26 Травня, 2008 в 13:29 Igrek, все правильно, конечно, заелся просто, ну и охранник такой попался, мол я сказал и все Хотя думал что администрация будет на моей стороне, я и рюкзак показал , что мол ничего там нет, просто охрана уже шла на принцип. Вот и все. Всяко буває.
Zed Опубліковано 26 Травня, 2008 в 13:56 #39 Опубліковано 26 Травня, 2008 в 13:56 нормальная практика - на входе твой пакет кладут в специально обученную сумку с хитрым замком и отпускают тебя бродить с ней по магазину. на выходе снимают сумку и всего делов.Видел такое в Киеве и в Симферополе.
Igrek Опубліковано 26 Травня, 2008 в 18:07 #40 Опубліковано 26 Травня, 2008 в 18:07 Дружина видала правильне рішення - відеокамери по всьому магазину. І охорона, яка реально за ними дивиться, а не в сумки заглядає. Так воно за кордоном. Але це витрати. І більшість наших жлобізнесменів на це не підуть. Їм простіше нестачу із зарплати штату зняти. В такому випадку всі будуть задоволені. І закон працювати для нас, і охорона знати, кого затримувати. Що знову доводить, як ми далеко від цивілізації...
georg Опубліковано 26 Травня, 2008 в 19:29 #41 Опубліковано 26 Травня, 2008 в 19:29 перед входом в магазин , штанов снимать не надо, у них тоже ведь карманы есть?
mrZED Опубліковано 26 Травня, 2008 в 21:11 #42 Опубліковано 26 Травня, 2008 в 21:11 Так там же ш при виходы всеодно індикатори стоять, нычого не пронесеш.. А взагалі то, я ЗАВЖДИ іду з сумкою/пакетом в любий маркет і мені глубоко н__ь шо там говорять охоронці. Ще ніколи не було, щоб хтось мене за ЦЕ попросив вийти. Завжди можна домовитись, просто треба вміти
Samhayne Опубліковано 26 Травня, 2008 в 21:16 #43 Опубліковано 26 Травня, 2008 в 21:16 В Києві в деяких супермаркетах сумки запаюють в пластикові пакети, та так, щоб тільки ручка стирчала. Вийшов з магазину, або біля каси розрвав пакет - і ніяких тобі питань.Дешево й сердито...
Romich Опубліковано 26 Травня, 2008 в 22:06 #44 Опубліковано 26 Травня, 2008 в 22:06 перед входом в магазин , штанов снимать не надо, у них тоже ведь карманы есть? В Києві в деяких супермаркетах сумки запаюють в пластикові пакети, та так, щоб тільки ручка стирчала. Вийшов з магазину, або біля каси розрвав пакет - і ніяких тобі питань.Дешево й сердито... Боюсь навіть уявити як запаюють кишені. Так, щоб ручка стирчала.
difoto Опубліковано 27 Травня, 2008 в 00:22 #45 Опубліковано 27 Травня, 2008 в 00:22 От в мене ще питання. Куди б то велосипед поставити? До речі, в машину - це ідея. Тільки в чию?Как раз этим и будет заниматься велоассоциация. Все впереди.
Igrek Опубліковано 27 Травня, 2008 в 05:39 #46 Опубліковано 27 Травня, 2008 в 05:39 Так там же ш при виходы всеодно індикатори стоять, нычого не пронесеш.. Ти не пронесеш щось велике, що має спеціальний датчик на собі - одяг наприклад в них з такими датчиками. А на решту товару індикатори не діють. В Києві в деяких супермаркетах сумки запаюють в пластикові пакети, та так, щоб тільки ручка стирчала. Вийшов з магазину, або біля каси розрвав пакет - і ніяких тобі питань.Дешево й сердито... Знову ж це все від економії. Нормальна відеосистема - і життя стає простішим. Для порядних покупців і для персоналу.
Yarchik Опубліковано 27 Травня, 2008 в 05:59 #47 Опубліковано 27 Травня, 2008 в 05:59 Обговорювалося тут http://board.lutsk.ua/index.php?showtopic=12764просив би модераторів об'єднати топіки.
Shraick Опубліковано 27 Травня, 2008 в 06:08 #48 Опубліковано 27 Травня, 2008 в 06:08 По моєму все просто, не хочеш здавати рюкзак - не здавай, можна і договоритись і пройти не привернувши уваги, але коли при виході попросять показати його вміст, то в прицнципі доведеться це зробити.А якщо почати скандалити, виясняти права і т.д. то максимум чого ви доб'єтесь це звільнення одного охоронця, який просто виконував накази, а система то залишиться та сама...
fog Опубліковано 27 Травня, 2008 в 06:10 #49 Опубліковано 27 Травня, 2008 в 06:10 Особисті речі я теж незбираюсь нікому показувать, чого я маю переживать що когось там звільнять?
Yarchik Опубліковано 27 Травня, 2008 в 06:25 #50 Опубліковано 27 Травня, 2008 в 06:25 6. осмотр личных вещей в "мирных" условиях - допустим ли? (Yarchik)http://board.lutsk.ua/index.php?showtopic=12764
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.