Перейти до змісту

Нужно ли сдавать вещи в супермаркете????

mix_forever

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Я хвора людина, в рюкзаку мої ліки, які при наступному приступі я повинен негайно випити, вприснути, занюхать і т.д, куча барахла, рублі стопками, вибухонебезпечні суміші і т.д. що ж тоді ?

акуратно і чемно показати вміст охороннику своєї сумки чи шо там в тебе і пояснити, що хочеш пройти з цим барахлом в супермаркет бо це життєвоважливі для тебе речі віра не дозволяє? ізза таких одиниць всю систему міняти ніхто не буде, природний відбір :)

• Відповідей 79
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

Ти зрозумів гумор :) показати балончик терена, мачете і пневмата - саме то для охраніка - типу - "Ми с табой адной крові" :0050:

Опубліковано

Вот нашел в инете "Порядок ведення Книги відгуків і пропозицій на підприємствах роздрібної торгівлі та громадського харчування."

http://www.consumerinfo.org.ua/must_know/f...ail.php?ID=3963

К сожалению я в заявлении не указал свой адрес, а только телефон, но по идее, должны ответить в недельный срок, почему не пускали, и.т.д., даже интересно, может будут ссылки на внутренние инструкции магазина, или еще что-то. Будем ждать :-)

Опубліковано

це все чудово.

але краще би такий кіпіш підняли щодо більш серйозних соціальних проблем нашого міста, ніж небажання топікстартера просто напросто здати свій рюкзак в камеру схову та виконання своїх обов*язків працівниками супермаркЕта

Опубліковано

Пример. Вопак на Киевской: ехал я как-то в гости, приглашенный по случаю годовщины свадьбы, ну и фотоаппарат захватил с собой, громоздкий, тяжеловатый, то есть в карман не положишь (и в принципе довольно недешевый, $600 с гаком), новый, абсолютно, буквально пару кадров только щелкнул. Ясное дело, что жалко было оставлять черт-те где. К новым вещам у меня всегда отношение какое-то особо трепетное :)

Зашел в супермаркет. Подозвал охранника. На вид мужик лет 40-45. Сказал, мол, так и так, в ячейке хранения оставлять не собираюсь, либо пойду с пакетом (да, он в пакете был, в "родной" коробке, я к тому времени еще сумку к нему не купил :)), либо оставлю у него, пусть охраняет. :) Так и сказал - "под вашу ответственность". Он выбрал последнее. Я сходил за тортиком, на выходе забрал пакет у охранника, сказав спасибо. Для некоторых это может показаться немного геморно, но все же.

По поводу ноута. Обычно, если у меня ноут в портфеле, стараюсь в супермаркеты вообще не заходить. :) Да и нет надобности особой тогда. Но бывает, что заранее знаю, что в супермаркет надо будет полюбому зайти, тогда ноут упаковываю в толстый "пупырышный" конверт и ложу в пакет. :) Прочный, с хорошими ручками, непрозрачный. Уже много раз подобным образом оставлял.

В общем, мой совет похож на советы других - звать охрану и обьяснять ситуацию. Спокойно, без эмоций. Все возможно, если осторожно. :)

Опубліковано

Это все от жлобства. Вот в Польше например - с сумочками и рюкзаками, это в порядке вещей.

Опубліковано
Оставляйте вещи в машине. нафиг с ними в супермаркет ходить ? :)))

Нафиг вообще ходить в супермаркеты, если можно онлайн заказывать? ;)

:)

Опубліковано
Оставляйте вещи в машине. нафиг с ними в супермаркет ходить ? ;)))

Ага. Особливо ноутбуки, фотоапарати, камери... Щоб їх звідти витягнули, поки ви скупляєтесь. :)

От в мене ще питання. Куди б то велосипед поставити? До речі, в машину - це ідея. Тільки в чию? :)

--------------------------

Взагалі, коли в декого поганий настрій і немає куди подіти негативну енергію, то шукають з ким би посваритися, хоч з охоронцем в супермаркеті. Так, по закону ви праві. Але чи є сенс тут щось доводити. Треба враховувати, де ми живемо. Треба йти назустріч один одному. І сумку з камерою чи ноутбуком просто показати охоронцю на вході (і на виході, якщо попросять).

Потратьте свою енергію на сварку з тими ідіотами, що паркуються на переході біля 4-ї школи, обганяють по зустрічній, репетують табунами в п'яному угарі під вікнами... СлабО? Але ж по закону ви праві... Навіщо тоді кидатися на охоронця в супермаркеті, який повинен турбуватися про те, щоб товар не крали, бо це відбивається саме на його кишені (і касирів також). На вас не написано, що ви добрі і пухнасті. Поставте себе на його місце.

Тут вам далеко не Польща. У нас немає законів, у нас анархія. Welcome to HondurasUkraine!

Опубліковано

Igrek, все правильно, конечно, заелся просто, ну и охранник такой попался, мол я сказал и все :) Хотя думал что администрация будет на моей стороне, я и рюкзак показал , что мол ничего там нет, просто охрана уже шла на принцип. Вот и все.

Опубліковано
Igrek, все правильно, конечно, заелся просто, ну и охранник такой попался, мол я сказал и все :) Хотя думал что администрация будет на моей стороне, я и рюкзак показал , что мол ничего там нет, просто охрана уже шла на принцип. Вот и все.

Всяко буває. ;)

Опубліковано

нормальная практика - на входе твой пакет кладут в специально обученную сумку с хитрым замком и отпускают тебя бродить с ней по магазину. на выходе снимают сумку и всего делов.

Видел такое в Киеве и в Симферополе.

Опубліковано

Дружина видала правильне рішення - відеокамери по всьому магазину. І охорона, яка реально за ними дивиться, а не в сумки заглядає. Так воно за кордоном. Але це витрати. І більшість наших жлобізнесменів на це не підуть. Їм простіше нестачу із зарплати штату зняти.

В такому випадку всі будуть задоволені. І закон працювати для нас, і охорона знати, кого затримувати.

Що знову доводить, як ми далеко від цивілізації... <_<

Опубліковано

Так там же ш при виходы всеодно індикатори стоять, нычого не пронесеш..

А взагалі то, я ЗАВЖДИ іду з сумкою/пакетом в любий маркет і мені глубоко н__ь шо там говорять охоронці. Ще ніколи не було, щоб хтось мене за ЦЕ попросив вийти. Завжди можна домовитись, просто треба вміти :)

Опубліковано

В Києві в деяких супермаркетах сумки запаюють в пластикові пакети, та так, щоб тільки ручка стирчала. Вийшов з магазину, або біля каси розрвав пакет - і ніяких тобі питань.

Дешево й сердито...

Опубліковано
перед входом в магазин , штанов снимать не надо, у них тоже ведь карманы есть?
В Києві в деяких супермаркетах сумки запаюють в пластикові пакети, та так, щоб тільки ручка стирчала. Вийшов з магазину, або біля каси розрвав пакет - і ніяких тобі питань.

Дешево й сердито...

Боюсь навіть уявити як запаюють кишені. :D

Так, щоб ручка стирчала. :)

Опубліковано
От в мене ще питання. Куди б то велосипед поставити? До речі, в машину - це ідея. Тільки в чию?
Как раз этим и будет заниматься велоассоциация. Все впереди.
Опубліковано
Так там же ш при виходы всеодно індикатори стоять, нычого не пронесеш..

Ти не пронесеш щось велике, що має спеціальний датчик на собі - одяг наприклад в них з такими датчиками. А на решту товару індикатори не діють.

Дешево й сердито...

Знову ж це все від економії. Нормальна відеосистема - і життя стає простішим. Для порядних покупців і для персоналу. :)

Опубліковано

По моєму все просто, не хочеш здавати рюкзак - не здавай, можна і договоритись і пройти не привернувши уваги, але коли при виході попросять показати його вміст, то в прицнципі доведеться це зробити.

А якщо почати скандалити, виясняти права і т.д. то максимум чого ви доб'єтесь це звільнення одного охоронця, який просто виконував накази, а система то залишиться та сама...

Опубліковано

Особисті речі я теж незбираюсь нікому показувать, чого я маю переживать що когось там звільнять?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...