Перейти до змісту

ЗАГРОЗА ЕНЕРГЕТИЧНОЇ КРИЗИ: ВОЛИНЬ НА 4 ДНІ ЗМЕНШИТЬ СПОЖИВАННЯ ГАЗУ

Oli

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
8 минут назад, taurus07 сказал:

Офтоп:  маєте надійні виходи на роботодавців?

мав би надійні виходи- тут би з Вами не балакав

• Відповідей 175
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
11 часов назад, HelloBoy сказал:
12 часов назад, volks сказал:

А чим вони опалюють?

Електрика, все електрика!

Це квартири чи будинки? І яка ціна електрики в них?

Швеція взагалі цікава в плані опалення. Там централізоване наполовину від спалювання сміття працює.

Опубліковано
1 час назад, volks сказал:

Там централізоване наполовину від спалювання сміття працює.

Ну там так само такі ж люди живуть чи з іншого тіста зроблені? Що нам заважає перейняти досвід, де це вже давно працює, і те ж саме робити, а не дивитись як те сміття біля баків валяється не прибране або по дворах вітром розноситься?!

Опубліковано
41 хвилин тому, igorgame сказано:

Ну там так само такі ж люди живуть чи з іншого тіста зроблені? Що нам заважає перейняти досвід, де це вже давно працює, і те ж саме робити, а не дивитись як те сміття біля баків валяється не прибране або по дворах вітром розноситься?!

Такі речі розпочинаються із сортування сміття.

Опубліковано
55 минут назад, igorgame сказал:

Ну там так само такі ж люди живуть чи з іншого тіста зроблені?

Мабуть, бо в нас

54 минуты назад, igorgame сказал:

сміття біля баків валяється не прибране або по дворах вітром розноситься?!

Опубліковано
1 година тому, volks сказано:

Мабуть, бо в нас

Гаразд.

Давай так. Я виношу сміття розсортоване. Біля бака не розсипано. Приїжджай, забереш і переробиш на паливо/енергію. Що заважає?

Опубліковано
22 минуты назад, S30 сказал:

Гаразд.

Давай так. Я виношу сміття розсортоване. Біля бака не розсипано. Приїжджай, забереш і переробиш на паливо/енергію. Що заважає?

Повинно бути розсортовано не лише у вас ,а у кожного -щоб було вигідно переробляти

але ми до цього ще не доросли,рівень культури не той

Ситуація в Промені : біля дитячого куточку розваг стоять стільчики,під сидіння насунуті пакунки з печива і ще якихось смаколиків

і такі ситуаціі спостерігаються постійно і повсюди 

розкидається сміття на ліво і на право під ноги,ліньки донести до урни

а ви сортування хочете 

Опубліковано

Гаразд.Раз хочете поговорити.Формулюєм по іншому.

Всі виносять сміття розсортоване, бо свідомі. Біля бака не розсипано, бо баки вільні і регулярно забираються. Баки заповнились, приїжджай, забереш і переробиш на паливо/енергію. Що заважає?

Опубліковано
40 хвилин тому, S30 сказано:

Всі виносять сміття розсортоване, бо свідомі. Біля бака не розсипано, бо баки вільні і регулярно забираються. Баки заповнились, приїжджай, забереш і переробиш на паливо/енергію. Що заважає?

Швеція заважає.

Опубліковано
46 минут назад, S30 сказал:

Біля бака не розсипано, бо баки вільні і регулярно забираються.

А в нас порядку немає ні в одних, ні в других. Одні викидають сміття і не закривають баки, а потім вітер, ворони та ін. тварини розносять сміття по дворах. Про приватний сектор, який взагалі виставляє мішки без баків, взагалі мовчу. З іншого боку, те сміття хрен вчасно вивозять, і воно вивалюється з тих баків.

А якщо прийняти до уваги, що таке ж роззвіздяйство твориться у всіх сферах життя, то і маємо ту опу, яку маємо.

Опубліковано
23 хвилин тому, sergkots сказано:

А пробував всі дозвола побрати у нас?

А навіщо мені? В мене нормально забирають сміття. І пластик в тому числі.

Опубліковано
47 хвилин тому, volks сказано:

А в нас порядку немає ні в одних

Від тебе іншої відповіді не чекав. Прогнозовано.

24 хвилин тому, sergkots сказано:

А пробував всі дозвола побрати у нас?

Тут уже тепліше, але однак ще далеко. Хоча чомусь впевнений що ти також не пробував.

2 хвилин тому, Barugan сказано:

Це ж організувати для місцевої влади

Ще тепліше.

Опубліковано
28 минут назад, S30 сказал:
31 минуту назад, Barugan сказал:

Це ж організувати для місцевої влади

Ще тепліше.

Роззвіздяйство і покуїщм не дає таке зробити.

Опубліковано
38 минут назад, Barugan сказал:

контейнер для пластику,

Можливо, для пластикової пляшки? Бо в нас поставили для пляшки, а кидають туди і кульки, і обгортки і т.д.

Опубліковано
27 хвилин тому, S30 сказано:

Тут уже тепліше, але однак ще далеко. Хоча чомусь впевнений що ти також не пробував.

На електрогенеруючу компанію не брав. На інші види діяльності брав.

31 хвилин тому, difoto сказано:

А навіщо мені? В мене нормально забирають сміття. І пластик в тому числі.

Я мову вів про це:

6 годин тому, volks сказано:

Швеція взагалі цікава в плані опалення. Там централізоване наполовину від спалювання сміття працює.

Технології існують - навіть з нашого сміттєзвалища можна отримувати метан.

І сортоване сміття це:

image.png.a576b80ee3668d44fe16645858d5a5c8.png

Саме цікаво, що так сортують сміття мої батьки. Поруч смітника немає - тому з органіки роблять добриво, що можна палять, решту викидають раз в місяць.

Опубліковано
3 минуты назад, sergkots сказал:

сортоване сміття це:

В межах квартири трохи незручно сортувати на стільки смітників. Для початку можна поділити на органіку і неорганіку. Неорганіку на сортувальну лінію. І тим, хто сортує буде набагато простіше і смороду того не буде. 

Опубліковано
5 минут назад, halcogen сказал:

викину пластикову пляшку в загальний контейнер 

А потім спеціально обучені люди всеодно ту пляшку дістануть і на тобі наживуться.

Опубліковано
4 хвилин тому, volks сказано:

Неорганіку на сортувальну лінію. І тим, хто сортує буде набагато простіше і смороду того не буде. 

Упаковка від молочки, соків - неорганіка, але смердіти теж буде.

Вдома достатньо два смітника - органіка та все інше. А контейнери вже повністю розділені. Органіку просто викинути а неорганіку відповідно порозкидати. Тільки основна проблема, що один дятел може зіпсувати все сортування.

Опубліковано

15 постів після мого запитання ні про що. Кілька натяків на щось близьке, але так ніхто і не спробував відповісти.

Признайтеся, вам же просто поговороти приємно і пообурюватися.

Опубліковано
7 хвилин тому, S30 сказано:

15 постів після мого запитання ні про що. Кілька натяків на щось близьке, але так ніхто і не спробував відповісти.

Признайтеся, вам же просто поговороти приємно і пообурюватися.

Нагадай питання.

Опубліковано
4 часа назад, kroha сказал:

а ви сортування хочете 

Ну тоді немає на що жалітись, таке в нас суспільство, а кожного за руку смикати і тикати не будеш... :(

Опубліковано
22 хвилин тому, igorgame сказано:

А тут хто заважає, дуже складно? :)

А сенс який? Кому воно потрібне сортоване? Все одно на один полігон все йде. Єдине пластик та батарейки викидаю окремо.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...