Перейти до змісту

Доступний спортзал

Houston

Рекомендовані повідомлення

Всім доброго дня. може хтось знає де є в Луцьку спортзал в якому абонемент не більше 200 грн ? Я ходив в такий але зараз його закрили, дуже шкода, хоч він був і невеличкий, але там було класно, та й ціна не кусалась , 170 грн. Мені не потрібно ніяких новомодних тренажерів , висчтачить  лавки з штангою, рама , та гантелі.

Буду вдячний за інформацію.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@Houston дитина ходить в якийсь на рівненській.

plaza, здається.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@Houston

1999-2.png?w=588

http://interatletika.lutsk.ua/product/1777/

Є можливість оплати частинами без % (включаючи помісячно) через картку Приватбанку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Запитаю за той спортзал плаза , якраз від мене пішком 10 хвилин.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Плаза безлімітний абонемент 300гр/міс.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Плаза норм зал, на рівненській. Абонемент 260 денний до 16 безлім

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Начебто в Плазі я дивися ціна  220 грн\міс з понеділка по п"ятницю  з 07.00 до 16.00

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 місяця потому...

Теж цікавить це питання? Особливо щоб був профессійний орбітрек

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доступність по вартості це, звісно, добре, але на мою думку, важливіше близькість до дому/роботи.

Для прикладу, я за річний абонемент в Інтератлетиці без обмежень по часу заплатив 3111 грн. Це 259 грн./міс. Мені через дорогу від дому.

А якщо не близько? Маршрутка - 5 грн. Якщо їздити в зал 3 рази на тиждень - це 130 грн./міс. Половина від вартості залу! Машиною навіть рахувати не має змісту. Я розумію, що можна пішки чи на велосипеді. Але погода буває різною, а часу й без дороги на 1-2 години роботи в залі не завжди вдається викроїти.

То чи варто фокусуватись на ціні?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"ИнтерАтлетика" вообще интересна тем, что купив анлим-абонемент в "Порте", можно ходить и во все остальные залы, а их есть немного по городу :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На днях в Спорт-Лайфі акція була, купив абонент за 2490 на рік

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...
On 25.07.2018 at 06:48, Gendruk сказано:

На днях в Спорт-Лайфі акція була, купив абонент за 2490 на рік

В них зазвичай такі ціни. А називають як акція)))) З часом трохи відбувається подорожчання але не значне

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 5 місяців потому...

Підкажіть,  хто знає. "Joy fitness" на Київському майдані відновить свою роботу? Телефони не відповідають, на дверях оголошення "тимчасово не працюємо". У грудні телефонувала цікавилась, то про можливе "тимчасове" закриття ніхто не повідомляв...  

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 04.02.2019 at 10:10, Dorothy сказано:

Підкажіть,  хто знає. "Joy fitness" на Київському майдані відновить свою роботу? Телефони не відповідають, на дверях оголошення "тимчасово не працюємо". У грудні телефонувала цікавилась, то про можливе "тимчасове" закриття ніхто не повідомляв...  

"тимчасове" закриття - можливо тому, що більшість тренерів перейшли працювати у MOJO Fitness і Lime Fit Club

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 годин тому, emelka сказано:

"тимчасове" закриття - можливо тому, що більшість тренерів перейшли працювати у MOJO Fitness і Lime Fit Club

зал - це не лише тренери. сумніваюсь що в цьому причина.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...