Перейти до змісту

За кого голосувати

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

4 минуты назад, romanc сказал:

Что Главнокомандующий сделал для возврата наших МОРЯКОВ, которых он послал в плен оркам? У нас есть военнопленные моцкали, почему не меняет? Он же великий дипломат. Или выражает обеспокоенность с партнерами?

Ти в курсі скільки вже повернули полонених? Ти в курсі кого пропонували в обмін на наших і в якій пропорції? Ти в курсі ,що їх х-ло тримає для рішення своїх питань?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 5,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
1 минуту назад, Volyniaka сказал:
"Дехто з моїх друзів скаржиться на те, що ці вибори розвели по різні боки барикад друзів, які разом стояли на Майдані і волонтерили.
Я хочу всіх заспокоїти: буквально за півроку ненависть до президента Зеленського (якщо його оберуть) об’єднає всіх: і тих, хто голосував проти нього, і тих, хто покладав на нього великі безпідставні сподівання. Запам’ятайте ці слова.
Шкода, що зазвичай нас об’єднує ненависть, а не щось краще." ©
/Цитата одного з блогерів/

Обычно у нас пиаром радувается ненависть к предыдущему президенту)). Интересно, сколько он отсидит, или успеет слинять....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Один президент-втікач у нас вже є. Виберемо ще одного? Кого Росія прийме як рідного?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

скільки можна постити тих "прєдсказаній"?? Ванги, блін

поживемо-побачимо

про Пєтю говориться предметно - "по діяніям", а про Зе - одні припущення і панічні пости "буде...", "побачите..."

на битву екстрасенсів запишіться

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 минуты назад, frv сказал:

Один президент-втікач у нас вже є. Виберемо ще одного? Кого Росія прийме як рідного?

та походу втікач вже пакує чемодани на зворотню путь

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 хвилин тому, paksivatova сказано:

На мою думку воно само головнокомандується без всяких проблем

А ви не задумувалися, як військові будуть сприймати головнокомандувача, який тричі не з'явився в воєнкомат по повістках у 2014-2015 р.р.? Який заявляє, що щоби вирішити конфлікт на Донбасі треба "просто перестать стрелять". Отак в нього все просто. Як в крошкі Єнота в мультику, не бери палку а просто посміхнись. Хай піде на передову і розкаже це хлопцям, які щодня стоять під кулями. І така некомпетентність у нього в будь якій галузі. Його спіч на зустрічі із представниками ІТ-бізнесу не можна було слухати без сліз, таку ахінею він там молов. Другий Клічко буде, тільки вже на рівні не міста, а цілої країни. Я розумію, що тут багато прихильників комуністів, які 70 років впроваджували гасло "Кто был никем - тот станет всем", а товариш Ленін теж говорив що кожна куховарка повинна вміти керувати державою. Скоро ми побачимо таку "куховарку" в дії.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 минут назад, Serpent сказал:

А ви не задумувалися, як військові будуть сприймати головнокомандувача, який тричі не з'явився в воєнкомат по повістках у 2014-2015 р.р.? Який заявляє, що щоби вирішити конфлікт на Донбасі треба "просто перестать стрелять". Отак в нього все просто. Як в крошкі Єнота в мультику, не бери палку а просто посміхнись. Хай піде на передову і розкаже це хлопцям, які щодня стоять під кулями. І така некомпетентність у нього в будь якій галузі. Його спіч на зустрічі із представниками ІТ-бізнесу не можна було слухати без сліз, таку ахінею він там молов. Другий Клічко буде, тільки вже на рівні не міста, а цілої країни. Я розумію, що тут багато прихильників комуністів, які 70 років впроваджували гасло "Кто был никем - тот станет всем", а товариш Ленін теж говорив що кожна куховарка повинна вміти керувати державою. Скоро ми побачимо таку "куховарку" в дії.

От - побачимо в дії і тоді через місяць-другий поговоримо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нічого не поробиш 

Демократія прирівнює голос солдата, генерала,чи навіть головнокомандуючого до голосу домогосподарки.

Цікаво ,ця пані позичила би комусь гроші ,щоб потім подивитися,що буде?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

25 минут назад, romanc сказал:

Он на камеру на украинском, а в обиходе и управлении-на русском.

так,я це знаю

у Порошенко подвійні стандарти у всьому

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

12 хвилин тому, paksivatova сказано:

так,я це знаю

у Порошенко подвійні стандарти у всьому

У Порошенка потрійні стандарти, крім української та російської він ще може вільно спілкуватися англійською. На відміну від тупуватого одностандартного Зе, який за стільки років не зміг навіть на базовому рівні вивчити мову країни, в якій народився.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 минуты назад, Serpent сказал:

У Порошенка потрійні стандарти, крім української та російської він ще може вільно спілкуватися англійською. На відміну від тупуватого одностандартного Зе, який за стільки років не зміг навіть на базовому рівні вивчити мову країни, в якій народився.

Він знає більше мов

І він точно не туповат - так себе ошоколадити ,і щоб люди кричали "бери ще" - то велка наука

а як співає - лише за мою улюблену народну пісню "Ти ж мене підманула" можна його полюбити

не лише Президент - актор!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

25 минут назад, paksivatova сказал:

От - побачимо в дії і тоді через місяць-другий поговоримо

Якщо ваші надії, які ви покладаєте на "людину нової генерації" не виправдаються, що тоді?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 хвилин тому, paksivatova сказано:

а як співає - лише за мою улюблену народну пісню "Ти ж мене підманула" можна його полюбити

Тут ви праві, співає Порошенко не айс. Та й на роялі так гарно не зіграє як дехто. А це дуже важливі навики для майбутнього голови держави.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, paksivatova сказал:

всі ті хто підтримують Порошенка

Покажіть, де вони розказують, що любов до чиновників - святе?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 15.04.2019 в 16:23, ForZa сказал:

@zaHARE Стидаюсь запитати, а чому раптом представники БПП саботують формування дільничних виборчих комісій? Щось пійшло не так? :)

Ну, менше треба зеботні видання читати і новини дивитися, бо все кругом "так", а "не так" - на УНІАНі, 1+1, палицяньюз і т.д....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як на мене, то ситуація патова:

Зеленський такий нікчемний, що боїться вийти на звичайну прес-конференцію до журналістів; "Слуга народу" вказує не на його феномен, а на добре продуману компанію по просуванні своєї людини на верхівку влади; сам кандидат демонструє замашки гопніка перед журналістом і проявляє неповагу до діючого гаранта і законів України (дебати на стадіоні, а не в студії суспільного); про його жарти на тему України взагалі мовчу. І це ще він не президент, а кандидат....

Порошенко це просто зажершийся олігарх, який піариться на грошах здердитих з євробляхерів і "жалкує", що нічого не може зробити з конституційним судом і депутатською недоторканістю. Я не вірю що він зміниться, я хочу вірити, що його загонять в кут і змусять боротись з корупцією як змусили зробити реформи необхідні для безвізу. Втікати в рашку він не буде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

48 минут назад, Selbeor сказал:

Якщо ваші надії, які ви покладаєте на "людину нової генерації" не виправдаються, що тоді?

У мене немає надій

Але є впевненість,що Порошенко розвивати країну не буде - він навіть не знає як це робити

У Зеленського є шанси направити державу на розвиток

А що тоді - що курс не 10  чи який там він обіцяв,і АТО за години не закінчилося

І що тоді ? Ви кажете знову за нього голосувати

Я не футуролог,щоб прогнозувати майбутнє

От коли Зеленський почне щось робити - тоді я знатиму,як на його дії реагую

Доки цього не сталося - нічого сказати не можу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 часа назад, paksivatova сказал:

spacer.png

Він принаймні тримає своє слово

А не як дехто "Стадіон - так стадіон",а бігає з каналу на канал

Але хай розслабиться,у нього було 5 років

Ага, ага. як тільки екзитполи реальні підуть - буде видно, а те, що прише КоломаНьюз - то таке...

І, незважаючи на те, на тому ж КоУНІАНІ є новина, що штаби ОБОХ кандидатів підписали договір на п'ятницю з НСК "Олімпійський"...

Може, замість ср*тися на форумі, дочекаємось таки дебатів, і зробимо висновки?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 минуту назад, frv сказал:

Як на мене, то ситуація патова:

Зеленський такий нікчемний, що боїться вийти на звичайну прес-конференцію до журналістів; "Слуга народу" вказує не на його феномен, а на добре продуману компанію по просуванні своєї людини на верхівку влади; сам кандидат демонструє замашки гопніка перед журналістом і проявляє неповагу до діючого гаранта і законів України (дебати на стадіоні, а не в студії суспільного); про його жарти на тему України взагалі мовчу. І це ще він не президент, а кандидат....

Порошенко це просто зажершийся олігарх, який піариться на грошах здердитих з євробляхерів і "жалкує", що нічого не може зробити з конституційним судом і депутатською недоторканістю. Я не вірю що він зміниться, я хочу вірити, що його загонять в кут і змусять боротись з корупцією як змусили зробити реформи необхідні для безвізу. Втікати в рашку він не буде.

Як не лише на мене,Порошенко за останні 2 тижні дав більше інтерв"ю,ніж за 5 років

І ці 5 років вас взагалі не турбувало,на форумі навіть ні разу не піднялося питання - а чого це гарант не виступає перед журналістами,не відповідає на незручні питання

І якщо Президент не спілкувався всі 5 років з журналістами,чому ви так стали вимагати цього від кандидата в президенти?

Він має повне право вести свою передвиборну агітацію так,як вважає за потрібне

Знаєте,не словом - а ділом

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 минут назад, paksivatova сказал:

Як не лише на мене,Порошенко за останні 2 тижні дав більше інтерв"ю,ніж за 5 років

І ці 5 років вас взагалі не турбувало,на форумі навіть ні разу не піднялося питання - а чого це гарант не виступає перед журналістами,не відповідає на незручні питання

І якщо Президент не спілкувався всі 5 років з журналістами,чому ви так стали вимагати цього від кандидата в президенти?

Він всі 5 років регулярно з ними спілкувався, коли новини не дивишся - беруть в нього якісь коментарі.

Тут - не ділом, не словом, а НІЯК, і то лякає більше вього... "Нічого не обіцяв", "туди не поїду", "проти мене буде провокація" - якщо такою буде політика Президента - то, особливо в зовнішній політиці, нам буде торба... Що заважало йому, як він такий реально крутий, як в "запрошенні" на дебати, ПРИЙТИ 14-го на НСК, і розмазати Порошенка по сцені (словесно)??? А потім ще й 19-го в НСТУ? Сам же запропонував (ще раз повторю, БЕЗ дати, і я не думаю, що про ЦВК і 19-те він не знав)!

І класно пообіцяв, в принципі - "у вас за 5 років накопичилося до Президента багато питань, ви їх задати не можете, а я прийду і задам"... Ну то Let's GO! Перша конкретна обіцянка всьому народу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 минуту назад, AgentSmith13 сказал:

Він всі 5 років регулярно з ними спілкувався, коли новини не дивишся - беруть в нього якісь коментарі.

Тут - не ділом, не словом, а НІЯК, і то лякає більше вього... "Нічого не обіцяв", "туди не поїду", "проти мене буде провокація" - якщо такою буде політика Президента - то, особливо в зовнішній політиці, нам буде торба... Що заважало йому, як він такий реально крутий, як в "запрошенні" на дебати, ПРИЙТИ 14-го на НСК, і розмазати Порошенка по сцені (словесно)??? А потім ще й 19-го в НСТУ? Сам же запропонував (ще раз повторю, БЕЗ дати, і я не думаю, що про ЦВК і 19-те він не знав)!

Для мене це - відстоювання своїх границь та інтересів.

Він комусь обіцяв ,що 14 кудись піде ?

Ні !

Людина,яка  в першу чергу дбає про себе та свої інтереси - може відстояти і державні

Бо він не ведеться на те,що йому нав'язують,а знає як краще для нього і слідує цьому

Я бачу це з такого боку

В літаку теж кажуть,пр ифорс-мажорі спочатку вдягнути собі маску (подбати про свої інтереси),а тоді вдягнути маску дитині

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 часа назад, Serpent сказал:

У вимогах до кандидата у президенти України одна з них - володіння державною

Ключові слова: до кандидата... Так 5 років тому, що кандидат обіцяв? Запам'ятували мабуть, а від інших вимагаєте - то у дзеркало спочатку подивіться!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

12 хвилин тому, paksivatova сказано:

Все дуже просто: я хочу зробити свідомий вибір, а не вестися на персонажа фільму, хочу чути і бачити відповіді на питання, які хвилюють сьогодні суспільство, а не вибирати "кота в мішку", ще й хамовитого. На ділі Зе здав тільки кров в пробірку у незалежній лабораторії свого знайомого і до того ж на два дні раніше, ніж відео з'явилось. "Совпадение? - не думаю". Точно так само як не вірю у випадковість заяви про участь у виборах замість привітання президента в новорічну ніч і не вірю, що фільм знімався просто так.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 минуты назад, ForZa сказал:

Ключові слова: до кандидата...

А Зе вже не кандидат?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 минуту назад, frv сказал:

хочу чути і бачити відповіді на питання, які хвилюють сьогодні суспільство

5 років тому теж хтось хотів дебатів і один кандидат відмазався - війна! А тоді питання війни дуже хвилювало суспільство і було обіцяно за скільки закінчити? Ще питання?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...