Перейти до змісту

За кого голосувати

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
52 minutes ago, iiron said:

Так, за словами заявника, у Будинку культури невстановлена особа здійснювала виплату-розрахунок грошових коштів волонтерам, які здійснювали агітацію на користь того ж самого кандидата на виборах Президента України під час першого туру.

Ну от платять людям за волонтерську роботу, навіщо поліцію викликати? Не розумію. Жаба когось давить?

• Відповідей 5,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Щойно, yu2007 сказано:

Ну от платять людям за волонтерську роботу, навіщо поліцію викликати? Не розумію. Жаба когось давить?

Ну, ті як ти висловився - люди позиціонують себе як самі свідомі, взірець того як треба родіну любити.Законодавство з часів феодалізму не передбачає оплату праці юридичними особами без документального супроводу, бо як любиш родіну, то будь настільки ласкавий щоб трошки їй сипнути в вигляді податків.Це один.

Два - наскільки мені відомо волонтерська діяльність не передбачає оплати - https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/3236-17

Три - я не вважаю їх людьми, ні дающих ні берущих.Так, сміття

.

ПиСи - надіось твоє питання то був сарказм:) 

Опубліковано
4 hours ago, risenseven said:

Жах, просто жах, соромно перед усім світом за таке жахіття.

А мені про камаз сподобалось, гумор на рівні 95 кварталу :)

Тут вже на банковій нове кіно відзняли, "Помста жидая" називається))

Опубліковано
6 часов назад, iiron сказал:

Ну, ті як ти висловився - люди позиціонують себе як самі свідомі, взірець того як треба родіну любити.Законодавство з часів феодалізму не передбачає оплату праці юридичними особами без документального супроводу, бо як любиш родіну, то будь настільки ласкавий щоб трошки їй сипнути в вигляді податків.Це один.

Два - наскільки мені відомо волонтерська діяльність не передбачає оплати - https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/3236-17

Три - я не вважаю їх людьми, ні дающих ні берущих.Так, сміття

.

ПиСи - надіось твоє питання то був сарказм:) 

Четвертое-если это опата предвыборной агитации, должна производится из фонда, а в фонде долны быть белые деньги.

Опубліковано
11 часов назад, Nokian сказал:

Ні ,не Сталін виграв війну.

Жуков виграв.

Ролі особистості в історії ще ніхто не відміняв.

Як відомо ,зграя левів під керівництвом барана перетворюється на зграю баранів.

Особливо підчас війни.

Я вибачаюсь, але Жуков фантастичний бєздарь,який злив більшість битв(чого варте танкове побоїще під Дубно),не любив  і не цінував,слав тисячами на убой солдат(баби єщьо наражают),після перемрги пригнав десятки вагонів німецьких "трофеїв"(меблі,антикваріат,автівки тощо).

Опубліковано

Кажуть, що вчора Порошенко без запрошення, користуючись статусом глави держави, увірвався в студію одного телеканалу і згвалтував телеведучу, кілька експертів і одного прокурора. То правда? І МВС вже відкрила справу?

Опубліковано
1 минуту назад, Віталій СК сказал:

Кажуть, що вчора Порошенко без запрошення, користуючись статусом глави держави, увірвався в студію одного телеканалу і згвалтував телеведучу, кілька експертів і одного прокурора. То правда? І МВС вже відкрила справу?

а шо очікувати від братовбивці? 

Опубліковано

вчора був "телефономістодебат" на "1+1" (не розумію, чому то тут досі про це тиша)

Спойлер

і приблизна текстова версія

Спойлер

Кандидати в президенти України Петро Порошенко та Володимир Зеленський влаштували перепалку в ефірі ток-шоу "Право на владу" на телеканалі "1+1". 

Ведуча: У нас на зв'язку Володимир Зеленський. 

Зеленський: Добрий вечір.

Ведуча: Несподіванки тільки починаються. Ми можемо побачити відео або це буде по телефону?

Зеленський: Це буде телефонна розмова. Я із задоволенням, але немає шансів, ніяк. 

Ведуча: Чи є у вас фізична можливість бути в студії прямо зараз? 

Зеленський: Петро Олексійович прекрасно знає, що зараз я знаходжуся в Парижі, у Франції, тому що його прекрасні автомобілі служби безпеки мене туди супроводжували. Ця інформація вам відома, у мене зустріч завтра в три години дня з президентом Франції. Тому дивно, що шановний кандидат у президенти, знаючи, що мене немає в Києві, мене запрошує в студію "1+1".

Що стосується дебатів, ми домовилися, я запропонував 19-го числа на НСК "Олімпійський", я запросив пана Порошенка на дебати. Він сказав: "Стадіон, так стадіон". І прийняв ці умови. Я попросив, щоб мене називали Володимир Олександрович або Володимир: не бидло, а не наркоман і так далі. Скажімо так, це трохи триває, але нічого страшного, ми люди прості, можемо це прийняти. Тому я запрошую на дебати, які підтвердив президент, 19-го числа на НСК "Олімпійський" з великою радістю.

Порошенко: Дякую, Володимир Олександрович. Якщо ви чуєте зараз мене... Я хочу вас запевнити, що за вашими пересуваннями президент Порошенко і кандидат в президенти Порошенко точно не цікавиться. Зустріч у вас, так само, як у мене, завтра в Парижі, я завтра вирушаю в Берлін...

Зеленський: Це приємно. Я вибачаюся...

Порошенко: Пан Зеленський! Дайте можливість вам відповісти, інакше це не дебати...

Зеленський: Вас не перебивав народ п'ять років, дайте можливість сказати. Послухайте мене. У мене немає літака, борту номер 1...

Порошенко: Вам по-російськи зрозуміліше?

Зеленський: Я летів звичайним літаком.

Порошенко: Ви закінчили? Володимир Олександрович, майте терпіння послухати опонента...

Зеленський: Я закінчу через п'ять років, а ви закінчите 22 числа.

Порошенко: Ви закінчили?

Зеленський: Вам ще раз повторити? Третій раз сказати?

Порошенко: У нас щось зі зв'язком?

Перепалку зупинила ведуча, крикнувши, що глядачам не чути обох кандидатів. 

Порошенко: Володимир Олександрович, я не цікавлюся вашими пересуваннями. Це ваше приватна або державна справа. Я сьогодні запросив вас на дебати. Якщо ви зараз перебуваєте за межами Києва, я це розумію. І підкреслюю, що сьогодні вашій команді було поставлено позицію: в останню неділю, коли ще можна проводити дебати, вас на стадіон, який ви визначили, 14-го числа. О 14:00 запросили на дебати.

Зеленський: Петро Олексійович, ви закінчили? Я вибачаюся. Нашу команду ніхто не буде ставити в позицію.

Порошенко: Майте терпіння послухати мене.

Зеленський: А зараз закінчив я: 19-го числа на НСК "Олімпійський". Крапка. До побачення.

- Вова впав в моїх очах ще більше... Це не розмова дорослого мужика, а базар якогось нетерплячого стрєлочника (пацанчика на "стрєлці")... Так себе не веде Президент країни... Так себе не веде навіть звичайна вихована людина в розмові зі старшою за себе людиною... Не кажучи вже про повагу до Президента (якщо ми самі себе не поважаємо, то з якого дива нас буде різний Мордор поважати)

І в розмові з Путіним не вдасться просто "кинути слухавку" з начеб-то своїм останнім словом...

Короче, з нетерпінням чекаю дебатів (реальних дебатів, а не якогось телемостошоу з "підтримкою залу"), інакше мого голосу Вовчик не отримає.

Опубліковано
1 хвилина тому, Werwolf777 сказано:

чим ближче до виборів, тим усе більше хочеться зіпсувати бюлетень, оскільки обоє падають все нижче

на жаль це нічого не дасть.....

Опубліковано

Все діло в тому,що Вову то оберуть.

Рейтинг 72 відсотки.

То один хам бандит керував країною, то тепер хам клоун буде.

Але думаю ,пару разів так пожартує з народом,і фура таки приїде 

Через два роки максимум ,Зеленський буде в минулому..

Шкода лише часу змарнованого.

Опубліковано
5 хвилин тому, Werwolf777 сказано:

чим ближче до виборів, тим усе більше хочеться зіпсувати бюлетень, оскільки обоє падають все нижче

але обирати потрібно. Інакше оберуть за нас, а виправдання "я його не обирав" буде гнилим, так як змарнувавши свій бюлетень ти просто дав дозвіл обрати за тебе, тобто дав мовчазну згоду з чужим вибором, підтримав його, так би мовити.

Опубліковано
3 хвилин тому, Nokian сказано:

Все діло в тому,що Вову то оберуть.

Рейтинг 72 відсотки.

рейтинг - то така мінлива штука... Як настрій вагітної... Он Вова вміє швидко "зал завести", і проти себе теж

Опубліковано
3 хвилин тому, jack74 сказано:

але обирати потрібно. Інакше оберуть за нас, а виправдання "я його не обирав" буде гнилим, так як змарнувавши свій бюлетень ти просто дав дозвіл обрати за тебе, тобто дав мовчазну згоду з чужим вибором, підтримав його, так би мовити.

не прийти на вибори - це дати дозвіл обрати за себе

а зіпсувати - інша справа

Опубліковано

Любий заклик,типу ,,я ні за кого,, насправді є підтримкою Зеленського.

Тож проголосувавших за Порошенка хоч совість буде чиста.

Ну і ще я зараз зовсім інакше дивлюсь на Авакова.

Походу Зеленський його залишить міністром  МВС.

Опубліковано
1 хвилина тому, Werwolf777 сказано:

ти кого дуриш? себе? Це одне й те ж

Проста математика: нас 11 чоловік,

6-ро за кандидата1, 5-ро за кандидата2 - перемога кандидата1

4-ро за кандидата1, 3-ро за кандидата2, 4-ро не прийшли - перемога кандидата1

4-ро за кандидата1, 3-ро за кандидата2, 4-ро порвали бюлетня - перемога кандидата1

4-ро за кандидата1, 3-ро за кандидата2, 3-є не прийшло, 1-н порвав бюлетня - перемога кандидата1

4-ро за кандидата1, 5-ро за кандидата2, 2-є не прийшли-порвали - перемога кандидата2

Опубліковано
1 хвилина тому, Nokian сказано:

Любий заклик,типу ,,я ні за кого,, насправді є підтримкою Зеленського.

Тож проголосувавших за Порошенка хоч совість буде чиста.

Ну і ще я зараз зовсім інакше дивлюсь на Авакова.

Походу Зеленський його залишить міністром  МВС.

нііі, проголосувавши за нього, совість явно не буде чистою

Опубліковано
2 хвилин тому, Werwolf777 сказано:

Від перестановки доданків сума не міняється

Опубліковано
14 минут назад, jack74 сказал:

вчора був "телефономістодебат" на "1+1" (не розумію, чому то тут досі про це тиша)

Я чекаю методичку,бо ніхто поки не знає як на це реагувать,крім матюків.
Це якийсь інопланетний експеримент над нашою країною проводять чи якесь застєкольне шоу? 

Якщо серйозно,то якось вже й сенсу не бачу якось на це реагувати. Суцільний сюр.

Опубліковано

Чому дивуватись 

Три дні ,лише нещасних три дні реклами по ТБ якогось смартфона і вже на четвертий третина покупців будуть мене його питати.

А тут три роки реклами суцільної .

Ніхто не порахував,скільки годин за цей час показали Зеленського?

Можна включити телевізор в любий момент і по любому на якось каналі в цей час буде його фейс.

В торгівлі цей прийом називається ,, Більше говоримо- більше продаємо..

Ну от більшість українців і купилась.

Опубліковано

Гендиректор групи «1+1 media» Олександр Ткаченко заявив, що телеканал подасть в суд на президента Петра Порошенка після того, як він «ганебно увірвався в ефір приватної кампанії, користуючись статусом глави держави», та «за минулі звинувачення на адресу каналу».

Після слів ведучої "ми з радістю запрошуємо обох кандидатів" - може подавати хоч в суд, хоч куди.

Не треба Президент України вам на ефірі - так, бляха-муха, не пустили б, та і все.

«Ефір «Право на владу». Все, як зазвичай, – запрошені гості, не кандидати (!), експерти, з різних сторін. І раптом за кілька хвилин до ефіру, з’являється представник АП – В.Горковенко біля воріт студії. Починає світську бесіду з адміністратором. І тут без мигалок і охорони у двір студії Довженка під’їжджають дві машини і виходить сам президент.
При чому не зовсім зрозуміло, в якому він тут статусі – кандидата або президента. Але, як розумієте, при його вигляді і охоронців УДО – всі в шоці. Він каже – прийшов на дебати. Тобто таки як кандидат? Або ..?
При цьому він точно знає, що його опонент – Зеленський – у цей момент вже перебуває в Парижі, в переддень завтрашньої зустрічі з президентом Франції – Макроном. Оскільки і СБУ, і МЗС все таки ще під контролем – президента. Його впускають до студії. А що робити? Статус президента ніхто не відміняв», – написав гендиректор каналу Коломойського.
Він додав, що програма «Право на владу» усі тижні виборчої кампанії запрошувала Порошенка в ефір.

Ото, даруйте, всрався Ткаченко.... То запрошували кожен день, то в суд подамо, бо приїхав... Самий кльовий і ні краплі не заангажований канал.

Опубліковано

А тим часом в міськраді Одеси зробили крок в сторону русміра- поновили і розширили ВЕЗ "Порто-Франко". Ідею,яку пхав медведчук.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...