Перейти до змісту

За кого голосувати

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
24 минуты назад, S30 сказал:

А, то в Коболєва нормальна зп? В інших по ходу теж "заработанонєпосильним трудом". Буду знати.

Виходить я всеж вірно зрозумів.:)

В наступний раз як підеш робити зуби,то йди до практиканта,а не до спеціаліста з досвідом( бо він з тебе більше грошей візьме).
А якщо сильно душить жаба за з/п Коболєва то він всю свою з/п перечисляє у три фонди -повернись живим,таблєточкі і народний тил-реабілітація.

• Відповідей 5,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
2 хвилин тому, zaHARE сказано:

В наступний раз як підеш робити зубт,то йди до практиканта,а не до спеціаліста з досвідом( бо він с тебе більше грошей візьме).

Обовязково. Як скажеш.

2 хвилин тому, zaHARE сказано:

А якщо сильно душить жаба за з/п Коболєва то він всю свою з/п перечисляє у три фонди -повернись живим,таблєточкі і народний тил-реабілітація. 

Мене? Душить?:D Це я запитував більш для уточнення, а не за "душить". Але ти не переймайся.

Тепер буду знати - меценатам і їм подібним можна.:D

Опубліковано

Чого ви домахалися до Привата? Петі треба було думати в скільки він обійдеться патнякам падатків, коли віджимав Приват. Як то кажуть: життя це великий супермаркет: бери, що хочеш, але пам'ятай - попереду каса і за все прийдеться заплатити. Коли віджимали Приват, всі радісно хлопали в долоні, тепер скидаємося по 350 баксів і продовжуємо хлопати тільки тепер губами.

Опубліковано

Забув сказати - після впровадження вищенаведеного сценарію ніяких нових Бігусів і "крутих журналістських розслідувань" - не буде, хто відкриє рота - тихенько закриє зразу. На всіх телеканалах буде звучати ода новій владі і розповіді про зростання економіки і покращення всього. Ну, може ще будуть показово переслідувати "папірєдніків".

Яник здасться дитинкою.

А про те, що настав триндець, всі взнають на власній шкурі, без шансу "підкупити баксів", одномоментно, прокинувшись вранці.

І я так думаю, всім буде по барабану вже, що станеться тоді з "зіц-прєдсєдатєлями" (командою проффесіоналів) - реальних замовників "банкету" дістати буде неможливо - вони, як я писав, і носа сюди потикати не стануть. А дехто ще й громадянство держави має, яка своїх не видає.

Опубліковано
17 хвилин тому, AgentSmith13 сказано:

Класна позиція! Підтримуєш?

так, підтримую. А що, підтримувати тупо рейдерство? ПриватБанк лідер по сервісу, котрим всі ми користуємось щодня. І це зробила не держава, а Коломойський. А "держава" тупо віджала. От нехай би та "держава" віджала всі обленерги і електростанції в Ахмєткі, чи облгази у Фірташа! - нє? Причому то було б навіть не "віджала", а забрала своє (а читай наше, народне) назад. Бо вони не побудовані цими гандонами з нуля (що типу вклали туди і купу грошей своїх, і часу, нервів, і т.д.), а просто ПРИХВАЛИзували готове, відхапали НАШЕ з вами! І от вони то дійсно в мене крадуть з кишені!

Тому так, я підтримую повернення Коломойському його власності. Реприватизацію - підтримую, експропріацію (а читай "рейдерство") - ні.

27 хвилин тому, AgentSmith13 сказано:

2 млрд баксів - то 10% золотовалютного резерву України. І візьмуть їх з БЮДЖЕТУ, тобто з наших кишень. У розкраданні якої суми звинувачують Гладковського? 300 млн. грн.? Тобто, 11 млн доларів десь.... А всі такі впевнені, що справу не розслідують, і його не посадять і ті нещасні 300 лям не повернуть? А от 2 лярди - Коломойський не верне ніколи, як там сам Зеленський сказав про те, що Ко дав йому гроші на вибори - "Если бы Коломойский давал кому попало 2 млн. гривен, он бы не стал Коломойским"...

зачекай-зачекай!! Дивно ти ситуацію перекручуєш! Тобто, вкрасти можна, а повернути назад вкрадене - це вже з нашої кишені?! Класно! МАЛАДЦА!  :D

Опубліковано
1 минуту назад, AgentSmith13 сказал:

Забув сказати - після впровадження вищенаведеного сценарію ніяких нових Бігусів і "крутих журналістських розслідувань" - не буде, хто відкриє рота - тихенько закриє зразу. На всіх телеканалах буде звучати ода новій владі і розповіді про зростання економіки і покращення всього. Ну, може ще будуть показово переслідувати "папірєдніків".

Яник здасться дитинкою.

А про те, що настав триндець, всі взнають на власній шкурі, без шансу "підкупити баксів", одномоментно, прокинувшись вранці.

І я так думаю, всім буде по барабану вже, що станеться тоді з "зіц-прєдсєдатєлями" (командою проффесіоналів) - реальних замовників "банкету" дістати буде неможливо - вони, як я писав, і носа сюди потикати не стануть. А дехто ще й громадянство держави має, яка своїх не видає.

Де ж ви ванги були як Петю вибирали, де ваші прогнози?

Опубліковано
3 минуты назад, nickel сказал:

Чого ви домахалися до Привата? Петі треба було думати в скільки він обійдеться патнякам падатків, коли віджимав Приват. Як то кажуть: життя це великий супермаркет: бери, що хочеш, але пам'ятай - попереду каса і за все прийдеться заплатити. Коли віджимали Приват, всі радісно хлопали в долоні, тепер скидаємося по 350 баксів і продовжуємо хлопати тільки тепер губами.

Або включаєм мозок, і не скидаємося нікому і нічого... А каса попереду у Ко і ко...

Опубліковано

Ребята, всі розуміють, що Приват віджали не законно, тому всі мають зрозуміти, що прийдеться за це заплатити.

Опубліковано
33 хвилин тому, AgentSmith13 сказано:

як там сам Зеленський сказав про те, що Ко дав йому гроші на вибори - "Если бы Коломойский давал кому попало 2 млн. гривен, он бы не стал Коломойским"...

:) Так що сказав Зеленський? Що Коломойський йому дав??? Можна пруф, бо я щось такого не чув.

Чи все ж він сказав "Если бы Коломойский давал кому попало 2 млн. гривен, он бы не стал Коломойским"? То нашо перекручуєш слова? Не треба нам втюхувати надумані тобою підтексти за чисту монету, ми вже якось самі допрем

Опубліковано
Только что, jack74 сказал:

:) Так що сказав Зеленський? Що Коломойський йому дав??? Можна пруф, бо я щось такого не чув.

Чи все ж він сказав "Если бы Коломойский давал кому попало 2 млн. гривен, он бы не стал Коломойским"? То нашо перекручуєш слова? Не треба нам розтолковувати надумані тобою підтексти, ми вже якось самі допрем

Виступаючи в Кварталі він якраз так і сказав "Говорят, что Коломойский дал мне деньги на выборы, если бы вы знали Игоря Коломойского лично, вы бы знали: Если бы Коломойский давал кому попало 2 млн. гривен, он бы не стал Коломойским"".

Де підтекст? Було то ще до офіційного визнання Зеленським, що він йде на вибори.

А підтексту немає - всі знають, що то не та людина, яка подарує 2 мільярди, і зробить він все, щоб їх захапати, а твої "незручності" після цього його не хвилюють.

Опубліковано
12 минут назад, jack74 сказал:

я підтримую повернення Коломойському його власності. Реприватизацію - підтримую, експропріацію (а читай "рейдерство") - ні.

Ну-ну... Як порахувати, скільки Коломойський вивівн. з держави, то він ще винен і винен добряче.

А обленерго, водоканали, ті, які він контролює - націоналізації не підлягають? Бо то ж святого КО зачіпати не можна! Так?

Опубліковано
1 минуту назад, AgentSmith13 сказал:

Ну-ну... Як порахувати, скільки Коломойський вивівн. з держави, то він ще винен і винен добряче.

А обленерго, водоканали, ті, які він контролює - націоналізації не підлягають? Бо то ж святого КО зачіпати не можна! Так?

Якщо в чомусь винен, то садіть. 

Опубліковано

От антярєсний ви народ. Коли По віджав "Приват" в Ко дружно ржали і стіблися що Ко так просто цього не подарує і ще покакаже "кузькіну мать", але так йому "олігарху клятому " і треба.

Тепер дружно срете маком , що Ко незабаром повернеться показати нарешті оту "кузькіну мать". Де логіка?

Опубліковано

По Привату - це був самий високотехнологічний пилосос по витягуванню бабла в населення. За Зеленського не скажу нічого, але за Коломойського знаю точно - аферист вищої ліги. Якщо Зеленський пустить його (а точніше його людей) до влади - Україну почнуть доїти по повній програмі. Просто подивіться, що Палиця робить із Луцьком - те ж саме буде робити беня з Україною.

Опубліковано
Только что, nickel сказал:

Якщо в чомусь винен, то садіть. 

image.thumb.png.f84739b11fa0173fc14f19fa3df55131.png

А Ізраїль вже почав видавати своїх громадян?

Такого пам'ятаєш? Кравасіся ще та, і що, видали?

Ставицький Едуард Анатолійови (Натан Розенберг) https://uk.wikipedia.org/wiki/Ставицький_Едуард_Анатолійович

Опубліковано
2 минуты назад, AgentSmith13 сказал:

image.thumb.png.f84739b11fa0173fc14f19fa3df55131.png

А Ізраїль вже почав видавати своїх громадян?

Такого пам'ятаєш? Кравасіся ще та, і що, видали?

Ставицький Едуард Анатолійови (Натан Розенберг) https://uk.wikipedia.org/wiki/Ставицький_Едуард_Анатолійович

По Януковичу вирок вже є, а по Коломойському? 

Опубліковано
4 минуты назад, sergkots сказал:

Так реформу суду просрали.

як і медичну,освітню,поліцейську

і що ж це такі за реформатори?!

і що ж за них так і тримаються?

Опубліковано
39 минут назад, S30 сказал:

От антярєсний ви народ. Коли По віджав "Приват" в Ко дружно ржали і стіблися що Ко так просто цього не подарує і ще покакаже "кузькіну мать", але так йому "олігарху клятому " і треба.

Тепер дружно срете маком , що Ко незабаром повернеться показати нарешті оту "кузькіну мать". Де логіка?

В нього не Приват забрали, в нього забрав "поганий Порошенко", захищаючи інтереси держави, ІНСТРУМЕНТ для влаштування "кузькіної матері" всій економіці країни.

Зараз натовп зеботів активно підтримує не "нове обличчя", а якраз повернення Коломойському контрольного пультика, тільки тепер не просто від економіки з можливістю її обвалити, або вибити собі якісь преференції, погрожкючи це зробити - пультика йому вручити хочуть від всієї країни...

30 минут назад, nickel сказал:

По Януковичу вирок вже є, а по Коломойському? 

Вирок по Януковичу щось дав? Сидить? Чи тобі того.. шкода Яника? Як Коломойському Приват, то давайте і Межигір'я вернем, або бабок відсипемо, і неодмінно з бюджету, щоб нове собі в Ростові побудував.Готовий скинутися? то ж для мільйонів небагато...

Коломойський з 2018 переховується в Ізраїлі від можливої екстрадиції (а вони НЕ видають за економічні злочини, виключно з  вбивства, згвалтування, тероризм і т.д.),  англійським судом арештовані його активи, а ФБР проводить щодо нього розслідування за фінансові махінації - свята людина просто.

А вирок... Толку з нього - хіба, може, конфіскують майно (маленький відсоток, бо основне бабло - давно за межами).

І  я згідний, що Коломойський не тільки зло чинив - він і фінансував добровольчі батальйони, і не допустив в Дніпрі ДніпрНР... Сказав пару дуже гострих слівець в адресу путіна. Але вкрав він о-го-го... Може, з нього таки досить?

Опубліковано
13 хвилин тому, paksivatova сказано:

як і медичну,освітню,поліцейську

і що ж це такі за реформатори?!

і що ж за них так і тримаються?

Не Зеленського потрібно боятись а Коломойського. 

Опубліковано
10 минут назад, AgentSmith13 сказал:

В нього не Приват забрали, в нього забрав "поганий Порошенко", захищаючи інтереси держави, ІНСТРУМЕНТ для влаштування "кузькіної матері" всій економіці країни.

Зараз натовп зеботів активно підтримує не "нове обличчя", а якраз повернення Коломойському контрольного пультика, тільки тепер не просто від економіки з можливістю її обвалити, або вибити собі якісь преференції, погрожкючи це зробити - пультика йому вручити хочуть від всієї країни...

Які інтереси держави порушив Приват?

10 минут назад, AgentSmith13 сказал:

Вирок по Януковичу щось дав? Сидить?

Якщо немає вироку то й людина не винна. Про презумцію невинуватості чув?

Опубліковано

Чогось мені здається, що колома вже продав розкручену франшизу куму пітіна. А це рєбяткі вже вабще не смішно. 

Опубліковано
7 хвилин тому, AgentSmith13 сказано:

Хто забрав? Захищаючи чиї інтереси?:)

Антярєсний ви піпл. По з Ко розбірки влаштували між собою, а ви тут ділите - хто з вас порохобот, а хто зебот.:D Інструмент якраз не Зе, а ви. Двоє пісочницю не поділили, а ми в тій пісочниці граємо роль піска.

Ніфіга не помінялося в людях.:( Як в тому анекдоті про одесита, котрий повернувся в Одесу після довгих років відсутності і в якого сперли на причалі чемодан. Памятаєте його фразу?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...