Перейти до змісту

За кого голосувати

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

47 хвилин тому, nickel сказано:

Свинарчукам закидають лише те що всплило, а скільки не всплило? А скільки ще свинарчуків не всплили? А скільки ще вспливе, коли Петя не стане президентом і його перестануть кришувати СБУ і прокуратура?

правильно....

А Зеленський поставить на керівні посади бездітних?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 5,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
10 хвилин тому, Zevs_Isver сказано:

Ага,головна умова буде - сирота і євнух з народження.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

16 минут назад, Zevs_Isver сказал:

правильно....

Пропоную тобі проголосувати за Зе і подивитися яких він поставить на керівні посади.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 хвилин тому, nickel сказано:

Пропоную тобі проголосувати за Зе і подивитися яких він поставить на керівні посади.

Для цього ж не обов'язково голосувати за Зе.

Ти вже визначився?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 минут назад, Віталій СК сказал:

Ти вже визначився?

Ще ні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щось Тимошенко мовчить,  24 години скоро закінчаться...

spacer.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 хвилин тому, Віталій СК сказано:

Щось Тимошенко мовчить,  24 години скоро закінчаться...

вона умная

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 хвилин тому, Zevs_Isver сказано:

вона умная

Ага, вона сидить собі десь тихенько з бокалом вина, чи й чогось міцнішого і радіє, що не пройшла. :D

spacer.png

spacer.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

56 минут назад, zaHARE сказал:

Я зрозумів,що ти абсолютно не в курсі обсягів зробленого в армії.

84,05% не в курсі. Хто цьому винуватий?

Цитата

До речі,зроблено по грошам на значно більші суми,ніж виділив бюджет.

Віддавати також треба буде значно більше?

Цитата

по привату є чіткі дати і суми,прогонки через офшорні компанії,в т.ч  95 кварталу,щоб замести сліди. Є суди,в тому числі Лондонський,які з цим розберуться,хоча у випадку перемоги голобородька все спустять на гальмах.Націоналізація привата була по наводці госдепа,який все моніторив і зважив ризики.

Коломойський сказав, що поверне все до копійки, якщо доведуть куди виводилися гроші. Маєте дані, йдіть з ними до Коломи. Хоча ти мене все рівно не розумієш - націоналізація Приватбанку була незаконною. Все решта похідне, як Колома рятував свої гроші (саме свої: Приват - його банк, який має цінність), а ти пишеш, що є докази як він рятував свої гроші. Звичайно, що є, було б дивно якби їх не було. Навіть є докази як закони приймалися, щоб націоналізація Привата виглядала хоч більш-менш законною.

Цитата

Укранафту колома грабував задовго до повренння її в державу на мільярди гривень,кароче ,чесно не бачу сенсу перечисляти всі схеми і всі підприємства через які колома качав з бюджету гроші. Все це є у відкритому доступі.

Що робить реформована Петьою поліція? Що робить кум Юга-прокурор? Що робить реформований Петьою суд?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, nickel сказано:
1 година тому, Віталій СК сказано:

Ти вже визначився?

Ще ні.

от і я також ще ні. Я знаю, що Пороха я не хочу бачити президентом наступні 5 років, але й Зеленського, врешті-решт, теж хочу почути в серйозній розмові. Шоу-шоум, постановка імітацій робочих нарад, це зрозуміло, а от побачити його в діалозі, в політичному діалозі хоча б з таким опонентом як чинний президент України (не те, що зі злобним карликом, чи з зібранням серйозних міжнародних людей-гаманців) я хочу і з нетерпінням чекатиму дебатів, щоб зробити свій остаточний вибір.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 часа назад, zaHARE сказал:

Укранафту колома грабував задовго до повренння її в державу на мільярди гривень

А Ахмєт в нас білий і пухнастий, А Пінчук, думає що сховався і ніхто не знає скільки йому тесть (Кучма) дозволив зпі... вкрасти... ну капець просто. Я не топлю за Колому, но не один він в країні олігарх і крав, віджимав... А от більше всіх "потрудився" рижий і тиша... Яника посадив на трон, за допомогою якого війна рзпочалася і це все ми зараз переживаємо... і вони другани-партнери з Порошенком! Не набридло?!

Ось вам вишенька:  пишіть що завгодно, Дубинський, такий, сякий, під тим, на того... по барабану - звучить правда і не важливо від кого!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

58 минут назад, nickel сказал:

84,05% не в курсі. Хто цьому винуватий?

Віддавати також треба буде значно більше?

Коломойський сказав, що поверне все до копійки, якщо доведуть куди виводилися гроші. Маєте дані, йдіть з ними до Коломи. Хоча ти мене все рівно не розумієш - націоналізація Приватбанку була незаконною. Все решта похідне, як Колома рятував свої гроші (саме свої: Приват - його банк, який має цінність), а ти пишеш, що є докази як він рятував свої гроші. Звичайно, що є, було б дивно якби їх не було. Навіть є докази як закони приймалися, щоб націоналізація Привата виглядала хоч більш-менш законною.

Що робить реформована Петьою поліція? Що робить кум Юга-прокурор? Що робить реформований Петьою суд?

Тобто ти вважаєш,що всі гроші які вкладають компанії і населення в твій банк автоматично стають твоїми? І ти маєш право їх вивести?

По Укранафті є рішення,держава повернула контроль,компанія в прибутках(внєзапно) і сплачує акціонерам дивіденди,а в бюджет податки десь в районі 15 лярдів за минулий рік. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 минуту назад, zaHARE сказал:

Тобто ти вважаєш,що всі гроші які вкладають компанії і населення в твій банк автоматично стають твоїми? І ти маєш право їх вивести?

Ні. Зустрічне питання: скільки коштує Приватбанк?

По Укранафті є рішення,держава повернула контроль,компанія в прибутках(внєзапно) і сплачує акціонерам дивіденди,а в бюджет податки десь в районі 15 лярдів за минулий рік. 

Супер. Колома - грабував, чому Колома не в тюрмі? Що робить поліція, прокуратура, суди?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 минут назад, nickel сказал:

Ні. Зустрічне питання: скільки коштує Приватбанк?

Супер. Колома - грабував, чому Колома не в тюрмі? Що робить поліція, прокуратура, суди?

В тому стані в якому його застали аудитори,то в  диких мінусах

Ти не знаєш де колома зараз?)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Только что, zaHARE сказал:

Ти не знаєш де колома зараз?)))

Знаю, тому й питаю, чому Колома в Ізраілі, а не в тюрмі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От як пояснити,що перемога Зе вже фактично в кишені, що всі мародери на крові,корупціонери та просто бариги,яких він зібрався садовити весною- вони вже мали б скуповувати долари та збиратись за кордон 

Але курс долара показує найкраз зворотнє.

Отже Зе нікого і не садитиме.

А тут варіантів два.

Або не зможе, або й не збирається насправді.

Тобто на пару з Порохом просто розігрують комедію.

Тобто і всередині повірять,що будуть зміни, і зовнішні донори щедріше даватимуть гроші,бо ж корупції вже більше нема..

А при владі насправді залишаться ті самі ж.

Чого вони й добиваються.

Артистизму їм не позичати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 минуты назад, nickel сказал:

Знаю, тому й питаю, чому Колома в Ізраілі, а не в тюрмі?

Ізраїль не видає,а щоб посадити людину потрібне рішення суду,а щоб суд виніс рішення,то він повинен отримати справу,а щоб назбирати в справу доказову базу потрібно провести ретельне розслідування,а по таких справах розслідування йдуть роками і це не тільки у нас а у всьому світі,крім тоталітарних держав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підкажіть у скільки Форбс оцінив Петіні статки?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 минуты назад, nickel сказал:

Підкажіть у скільки Форбс оцінив Петіні статки?

я десь скидав порівняльну табличку 15 і 18 рік. в 15 петя був в топі українських мільярдерів, у18 вже його там не є. І всі інші українські олігархи крім якогось одно збідніли в 2 - 2,5 рази

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

18 минут назад, jack74 сказал:

от і я також ще ні. Я знаю, що Пороха я не хочу бачити президентом наступні 5 років, але й Зеленського, врешті-решт, теж хочу почути в серйозній розмові. Шоу-шоум, постановка імітацій робочих нарад, це зрозуміло, а от побачити його в діалозі, в політичному діалозі хоча б з таким опонентом як чинний президент України (не те, що зі злобним карликом, чи з зібранням серйозних міжнародних людей-гаманців) я хочу і з нетерпінням чекатиму дебатів, щоб зробити свій остаточний вибір.

Мені дебати пофіг. Я ніколи не говорю тости, бо не терплю публічних виступів, якщо ж приходиться щось сказати перед аудиторією, то виглядаю невпевнено і паршиво. На співбесідах на роботу також не можу вразити ейчара, язик не слухається. Я як ніхто боявся б дебатів, тому я як ніхто розумію, що не обов'язково той кандидат кращий, який на дебатах гарно язиком чесатиме.

Ну і є ще така думка:

Цитата

ОДИН ИЗ БАЗОВЫХ ЗАКОНОВ ПОЛИТИЕХНОЛОГИЙ...

Известный всем коллегам в США и, возможно, не известный всем украинским «экспертам фейсбука», это то, что кандидаты не «наращивают» элкторат во время дебатов, а лишь «закрепляют» имеющийся...
Редко когда голоса во время дебатов переходят от одного кандидата к другому, максимум : разочарованный/ вновь очарованный избиратель того или иного кандидата приходит/не приходит на выборы... но голосуют при этом люди так, как решили много месяцев назад...
Это я к тому, что Зеленский может так не позориться и не бегать от Порошенко с этими дебатами — все-равно его двухкратный перевес голосов во втором туре никуда от него не денется...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікаве про корупцію в Японії.

В Японії дуже процвітала корупція. Якудза мали своїх людей практично у всіх сферах.
Тоді держава створила аналог нашого НАБУ. Через якийсь час практично всі працівники були замішані в корупції. Розігнали-набрали інших.Все повторилось.
І так 4 рази. Потім провели переговори з босами якудза. Домовились,що тіньовий капітал і корупція мають складати не більше 6%  в іншому разі це ставить під удар економіку і безпеку всієї держави. Боси якудза погодились. Державний орган типу нашого НАБУ моніторить стан корупції і тіні,якщо баланс порушується,тоді боси або самі "рєшають" з порушниками або зливають їх поліції для показових арештів.
 Тобто побутова корупція в Японії відсутня,але у вищих ешелонах влади вона існує.
Читав ,що  аналогічно в Іспанії.
 так шо швидка боротьба з корупційов-іллюзія. Так шо сумніваюсь,що й наступний президент 100% подолає корупцію.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так шо швидка боротьба з корупційов-іллюзія. Так шо сумніваюсь,що й наступний президент 100% подолає корупцію.

Швидка боротьба - не ілюзія, а цілком реальна справа. Цілковита перемога (100%) - оце ілюзія. Корупція є в самих розвинених економіках, але її намагаються тримати в таких межах, щоб вона не заважала якомога більшій кількості населення. Швидко загнати корупцію під плінтус не важко, якщо є бажання. Якщо бажання немає, то не відбудеться не тільки швидкої боротьби, не відбудеться навіть повільної боротьби. Це якраз те, що відбувається у нас. Як у спортивній рибалці, спіймали, пофоткалися і відпустили.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

37 минут назад, zaHARE сказал:

я десь скидав порівняльну табличку 15 і 18 рік. в 15 петя був в топі українських мільярдерів, у18 вже його там не є. І всі інші українські олігархи крім якогось одно збідніли в 2 - 2,5 рази

Знайшов таке:

Цитата

У 2015 році він оцінюється в 0,75 млрд доларів. Максимальний показник припав на 2013 рік, коли статок президента оцінювався у 1,6 млрд доларів.

Перелік власності (скоріше за все неповний, можете доповнювати):

- Рошен (Вінницька, Київська, Кременчуцька, Маріупольська кондфабрики в Україні, Липецька в Росії, Клайпедська в Литві та фабрика Bonbonetti Choco в Угорщині.)

- Севастопольський морський завод

- київський завод "Ленінська кузня"

- Пісківський завод скловиробів

- страхова компанія "Країна"

- Міжнародний інвестиційний банк

- акумуляторний завод "Енергоавтоматика"

- телекомунікаційна фірма "Екран" (бренд Maximum TV)

- Аграрний холдинг "Укрпромінвест-Агро" ("Група Агропродінвест", "Зоря Поділля", "Агрофірма Дніпроагролан", "Мас-Агро", "Агрофірма Інванковці")

- ТОВ "Асоціація Крохмалопродукт" ("Інтеркорн Корн Просесинг Індастрі" і "Дніпровський крохмале-патоковий комбінат")

- спортклуб "5 елемент"

- телекомпанія "5 канал" і "ТРТ"

- радіо "Ніко-ФМ", "Радіо 5 - Ретро ФМ", "Радіо Next" і "Твоє радіо"

- автомобільна компанія (Богдан Моторс) (приховане володіння)

Весь цей бізнес, все нерухоме і рухому майно оцінили у 1,6 млрд. доларів. Чому він не продав весь бізнес як обіцяв, все крім 5 каналу? 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

автомобіль, на якому Зеленський приїхав на аналізи.

АА2531ТА
MERCEDES-BENZ S 600 2003 року випуску
№ кузова: WDВ2201761А366372
З 28.10.2017 власник: МІНДИЧ ТИМУР МИХАЙЛОВИЧ, куратор медіа-бізнеса в групі Приват
З 23.03.2017 до 27.10.2017 року власник: КОЛОМОЙСЬКИЙ ІГОР ВАЛЕРІЙОВИЧ

Нове обличчя. Свіжа струя.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

30 минут назад, zaHARE сказал:

Цікаве про корупцію в Японії.

В Японії дуже процвітала корупція. Якудза мали своїх людей практично у всіх сферах.
Тоді держава створила аналог нашого НАБУ. Через якийсь час практично всі працівники були замішані в корупції. Розігнали-набрали інших.Все повторилось.
І так 4 рази. Потім провели переговори з босами якудза. Домовились,що тіньовий капітал і корупція мають складати не більше 6%  в іншому разі це ставить під удар економіку і безпеку всієї держави. Боси якудза погодились. Державний орган типу нашого НАБУ моніторить стан корупції і тіні,якщо баланс порушується,тоді боси або самі "рєшають" з порушниками або зливають їх поліції для показових арештів.
 Тобто побутова корупція в Японії відсутня,але у вищих ешелонах влади вона існує.
Читав ,що  аналогічно в Іспанії.

По данным Индекса восприятия коррупции международной организации Transparency International (ИВК)91 Япония в 2013 г. заняла 18-е место.

Україна в цьому списку на 131 місці

Частое появление в прессе информации о коррупционных скандалах означает настоящую борьбу с коррупцией. Чиновники расплачиваются за свои недальновидные действия карьерой, репутацией и лишением свободы, что является, в свою очередь, одним из признаков эффективности борьбы с коррупцией. В дополнение необходимо отметить еще немаловажные факты: • в Японии существует контроль над расходами чиновников; • санкции за коррупцию затрагивают обе стороны коррупционной сделки, а также ее посредников; • действует запрет для чиновников устраиваться в частные компании после ухода с государственной службы. Подводя итоги, можно со всеми основаниями утверждать, что борьба против коррупции в Японии ведется успешно и эффективно, хотя и остается ряд нерешенных проблем.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...