Перейти до змісту

За кого голосувати

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
11 хвилин тому, zaHARE сказано:

Після вчорашнього шоу на г+г.  Після  презентації  "нових незаплямованих" ліц команди зе(яких він читав з папірця!!!!!!!). Така команда "порве" всіх. Як в тому мультику- лучших із худших.  Я так розумію Абромавічус звалив,значить його гримаси на  відомій зустрічі були щирими.  

Вітаю тих, хто ностальгує за 90-ми. Вони можуть початись з понеділка. Згадуємо ,шо цінувалось в ті часи для бартеру.  7 років не чіпав свій город,мабуть тре їхати засадити.

поспіши... за цих пару днів при Пєті в тебе город може ще розквітнути встигне

• Відповідей 5,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
5 minutes ago, zaHARE said:

7 років не чіпав свій город,мабуть тре їхати засадити.

Відставити поразницькі настрої! Перемога буде за нами!

41 minutes ago, westboiuu said:

а сміт все культурно розжує

Замість тисячі слів:

Spoiler

4ze_original.thumb.jpg.e1d70fcaf807550b6d0d74901a1cd0c1.jpg

Опубліковано

"Нове" лицьо, яке буде відповідати за міжнародні відносини і народовладдя( не дай Бог).

Цитата

"Александр Мережко:

Кто несет ответственность за голодомор в Украине? Ответственность несет Украина!"

http://khpg.org/ru/index.php?id=1170257867&fbclid=IwAR3ZJv08yUrrnQ7FniW14GwDMsG3oVlnGY9zAw-WOCi7kNsiwYKEOSVBeYc

Хуже нє будєт!

Опубліковано
8 хвилин тому, zaHARE сказано:

"Нове" лицьо, яке буде відповідати за міжнародні відносини і народовладдя( не дай Бог).

http://khpg.org/ru/index.php?id=1170257867&fbclid=IwAR3ZJv08yUrrnQ7FniW14GwDMsG3oVlnGY9zAw-WOCi7kNsiwYKEOSVBeYc

Хуже нє будєт!

ти читав статтю перед тим, як запостити? чи побачив одну фразу, потер руками і склєпав пост?

Опубліковано

"Нове" лицьо Венедіктова Ірина Валентинівна:

Цитата

Кандидат на посаду судді касаційного цивільного суду у складі Верховного Суду

ВИБУЛА З КОНКУРСУ
Отримала менший за мінімально  допустимий бал за результатами іспиту

https://chesnosud.org/candidate/venediktova-irina-valentinivna/

О,ще в неї дуже цікава декларація доходів. Почитайте.

Опубліковано
11 хвилин тому, zaHARE сказано:

Нове" лицьо, яке буде відповідати за міжнародні відносини і народовладдя( не дай Бог).

Скажіть, а старі лиця , які мають прийти з командою чинного, білі і пухнасті ( в тому числі і сам чинний)?)))

Опубліковано
4 минуты назад, Werwolf777 сказал:

ти читав статтю перед тим, як запостити? чи побачив одну фразу, потер руками і склєпав пост?

так,прочитав. Україна має заплатити компенсацію потерпілим від голодомору. Це його позиція. Шонеясно? Готуй дєнєжку.

Опубліковано
6 хвилин тому, zaHARE сказано:

так,прочитав. Україна має заплатити компенсацію потерпілим від голодомору. Це його позиція. Шонеясно? Готуй дєнєжку.

якщо зняти виплати нашим "липовим" льготнікам (яких у багатьох сферах вистачає - "липові" інваліди, мєнти з статусом УБД, котрі не бували на передку та ін.) - вистачить 

в Чорнобилі Україна теж не винна, а пільг у чорнобильців купа

Опубліковано
3 минуты назад, Werwolf777 сказал:

якщо зняти виплати нашим "липовим" льготнікам (яких у багатьох сферах вистачає - "липові" інваліди, мєнти з статусом УБД, котрі не бували на передку та ін.) - вистачить 

Ти гониш? Чувак кладе відповідальність за голодомор на Україну! ти не зрозумів?  Він так само покладе на Україну відповідальність за теперішню війну.

Опубліковано
1 хвилина тому, zaHARE сказано:

"Нове" лицьо.
 Ганібал Лектор Апаршин.

Hide contents

D4f-xCgUwAAMhVu.jpg

Hide contents

D4f-yPEU0AcEKjQ.jpg

Карочє гдє-то посєредінє договорітся.

тут в чому "подвох"? в 2014 в МО не працював

сторінка в "однокласніках"? і що? чи всі, хто мають сторінки в рос. соцмсережах, для тебе вороги?

Опубліковано

"Нове" лицьо Гетманцев,який має відповідати за економіку,фінанси і оподаткування- співзасновник МСЛ(молодьспортлото) яка під санкціями РНБО.

Опубліковано
2 хвилин тому, zaHARE сказано:

Ти гониш? Чувак кладе відповідальність за голодомор на Україну! ти не зрозумів?  Він так само покладе на Україну відповідальність за теперішню війну.

от прочитати  прочитав, а мізки включити тобі лінь

юридично все ніби правильно

і він кладе відповідальність не за сам факт Голодомору, а відповідальність за компенсацію

і до чого тут теперішня війна? твоя паніка тебе точно скоро в дурку заведе.... побережись трохи

ще раз спитаю - в Чорнобилі Україна винна? - ні, а чорнобильцям компенсації, пільги є

давай тоді і це відмінимо?

Опубліковано
4 минуты назад, Werwolf777 сказал:

тут в чому "подвох"? в 2014 в МО не працював

сторінка в "однокласніках"? і що? чи всі, хто мають сторінки в рос. соцмсережах, для тебе вороги?

ти знов гониш? Коли вбивали наших добровольців,які не працювали в МО він в Карлових Варах водичку пив. В принципі як і його покровитель .

А працював він і в Гриценка і Саломатіна і в Азірова. Дерибанив з ними армію. А ті хто не вилазить з россоцмереж ні разу не патріоти.

Опубліковано
1 хвилина тому, zaHARE сказано:

ти знов гониш? Коли вбивали наших добровольців,які не працювали в МО він в Карлових Варах водичку пив. В принципі як і його покровитель .

А працював він і в Гриценка і Саломатіна і в Азірова. Дерибанив з ними армію. А ті хто не вилазить з россоцмереж ні разу не патріоти.

а ти що робив, коли вбивали наших хлопців?

якщо людина не мала відношення на той час до МО - йому тепер не можна на відпочинок їздити?

ну в мене ВК сторінка досі висить, щоб музику послухати - я теж не патріот?:0016:

смішні і дивні у тебе "критерії" патріотизму))

точно сходи перевірся - на параною схоже

Опубліковано
3 минуты назад, Werwolf777 сказал:

от прочитати  прочитав, а мізки включити тобі лінь

юридично все ніби правильно

і він кладе відповідальність не за сам факт Голодомору, а відповідальність за компенсацію

і до чого тут теперішня війна? твоя паніка тебе точно скоро в дурку заведе.... побережись трохи

ще раз спитаю - в Чорнобилі Україна винна? - ні, а чорнобильцям компенсації, пільги є

давай тоді і це відмінимо?

Чувак ти хоч щось читав/дивився про голодомор? Ти геноцид порівнюєш з техногенною катастрофою?   

Опубліковано
Щойно, zaHARE сказано:

Чувак ти хоч щось читав/дивився про голодомор? Ти геноцид порівнюєш з техногенною катастрофою?   

читав, знаю багато

за вказівкою сталіна керівництво УРСР здійснювало цей злочин

якщо Україна дійсно була прописана в договорі СРСР як самостійний суб'єкт - все він говорить вірно, тобто наша держава теоретично повинна була б виплачувати компенсації

до чого тут, що техногенна катастрофа? не Україна ж була винною, то чому ми виплачуємо компенсації?

Опубліковано
8 минут назад, Werwolf777 сказал:

точно сходи перевірся - на параною схоже

обов'язково схожу до шоумена Комаровського)))))

Опубліковано
2 часа назад, Arden сказал:

а що в Луцьку не так? ну реально я вже задавав це питання і мені покрутили біля віска і все.

я не захищаю Палицю, я просто не розумію що не так? (гірше чим в інших містах України) факти для тупих, будь ласка

Ну як би то без матюка сказати...

1) Транспорт - по транспорту у нас наступила повна ДУПА - маршрутники нахабно порушують договір, їздять без трекерів. наплюювали на пасажирів ввечері, влаштовують перегони... А тепер ще й Дьомін і Ко шантажують міськраду, що підвищили вартість проїзду до 6 грн., і ПІДВИЩИТИ ДОДАТКОВО ВАРТІСТЬ ДО 7 ГРН. ВВЕЧЕРІ! А міська рада ведеться на шантаж, влаштовує "громадські" обговорення за закритими дверима купкою осіб... Скоро по 10 їздити будемо. А ще ці "тимчасові правителі" боль положили на мешканців міста, і відміняють та каструють маршрути, повідміняли тролейбуси і маршрутки до дачних масивів і взагалі скоро ноги на голову звісять... І робиться це в угоду ПЕВНИМ ПЕРЕВІЗНИКАМ! НАБУУУУУ, НАЗК!!!! ВИ ДЕ??? І ото не треба казати, що вокзал зачистили винятково для 2-ки, знищивши 4, не для Санрайзу, ОК? Плюс реакції на скарги на те все паскудство - НУЛЬ! "Ми ваше звернення зщаписали". і ВСЕ, Нормально в 20:00 чекати на Дуьнівській 40 хвилин 1-ку і думати вже викликати таксі? А дочекавшись тролейбуса - біля 4 школи взнати, що він в ДЕПО? Поставили совка натурального директорм ЛПЕ, зарубали в зародку GPS, допустили до того, що як тільки вечір - наші тролейбуси, побоюючись темряви, усі в ДЕПО... І то даааалеко не все.

ВСЬОГО ЛИШ перелік ЗНИЩЕНИХ і перетворених на казна-що маршрутів: маршрутки 4, 23, 47, 18, 33, 3, троеейбуси 7, 10. МАЛО? Хай продовжують?

2) Благоустрій і все інше. Ой. не так, "благоустрій"... Непотрібний нікому "мегаремонт" з вкладенням корявої "трилінки" за мільйони на Лесі Українки, якісь хрін зна які "ілюмінації" за сотні тисяч, "вуличні оприскувачі" (ага, ті самі, на шибеницю схожі) і інша лабуда за НАШІ гроші. А тим часом - НЕ робляться ремонти купи дворів, які не ремонтовані з часів СРСР, хоча мегапремійований Поліщук, який гордо, як журавель крокує дворами, і бреше людям, обіцяє, що ремонт буде наступного року, а вже ДВА РОКИ пройшло, і тиша... Обіцяним "безпечним містом" з камерами і т.д. - не пахне навіть. А бабки йдуть на премії по 200-250% пану Поліщуку і Ко.... Зашибісь, правда? Супер! І то він ще не мер.... Сподіваюся, не вистачить дурі в людей його вибрати... Хоча в світлі останніх тенденцій - все може бути. Муніципали, замість навести порядок з вищезгаданими маршрутуями, вліпивши їм штраф, зносять людям гаражі (лізучи навіть на землю ОСББ подекуди), ловлять бабок з пучком петрушки, ловлять людей з цигаркою, не зробивши ЖОДНОГО місця для куріння, і іншим непотрібним "шуршанням" займаються... І отримують за це ЗАРПЛАТУ з наших податків. При тому, що вони - НЕ поліція ніразу, і НІЯКОГО права не мають на мене наїжджати на Волі за цигарку (а недопалок я ЗАГАСИВ викинув в СМІТНИК, а не на дорогу). Свого часу відверто послав, і сів в маршрутку біля станції переливання крові (курив не на зупинці,, де і так нікого не було, відійшов ЗА магазин, почали торочити що на всьому проспекті ніззя-ніззя)... Документи їм показувати ще? Статусом не доросли! Прямо сказав їм, щоб йшли і ПРАЦЮВАЛИ, а не "валяли ваньку". Я ще пам'ятаю, як ці памороки колись БІДОНА сфоткали в машині через скло біля АС-1 і аж на волиньньюс про то написали, "виявили в авто самогонний апарат" (якого там не було)... На місці власника за заглядання в машину з протиранням снігу з скла перед тим, я б п...ив ногами з викликом 102, а за фотку машини з номером - подав би до суду...  Притому авто було припарковане на ПАРКОВЦІ, за правилами. Гактівісти, мля... Таке враження, що в них реально немає чим зайнятися...

І такої, даруйте, паскудоти, про наше місто, за час ПІСЛЯ Романюка можна написати сторінок 10.

Опубліковано

@AgentSmith13 я зрозумів, що мені в розмову не варто втручатися, бо зовсім не володію предметом розмови.

На маршрутках не їжджу, а за розруху в дворах і стан доріг не думав, що відповідає Палиця.

Опубліковано
24 минуты назад, Arden сказал:

На маршрутках не їжджу, а за розруху в дворах і стан доріг не думав, що відповідає Палиця.

Палиця - ні, а його укропчики відповідають безпосередньо.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...