Перейти до змісту

За кого голосувати

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

1 час назад, Selbeor сказал:

Це повний треш...Я навіть не знаю як це коментувати.

Людина нової генерації має бути як мінімум освідченою, толерантною, ввічливою і мудрою. Цих якостей в ньому і близько немає.

За свою виборчу компанію зеленський показав себе наглою, безпринципною і зневажливою людиною

Будемо мати свого Трампа

раз ви так позиціонуєте

А може і не будемо

За тиждень знатимемо

P.S дехто багато і гарно,так солодко розказував-але реальність дещо інша виявилася.

тому мені вже стало нецікаво переливати з пустого в порожнє - виберемо Президента,пройде місяць-другий -і буде ясно правильний вибір ми зробили чи не правильний

p.s2 

что за последние недели президент дал больше интервью, чем за все пять лет своего пребывания на посту главы государства, посетив в том числе телеканал "1+1" 

ви звинувачуєте Зеленського,а ці 5 років до президента не було запитань-чому він уникав спілкування .а от зараз використовують його ж технологію,а він таку проблему роздуває... подвійні стандарти на кожному кроці

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 5,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Член Нацради із питань телебачення та радіомовлення Сергій Костинський заявив, що середній показник присутності української мови на телебаченні досяг рекордних 92%

Про це Сергій Костинський повідомив у facebook.

"Популярні російськомовні журналісти нарешті ведуть передачі українською мовою. Новини практично повністю україномовні. Фільми озвучуються або дублються українською. Все це було б неможливо, якби не впровадження державою мовних квот на телебаченні два роки тому", - написав Костинський.

За його словами, закон про квоти не є ідеальним: спікери - гості інформаційних передач - мають право спілкуватися будь-якою мовою, дія закону поширюється тільки на мову ведучих, дикторів і репортерів, а власні російськомовні фільми і передачі телеканали мають право лише титрувати.

"Але це не створює завад потужному послідовному впровадженню української мови на українському телебаченні. Чи не вперше ефір телеканалів на сході і заході, на півдні, в центрі і на півночі звучить однаково - українською. Українська мова фактично об'єднала Україну", - підкреслив Костинський.

https://espreso.tv/news/2019/04/14/chastka_ukrayinskoyi_movy_u_teleefiri_syagnula_rekordnykh_92

Цікаво, які відсоток буде, коли стане блаЗень?!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 минут назад, justice777 сказал:
Член Нацради із питань телебачення та радіомовлення Сергій Костинський заявив, що середній показник присутності української мови на телебаченні досяг рекордних 92%

Про це Сергій Костинський повідомив у facebook.

"Популярні російськомовні журналісти нарешті ведуть передачі українською мовою. Новини практично повністю україномовні. Фільми озвучуються або дублються українською. Все це було б неможливо, якби не впровадження державою мовних квот на телебаченні два роки тому", - написав Костинський.

За його словами, закон про квоти не є ідеальним: спікери - гості інформаційних передач - мають право спілкуватися будь-якою мовою, дія закону поширюється тільки на мову ведучих, дикторів і репортерів, а власні російськомовні фільми і передачі телеканали мають право лише титрувати.

"Але це не створює завад потужному послідовному впровадженню української мови на українському телебаченні. Чи не вперше ефір телеканалів на сході і заході, на півдні, в центрі і на півночі звучить однаково - українською. Українська мова фактично об'єднала Україну", - підкреслив Костинський.

https://espreso.tv/news/2019/04/14/chastka_ukrayinskoyi_movy_u_teleefiri_syagnula_rekordnykh_92

Цікаво, які відсоток буде, коли стане блаЗень?!

Якщо не помиляюсь, то 1+1 спокійно крутить серіал "Кухню" російською. Перші серії були дубльовані українською, а далі, напевно, втомились і забили на дубляж...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 часов назад, nickel сказал:

56890360_2133746066720706_38833296846618

Теперь Порох подаст заяву в СБУ, что Зе написал, что убъет президента Украины))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

16 часов назад, paksivatova сказал:

Як мінімум тому,що знаю чудового експерта ,активіста ,розумного чоловіка нової генерації -що був запрошений до Штабу кандидата в Президенти Зеленського та спілкувавсяз ним 

"Імя,сєстра,імя!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 годин тому, Ghost_manka сказано:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 часа назад, romanc сказал:

Теперь Порох подаст заяву в СБУ, что Зе написал, что убъет президента Украины))

Поліція за ті борди "Кінець" вже відкрила кримінал.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Представьте !
Вы владеете частью крупной компании, транснациональной -  в ней огромное количество подразделений, бизнесов, людей. Пришло время определится с Новым CEO (директором по простому). 

Вы поднимаете его цели при принятии на работу! Вы же их ставили, согласовывали правда?
Бывший CEO Обещал:  
Работать только на вас, продать свой ларёк шаурмы   -  не сделал (ларёк расширил, добавил ГАЗировку и сладкую вату)

Поднять зарплату сотрудникам охраны до ххх - поднял намного меньше, всем остальным понизил - конъюнктура рынка. 

Завершить конфликт ну очень быстро  (Были проблемы с соседним предприятием) - конфликт  длится 5 лет , потери для компании + оказалось что есть шанс что он извлекает свою выгоды из оказии без согласования с акционерами и мимо их кармана

Вернуть курс - ну об этом уже все забыли... какой он там был до, что обещал....кто помнит?

Накладные (они же коммунальные) расходы выросли в несколько раз - о таком вроде не договаривались. Вклады сотрудников в корпоративном банке сгорели, да и самих 50% банков уже нет.

Проведение структурных преобразований в компании, контроль, аудит, корпоративное управление и все такое, независимые и честные директора - не сделал, говорит не успел, не знал что они не честные и так далее....

Наказание предыдущего топ менеджмента - все чувствуют себя сухо и комфортно. Так и не выяснил кто виноват в грехах прошлого

Идёте по производству, Крутите головой по сторонам и видите ещё некоторые мелкие пакости: разделение сотрудников на чёрных и белых, запустение, дорожки без асфальта и с ямами, деревья больные, люди не счастливые, медицинскую страховку он отменил, штрафы повысил. Одновременно, этот самый управленец за время каденции стал зарабатывать больше и увеличил своё состояние на Х %

В корпоративной газете красиво пишут лишь  про духовный рост без души да китайский без иероглифов  - которые пощупать нельзя,  и ещё что то про security, но она сама не очень довольна.

Параллельно смотрите рейтинги своей компании в forbes и других уважаемых изданиях, видите что:
За 5 лет она стала самой не успешной в Европе 
10-20% ваших сотрудников уволились и перешли конкурентам
Умерло как то много
Доход не вернулся к показателем до директора
Темпы роста доходов меньше средних по рынку -  с такими никогда не вернёшься на уровень до! 

И он так прищурился, смотрит на вас и говорит: «нужно проводить решительные изменения,всюду враги и зрада, нужно собраться, все пропало Если не я то будет хуже, и фееричное я вас услышал» - так что, продлевать будете?

Какой ваш ответ господа акционеры? Пять лет стурбовано CEO все менял ))))) и снова менять обещает - верите? 
мяч на нашей стороне...

«Нет ничего хуже опытного хирурга у которого все операции со смертельным исходом» 

Вот и сказочки конец, тот кто понял, ну вы знаете...!

p.s 

«когда Вы ищите сотрудника Вам важны три качества: честность, компетенция и энергия, но самое важное первое, если у него есть вторые два а первого нет это убьёт вашу компанию» Уоррен Баффетт

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А за рекламу с пуйлом, которую снимут...потом?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Порошенка треба лишити, але в якості міністра закордонних справ

після вчорашнього його виступу якісь змішані відчуття... але одне знаю точно, що вірити йому не можна

побачимо, що наші кандидати покажуть за цей тиждень

поки що маю лише бажання зіпсувати бюлетень

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Нам не цікава розмова Порошенка з Зеленським. Нам цікаві відповіді Зеленського на хоч якісь питання. Цього не відбувається з двох причин з самого початку кампанії. Ми маємо таку справу, коли ми вибираємо тільки віртуального кандидата, жодного разу не побачивши в прямому ефірі ніде. Перше - це некомпетентність. Тому що він фізично не може нормально відповісти на ключові питання, наприклад, пов'язані з економікою або в зовнішньою політикою", - сказав Фурса.

Він нагадав, що у Зеленського була одна історія, коли на початку самої кампанії він пішов на закриту зустріч бізнес-лідерської спільноти.

"І він вийшов туди "хі-хі ха-ха". А виявилося, що там не аудиторія "95 кварталу". І його просто розіп'яли там. Умовно кажучи, били ногами. І після цього не ходить... Там була дуже жорстка розмова. І він не міг нічого вставити. Це перша причина, з якої він не з'являється. Ну навіщо показувати всім, що він дійсно некомпетентний", - додав Фурса.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Лідер кримських татар Мустафа Джемілєв звернувся до кандидата на пост президента Володимира Зеленського з п'ятьма запитаннями про окупований Крим.

Про це повідомляє ATR.

"Шановний Володимире Олександровичу, за час передвиборної кампанії ми не почули від вас і деяких інших кандидатів в президенти ряд гострих для кримськотатарського народу та інших жителів Криму питань. Тому я хотів би вам поставити кілька запитань. Їх всього у мене п'ять. Прошу дати на них лаконічні відповіді", - сказав Джемілєв у своєму зверненні.

Лідер кримських татар запитав:

1. Чи вважаєте ви, як стверджує російська сторона, що Крим став частиною Російської Федерації в результаті вільного, демократичного волевиявлення жителів Криму? Чи ви все ж таки вважаєте її окупованою територією, яку беззастережно необхідно повернути до складу України?

2. Ви говорили, що ви докладете всіх можливих зусиль для налагодження добросусідських відносин з Російською Федерацією, для встановлення миру. Оскільки не ми нападали на Російську Федерацію, не ми окупували частину її території, не ми нав'язували Росії, яким шляхом їй іти, то хотів би знати, які поступки ви маєте на увазі для того, щоб встановити так званий мир з Російською Федерацією? Чи включають ці поступки, наприклад, визнання законності анексії Криму, визнання так званих республік Донецька і Луганська, нехай навіть у складі України?

3. Чи погодитеся ви на зустріч з Путіним, якщо він запропонує провести цю зустріч на території анексованого Криму?

4. Деякі кандидати в президенти під час першого туру виборчої кампанії говорили, що для встановлення хороших відносин з Росією вони знімуть блокаду з Криму. Якщо ви станете президентом, теж підете на такі кроки?

5. Яка ваша позиція щодо зміни статусу Автономної Республіки Крим на Кримську автономію - тобто, переформатування на територіально-національну автономію, яка була ліквідована радянським режимом після геноциду кримськотатарського народу?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, paksivatova сказано:

когда Вы ищИте сотрудника

за парту сідати потрібно, а не на такі теми розмовляти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

58 хвилин тому, Werwolf777 сказано:

але одне знаю точно, що вірити йому не можна

золоті слова, в мене - таке саме відчуття

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

36 хвилин тому, Nokian сказано:

Лідер кримських татар Мустафа Джемілєв звернувся до кандидата на пост президента Володимира Зеленського з п'ятьма запитаннями про окупований Крим.

По-перше, це шрифтом для сліпих?

По-друге, це вже стара "новина"

По-третє, нафіг той примітивний тролінг? Зеленський чітко і ясно неодноразово казав, що Крим - це Україна, і що Раша - агресор.

Стріляєте в порожнину.

А щодо татар-джемілєвих-чейгозів - вони просрали свій Крим?! Чи може це ми мали за них там помирати??? Вони завжди були гівнюками, і при Україні їм весь час погано було, а тепер бач якими українцями вони стали! А під час "референдуму" багато з них повстання влаштували??? Багато з них під кулі пішли???!!! сиділи тихенько по норах, чекали що минеться...

Так що хай запитує по своїх кишлаках своїх татар.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 часа назад, zaHARE сказал:

"Імя,сєстра,імя!!!

Вітаю! З Кийова повернулись, не змерзли там, а то щось ваш "патрон" навіть чайку теплого зажав для вас :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 хвилин тому, ForZa сказано:

Вітаю! З Кийова повернулись, не змерзли там, а то щось ваш "патрон" навіть чайку теплого зажав для вас :)

їх гріли обіцянки та любов до гаранта

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

18 часов назад, volks сказал:

По-третє, мені за 2 роки в Харкові ніхто не відповів українською, а було і "ви можетє разгаварівать на рускам, а то я вас плоха панімаю". 

Так що не треба тут про ущємльонних рускаязичних.

В 2016 році був в Харкові, спілкувалися українською. В натовпі, на зупинках, в магазинах. Було дуже кумедно, коли оточуючі люди починали прислуховуватися і переходити на ламану українську.

Якщо вже геть хтось не розумів, то я переходив на російську, щоб не ставити співрозмовника в незручне становище. Але принципових "мы вас не понимаем" не було. Хоча в сім’ї не без уродів, тому за 100% не розписуватимусь :)

P. S. Завжди відстоюю позицію, що хоч на базавому рівні громадянин повинен володіти державною мовою. Але це не проблема №1.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, jack74 сказано:

По-перше, це шрифтом для сліпих?

По-друге, це вже стара "новина"

По-третє, нафіг той примітивний тролінг? Зеленський чітко і ясно неодноразово казав, що Крим - це Україна, і що Раша - агресор.

Стріляєте в порожнину.

А щодо татар-джемілєвих-чейгозів - вони просрали свій Крим?! Чи може це ми мали за них там помирати??? Вони завжди були гівнюками, і при Україні їм весь час погано було, а тепер бач якими українцями вони стали! А під час "референдуму" багато з них повстання влаштували??? Багато з них під кулі пішли???!!! сиділи тихенько по норах, чекали що минеться...

Так що хай запитує по своїх кишлаках своїх татар.

Під кулі пішли В перший де день четверо татарів загинуло біля Кримської ради.

На другий день та вже був російський спецназ.

Ціла армія і флот українські там здалися(корвет Луцьк,теж), то що мали беззбройні татари - камінням воювати?

Коли раніше,я майже кожного літа їздив у Крим, то українською там зі мною розмовляли саме татари 

Наразі в Луцьку теж багато їх, хто покинув свої домівки .

Від хорошого життя!?

Як не соромно таке писати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось, власне, відео, де Зеленський під пафосну музику, з "крутим" монтажем викликає Порошенка на дебати, якщо зтось забув.

Там ЖОДНОГО слова про ДАТУ! Зате ось цитата від його штабу: «Коли почалася розмова про дебати, то Зеленський запропонував 19 квітня на НСК «Олімпійський». Петро Олексійович прийняв ці умови, а потім почали з’являтися якісь нові умови, але це все може нескінченно тривати», - зауважили в «Зе! Команді».

Забули зміст власного ролика?

Зате є: "не відморожусь, не втечу" - відморозився і втік, і не раз, і навіть не два; "кандидати мають здати аналізи, бла-бла-бла" - здав невідомо куди, а вчора взагалі заявив, що "не зобов'язаний доводити аиборцям, що не наркозалежний" і розповідає, що "готувалася проти ньогго провокація".

І з сьогоднішнього:

У Зеленського відреагували на учорашній "агітаційний мітинг" Порошенка на "Олімпійському". За словами представника прес-служби «Зе! Команди», спочатку кандидати були готові на дебати 19 лютого на "Олімпійському", але потім у Порошенка змінили свою позицію. (Так спішили, що аж помилилися з датою).
ВСІ новини про його "майбутні кроки", дебати, та про будь-що, починаються з "у Зеленського заявили/відреагували/сказали"... Ото тактика - жодного прямого ефіру, ні слова журналістам, крім "своїх" (ну, його ніхто ж не просить прийти на 5-й канал). Чи то все-таки тактика "я вам нічого не обіцяв"? І не обіцяв же сам, правда - все казали Разумков і ко... А якщо щось не так - "а я такого не казав".

І от і- і нове відео:

https://1plus1.video/unian-novosti/2019-god/aprel-zelenskij-opublikuvav-nove-zvernennya-do-poroshenka

Чому знову зняте невідомо де? А можна свої звернення і вимоги озвучити перед журналістами? А не перед екраном з текстом?

Він, доречі, ще з Макроном себе там порівнював.... Ох, як би до "почуття гумору", як схожої їх риси не додалися "жовті жилети"... За пару місяців після виборів, коли Ко почне відкачувати мільярди.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 хвилин тому, Nokian сказано:

Під кулі пішли В перший де день четверо татарів загинуло біля Кримської ради.

шо-шо??? в який "перший" день? Можна конкретику? Тижнями "зелені чоловічки" блокували наші частини, де були ті татари??? По хатах відсижувались!

На другий день та вже був російський спецназ.

на який це "другий" день?! І який "спецназ"? Це ти по чому взнав? Чи якщо якут, то зразу спецназ?

...то що мали беззбройні татари - камінням воювати?

так! навіть з камінням! Хоча в них було чим! Тільки їх не було! Бабки старі виходили проти тих завезених тітушок, а "українські" татари по норах сиділи!

Ціла армія і флот українські там здалися(корвет Луцьк,теж),

м-да... От ти сам собі написав

Як не соромно таке писати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

18 годин тому, volks сказано:

По-третє, мені за 2 роки в Харкові ніхто не відповів українською, а було і "ви можетє разгаварівать на рускам, а то я вас плоха панімаю". 

Так що не треба тут про ущємльонних рускаязичних.

Я вже колись тут писав (на Борді, ще до війни, але ти, певно, ще маленьким тоді був), десь в 1998-2000 я був 2 тижні у відрядженні на Харківському приладобудівному заводі ім. Шевченка, щодня їздив трамваєм туди-назад. Так, в основному, кацапня зустрічалась. Але от коли вже після мого повернення мені довелось зв'язатись з комерційним директором того заводу, я був дуже здивований - я до нього російською, а він до мене українською, я і далі по-інерції ще російською, а він і далі впевнено українською! Розумієш статус людини? І він не цурався рідної мови навіть в ті часи. Тобто, якщо тобі не зустрілися україномовні харків'яни, це ще не означає, що там "всі такі".

І розмовляв я в Харкові українською, і проблем не відчував, як ти пишеш. А от в Севастополі я відчув чітко, коли бабки-пенсіонерки на лавочці, почувши нашу мову (я з сім'єю), ляпнули "О! інастранци панаєхалі", демонстративно-зневажливо, щоб ми почули

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

17 хвилин тому, jack74 сказано:

Я вже колись тут писав (на Борді, ще до війни, але ти, певно, ще маленьким тоді був), десь в 1998-2000 я був 2 тижні у відрядженні на Харківському приладобудівному заводі ім. Шевченка, щодня їздив трамваєм туди-назад. Так, в основному, кацапня зустрічалась. Але от коли вже після мого повернення мені довелось зв'язатись з комерційним директором того заводу, я був дуже здивований - я до нього російською, а він до мене українською, я і далі по-інерції ще російською, а він і далі впевнено українською! Розумієш статус людини? І він не цурався рідної мови навіть в ті часи. Тобто, якщо тобі не зустрілися україномовні харків'яни, це ще не означає, що там "всі такі".

І розмовляв я в Харкові українською, і проблем не відчував, як ти пишеш. А от в Севастополі я відчув чітко, коли бабки-пенсіонерки на лавочці, почувши нашу мову (я з сім'єю), ляпнули "О! інастранци панаєхалі", демонстративно-зневажливо, щоб ми почули

Був позаминулого року Харкові, згідний з Volks. І гуляючи по центральному парку сиділи морозива поїсти поряд з тамтешніми бабками і реакція в них на нашу мову теж була така ж як в "твоїх" севастопольських ;) 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...