Перейти до змісту

За кого голосувати

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

6 хвилин тому, justice777 сказано:

Авторку цих рядків стурбувало не так невміння кандидата Зе формулювати думки наживо, без групи сценаристів, мені різало слух пихате від кандидата номер один: "я закінчу своє через 5 років, а ви закінчите 22 квітня". По суті людині уже зірвало дах ще до другого туру, офіційних результатів ЦВК і інавгурації. Що ж буде, якщо Голобородько-Зеленський отримає армію, СБУ і доступи до державної таємниці? 

Років вісім тому , ще коли і самому Зе навіть не снилося ,що його так високо занесе, дружина одного юзера  обурювалася  безцеремонною та надмінною поведінкою Зеленського тут, в Луцьку.

Я тоді думав, ну зірка, ну вони всі такі.

Так тепер вже чітко видно, що під маскою коміка та паяца ховається ....український Путін.

Так,так  воно ж таке саме малоросле, зле  та нахабне..

Походу Юля  найперше помітила задатки майюутнього узурпатора.

Щось мені не смішно вже.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 5,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

У мережі опублікували відео з музичної пародією на пісню групи Наутілус Помпіліус "Скованные одной цепью" з назвою "Гімн порохоботов".

В описі до відео сказано, що порохоботи - це люди або блогери, які за гроші підтримують в соцмережах Петра Порошенка і постійно критикують або ображають його опонентів.

"Найчастіше вони не мають власної думки, а поширюють фейки і коментарі, прописані в штабі головнокомандуючого ... головнокомандувача армії ботів", - йдеться в повідомленні.

Спойлер

«Гімн порохоботів»

Вам про мене скажуть, обіцяв багато
ЗупинИть війну і Рошен продати
Обіцяв усім жити по-новому
А ви їм у відповідь всього (усього) три слова

Армія, мова та віра,
Армія, мова ще й віра 
Армія, віра та мова.
Кажемо знову і знову 

Про вашу роботу розкажу вам по суті 
1000 гривень в кишені, власна думка у дупі 
Брехливі обіцянки роздаємо усім 
Ботів багато, а все пише один 
Ви мене захищайте, постіть брехню
Бог вас простить, тобто я вас прощу.
Повірте друзі, ми заодно 
І ви, і я, ми всі за бабло

Сковані ми одним Петєй 
Зв’язані ми одним Петєй
Сковані ми одним Петєй 
Зв’язані ми одним Петєй 

Якщо скажуть, що шапку із дівчини зняв
Напишіть, що шпіона у ній я впізнав
Якщо хтось у корупції звинуватить мене
Кажіть сміливо – агент ФСБ 
Телефон я вибив, за носа взяв я
Пишіть, то не я, то рука Кремля
Якщо ти не за мене – це все провокація
Чемодан вокзал Російська Федерація 

Куди не поглянь, там наш ворог
Всі хто не з нами – наш ворог
Куди не поглянь, там наш ворог
Народ України – наш ворог".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Про армію згадали і так щось активно останнім часом :)

А висвітлюють це лише ЗМІ що належать Порошенку і Ахметову, який теж "смажене" відчуває. Думаєте більше нікого це не цікавить? Просто приховують правду, а "свої" покажуть так, як потрібно. А про техніку лише бла-бла, а раніше на "передок" або на полігони виїздили і вручали, а тут?? Щось нестиковочка... :)

Снимок экрана 2019-04-13 в 22.13.56.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну якщо ТС тут не з'являється, підкину його цитатку.

В 20.12.2015 в 18:19, romaxa11 сказал:

Зеленський, один з найголовніших русифікаторів-мудаків. Він працює на найбільш масову аудиторію і валить своїм дибілізмом найбільшу кількість населення, яка фіг знати коли вигребе і чи вигребе взагалі з тої рускаязичност, анал Інтер і всі ахмєтовсько-коломойсі виродки. Найвища влада також є 100% частинкою руского міра. Рускоговоряца, погрязша в корупції ще й любить помолитись в масковьскому патріархаті. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Логічно що бізнеки проти ЗЕ та змін, вже все устаканилось, всі хто треба помазаний, та підмазаний грошима, нова влада це завжди стрес для бізнеса будь якого.

Логічно що зміни підтримують ті, хто реально жде від держави покращень, навіть елементарного зниження податків, до реальний кредитних ставок для стимулювання бізнесу. Зменшення мита на ввіз комерційного авто та техніки і так далі.

Та й навіть те іпуче "позоро", там виграють тільки свої, там ставить дехто таку ціну щоб виграти тендер, що її просто не реально отримати, якщо товар завезти в білу сплатити всі податки та мито.

А ті хто свій має таку ціну, або льготи, тому хтось тут показав як заслугу систему "прозоро" ніколи не користувався та ніколи в ній не вигравав тендеру.

Навіть досі не зрозуміло конкретно яку підприємець буде матипенсію та при яких умовах, чи взагалі чи буде мати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

image.thumb.png.f926429de00dc91a10bf000e01466283.png

Дуальчику, тобі, звиняй, Юля твоя не дала? Від...чепися від мене, потороча!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В итоге народ выбирает между сегодняшней реальностью и возможным изменением реальности. Практически как Майдан.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На сьогодні неможливо провести демократичний виборчий процес на окупованих територіях Донбасу. А вступ України до НАТО – важливо та іншої альтернативи руху держави в цьому напрямку немає. Таку позицію кандидата у президенти Володимира Зеленського озвучив спікер його передвиборного штабу Дмитро Разумков на форумі українських лібералів "Люди Важливі".

А самому вийти до журнвлістів і озвучити ссою ж програму - страшно, чи що? Чи то такий хід конем "я вам нічого не обіцяв"? Реально цікавий кандидат...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 минут назад, romanc сказал:

В итоге народ выбирает между сегодняшней реальностью и возможным изменением реальности. Практически как Майдан.

От тільки якби та зміна була зрозуміла, і озвучена самим кандидатом... А так - виливають людям в вуха цистернами водмчку, нічого конкретного, і "голосуй за зміни".

ДУЖЕ доставило, як позавчора на 112-му Королевська і такі ж екс-риги радісно обговорювали, як вони будуть розпускати парламент і "бароться с піщєрним нанианалізмам"... "Закон а мовє нінужен", ага. Таке враження було, що ми в якійсь паралельній реальності, де вона як мінімум прем'єр-міністром стала. Вони ВЖЕ, до виборів, уявляють, як повертаються до влади.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мы свыклись за25лет с тем, что программы кандидатов никогда не выполняются, поэтому на это забивает народ, смотрят на общее направление.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То, что на Зе работают работники Коломойского, имхо, подтверждение слов Зе, что на местах будут профессионалы. Не думаю, что Коломойский держал бы юриста без образования, опыта и мозгов.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо управлінці будуть з ПриватБанку, той самий Дубілет чи там інші, то думаю вони швидко знайдуть вихід де знайти й кого потрясти на гроші.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що, так можна?

Кандидат у президенти переконаний: йому не треба доводити суспільству, що в нього немає наркозалежності.

"Коли-небудь, після усіх цих виборів, на світло явиться інформація, як на НСК "Олімпійському" хтось готував провокацію проти мене. Я туди не поїхав, отримав таку секретну інформацію. Зараз я не готовий про неї говорити", - зазначив Зеленський у коментарі журналістам.

А-ФІ-ГЄТЬ! "Здай аналізи!"  - "Я туди не поїду" - і от тепер, коли всі, хто хоч трошки мозку має, регочуть всією країною над тими аналізами, знайшов оправдання.

Завтра скаже, що переконаний, що не потрібно виконувати передвиборчі обіцянки...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

51 минуту назад, AgentSmith13 сказал:

От тільки якби та зміна була зрозуміла, і озвучена самим кандидатом... А так - виливають людям в вуха цистернами водмчку, нічого конкретного, і "голосуй за зміни".

ДУЖЕ доставило, як позавчора на 112-му Королевська і такі ж екс-риги радісно обговорювали, як вони будуть розпускати парламент і "бароться с піщєрним нанианалізмам"... "Закон а мовє нінужен", ага. Таке враження було, що ми в якійсь паралельній реальності, де вона як мінімум прем'єр-міністром стала. Вони ВЖЕ, до виборів, уявляють, як повертаються до влади.

стоп стоп стоп

а як часто Президент діючий виходив до людей і щось озвучував?

це він зараз,як ошпарений,бігає за Зеленським 

це ж треба,на кожен ефір до виборів його запрошували -він ігнорував запрошення.а як отримав ігнорування від Зеленського -то вже любим способом біжить і до людей,і готовий до прямих питань - яких ніхто і не задав,дуже шкода...

ви тут згадуєте екс-регіоналів?

а подивіться на кандидатуру,яку Порошенко назначив на посаду Голови Одеської ОДА  -Сергій Паращенко,екс-регіонал з "добрим" послужним списком

чого ви колупаєте Зеленського?

буде на посаді-подивимося на результати

чого ви дії Порошенка не обговорите?

він ще чинний Президент

і до речі,вам не дивно на скільки Порошенко був обізнаний на ефірі по пересуванням Кулика?

Про пересування слідчого,що розслідував зловживання близького оточення Президента?

це теж в межах його обрв'язків?

чи якщо регіонал зараз у БПП-то не такий він і регіонал?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

16 годин тому, MACCEN сказано:

Я зрозумів одне, Петя збирав ці всі роки гроші на слуховий апарат, щоб потім сказати "я вас почув", тепер дайте ще 5 років може ще на щось назбирає, слідуючий лозунг може бути "я прозрів".

Петя то хай пізно,але почув,Петя то вибачився.хай із запізненням ,але він реагує на слова народу.

А от ,що заважає Зеленському вибачитися ?

В нього ж ,,двократна, перевага,він вже ж сказав,що 22 ,,змінить ,,на посаді Порошенка.

Чи він думає,що тих три міліона прихильників Порошенка пробачать йому це знущання над Україною?

Він всерйоз думає,що пробуде п'ять років президентом?

А саме головне,прихильники Зе думають ,що про їхній вибір забудуть,коли почнеться різанина?

Ну оцей наш рускоязичний  свідок третього Майдану то сидить на кордоні в Ужгороді,і чуть що чухне, а інші?

На другий день після першого туру,якось раптом у багатьох заглючили телефони .

І саме цікаве,що найкраз в тих, хто голосував за Зе.

Думай те.

Казати потім,що ви надіялись на ,,можливі  ,,зміни буде просто пізно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 минуту назад, Nokian сказал:

Петя то хай пізно,але почув,Петя то вибачився.хай із запізненням ,але він реагує на слова народу.

А от ,що заважає Зеленському вибачитися ?

В нього ж ,,двократна, перевага,він вже ж сказав,що 22 ,,змінить ,,на посаді Порошенка.

Чи він думає,що тих три міліона прихильників Порошенка пробачать йому це знущання над Україною?

Він всерйоз думає,що пробуде п'ять років президентом?

А саме головне,прихильники Зе думають ,що про їхній вибір забудуть,коли почнеться різанина?

Ну оцей наш рускоязичний  свідок третього Майдану то сидить на кордоні в Ужгороді,і чуть що чухне, а інші?

На другий день після першого туру,якось раптом у багатьох заглючили телефони .

І саме цікаве,що найкраз в тих, хто голосував за Зе.

Думай те.

Казати потім,що ви надіялись на ,,можливі  ,,зміни буде просто пізно.

давай поговоримо про твого Бога,який після вибачень

назначив на посаду Голови Одеської ОДА  -Сергія Паращенко,екс-регіонал з "добрим" послужним списком

і ще обговоримо чому звільнив попереднього-бо вирішив абсолютно правильно 13 пенсію ,подачку виплатити після виборів!

як тобі це призначення?

екс-регіонал у БПП -не такий і регіонал?

як ти оцінюєш це призначення після вибачень?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якими словами мені ще казати.

Порошенко не мій бог.

Він поганий вибір.

Але Зеленський це взагалі катастрофа.

Причому в першу чергу його власна.

Його грохнуть в перші ж півроку.

Він вже,вже зараз відсиджується в Парижі.

То як можна сподіватися,що він призначить якогось світлого політика на кожну посаду?

На кожну посаду в Україні скільки людей треба?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 минут назад, Nokian сказал:

Якими словами мені ще казати.

Порошенко не мій бог.

Він поганий вибір.

Він вже,вже зараз відсиджується в Парижі.

То як можна сподіватися,що він призначить якогось світлого політика на кожну посаду?

На кожну посаду в Україні скільки людей треба?

Я не питаю,який Зеленський вибір

Тим більше,ти не футуролог 

Я поставила тобі конкретне питання,дай відповідь : Як ти особисто оцінюєш те,що Президент Порошенко звільняє Голову Одеської ОДА,бо той назначив виплату 13 пенсії   на дату після виборів,щоб це не розцінювали як підкуп - і назначив екс-регіонала з неоднозначною репутацією.

Оце назначення по-новому,новий підхід ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, AgentSmith13 сказал:

А самому вийти до журнвлістів

Вийде! Не хвилюйся ти так :) Зараз спостерігай за виходами існуючого з якого є що спитати, а з Зе! через трохи часу спитаєш! От нетерплячий... 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

14 минут назад, paksivatova сказал:

Я поставила тобі конкретне питання,дай відповідь

Конкретно вони не відповідають це давно відомо :) Там лише агіт-пасквелі по методичках і обливання брудом опонентів від "боса", що вони перейняли і практикують з оточуючими або тими хто думає не так як вони :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

49 минут назад, Nokian сказал:

Зе думають ,що про їхній вибір забудуть,коли почнеться різанина?

А от за це тобі б впаяти як слід і здати у відповідні органи! Щоб до такого вже дійти... З'їздь-но у Ліпіни...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

56 минут назад, Nokian сказал:

Внук Ванги?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не підтримував Пороха на виборах 2014 року, зараз те ж не підтримую, але я проти Зе...він може взагалі зруйнувати країну...Не має команди, побіжить до хуйла на переговори "на пряму", США і ЄС тоді вийдуть з переговорів і перестануть підтримувати нас - це повна капітуляція України і відміна санкцій.Зе не любить "українських" українців - у всіх шоу вони зображають тупим бидлом...Він з великою ймовірністю дійсно нарк...Порох не найкращий варіант для України ,але зараз кращого не має...По приколу голосувати ,коли йде війна - це дибілізм!

П.С. Ніколи не був і не є порохоботом...дуже хочу помилятися нарахунок Зе...поживемо побачимо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дебаты Порошенко с самим собой. Под "Олимпийский" согнали сотни полицейских. Что происходит у стадиона

Навіть коли приїздять гості з інших держав то немає такої охорони, а тут президент у себе в країні за тиждень до виборів і хоче на другий термін і так? Кого боїмося? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...