Перейти до змісту

За кого голосувати

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

52 minutes ago, iiron said:

Так, за словами заявника, у Будинку культури невстановлена особа здійснювала виплату-розрахунок грошових коштів волонтерам, які здійснювали агітацію на користь того ж самого кандидата на виборах Президента України під час першого туру.

Ну от платять людям за волонтерську роботу, навіщо поліцію викликати? Не розумію. Жаба когось давить?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 5,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Щойно, yu2007 сказано:

Ну от платять людям за волонтерську роботу, навіщо поліцію викликати? Не розумію. Жаба когось давить?

Ну, ті як ти висловився - люди позиціонують себе як самі свідомі, взірець того як треба родіну любити.Законодавство з часів феодалізму не передбачає оплату праці юридичними особами без документального супроводу, бо як любиш родіну, то будь настільки ласкавий щоб трошки їй сипнути в вигляді податків.Це один.

Два - наскільки мені відомо волонтерська діяльність не передбачає оплати - https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/3236-17

Три - я не вважаю їх людьми, ні дающих ні берущих.Так, сміття

.

ПиСи - надіось твоє питання то був сарказм:) 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 hours ago, risenseven said:

Жах, просто жах, соромно перед усім світом за таке жахіття.

А мені про камаз сподобалось, гумор на рівні 95 кварталу :)

Тут вже на банковій нове кіно відзняли, "Помста жидая" називається))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 часов назад, iiron сказал:

Ну, ті як ти висловився - люди позиціонують себе як самі свідомі, взірець того як треба родіну любити.Законодавство з часів феодалізму не передбачає оплату праці юридичними особами без документального супроводу, бо як любиш родіну, то будь настільки ласкавий щоб трошки їй сипнути в вигляді податків.Це один.

Два - наскільки мені відомо волонтерська діяльність не передбачає оплати - https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/3236-17

Три - я не вважаю їх людьми, ні дающих ні берущих.Так, сміття

.

ПиСи - надіось твоє питання то був сарказм:) 

Четвертое-если это опата предвыборной агитации, должна производится из фонда, а в фонде долны быть белые деньги.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

11 часов назад, Nokian сказал:

Ні ,не Сталін виграв війну.

Жуков виграв.

Ролі особистості в історії ще ніхто не відміняв.

Як відомо ,зграя левів під керівництвом барана перетворюється на зграю баранів.

Особливо підчас війни.

Я вибачаюсь, але Жуков фантастичний бєздарь,який злив більшість битв(чого варте танкове побоїще під Дубно),не любив  і не цінував,слав тисячами на убой солдат(баби єщьо наражают),після перемрги пригнав десятки вагонів німецьких "трофеїв"(меблі,антикваріат,автівки тощо).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кажуть, що вчора Порошенко без запрошення, користуючись статусом глави держави, увірвався в студію одного телеканалу і згвалтував телеведучу, кілька експертів і одного прокурора. То правда? І МВС вже відкрила справу?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 минуту назад, Віталій СК сказал:

Кажуть, що вчора Порошенко без запрошення, користуючись статусом глави держави, увірвався в студію одного телеканалу і згвалтував телеведучу, кілька експертів і одного прокурора. То правда? І МВС вже відкрила справу?

а шо очікувати від братовбивці? 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вчора був "телефономістодебат" на "1+1" (не розумію, чому то тут досі про це тиша)

Спойлер

і приблизна текстова версія

Спойлер

Кандидати в президенти України Петро Порошенко та Володимир Зеленський влаштували перепалку в ефірі ток-шоу "Право на владу" на телеканалі "1+1". 

Ведуча: У нас на зв'язку Володимир Зеленський. 

Зеленський: Добрий вечір.

Ведуча: Несподіванки тільки починаються. Ми можемо побачити відео або це буде по телефону?

Зеленський: Це буде телефонна розмова. Я із задоволенням, але немає шансів, ніяк. 

Ведуча: Чи є у вас фізична можливість бути в студії прямо зараз? 

Зеленський: Петро Олексійович прекрасно знає, що зараз я знаходжуся в Парижі, у Франції, тому що його прекрасні автомобілі служби безпеки мене туди супроводжували. Ця інформація вам відома, у мене зустріч завтра в три години дня з президентом Франції. Тому дивно, що шановний кандидат у президенти, знаючи, що мене немає в Києві, мене запрошує в студію "1+1".

Що стосується дебатів, ми домовилися, я запропонував 19-го числа на НСК "Олімпійський", я запросив пана Порошенка на дебати. Він сказав: "Стадіон, так стадіон". І прийняв ці умови. Я попросив, щоб мене називали Володимир Олександрович або Володимир: не бидло, а не наркоман і так далі. Скажімо так, це трохи триває, але нічого страшного, ми люди прості, можемо це прийняти. Тому я запрошую на дебати, які підтвердив президент, 19-го числа на НСК "Олімпійський" з великою радістю.

Порошенко: Дякую, Володимир Олександрович. Якщо ви чуєте зараз мене... Я хочу вас запевнити, що за вашими пересуваннями президент Порошенко і кандидат в президенти Порошенко точно не цікавиться. Зустріч у вас, так само, як у мене, завтра в Парижі, я завтра вирушаю в Берлін...

Зеленський: Це приємно. Я вибачаюся...

Порошенко: Пан Зеленський! Дайте можливість вам відповісти, інакше це не дебати...

Зеленський: Вас не перебивав народ п'ять років, дайте можливість сказати. Послухайте мене. У мене немає літака, борту номер 1...

Порошенко: Вам по-російськи зрозуміліше?

Зеленський: Я летів звичайним літаком.

Порошенко: Ви закінчили? Володимир Олександрович, майте терпіння послухати опонента...

Зеленський: Я закінчу через п'ять років, а ви закінчите 22 числа.

Порошенко: Ви закінчили?

Зеленський: Вам ще раз повторити? Третій раз сказати?

Порошенко: У нас щось зі зв'язком?

Перепалку зупинила ведуча, крикнувши, що глядачам не чути обох кандидатів. 

Порошенко: Володимир Олександрович, я не цікавлюся вашими пересуваннями. Це ваше приватна або державна справа. Я сьогодні запросив вас на дебати. Якщо ви зараз перебуваєте за межами Києва, я це розумію. І підкреслюю, що сьогодні вашій команді було поставлено позицію: в останню неділю, коли ще можна проводити дебати, вас на стадіон, який ви визначили, 14-го числа. О 14:00 запросили на дебати.

Зеленський: Петро Олексійович, ви закінчили? Я вибачаюся. Нашу команду ніхто не буде ставити в позицію.

Порошенко: Майте терпіння послухати мене.

Зеленський: А зараз закінчив я: 19-го числа на НСК "Олімпійський". Крапка. До побачення.

- Вова впав в моїх очах ще більше... Це не розмова дорослого мужика, а базар якогось нетерплячого стрєлочника (пацанчика на "стрєлці")... Так себе не веде Президент країни... Так себе не веде навіть звичайна вихована людина в розмові зі старшою за себе людиною... Не кажучи вже про повагу до Президента (якщо ми самі себе не поважаємо, то з якого дива нас буде різний Мордор поважати)

І в розмові з Путіним не вдасться просто "кинути слухавку" з начеб-то своїм останнім словом...

Короче, з нетерпінням чекаю дебатів (реальних дебатів, а не якогось телемостошоу з "підтримкою залу"), інакше мого голосу Вовчик не отримає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чим ближче до виборів, тим усе більше хочеться зіпсувати бюлетень, оскільки обоє падають все нижче

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 хвилина тому, Werwolf777 сказано:

чим ближче до виборів, тим усе більше хочеться зіпсувати бюлетень, оскільки обоє падають все нижче

на жаль це нічого не дасть.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все діло в тому,що Вову то оберуть.

Рейтинг 72 відсотки.

То один хам бандит керував країною, то тепер хам клоун буде.

Але думаю ,пару разів так пожартує з народом,і фура таки приїде 

Через два роки максимум ,Зеленський буде в минулому..

Шкода лише часу змарнованого.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 хвилин тому, Werwolf777 сказано:

але обирати потрібно. Інакше оберуть за нас, а виправдання "я його не обирав" буде гнилим, так як змарнувавши свій бюлетень ти просто дав дозвіл обрати за тебе, тобто дав мовчазну згоду з чужим вибором, підтримав його, так би мовити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 хвилин тому, Nokian сказано:

Шкода лише часу змарнованого.

ми вже 5 років змарнували

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 хвилин тому, Nokian сказано:

Все діло в тому,що Вову то оберуть.

Рейтинг 72 відсотки.

рейтинг - то така мінлива штука... Як настрій вагітної... Он Вова вміє швидко "зал завести", і проти себе теж

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 хвилин тому, jack74 сказано:

але обирати потрібно. Інакше оберуть за нас, а виправдання "я його не обирав" буде гнилим, так як змарнувавши свій бюлетень ти просто дав дозвіл обрати за тебе, тобто дав мовчазну згоду з чужим вибором, підтримав його, так би мовити.

не прийти на вибори - це дати дозвіл обрати за себе

а зіпсувати - інша справа

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Любий заклик,типу ,,я ні за кого,, насправді є підтримкою Зеленського.

Тож проголосувавших за Порошенка хоч совість буде чиста.

Ну і ще я зараз зовсім інакше дивлюсь на Авакова.

Походу Зеленський його залишить міністром  МВС.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 хвилина тому, Werwolf777 сказано:

ти кого дуриш? себе? Це одне й те ж

Проста математика: нас 11 чоловік,

6-ро за кандидата1, 5-ро за кандидата2 - перемога кандидата1

4-ро за кандидата1, 3-ро за кандидата2, 4-ро не прийшли - перемога кандидата1

4-ро за кандидата1, 3-ро за кандидата2, 4-ро порвали бюлетня - перемога кандидата1

4-ро за кандидата1, 3-ро за кандидата2, 3-є не прийшло, 1-н порвав бюлетня - перемога кандидата1

4-ро за кандидата1, 5-ро за кандидата2, 2-є не прийшли-порвали - перемога кандидата2

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 хвилина тому, Nokian сказано:

Любий заклик,типу ,,я ні за кого,, насправді є підтримкою Зеленського.

Тож проголосувавших за Порошенка хоч совість буде чиста.

Ну і ще я зараз зовсім інакше дивлюсь на Авакова.

Походу Зеленський його залишить міністром  МВС.

нііі, проголосувавши за нього, совість явно не буде чистою

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 хвилин тому, Werwolf777 сказано:

Від перестановки доданків сума не міняється

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

14 минут назад, jack74 сказал:

вчора був "телефономістодебат" на "1+1" (не розумію, чому то тут досі про це тиша)

Я чекаю методичку,бо ніхто поки не знає як на це реагувать,крім матюків.
Це якийсь інопланетний експеримент над нашою країною проводять чи якесь застєкольне шоу? 

Якщо серйозно,то якось вже й сенсу не бачу якось на це реагувати. Суцільний сюр.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чому дивуватись 

Три дні ,лише нещасних три дні реклами по ТБ якогось смартфона і вже на четвертий третина покупців будуть мене його питати.

А тут три роки реклами суцільної .

Ніхто не порахував,скільки годин за цей час показали Зеленського?

Можна включити телевізор в любий момент і по любому на якось каналі в цей час буде його фейс.

В торгівлі цей прийом називається ,, Більше говоримо- більше продаємо..

Ну от більшість українців і купилась.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гендиректор групи «1+1 media» Олександр Ткаченко заявив, що телеканал подасть в суд на президента Петра Порошенка після того, як він «ганебно увірвався в ефір приватної кампанії, користуючись статусом глави держави», та «за минулі звинувачення на адресу каналу».

Після слів ведучої "ми з радістю запрошуємо обох кандидатів" - може подавати хоч в суд, хоч куди.

Не треба Президент України вам на ефірі - так, бляха-муха, не пустили б, та і все.

«Ефір «Право на владу». Все, як зазвичай, – запрошені гості, не кандидати (!), експерти, з різних сторін. І раптом за кілька хвилин до ефіру, з’являється представник АП – В.Горковенко біля воріт студії. Починає світську бесіду з адміністратором. І тут без мигалок і охорони у двір студії Довженка під’їжджають дві машини і виходить сам президент.
При чому не зовсім зрозуміло, в якому він тут статусі – кандидата або президента. Але, як розумієте, при його вигляді і охоронців УДО – всі в шоці. Він каже – прийшов на дебати. Тобто таки як кандидат? Або ..?
При цьому він точно знає, що його опонент – Зеленський – у цей момент вже перебуває в Парижі, в переддень завтрашньої зустрічі з президентом Франції – Макроном. Оскільки і СБУ, і МЗС все таки ще під контролем – президента. Його впускають до студії. А що робити? Статус президента ніхто не відміняв», – написав гендиректор каналу Коломойського.
Він додав, що програма «Право на владу» усі тижні виборчої кампанії запрошувала Порошенка в ефір.

Ото, даруйте, всрався Ткаченко.... То запрошували кожен день, то в суд подамо, бо приїхав... Самий кльовий і ні краплі не заангажований канал.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в 2014-му повірили знову тим самим харям, не розігнали їх від корита... ось і маємо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А тим часом в міськраді Одеси зробили крок в сторону русміра- поновили і розширили ВЕЗ "Порто-Франко". Ідею,яку пхав медведчук.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, jack74 сказал:

ми вже 5 років змарнували

Ви з 2004, 15 років, так 15 років змарнували... 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...