Перейти до змісту

За кого голосувати

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

@paksivatova у мене немає вищої освіти. Профільної освіти теж немає. Школу закінчив з філологічно-історичним нахилом....Маю кілька чудових друзів-лікарів. Приходьте до мене в гараж, я вам зуб запломбую...Я, правда, не маю досвіду в стоматології...Але мої друзі мені підкажуть, як то треба зробити. 

П.С. навіть безкоштовно, обіцяю. Приходь...те.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 5,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
19 минут назад, fedot сказал:

@paksivatova у мене немає вищої освіти. Профільної освіти теж немає. Школу закінчив з філологічно-історичним нахилом....Маю кілька чудових друзів-лікарів. Приходьте до мене в гараж, я вам зуб запломбую...Я, правда, не маю досвіду в стоматології...Але мої друзі мені підкажуть, як то треба зробити. 

На коли можна записатися? 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 хвилин тому, GODKR@T сказано:

На коли можна записатися? 

На 21 квітня .

36 хвилин тому, paksivatova сказано:

Ви Зеленського ще не бачили на посаді-а вже називаєте злом,як так?

Це все одно,що побачити дівчину в нічному клубі і сказати вона шльондра,бо на ній коротка спідниця,яскравий макіяж - і ви самі собі зробили такий висновок,а це будуть лише ваші галюцінації на тему )

А що , аби вдало вийти заміж- треба перепробувати кожного кавалера?

І навіть коли їх ,як цього року було 39 кандидатів?

Раніше це називалося  просто дати.

А зараз по модному-дати шанс.

І тут звісно медовий коала ,який три роки зі всіх бігбордів та телекрану розказував, як ,,Тобі личить моє кохання,, звісно має перевагу перед іншими.

Звісно холодний розум чітко розуміє ,що він ЛИШЕ РОЗКАЗУЄ.

Але класик сказав ,,Мєня обманивать нє трудно,Я сам обманиваться  рад,,.

Нічого ,від любові до ненависті один ,ні навіть не один строк.

Пів строку преЗЕденства.

Максимум.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 хвилин тому, Nokian сказано:

А що , аби вдало вийти заміж- треба перепробувати кожного кавалера?

сам же себе й загнав своїм невдалим прикладом :0024: А шо, є якась гарантія "вдалого заміжжя" БЕЗ проби?!?? Думають одне, виходять заміж (чи одружуються) якраз БЕЗ проби, лише з надіями та сподіваннями! А потім вже життя показує, вгадала, чи не вгадала.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 хвилин тому, Barugan сказано:

без образ, але сумнівне твердження....

І не думаю ображатися)) Я вцілому відповідав для користувача ,який тут "зрада зрадная", "в рази переплачуєм", і т.д. пропагує...З однією метою - не зовсім-то й правда, а точніше, зовсім неправда))) Подальша дискусія вже не є такою суттєвою, хоч і має право на існування.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так, бачу деякі мої порохобратими не встигли ознайомитись з методичними матеріалами в останній редакції.  

Доводжу до вашого відома і прошу неухильно слідувати наступній концепції:

1_original.thumb.jpg.3da6745f94cf845a7ae9a9ccdee37ac9.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

53 хвилин тому, yu2007 сказано:

Так, бачу деякі мої порохобратими не встигли ознайомитись з методичними матеріалами в останній редакції.  

Доводжу до вашого відома і прошу неухильно слідувати наступній концепції:

1_original.thumb.jpg.3da6745f94cf845a7ae9a9ccdee37ac9.jpg

Я про це давно говорив, порохоботи самі ж топлять свого президента!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, Alex S сказано:

Та прийдеться змиритися з думкою більшості співвітчизників

Алекс, яка в задньопрохідний отвір більшість? 30%???? Вони будуть вирішувати? А 70% - то меншість? Афігєть математика, в мене калькулятор здох зо сміху...Поки так. Разом з тим, визнаю БІЛЬШІСТЮ обраного президента, якщо ця "більшість" буде хоч якось близькою до математично реальної. 

П.С. Особисто для мене, після першого туру, була дилема: голосувати в другому турі за пороха або не прийти на вибори. Тепер, скоріш за все, вибір я зробив. На голосування піду обов'язково.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 хвилин тому, fedot сказано:

Алекс, яка в задньопрохідний отвір більшість? 30%???? Вони будуть вирішувати? А 70% - то меншість? Афігєть математика, в мене калькулятор здох зо сміху...Поки так. Разом з тим, визнаю БІЛЬШІСТЮ обраного президента, якщо ця "більшість" буде хоч якось близькою до математично реальної. 

П.С. Особисто для мене, після першого туру, була дилема: голосувати в другому турі за пороха або не прийти на вибори. Тепер, скоріш за все, вибір я зробив. На голосування піду обов'язково.

А ти думаєш ті хто голосував за бойка, шмойка і т.д. підуть за пороха голосувати? Так зе до 30 20 назбирати буде дуже легко.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 годин тому, fedot сказано:

а шо, є виші де на президентів вчать? Може й спеціальність така є, і диплом видають?

Твій приклад недоречний

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@jack74 Президент - перш за все політик. Аналогію проведеш з моїм прикладом?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 хвилин тому, Alex S сказано:

смієшся ти чи ні-от побачиш

не сміюсь, боюся і переживаю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну що, 14-го в наступну неділю.

04125944_ak.jpeg.3bd79fbe67b2948cf433be95110ef0b5.jpeg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 часов назад, fedot сказал:

Ти правий в усьому

Де таке було? Коли немає чого відповісти - то такі відповіді

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Порошенко: "Дебати - це не шоу і не змагання. Дискусії по формі мають бути припинені. Це вже нікому не цікаво. Має відбутися дискусія по суті. А це можна зробити лише на дебатах. Пан Володимир Зеленський пропонував стадіон. Я особисто вважаю, що стадіон точно не найкраще місце для проведення цієї дискусії. Але стадіон, так стадіон!

14 квітня у неділю чекаю Владимир Зеленский на дебатах на Олімпійському стадіоні. Запрошую і глядачів та всі канали, як хотів пан Володимир."

Ну от тепер все стає на свої місця хто зіскакує з теми :) А 19-го хоче додаткові на Суспільному, знаючи що Зе туди не прийде і буде зайвий час для агітації і поливу брудом опонента. Дуже хитро...зроблений гарант...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене є калькулятор

А ну-но порахуй нам по "Роттердам+"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

влияние Коломойского на Зеленского значительно уступает влиянию на него же Игоря Палицы – близкого соратника днепропетровского олигарха и экс-губернатора Одесской области, который в последнее время ведет все более самостоятельную политику.

За последние два дня "кандидат от народа"успел отвесить комплиментов Супрун и появиться на встрече в компании Абромавичюса и Сергея Лещенко. Что никак не вдохновило его (довольно таки "ватного") избирателя.

Можно, конечно, сказать, что пиарщики Зе сошли с ума. А можно – что Зеленский уже выиграл выборы "на бумаге" и решает следующую задачу – получает благословение от Посольства. Без которого нельзя выиграть выборы по-настоящему.

А что "вата"? А "вата" никуда не денется – не за Порошенко же ей во втором туре голосовать… 

Или таки денется?" – рассуждает журналист Вячеслав Чечило.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в том то и дело. нет высшего образования!

именно это не позволяет твоему мозгу осознать, что владея гаражом и кучей друзей, можно нанять докторов дантистов профи и что бы они пломбировали зубы в твоем гараже! :) уловил суть?

Алексей.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@igorgame

мені завжди є що відповісти. Навіть "не знаю" - це теж відповідь. Але ж тобі не відповіді треба, а дещо інше. А в мене немає бажання до полеміки з тобою. Відповідно, я "визнаю" твою "правоту" і не полемізуватиму з тобою. 

"Роттердам+" мене не цікавить в контексті розмови. Ти ж почав про газ і переплати за нього. До чого тут вугілля?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 хвилин тому, paksivatova сказано:

уловил суть?

аж ніяк. Моя відсутність вищої освіти, дозволяє моєму мозку адекватно зрозуміти, що я в своєму гаражі займаюсь залізяччям, а не вішаю вивіску "стоматолог". Нащо мені когось наймати, якщо я в цьому не розбираюся? Я буду робити саме ту роботу, яку знаю та вмію, а не пертися в стоматологи. 

Вловив суть?:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Когось курс хвилювас до ЄС і НАТО, яким шляхом йти і що робити?

Будь ласка - чи це вас теж не влаштовує, щось інше вам треба? :) Тільки Пеця всемогущ і все може... ну то так і скажіть :)

Спойлер

Снимок экрана 2019-04-07 в 21.36.04.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@ForZa відео не дивився. Чим воно буде відрізнятися від обіцянок того ж Порошенка? Та нічим... Але ж велика кількість населення України саме їх ставить у вину чинному Президенту. Тобто - нічого нового.

Що мені потрібно - того жоден президент мені дати не зможе. Моє відношення до кожного з обох кандидатів - це моє відношення. А для того, щоб мене не звинувачували в інтриганстві, скажу простіше свою ОСОБИСТУ думку: Володимир Зеленський не може бути Президентом України в цей момент часу. Причини цього мені зрозумілі і для мене цілком достатні, щоб за нього не голосувати. Оскільки я не є агітатором ЗА чи ПРОТИ когось з кандидатів, я їх перелічувати не буду - і це моє право.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

43 минуты назад, fedot сказал:

"Роттердам+" мене не цікавить в контексті розмови. Ти ж почав про газ і переплати за нього

Ну тема у нас "за кого голосувати", а тому і мислення має бути глобальне як у кандидатів,  а у глобальному це означає про енергетичну політику держави, а тут в одного з кандидатів, у діючого... повне обкрадання людей і навішування непід'ємних тарифів, тут і газ і вугілля і все інше, що у кінцевому відображається на платіжках людей, а звідси і незадоволення і повний мовчок про це у гаранта, так що... ще 5 років на це спокійно дивитись і вірити обіцянкам? А про це навіть обіцянок немає, бо тут гра на власний гаманець, так що... чекаємо 21-го, а інше - то вже нікого не цікавить, набридло!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...