Перейти до змісту

За кого голосувати

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

Щойно, zaHARE сказано:

та їм по ху,аби не пєтя.

ну то ж хтось має бути ж

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 5,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
1 хвилина тому, nickel сказано:

Це питання? Бо більше схоже на відповідь. :)

знак питання в ні на що не натякає?

скажеш в голос кого хочеш бачити в президентському кріслі?

чи все погано але як краще я не знаю?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 минут назад, Zevs_Isver сказал:

ну то ж хтось має бути ж

у них немає конкретної відповіді. Вони не знають за кого ЗА, вони знають ПРОТИ кого. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

о, мінус тільки підтвердив мою тезу))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 хвилин тому, zaHARE сказано:

у них немає конкретної відповіді. Вони не знають за кого ЗА, вони знають ПРОТИ кого. 

я тож так буду в 2гому турі

буду голосувати за того хто мені на той час буде здаватися меншим ПІДАРАСОМ_ІЗ_МАСКВИ

p.s. в мене є утопічне бачення цієї фігні з кандидатами:

1. при такій кількості 2 тури то мало, треба хоча б 3

(на крики "ну ето же дорого" відповім - вибори повинні фінансуватися за рахунок кандидатів, не тільки реклама а вест виборчий процес)

2. ті що переоцінили свої сили в 3 і 2 турі - після офіційних результатів сідають в тюрму на 0.5 - 1 рік, обдумувати нову стратегію, і то камера без біде і ТВ, звичайна совьєцька тюремна камера, без привілеїв але з 2ма камерами високої роздільної здатності щоб виборці могли спостерігати 24\7 як бувший кандидат думає  :)

(хоча насправді камери там що та падлюка не відкупилася і не пересиділа срок на балі)

якось так

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

16 хвилин тому, zaHARE сказано:

La20, Rl72 і тепер ти. Хто тебе тут ображав? Чого хамити починаєш?

14 хвилин тому, zaHARE сказано:

о, мінус тільки підтвердив мою тезу))))

Ті теж таке писали.

Твої дописи на форумі стають такими ж як і у них. Задумайся.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

32 минуты назад, Zevs_Isver сказал:

скажеш в голос кого хочеш бачити в президентському кріслі?

Як тільки побачу список претендентів, реєстрація починається 31 грудня, не так довго залишилося чекати.

Якщо обирати з тих, чиї бігморди вже на бігбордах, то немає жодного достойного. Так як графу "Проти всіх" в мене/нас забрали, а саме так хочеться проголосувати сьогодні, то буду голосувати за найновішу морду у політиці, бо саме такий зараз запит у простих людей, до яких я належу. Міняючи Вітю на Петю, Петю на Юлю ми лише підігруємо старій політичній системі.

Система виборів не налаштована на самоочищення, яке не так і складно реалізувати. Наприклад, я маю мати право голосувати проти всіх і якщо на виборах жоден кандидат не набирає хоча б 20%, вибори мають вважатися такими, що не відбулися. На нових виборах старі кандидати не мають права висуватися знову. Думаю на цих виборах десь так і буде, хіба Петя сильно надавить адмінресурсом, то набере більше. А так мали би нові обличчя у владі. Поширити цю практику на вибори усіх рівнів. Але старі щурі ніколи не налаштують систему на самознищення - інстинкт виживання не дає їм навіть недоторканність з себе зняти.

Цитата

чи все погано але як краще я не знаю?

Та я знаю як краще (принаймні думаю, що знаю), але те гуано, що перебуває у політиці зараз і попередні 25 років, а то й більше, цього точно робити не буде. І Петя тому - дуже яскравий приклад.

Так я не знаю ЗА кого, і знаю ПРОТИ кого я хочу проголосувати - проти старої системи. І Петя - частина старої системи, він держслужбовець з 1998 року.

@zaHARE, достатньо конкретно для тебе?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

19 хвилин тому, nickel сказано:

Як тільки побачу список претендентів, реєстрація починається 31 грудня, не так довго залишилося чекати.

прийнято

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

15 часов назад, nickel сказал:

Так я не знаю ЗА кого, і знаю ПРОТИ кого я хочу проголосувати - проти старої системи. І Петя - частина старої системи, він держслужбовець з 1998 року.

@zaHARE, достатньо конкретно для тебе?

я  так і написав. То де я не правий? 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

15 часов назад, sergkots сказал:

La20, Rl72 і тепер ти. Хто тебе тут ображав? Чого хамити починаєш?

Ті теж таке писали.

Твої дописи на форумі стають такими ж як і у них. Задумайся.

Чому те,що тобі не подобається ти називаєш хамством? Хіба я когось ображав? Те ,що написав Нікель підтвердило те,що я написав- Ви не знаєте за кого голосувати,але знаєте проти кого. Де тут хамство? Чи більше намає чим крити? 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@zaHARE який зараз рейтинг порошенка?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 минуты назад, zaHARE сказал:

я  так і написав. То де я не правий? 

Бо на твою думку я тільки проти Петі, а це помилка.

І у нас не відповіді конкретної немає, а кандидата. Якщо тобі подобається длубатися в гумні, вишукуючи діаманти там де їх немає (обирати старих політиків) - будь-ласка, а я не хочу. І це моя конкретна відповідь. Ще раз повторюся, якщо хочеш почути конкретне прізвище, то давай дочекаємося реєстрації кандидатів. Чи це занадто складно для твого розуміння?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 минуты назад, nickel сказал:

Бо на твою думку я тільки проти Петі, а це помилка.

І у нас не відповіді конкретної немає, а кандидата. Якщо тобі подобається длубатися в гумні, вишукуючи діаманти там де їх немає (обирати старих політиків) - будь-ласка, а я не хочу. І це моя конкретна відповідь. Ще раз повторюся, якщо хочеш почути конкретне прізвище, то давай дочекаємося реєстрації кандидатів. Чи це занадто складно для твого розуміння?

Я тебе чудово розумію. А ще чудово розумію,що ніяких нових політиків ми не побачимо.Я акцентую- ПОЛІТИКІВ. Не фріків,за якими стоять ті самі старі рожи,а саме нових політиків. Не буде чуда найближчим часом. Політиків портібно вирощувати- культурою,освітою,патріотизмом і т.д. Для мене завжди еталоном буде Чорновіл, який ще тоді знав,хто така раша і що окупація Криму це питання часу,знав як побороти корупцію,мав команду і потужну партію. Тому його і вбили. 
  І в першу чергу своїм дописом про вибори в ОТГ я мав на увазі,що чуда не сталось,за ці 5 років війни суспільство ще не змінилось,воно не змогло породити нових політиків і менеджерів. Бо 5 років це мало.  Зробив за 5 років світло на вулицях села- всьо ,вже молодець! Ми тебе вибираємо. Хтось в селах питає про бюджет села? Скільки надходжень і чому грошей вистачило тільки на 3 ліхтаря і метр бруківки?  Тому за брякальця і "купують" голоси. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

21 минуту назад, alexvvv сказал:

@zaHARE який зараз рейтинг порошенка?

я не слідкую за рейтингами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

42 минуты назад, zaHARE сказал:

Я тебе чудово розумію. А ще чудово розумію,що ніяких нових політиків ми не побачимо.Я акцентую- ПОЛІТИКІВ. Не фріків,за якими стоять ті самі старі рожи,а саме нових політиків. Не буде чуда найближчим часом. Політиків портібно вирощувати- культурою,освітою,патріотизмом і т.д. Для мене завжди еталоном буде Чорновіл, який ще тоді знав,хто така раша і що окупація Криму це питання часу,знав як побороти корупцію,мав команду і потужну партію. Тому його і вбили. 
  І в першу чергу своїм дописом про вибори в ОТГ я мав на увазі,що чуда не сталось,за ці 5 років війни суспільство ще не змінилось,воно не змогло породити нових політиків і менеджерів. Бо 5 років це мало.  Зробив за 5 років світло на вулицях села- всьо ,вже молодець! Ми тебе вибираємо. Хтось в селах питає про бюджет села? Скільки надходжень і чому грошей вистачило тільки на 3 ліхтаря і метр бруківки?  Тому за брякальця і "купують" голоси. 

Чорновіл і мій ідеал політика, якщо такі бувають.

Різниця між нами в тому, що ти чи то по наївності чи по іншій вважаєш, що це ми (суспільство) не обираємо нормальних політиків, не виростили і т.д. А я вважаю, що старі політики роками вибудовували систему, щоб нові обличчя не змогли попасти в політику.

І Петю і будь-якого політика треба пиздити ногами, лише в такому випадку вони будуть робити те що треба простому українцю. Навіть Петя - робить після Майдану. Але коли ви кажете і так не погано, то Петя булки розслабляє, а якщо їх почати вішати на стовпах, то це буде тримати в тонусі навіть старих і не люстрованих. Зараз навіть старі політики бояться щось декларувати в своїй агітації, щось не популярне в народі, бо Майдан не так давно був. Жоден не каже, нам треба затягнути пояски і потерпіти, бо очко в них не залізне.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Рейтинг це дуже ефемерна штука.

Любий продюсер з ЛЮБОГО безголосого за міліон доларів зробить відомого і популярного співака.

Те саме торкається і політиків.

Надути  і надудіти можна про любого.

Насправді людина є не те ,що про неї говорять, і навіть не те ,що вона сама говорить.

Людина є те,що вона робить.

Причому в другий термін, бо перший завше йде на те,аби обрали на другий.

І ніхто не буде робити таких потрібних, але таких непопулярних кроків, бо просто не оберуть вдруге і не дадуть зробити задумане.

А життя одне.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, nickel сказал:

Чорновіл і мій ідеал політика, якщо такі бувають.

Різниця між нами в тому, що ти чи то по наївності чи по іншій вважаєш, що це ми (суспільство) не обираємо нормальних політиків, не виростили і т.д. А я вважаю, що старі політики роками вибудовували систему, щоб нові обличчя не змогли попасти в політику.

І Петю і будь-якого політика треба пиздити ногами, лише в такому випадку вони будуть робити те що треба простому українцю. Навіть Петя - робить після Майдану. Але коли ви кажете і так не погано, то Петя булки розслабляє, а якщо їх почати вішати на стовпах, то це буде тримати в тонусі навіть старих і не люстрованих. Зараз навіть старі політики бояться щось декларувати в своїй агітації, щось не популярне в народі, бо Майдан не так давно був. Жоден не каже, нам треба затягнути пояски і потерпіти, бо очко в них не залізне.

Ти не зрозумів шо я мав на увазі. Повністю підтримую тобою написане,за виключенням вішати. Вішати -це вже було  не тільки в нас. І нічим добрим воно не закінчувалдось. Я маю на увазі,що  оскільки в нас відсутній клас професійних політиків,тим більше політиків-технократів,то дійсно суспільству якийсьчас,доки такий клас не виросте, потрібно копати владу на всіх рівнях. Від сільського голови і депутата до президента і прем'єра. Тому й  убивають активістів. Це процес,головне його не спинити.  Зараз у всьому світі у різних країенах чиновників ловлять на корупції,бо це невбиваєма тєма. Гроші і великі гроші можуть спокусити любого. Але принаймні на Заході вже є цей клас професійних політиків,які грають за правилами- попався- уходь з посту. У нас ще поки таких політиків порахувати по пальцях. Тому для нас я бачу програму мінімум, на так званий перехідний період, обирати до влади людей,які хоча б  приймають ці правила гри( європейські). Для яких буде болісно,коли їм в пику тицяють їхніми косяками і вони будуть їх виправляти або йти геть.
  Це як з Романюком. Останні роки він звертав увагу на те,що говорить про нього і його роботу громада. Тому він реагував, брав помічниками молодих,креативних і плани змінюватись в нього були. Тобто в нього був хоча б мінімальний набір принципів і порядності.  Зараз в Луцьку при владі безпринципні,безкультурні, цинічні люди. Вони не політики і не менеджери. Вони абсолютно не реагують на думку громади,їм до сраки критика і косякі,щоденні косякі. Вони вчепились в корито і не відпустять його ні при яких обставинах. Навіть,якщо Луцьк припинить своє існування як областний центр. Їм тупо насрать.Вони живуть одним днем.
      Вибачаюсь за багато тексту. Кароче я підтримую щоо владу треба копати,копати боляче. Тому на данному етапі ми можемо тільки обрати тих,хто буде реагувати на ці копняки і змінюватись. І тільки на цьому фоні почнуть зростати політики,які будуть це бачити і розуміти,що потрібно зростати професійно і якісно,а не розробляти схеми аби урвать 100рублів і втекти або всіх мочити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

19 хвилин тому, halcogen сказано:

Злиє язики кажуть, що Юля виграє вибори у будь якого кандидата як у першому так і в другому турі. Будь то Порошенко чи Ляшко. :D

Боже збав, хай краще сатана вибори виграє, або янукович повернеться, аби не вона!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кому вірити?

- прес-служба "Солідарності":

Партія "Блок Петра Порошенка "Солідарність" отримує 25,4%  загальної кількості усіх мандатів в об’єднаних територіальних громадах, де 23 грудня відбулися перші вибори та довибори голів і депутатів ОТГ. Друге місце посіла ВО "Батьківщина" – 24,2%. Такі результати отримані після підрахунку 99,8% бюлетенів.

- баба Юля:

Наша команда отримала найбільшу підтримку від людей. Наш результат - 35,7% від кількості депутатів, обраних від партій. У найближчого конкурента - БПП «Солідарності» - підтримка значно знизилася. Їхній результат, попри фальсифікації, адмінресурс і підкуп - лише 22,7%.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, halcogen сказано:

Злиє язики кажуть, що Юля виграє вибори у будь якого кандидата як у першому так і в другому турі. Будь то Порошенко чи Ляшко. :D

Скіко грошей готовий поставити, що Юля стане президентом?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто ж так боїться клоуна?

1357464838_.thumb.png.45e35ca256e5016bfdf21816abfc8440.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

49 хвилин тому, nickel сказано:

Хто ж так боїться клоуна?

ну не скажи, багато людей себе з телевізором асоціюють

і не відрізняють новоросський  серіал від новоросських новин

так що все мажліва, головне підібрати правильні слова

от в мене батя підтримує хто останній по ТБ був....

так що клоуни мають шанси

(якби ДизельШоу підрозкрутити - була б конкуренція)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Только что, Zevs_Isver сказал:

ну не скажи, багато людей себе з телевізором асоціюють

і не відрізняють новоросський  серіал від новоросських новин

так що все мажліва, головне підібрати правильні слова

от в мене батя підтримує хто останній по ТБ був....

так що клоуни мають шанси

Я про те, що хтось так боїться Зеленського, що вкидає гроші в антирекламу Зеленського. Крім цієї реклами зараз усі платні блохєри травлять Зеленського. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

14 минут назад, Zevs_Isver сказал:

О, було б непогано. Але  я б проголосував би за Загорецьку Людмилу Степанівну

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

16 минут назад, nickel сказал:

Я про те, що хтось так боїться Зеленського, що вкидає гроші в антирекламу Зеленського. Крім цієї реклами зараз усі платні блохєри травлять Зеленського. 

ФБ також по повній мочить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...