Перейти до змісту

Сьогоднішня чергова ДТП

Zheny@

Рекомендовані повідомлення

2 годин тому, Nokian сказано:

На таких водіїв жоден штраф не є стримуючим фактором., на жаль.

А штрафи і не можуть бути стримуючим фактором, особливо в наших реаліях. Хто має гроші - заплатить і буде далі робити що захоче, а хто немає - тому і втрачати нічого, тим більше - штраф спишуть через кілька років, через строк давності.
Де крім пострадянських країн, факт що людина вперше притягується до кримінальної відповідальності - є пом'якшуючою обставиною?

• +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 минуту назад, Bliksss сказал:

А штрафи і не можуть бути стримуючим фактором, особливо в наших реаліях. Хто має гроші - заплатить і буде далі робити що захоче, а хто немає - тому і втрачати нічого, тим більше - штраф спишуть через кілька років, через строк давності.
Де крім пострадянських країн, факт що людина вперше притягується до кримінальної відповідальності - є пом'якшуючою обставиною?

зараз поліції не так легко законно штрафанути людину, як мені здається, потрібні факти (відео/фотофіксація чи свідки), не в кожній машині є відеореєстратор, в бодікамерах відстійна якість,+ не завжди включені. Хз як покарати водія за телефон в руках. А за перевищення швидкості без TruCAM, я хз як штрафанути, ну і є відеофіксація, ще ж треба експертизу, що там дійсно було перевищення))

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 часа назад, Nokian сказал:

Стобчики, такі,як біля зупинки, могди би запобігти смерті.

Хіба що бетонні відбійники, конкретної товщини.

33 минуты назад, Bliksss сказал:

А штрафи і не можуть бути стримуючим фактором,

У таких обставинах кара мала б бути одна: у вигляді 9мм шматку свинцю у потилицю і чек рідним щоб оплатили вартість патрона

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

34 хвилин тому, Holy сказано:

зараз поліції не так легко законно штрафанути людину, як мені здається, потрібні факти (відео/фотофіксація чи свідки), не в кожній машині є відеореєстратор, в бодікамерах відстійна якість,+ не завжди включені. Хз як покарати водія за телефон в руках. А за перевищення швидкості без TruCAM, я хз як штрафанути, ну і є відеофіксація, ще ж треба експертизу, що там дійсно було перевищення))

бо забагато толерантності, чи хз як правильно назвати... От наприклад, їде поліція, метрів за 100 перед ними з "ліпинського поля" беха і через суцільну подвійну повертає у бік Лучеська. Поліція наздогнала, чувак за кермом - починає, а з чого ви взяли що це я? А покажіть відео - показали, нікуя, це не я, потім назвіть пункт правил, які я порушив, а ви впевнені що саме цей пункт? а я зараз в інтернеті пошукаю... не знаю чим це закінчилось, але десь більше години він їх тролив, я встиг на дпз мотнутись і їхав назад - вони ще стояли.

P.S. Суть розмови знаю, бо поряд машину знайомого тормознули і він це чув, каже руки чесались зарядити тому бидлу.

Змінено користувачем Bliksss
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

13 хвилин тому, Electronshik сказано:

У таких обставинах кара мала б бути одна: у вигляді 9мм шматку свинцю у потилицю і чек рідним щоб оплатили вартість патрона

прорвуться мігранти, встановлять закони шаріату і все може бути))

P.S. Так жорстко - мож і занадто, хоча, родичі загиблих можуть думати саме так.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Штатах цікава система проти регулярних порушників, в штрафах є очки (Point-и), за якийсь термін назбирав очок - виграв джекпот (позбавлення прав), Польща таке планувала чи вже впровадила, не знаю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, Bliksss сказано:

бо забагато толерантності, чи хз як правильно назвати... От наприклад, їде поліція, метрів за 100 перед ними з "ліпинського поля" беха і через суцільну подвійну повертає у бік Лучеська. Поліція наздогнала, чувак за кермом - починає, а з чого ви взяли що це я? А покажіть відео - показали, нікуя, це не я, потім назвіть пункт правил, які я порушив, а ви впевнені що саме цей пункт? а я зараз в інтернеті пошукаю... не знаю чим це закінчилось, але десь більше години він їх тролив, я встиг на дпз мотнутись і їхав назад - вони ще стояли.

P.S. Суть розмови знаю, бо поряд машину знайомого тормознули і він це чув, каже руки чесались зарядити тому бидлу.

Як толерантність виміряти?

Якщо зі ста винних,один невинний, а розстрілюють всіх? 

Якщо цим невинним раптом виявишся ти?

Просто людям притаманно думати,що все ( і навіть смерть) стається не з ними.

І де це є з Липинського поля виїзд через дві суцільні?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 хвилин тому, Nokian сказано:

І де це є з Липинського поля виїзд через дві суцільні?

біля  ВОГ - хіба ні? якщо наліво повертати в сторону Лучеська

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, Holy сказано:

В Штатах цікава система проти регулярних порушників, в штрафах є очки (Point-и), за якийсь термін назбирав очок - виграв джекпот (позбавлення прав), Польща таке планувала чи вже впровадила, не знаю.

не варіант, кілька місяців тому, у Рівному зупинили водія маршрутки - за якесь дрібне порушення, виявилось права вилучили ще кілька років тому.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 часа назад, Holy сказал:

В Чехии "боды", наши даже пытаются договариваться с полицией суммой больше чем штраф, лишь бы бод не дали.

У мадяр, если получить 6 штрафов, парковка не считается, за полгода , получишь автоматом депорт.

• +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, Bliksss сказано:

біля  ВОГ - хіба ні? якщо наліво повертати в сторону Лучеська

Тобто ,якщо їхати від Глобуса,то повернути наліво на поле не можна?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

24 хвилин тому, Nokian сказано:

Тобто ,якщо їхати від Глобуса,то повернути наліво на поле не можна?

тобто, я написав, що якщо їхати з поля, можна повертати тільки до Глобуса, а в напрямку Лучеська - ні. 

там регулярно аварії трапляються, особливо взимку. От логічно подумайте, як можна з поля - безпечно повернути наліво?

P.S. там завжди була подвійна суцільна, мешканці 45-го будинку часто порушували, але і трафік в 90-х не такий був.

Згадую коли тільки салон "шкода" відкрився, якісь "хулігани" замальовували вночі розмітку, тупо чорною фарбою ))) разів може 5,

потім - чи "пояснили", чи просто задовбались - вже ніхто не балується, але можна розвернутись трохи далі.

• Подобається 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поворот з поля лише направо не через подвійну суцільну,якої там нема останні 15 років,а через знак,,поворот лише направо,,.

Який по дебільному ( стоїть перед самим виїздом і далеко в стороні) поставили 15 днів тому.

Через його дебільне розміщення половина водіїв його просто не бачить і по старому повертає наліво.

Напевно тому й була така реакція того ,що підловили.

По правильному там потрібен світлофор,але всі петиції вперлися у відмазку міськради- недоцільно типу.

Насправді просто нема грошей,хоча за рахунок забудовників,котрі туди трафіку добавлять на 50 відсотків,можна було б це питання легко вирішити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, Nokian сказано:

Поворот з поля лише направо не через подвійну суцільну,якої там нема останні 15 років,а через знак,,поворот лише направо,,.

дійшли до питання, що головніше, розмітка чи знак? ;)  

якої там нема останні 15 років

вона - "стерлась"...

не бачить і по старому повертає наліво.

що значить по старому? там ніколи в житті не було виїзду з поля, бо "поле - було  полем".

Подвійна суцільна була - ще з того часу коли будинки над дорогою (по непарній стороні)  будувались.

Через його дебільне розміщення половина водіїв його просто не бачить

серйозно? не бачить, чи не хоче бачити? 

P.S. Я вже казав, якщо включити логіку, стає очевидним, що небезпечно повертати...але, накуя та логіка...

P.S.S. Знак стоїть, які питання? "не побачив, не помітив" - це вже відмазка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По правильному там потрібен світлофор,але всі петиції вперлися у відмазку міськради- недоцільно типу.

а була петиція? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Без довгих розсусолювань.

Там ЗАВЖДИ,( останні 15 років ) був І Є розрив у подвійній суцільній.

Ніякий не замальований,а повноцінний.

Там завжди повертали направо і НАЛІВО.

Останнім часом повертати наліво стало складніше, 

Якщо знак небачать- то він таки встановлений по дебільному.

Петиція була ще років п'ять тому.

Потім два здається.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 годин тому, Holy сказано:

Польща таке планувала чи вже впровадила, не знаю.

Працює це в Польщі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо знак небачать- то він таки встановлений по дебільному.

якщо не бачать - хай ідуть до окуліста, гарна відмазка - я не бачив...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Там ЗАВЖДИ,( останні 15 років ) був І Є розрив у подвійній суцільній.

Ніякий не замальований,а повноцінний.

як може бути розрив, якщо - стоїть знак?

P.S. В наших реаліях - все може бути, але, я про здоровий глузд....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Петиція була ще років п'ять тому.

Потім два здається.

петиція не допоможе, схему руху транспорту потрібно змінювати, не забувайте - там тролейбуси їздять, графік руху, "теоретично" враховує світлофори.

Забудова "поля" - генпланом не передбачена, крім того, цю дорогу (через поле) використовують як транзитну, а вона для цього не пристосована.

І взагалі, поле до міста - жодного відношення не має, окрім кількох ділянок які встигли приватизувати, до земреформи ,яку ще баба Юля почала.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 часов назад, Nokian сказал:

Який по дебільному ( стоїть перед самим виїздом і далеко в стороні) поставили 15 днів тому.

Не знаю, де він стояв, але зараз висить на стовпі на виїзді. Його не побачити нереально.

PS а я ще думав, чому в суботу майже весь день копи навпроти шкоди стояли.

10 часов назад, Nokian сказал:

Просто людям притаманно думати,що все ( і навіть смерть) стається не з ними.

Ось тут згідний на всі 100.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 годин тому, Bliksss сказано:

як може бути розрив, якщо - стоїть знак?

P.S. В наших реаліях - все може бути, але, я про здоровий глузд....

Розрив для тих,хто  повертає з Відродження на поле і тих ,хто їде на поле прямо з дворів.

Інакше прийдеться їм їхати аж до кільця біля літака.

Здоровий глузд водіїв підказує не вішати на одному стовпі по 4 знаки,бо це розсіює увагу і приводить до підвищення аварійності.

Але той же здоровий глузд встановлювальникіа  знаків говорить їм,що треба заробити побільше.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

45 хвилин тому, Nokian сказано:

Але той же здоровий глузд встановлювальникіа  знаків говорить їм,що треба заробити побільше.

виявляеться, можна заробляти не тільки на мобільних тіліпонах, а й на дорожних знаках?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

У Луцьку водій легковика Renault, втікаючи від поліцейських, збив чотирьох пішоходів, серед них є дитина.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...