Bliksss Опубліковано 15 Листопада, 2021 в 10:02 #626 Опубліковано 15 Листопада, 2021 в 10:02 2 годин тому, Nokian сказано: На таких водіїв жоден штраф не є стримуючим фактором., на жаль. А штрафи і не можуть бути стримуючим фактором, особливо в наших реаліях. Хто має гроші - заплатить і буде далі робити що захоче, а хто немає - тому і втрачати нічого, тим більше - штраф спишуть через кілька років, через строк давності. Де крім пострадянських країн, факт що людина вперше притягується до кримінальної відповідальності - є пом'якшуючою обставиною? 2
Holy Опубліковано 15 Листопада, 2021 в 10:36 #627 Опубліковано 15 Листопада, 2021 в 10:36 1 минуту назад, Bliksss сказал: А штрафи і не можуть бути стримуючим фактором, особливо в наших реаліях. Хто має гроші - заплатить і буде далі робити що захоче, а хто немає - тому і втрачати нічого, тим більше - штраф спишуть через кілька років, через строк давності. Де крім пострадянських країн, факт що людина вперше притягується до кримінальної відповідальності - є пом'якшуючою обставиною? зараз поліції не так легко законно штрафанути людину, як мені здається, потрібні факти (відео/фотофіксація чи свідки), не в кожній машині є відеореєстратор, в бодікамерах відстійна якість,+ не завжди включені. Хз як покарати водія за телефон в руках. А за перевищення швидкості без TruCAM, я хз як штрафанути, ну і є відеофіксація, ще ж треба експертизу, що там дійсно було перевищення)) 1
Electronshik Опубліковано 15 Листопада, 2021 в 10:37 #628 Опубліковано 15 Листопада, 2021 в 10:37 2 часа назад, Nokian сказал: Стобчики, такі,як біля зупинки, могди би запобігти смерті. Хіба що бетонні відбійники, конкретної товщини. 33 минуты назад, Bliksss сказал: А штрафи і не можуть бути стримуючим фактором, У таких обставинах кара мала б бути одна: у вигляді 9мм шматку свинцю у потилицю і чек рідним щоб оплатили вартість патрона 1
Bliksss Опубліковано 15 Листопада, 2021 в 10:50 #629 Опубліковано 15 Листопада, 2021 в 10:50 (змінено) 34 хвилин тому, Holy сказано: зараз поліції не так легко законно штрафанути людину, як мені здається, потрібні факти (відео/фотофіксація чи свідки), не в кожній машині є відеореєстратор, в бодікамерах відстійна якість,+ не завжди включені. Хз як покарати водія за телефон в руках. А за перевищення швидкості без TruCAM, я хз як штрафанути, ну і є відеофіксація, ще ж треба експертизу, що там дійсно було перевищення)) бо забагато толерантності, чи хз як правильно назвати... От наприклад, їде поліція, метрів за 100 перед ними з "ліпинського поля" беха і через суцільну подвійну повертає у бік Лучеська. Поліція наздогнала, чувак за кермом - починає, а з чого ви взяли що це я? А покажіть відео - показали, нікуя, це не я, потім назвіть пункт правил, які я порушив, а ви впевнені що саме цей пункт? а я зараз в інтернеті пошукаю... не знаю чим це закінчилось, але десь більше години він їх тролив, я встиг на дпз мотнутись і їхав назад - вони ще стояли. P.S. Суть розмови знаю, бо поряд машину знайомого тормознули і він це чув, каже руки чесались зарядити тому бидлу. Змінено 15 Листопада, 2021 в 11:11 користувачем Bliksss 1
Bliksss Опубліковано 15 Листопада, 2021 в 10:52 #630 Опубліковано 15 Листопада, 2021 в 10:52 13 хвилин тому, Electronshik сказано: У таких обставинах кара мала б бути одна: у вигляді 9мм шматку свинцю у потилицю і чек рідним щоб оплатили вартість патрона прорвуться мігранти, встановлять закони шаріату і все може бути)) P.S. Так жорстко - мож і занадто, хоча, родичі загиблих можуть думати саме так.
Holy Опубліковано 15 Листопада, 2021 в 10:53 #631 Опубліковано 15 Листопада, 2021 в 10:53 В Штатах цікава система проти регулярних порушників, в штрафах є очки (Point-и), за якийсь термін назбирав очок - виграв джекпот (позбавлення прав), Польща таке планувала чи вже впровадила, не знаю.
Nokian Опубліковано 15 Листопада, 2021 в 12:23 #632 Опубліковано 15 Листопада, 2021 в 12:23 1 година тому, Bliksss сказано: бо забагато толерантності, чи хз як правильно назвати... От наприклад, їде поліція, метрів за 100 перед ними з "ліпинського поля" беха і через суцільну подвійну повертає у бік Лучеська. Поліція наздогнала, чувак за кермом - починає, а з чого ви взяли що це я? А покажіть відео - показали, нікуя, це не я, потім назвіть пункт правил, які я порушив, а ви впевнені що саме цей пункт? а я зараз в інтернеті пошукаю... не знаю чим це закінчилось, але десь більше години він їх тролив, я встиг на дпз мотнутись і їхав назад - вони ще стояли. P.S. Суть розмови знаю, бо поряд машину знайомого тормознули і він це чув, каже руки чесались зарядити тому бидлу. Як толерантність виміряти? Якщо зі ста винних,один невинний, а розстрілюють всіх? Якщо цим невинним раптом виявишся ти? Просто людям притаманно думати,що все ( і навіть смерть) стається не з ними. І де це є з Липинського поля виїзд через дві суцільні?
Bliksss Опубліковано 15 Листопада, 2021 в 12:33 #633 Опубліковано 15 Листопада, 2021 в 12:33 8 хвилин тому, Nokian сказано: І де це є з Липинського поля виїзд через дві суцільні? біля ВОГ - хіба ні? якщо наліво повертати в сторону Лучеська
Bliksss Опубліковано 15 Листопада, 2021 в 12:45 #634 Опубліковано 15 Листопада, 2021 в 12:45 1 година тому, Holy сказано: В Штатах цікава система проти регулярних порушників, в штрафах є очки (Point-и), за якийсь термін назбирав очок - виграв джекпот (позбавлення прав), Польща таке планувала чи вже впровадила, не знаю. не варіант, кілька місяців тому, у Рівному зупинили водія маршрутки - за якесь дрібне порушення, виявилось права вилучили ще кілька років тому.
romanc Опубліковано 15 Листопада, 2021 в 13:53 #635 Опубліковано 15 Листопада, 2021 в 13:53 2 часа назад, Holy сказал: В Штатах цікава система проти регулярних порушників, в штрафах є очки (Point-и), за якийсь термін назбирав очок - виграв джекпот (позбавлення прав), Польща таке планувала чи вже впровадила, не знаю. В Чехии "боды", наши даже пытаются договариваться с полицией суммой больше чем штраф, лишь бы бод не дали. У мадяр, если получить 6 штрафов, парковка не считается, за полгода , получишь автоматом депорт. 2
sasha2008lk Опубліковано 15 Листопада, 2021 в 14:11 #636 Опубліковано 15 Листопада, 2021 в 14:11 https://censor.net/ru/news/3299552/19letniyi_jitel_lutska_kupil_voditelskie_prava_i_pojalovalsya_patrulnym_chto_oni_ne_otobrajayutsya_v 1 3 1
Nokian Опубліковано 15 Листопада, 2021 в 15:48 #637 Опубліковано 15 Листопада, 2021 в 15:48 2 годин тому, Bliksss сказано: біля ВОГ - хіба ні? якщо наліво повертати в сторону Лучеська Тобто ,якщо їхати від Глобуса,то повернути наліво на поле не можна?
Bliksss Опубліковано 15 Листопада, 2021 в 16:12 #638 Опубліковано 15 Листопада, 2021 в 16:12 (змінено) 24 хвилин тому, Nokian сказано: Тобто ,якщо їхати від Глобуса,то повернути наліво на поле не можна? тобто, я написав, що якщо їхати з поля, можна повертати тільки до Глобуса, а в напрямку Лучеська - ні. там регулярно аварії трапляються, особливо взимку. От логічно подумайте, як можна з поля - безпечно повернути наліво? P.S. там завжди була подвійна суцільна, мешканці 45-го будинку часто порушували, але і трафік в 90-х не такий був. Згадую коли тільки салон "шкода" відкрився, якісь "хулігани" замальовували вночі розмітку, тупо чорною фарбою ))) разів може 5, потім - чи "пояснили", чи просто задовбались - вже ніхто не балується, але можна розвернутись трохи далі. Змінено 15 Листопада, 2021 в 16:21 користувачем Bliksss 1
Nokian Опубліковано 15 Листопада, 2021 в 16:42 #639 Опубліковано 15 Листопада, 2021 в 16:42 Поворот з поля лише направо не через подвійну суцільну,якої там нема останні 15 років,а через знак,,поворот лише направо,,. Який по дебільному ( стоїть перед самим виїздом і далеко в стороні) поставили 15 днів тому. Через його дебільне розміщення половина водіїв його просто не бачить і по старому повертає наліво. Напевно тому й була така реакція того ,що підловили. По правильному там потрібен світлофор,але всі петиції вперлися у відмазку міськради- недоцільно типу. Насправді просто нема грошей,хоча за рахунок забудовників,котрі туди трафіку добавлять на 50 відсотків,можна було б це питання легко вирішити.
Bliksss Опубліковано 15 Листопада, 2021 в 17:31 #640 Опубліковано 15 Листопада, 2021 в 17:31 (змінено) 1 година тому, Nokian сказано: Поворот з поля лише направо не через подвійну суцільну,якої там нема останні 15 років,а через знак,,поворот лише направо,,. дійшли до питання, що головніше, розмітка чи знак? 1 година тому, Nokian сказано: якої там нема останні 15 років вона - "стерлась"... 1 година тому, Nokian сказано: не бачить і по старому повертає наліво. що значить по старому? там ніколи в житті не було виїзду з поля, бо "поле - було полем". Подвійна суцільна була - ще з того часу коли будинки над дорогою (по непарній стороні) будувались. 1 година тому, Nokian сказано: Через його дебільне розміщення половина водіїв його просто не бачить серйозно? не бачить, чи не хоче бачити? P.S. Я вже казав, якщо включити логіку, стає очевидним, що небезпечно повертати...але, накуя та логіка... P.S.S. Знак стоїть, які питання? "не побачив, не помітив" - це вже відмазка. Змінено 15 Листопада, 2021 в 17:46 користувачем Bliksss
Bliksss Опубліковано 15 Листопада, 2021 в 17:48 #641 Опубліковано 15 Листопада, 2021 в 17:48 1 година тому, Nokian сказано: По правильному там потрібен світлофор,але всі петиції вперлися у відмазку міськради- недоцільно типу. а була петиція?
Nokian Опубліковано 15 Листопада, 2021 в 18:29 #642 Опубліковано 15 Листопада, 2021 в 18:29 Без довгих розсусолювань. Там ЗАВЖДИ,( останні 15 років ) був І Є розрив у подвійній суцільній. Ніякий не замальований,а повноцінний. Там завжди повертали направо і НАЛІВО. Останнім часом повертати наліво стало складніше, Якщо знак небачать- то він таки встановлений по дебільному. Петиція була ще років п'ять тому. Потім два здається. 1
Gendruk Опубліковано 15 Листопада, 2021 в 19:22 #643 Опубліковано 15 Листопада, 2021 в 19:22 8 годин тому, Holy сказано: Польща таке планувала чи вже впровадила, не знаю. Працює це в Польщі.
Bliksss Опубліковано 15 Листопада, 2021 в 20:11 #644 Опубліковано 15 Листопада, 2021 в 20:11 1 година тому, Nokian сказано: Якщо знак небачать- то він таки встановлений по дебільному. якщо не бачать - хай ідуть до окуліста, гарна відмазка - я не бачив...
Bliksss Опубліковано 15 Листопада, 2021 в 20:12 #645 Опубліковано 15 Листопада, 2021 в 20:12 (змінено) 1 година тому, Nokian сказано: Там ЗАВЖДИ,( останні 15 років ) був І Є розрив у подвійній суцільній. Ніякий не замальований,а повноцінний. як може бути розрив, якщо - стоїть знак? P.S. В наших реаліях - все може бути, але, я про здоровий глузд.... Змінено 15 Листопада, 2021 в 20:14 користувачем Bliksss
Bliksss Опубліковано 15 Листопада, 2021 в 20:21 #646 Опубліковано 15 Листопада, 2021 в 20:21 (змінено) 1 година тому, Nokian сказано: Петиція була ще років п'ять тому. Потім два здається. петиція не допоможе, схему руху транспорту потрібно змінювати, не забувайте - там тролейбуси їздять, графік руху, "теоретично" враховує світлофори. Забудова "поля" - генпланом не передбачена, крім того, цю дорогу (через поле) використовують як транзитну, а вона для цього не пристосована. І взагалі, поле до міста - жодного відношення не має, окрім кількох ділянок які встигли приватизувати, до земреформи ,яку ще баба Юля почала. Змінено 15 Листопада, 2021 в 20:24 користувачем Bliksss
volks Опубліковано 15 Листопада, 2021 в 22:52 #647 Опубліковано 15 Листопада, 2021 в 22:52 6 часов назад, Nokian сказал: Який по дебільному ( стоїть перед самим виїздом і далеко в стороні) поставили 15 днів тому. Не знаю, де він стояв, але зараз висить на стовпі на виїзді. Його не побачити нереально. PS а я ще думав, чому в суботу майже весь день копи навпроти шкоди стояли. 10 часов назад, Nokian сказал: Просто людям притаманно думати,що все ( і навіть смерть) стається не з ними. Ось тут згідний на всі 100. 1
Nokian Опубліковано 16 Листопада, 2021 в 07:15 #648 Опубліковано 16 Листопада, 2021 в 07:15 10 годин тому, Bliksss сказано: як може бути розрив, якщо - стоїть знак? P.S. В наших реаліях - все може бути, але, я про здоровий глузд.... Розрив для тих,хто повертає з Відродження на поле і тих ,хто їде на поле прямо з дворів. Інакше прийдеться їм їхати аж до кільця біля літака. Здоровий глузд водіїв підказує не вішати на одному стовпі по 4 знаки,бо це розсіює увагу і приводить до підвищення аварійності. Але той же здоровий глузд встановлювальникіа знаків говорить їм,що треба заробити побільше. 1
Bliksss Опубліковано 16 Листопада, 2021 в 08:02 #649 Опубліковано 16 Листопада, 2021 в 08:02 45 хвилин тому, Nokian сказано: Але той же здоровий глузд встановлювальникіа знаків говорить їм,що треба заробити побільше. виявляеться, можна заробляти не тільки на мобільних тіліпонах, а й на дорожних знаках?
yu2007 Опубліковано 12 Грудня, 2021 в 16:37 #650 Опубліковано 12 Грудня, 2021 в 16:37 У Луцьку водій легковика Renault, втікаючи від поліцейських, збив чотирьох пішоходів, серед них є дитина.
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти