nayerskeyak Опубліковано 9 Грудня, 2017 в 20:56 Поділитися #1 Опубліковано 9 Грудня, 2017 в 20:56 Вітаю! Чи є хтось, хто реально використовує IPad для роботи, а не для перегляду фото і відео? Пробую розібратися в цьому питанні, але щось без особливих успіхів.. Допоможіть якщо хтось в курсі! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Pavelix Опубліковано 9 Грудня, 2017 в 21:03 Поділитися #2 Опубліковано 9 Грудня, 2017 в 21:03 http://beardycast.com/2017/05/22/Andrey_B/ipad-pro-part-1/ гіганстський матеріал одного з авторів підкасту Бердикаст ... Сам він повністю перейшов на айпад з макбука ... http://beardycast.com/2017/10/04/Andrey_B/ipad-is-better-part-2/ - друга частина матеріалу де розбирає купу софту на всі випадки життя... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nayerskeyak Опубліковано 9 Грудня, 2017 в 21:05 Автор Поділитися #3 Опубліковано 9 Грудня, 2017 в 21:05 Дякую, перечитаю зараз... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
SunSeth Опубліковано 10 Грудня, 2017 в 07:58 Поділитися #4 Опубліковано 10 Грудня, 2017 в 07:58 10 годин тому, nayerskeyak сказано: Чи є хтось, хто реально використовує IPad для роботи, а не для перегляду фото і відео? ПриватБанк, наприклад. Робота вона різна може бути. Можна до держака причепити і сніг прибирати, можна використовувати, як дошку на нарізання овочів-м"яса і тд. - хіба не робота? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nayerskeyak Опубліковано 10 Грудня, 2017 в 22:06 Автор Поділитися #5 Опубліковано 10 Грудня, 2017 в 22:06 В 09.12.2017 в 23:03, Pavelix сказал: http://beardycast.com/2017/05/22/Andrey_B/ipad-pro-part-1/ гіганстський матеріал одного з авторів підкасту Бердикаст ... Сам він повністю перейшов на айпад з макбука ... http://beardycast.com/2017/10/04/Andrey_B/ipad-is-better-part-2/ - друга частина матеріалу де розбирає купу софту на всі випадки життя... Трошки висвітлив цей автор логіку процесу. Напрошується висновок, що придбавши айпад по суті маємо залізо яке потребує налаштувань. А так просто «те що є» це всього навсього трохи краще «біосу». І нічого особливо без налаштувань не поробиш. Складність у тому, що тих хто налаштовує віндовс є багато, а по іос по факту нуль. Логіка налаштувань «під себе» це щось на зразком формул в Excel, за допомогою певних програм-алгоритмів. Ну і основне, що цей весь склад програм по суті не є систематизований, тобто шукай те, не знаєш що. От десь приблизно так. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
LSD Опубліковано 11 Грудня, 2017 в 07:39 Поділитися #6 Опубліковано 11 Грудня, 2017 в 07:39 Чудова працюють і айпеди і айфони. Ніяких проблем немає. Скажу чесно задачі повязані з процерною активністю їх дівайси ті що на arm64 виконують на 5. Хоча на том самом галаксі таб А впринципі те саме +/-. Але постановка задачі якась дивна, зазвичай шукають рішення для конкретної проблеми ... і все залежить від програмного забезпечення яке використовується для рішення. З офісним пакетом особливо ніяких проблем що на iOS що на Android непомічав + онлайн відображення в Сафарі завжди відповідають обіцяному(НЕ ІЕ) Тому для простої роботи вцілому зручно, з їх айклаудами якщо користуєтеся їх технікою бистро адаптуєте свої документи. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nayerskeyak Опубліковано 11 Грудня, 2017 в 20:01 Автор Поділитися #7 Опубліковано 11 Грудня, 2017 в 20:01 12 часов назад, LSD сказал: Чудова працюють і айпеди і айфони. Ніяких проблем немає. Скажу чесно задачі повязані з процерною активністю їх дівайси ті що на arm64 виконують на 5. Хоча на том самом галаксі таб А впринципі те саме +/-. Але постановка задачі якась дивна, зазвичай шукають рішення для конкретної проблеми ... і все залежить від програмного забезпечення яке використовується для рішення. З офісним пакетом особливо ніяких проблем що на iOS що на Android непомічав + онлайн відображення в Сафарі завжди відповідають обіцяному(НЕ ІЕ) Тому для простої роботи вцілому зручно, з їх айклаудами якщо користуєтеся їх технікою бистро адаптуєте свої документи. Звучить гарно. Але на практиці щось не те.. особливо з офісним пакетом. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
LSD Опубліковано 12 Грудня, 2017 в 07:27 Поділитися #8 Опубліковано 12 Грудня, 2017 в 07:27 Ну якщо насправді мета працювати з офісним пакетом і наприклад RDP то iPAD кращий лише надкушеним яблучком позаду, а так софт практично ідентичний. RDP клієнт аналогічний, WEB ресурси +\- відображаються ідентично. В адроїда плюс в тому що у Вас доступна файлова система у звичному Вам форматі (якщо ви користувач ОС сімейства Win). Мені звичайно важко точно сказати оскільки в більшості я користуюся спеціалізованими потрібними мені додатками. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nayerskeyak Опубліковано 13 Грудня, 2017 в 21:09 Автор Поділитися #9 Опубліковано 13 Грудня, 2017 в 21:09 В 12.12.2017 в 09:27, LSD сказал: Ну якщо насправді мета працювати з офісним пакетом ... В мене на комп’ютері робочі файли (ворд, ексель, фото, пдф). Мова не про пару файлів а про декілька Гб текстових файлі впорядкованих по папках і підпапках. В Гуглдиску зберігається їх копія. За допомогою активсинк синхронізується. На іншому комп’ютері також копія цих файлів (робочий комп’ютер), які також синхронізцються. В результаті маю систему за якої я можу працювати а одному з комп’ютерів (навіть без нету), однак включаючи нет проходить я синхронізація і здійснюються зміни у всіх трьох копіях. Виникла потреба одну з копій перенести на айпад. І ось тут питання... Встановив гуглдиск на айпад. Ок. Бачу документи якщо є нет. Якщо нема - не бачу. При цьому можу їх скачати на айпад, але це треба конкретно на кожному файлі ставити мітку «доступний он-лайн» що само по-собі нереально через таку кількість файлів. Ок, зробимо, але питання всі програмі відкривати ті файли. І от тут проблема. За замовчуванням Вони відкриваються в якомусь формальному вікні. Без можливості внесення змін. Встановивши якусь програмку (документи, Іворд, ВПС офіс), відкрити файл можна через них, спочатку відкривши програмку. Однак, да, я внеску зміни, але зі змінами програма їх збереже як копію. В такому разі навіть про яку синхронізацію може бути мова? Інший шлях провідники. Лише один (Documents) дозволяє навіть зробити папку яка збереже файли самостійно без проставляння позначки «доступний офлайн), і навіть синхронізовує. Але і тут проблема. Через цю чудо (як для айпад) програму, а точніше через неї дивлячись на те що в гуглдиску, чомусь не видно фото. Через папку яка слинхронізується - видно, але якось через раз. І головне - ніяк не дає файл, який переглядається, редагувати... ще можу навести приклади всього того всього неподобства.. але питання як працювати з такими вихідними даними, лишається відкритим.. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
LSD Опубліковано 14 Грудня, 2017 в 06:47 Поділитися #10 Опубліковано 14 Грудня, 2017 в 06:47 Власна іерархія і зручна побудова файлових порядків? Вам так зручно для розуміння? У Вас своє бачення структури і порядку відображення, не класичне по датам чи темам? Аяйай, Ви просто нічого не розумієте насправді все зручно і просто робити саме так як це зроблено на айпеді! І крапка! ©Apple Р.S. Це звичайно в рамках саркастичного відступу, але насправді це лінія маркетинку яблука . Візьміть гарний самсунг з андроїдом або якщо це невідповідає амбіціям і потребує підкреслення статусу візьміть сюрфейс Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vaz75 Опубліковано 14 Грудня, 2017 в 06:59 Поділитися #11 Опубліковано 14 Грудня, 2017 в 06:59 9 минут назад, LSD сказал: Візьміть гарний самсунг з андроїдом або якщо це невідповідає амбіціям і потребує підкреслення статусу візьміть сюрфейс Ой. не можеш ти зрозуміти: ТС має вже Айпад і треба його приткнути до завдань, бо ж такі гроші викинуті. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
LSD Опубліковано 14 Грудня, 2017 в 07:02 Поділитися #12 Опубліковано 14 Грудня, 2017 в 07:02 Так ще не все "прапало" Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nayerskeyak Опубліковано 14 Грудня, 2017 в 07:34 Автор Поділитися #13 Опубліковано 14 Грудня, 2017 в 07:34 30 минут назад, vaz75 сказал: Ой. не можеш ти зрозуміти: ТС має вже Айпад і треба його приткнути до завдань, бо ж такі гроші викинуті. Кожен по собі судить. Ні vaz75 , логіка процесу не в тому. А з цими базарними коментарями, тобі на базар. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nayerskeyak Опубліковано 14 Грудня, 2017 в 07:37 Автор Поділитися #14 Опубліковано 14 Грудня, 2017 в 07:37 47 минут назад, LSD сказал: Власна іерархія і зручна побудова файлових порядків? Вам так зручно для розуміння? У Вас своє бачення структури і порядку відображення, не класичне по датам чи темам? Аяйай, Ви просто нічого не розумієте насправді все зручно і просто робити саме так як це зроблено на айпеді! І крапка! ©Apple Р.S. Це звичайно в рамках саркастичного відступу, але насправді це лінія маркетинку яблука . Візьміть гарний самсунг з андроїдом або якщо це невідповідає амбіціям і потребує підкреслення статусу візьміть сюрфейс Ієрархія в будь якому випадку збережеться, це мене якраз не турбує :-) В мене питання чому не дозволяє редагувати готові файли. Тому що пару тисяч готових файлів в ручному режимі якимись чином переносити в інший формат, це ніяк не розумно. Має ж бути якась уніфікація ... А в даному випадку, наскільки це розумію я, будь що треба створювати з ''чистого листа''. Але так теж не може бути. Ніхто б так не робив пристрій.... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
EleKtrik Опубліковано 14 Грудня, 2017 в 07:56 Поділитися #15 Опубліковано 14 Грудня, 2017 в 07:56 Ну хз, я так і незміг ноута замінити, ні іпадом ні відроїдпланшетом, ні планшетом на вінді. Як наслідок взяв ультрабука і " горя не знаю" Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
LSD Опубліковано 14 Грудня, 2017 в 12:35 Поділитися #16 Опубліковано 14 Грудня, 2017 в 12:35 Хм ... щось описана якась біда з гуглдиском і офісним пакетом .... Я то пробував next\own cloud на айпеді. Дропбоксом наче. Ввечері спробую подивимся що вийде. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vaz75 Опубліковано 14 Грудня, 2017 в 20:26 Поділитися #17 Опубліковано 14 Грудня, 2017 в 20:26 12 часов назад, nayerskeyak сказал: Кожен по собі судить. Ні vaz75 , логіка процесу не в тому. А з цими базарними коментарями, тобі на базар. Ну вибач, що образив. Айпада ти не маєш і просто хочещ його купити, щоб виконувати задачі, описані в шапці. Вірно я розумію? Єслі шо, то в мене його немає, бо, як і Електрик, мав і Андроїд планшет і пробував Айпад. Але краще ніж ноутбук з РДП, офісними прогами нічого з переліченого не працює. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
LSD Опубліковано 14 Грудня, 2017 в 20:33 Поділитися #18 Опубліковано 14 Грудня, 2017 в 20:33 Встановив гугл диск гугл таблиці гугл докі. Наче ну нормально на айпеді. Ну це не ноутбук до якого вже звик але цілком просто правлю щось в табличках чи документах... Може я щось не так роблю? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nayerskeyak Опубліковано 14 Грудня, 2017 в 20:39 Автор Поділитися #19 Опубліковано 14 Грудня, 2017 в 20:39 5 минут назад, LSD сказал: Встановив гугл диск гугл таблиці гугл докі. Наче ну нормально на айпеді. Ну це не ноутбук до якого вже звик але цілком просто правлю щось в табличках чи документах... Може я щось не так роблю? Не знаю, в мене чомусь не править(( Можливо це ві самого пристрою залежить. В мене той що на 128гб з карточкою. Хоч це навряд. Не знаю я чого йому треба((( Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
LSD Опубліковано 14 Грудня, 2017 в 21:07 Поділитися #20 Опубліковано 14 Грудня, 2017 в 21:07 Який IOS? Софт також гугловскій? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nayerskeyak Опубліковано 14 Грудня, 2017 в 21:12 Автор Поділитися #21 Опубліковано 14 Грудня, 2017 в 21:12 iOS 11.2.1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nayerskeyak Опубліковано 14 Грудня, 2017 в 21:21 Автор Поділитися #22 Опубліковано 14 Грудня, 2017 в 21:21 Google документи WPS office Documents readdle З App Store все.. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
LSD Опубліковано 15 Грудня, 2017 в 07:13 Поділитися #23 Опубліковано 15 Грудня, 2017 в 07:13 Хм ну я ВПС офіс неставив він в мене на андроїді. Але їхніми класичними гугл таблицями і гугл документами наче все відкривав читав і записував. Єдине я це робив все в режимі онлайн ... (зверху писало що можна і офлайн, я повірив на слово). Можливо проблема саме в цьому режимі? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nayerskeyak Опубліковано 15 Грудня, 2017 в 07:31 Автор Поділитися #24 Опубліковано 15 Грудня, 2017 в 07:31 ВПС офіс самостійно дає можливість з себе зайти в Гугл диски, відкрити в он-лайн файл, внести зміни і зберегти на залізі. Є кнопка завантажити правлений файл в хмару, але тиснеш а пише що проблема з завантаженням, перевірте з’єднання (інтернет тобто), а зі з’єднанням все ок. Якщо в он-лайн відкрити файл з Гугл диск,пропонує дві можливості за допомогою чого відкрити: Гугл документи і сафарі (якщо Гугл документи ще не скачані). Якщо скачані, автоматом відкриває в Гугл документах. (Навіть не знаю як тут скрін зробити, і потім вставити сюди :-D ) Але відкривши в Гугл документах відразу знизу випливає вкладка «тільки перегляд». Ок, справа зверху тисну на меню, перевожу перемичках «доступний в режимі офлайн» з`являється напис що зберігає на пристрої, але редагувати все одно не дає. Ок, знову справа зверху, додатково зберігає в форматі Гугл (теж перемикач), знову пише що файл зберігається (це вже друга копія на айпад??) і в такому вигляді з`являється довгоочікувана клавіатура. І от тут фініш. Як його на хмару закинути, як потім методом тику в останніх шукати ... х/з. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zeuss Опубліковано 15 Грудня, 2017 в 18:08 Поділитися #25 Опубліковано 15 Грудня, 2017 в 18:08 Якесь забивання мікроскопом цвяхів. Йожикі плакалі-калолісь... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.