Перейти до змісту

Скільки ще мадяри пхатимутьноса до України?


Nokian

Рекомендовані повідомлення

Будапешт не може підтримати євроатлантичні зусилля України, поки та не скасує закон про освіту. Про це під час п'ятничного саміту в Брюселі заявив міністр закордонних справ Угорщини Пейтер Сійярто, передає Радіо Свобода. "Київ знехтував правами нацменшин і грубо порушив Угоду про асоціацію між ЄС та Україною, що вступила в силу на початку вересня", – сказав Сійярто. За його словами, якщо для України важливо інтегруватися у структури ЄС і НАТО, вона повинна виконати свої міжнародні зобов'язання. Зокрема наголосив на відкриканні "дискримінаційного" щодо нацменшин закон про освіту. "Угорщина не принесе в жертву закарпатських угорців на вівтарі світової політики", - додав міністр.
 

І якого хєа в Берегово на українських держустановах висять угорські прапори?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

31 минуту назад, Nokian сказал:

 

І якого хєа в Берегово на українських держустановах висять угорські прапори?

Та тому що там одні мадяри живуть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цитувати

І якого хєа в Берегово на українських держустановах висять угорські прапори?

Там дуже розхолоджені українці - на рівні центральної України мабуть, або зараз вже може і гірше

Там десятиліттями йшла пропаганда що "мультикультурність", що це модно і кльово

Там завезено тисячі і тисячі зайд з росії

А угорці це взагалі прикол - нація переможена у другій світовій, і тут бах - вивіски угорською ще за часів УРСР !!!

А чому? Бо вусатому покидьку сталіну було це вигідно. От поляків він ненавидів то їх потихому вивели з Білорусі і так далі (де вціліли після війни). А з угорцями отака петрушка. Ну і плюс все таки кровні родичі - угрофіни як не як

 

п.с ТС , не сумуй , мад'яри ніколи нам друзями не були , особливо паритись не бачу сенсу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я і не сумую, а бачу привід поставити їх на місце.

Написати  тому Сіятро у фб масово.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, snouden сказано:

угрофіни як не як

 

Ахахах, угрофіни, якщо Українською Hungary буде Угорщина то це не значить, що є щось спільне з уграми. Вобщєм вчи матчасть перед срачом.

Так само практично на всіх мовах світу місто Вєна -Українською Відень. Нам нада всьо пєрєробіть шоб на рускє ніразу не було схоже. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, Nokian сказано:

а бачу привід поставити їх на місце.

кацапи того тільки й чекають

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

11 часов назад, halcogen сказал:

Децентралізація - чули таке? Кожна спільнота визначає сама що їй робити і які флаги будуть висіти на будівлях.

Одні, на Сході там, вже "вирішили, який прапор має висіти" в 2014, за підтримки кацапії, наслідки пожинає вся держава. Мера міста треба показово посадити, чи хоча б умовно засудити і позбавити посади за сепаратизм в чистому вигляді. На держустанові має висіти державна символіка, максимум - прапор ЄС, або червоно-чорний поряд з синьо-жовтим, може бути прапор області, міста, району, як в нас на міськраді та біля ОДА, все. Прапор держави, що шкодить нашій, втручається у внутрішні справи країни, лізе до наших законів, відверто нам поргрожує, незаконно роздає паспорти нашим громадянам, проводить сепарські акції "за самовизначення Закарпаття" в своїй столиці перед нашим посольством - НЕ повинен висіти на наших установах, діям ініціатора мають дати оцінку правоохоронці, а не тому, хто його зірвав.

Навіть Польща, при всій натягнутості відносин з Україною останнім часом, не підтримала Угорщину з її закидами щодо закону про освіту.

Сьогодні закон скасуємо на догоду угорцям, завтра - як ще хтось вимоги виставить, Конституцію змінимо, потім - віддамо території... Не дуже якась тенденція вимальовується. І взагалі Закон України — нормативно-правовий акт, який приймається Верховною Радою України більшістю голосів (для законів, що стосуються внесення змін до конституції, — конституційною більшістю голосів). Щось не помітно тут слів "скасовується чи змінюється на вимогу інших держав чи міжнародних організацій".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Схоже ніяких висновків з того, що сталось у 2014 році не зроблено. Угорщина тут як Росія на сході, єдине що ЄС не дасть угорцям розгулятись так як це робить ерефія.

Цілком погоджуюсь з попереднім дописом, як кажуть "паровози треба давити поки вони самовари". В Україні на держустановах повинні висіти виключно українські символи і ніяких інших, включаючі прапори ЄС. Коли будемо у ЄС тоді і можна буде вішати той прапор.

 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 1 рік потому...

Депутат польского Сейма от Гражданской платформы Славомир Нитрас заявил, что премьер-министр Венгрии Виктор Орбан предлагал Варшаве принять участие в разделе Украины. Об этом Нитрас заявил в интервью изданию Оnet.pl.

"Орбан призывал нас захватить земли во время украинского кризиса и поделить их. Он мечтает пересмотреть границы в Европе, как и Владимир Путин...Орбан очень опасен и очень умен, - сказал Нитрас.

Политик добавил, что Венгрия является "очень опасной страной" с большим историческим комплексом после потери части территории, но Польша не желает дестабилизировать Европу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...