Перейти до змісту

Немає інтернету "Інтернет технологія" (Аверс).

Рекомендовані повідомлення

Якщо хто надумає спробувати їх інтернет, знайте, підтримки взагалі немає.!!! Телефон, емейл, нуль...тільки автовідповідач. Їм просто начхати на своїх абонентів. Будете сидіти без нету поки не прийдете до них, і то шанс того що в той же день полагодять 50/50...уроди

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

.

Змінено користувачем OlegSkull
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

53 хвилин тому, OlegSkull сказано:

Якщо хто надумає спробувати їх інтернет

ага, хто ж до такого додумається на тверезу голову якщо буде нормальна (ДГ,КС) альтернатива?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 хвилин тому, Bliksss сказано:

ага, хто ж до такого додумається на тверезу голову якщо буде нормальна (ДГ,КС) альтернатива?

Ну..всяке буває...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

55 хвилин тому, Bliksss сказано:

47 хвилин тому, OlegSkull сказано:

Ну..всяке буває...

Ну ви знаєте, можливо більшості з тих, хто підключив "Інтернет технологію", до якої ви і належите, не пощастило. Не стану заперечувати цього, провайдер не ідеальний. Але якщо вже говорити про власний досвід, то абсолютно нічого поганого сказати не можу. Я користуюся цим інтернетом вже більше 6 років (з червня 2013). Перейшов я зі старого ADSL від "Укртелекому". На той час у мене не було іншої альтернативи в плані оптоволокна, інші провайдери не хотіли тягнути кабелі до нашого будинку (розташований трохи в стороні від основної вулиці). Зараз ще є "Воля", але судячи з відгуків, то це ще гірше. І тим не менш претензій до "Інтернет технології" у мене немає, я реально задоволений. Швидкість стабільна, всі 50 Мбіт/с за які я і плачу. За 6 років тільки два рази виникала проблема зі швидкістю, але усували її в той же день, або наступного дня (до речі, кожен раз я міг до них додзвонитися): один раз вони виправили це якось у себе, а іншим разом наступного дня прийшов їхній спеціаліст і виявив якусь поломку в коробці на коридорі, замінив і все гуд.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Користуюсь десь 5 років. Вцілому задоволений, швидкість стабільна без просадок, пропадає рідко, на дзвінки відповідають і сприяють усуненню проблем. Ціна тарифів дешева, мабуть сама дешева у місті. Я користуюсь досі тар. планом за 60 грн, плачу відразу за 5 місяців + 6 безкоштовно, тобто за півроку 300грн - як по-мені зашибісь.

Є єдиний мінус це обмежена служба підтримки, відповідають на дзвінки тільки у будні у робочий час.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

17 хвилин тому, Bliksss сказано:
43 хвилин тому, YoungMan сказано:

Ну в мене теж немає претензій щодо щвидкості самого інтернету...тільки до їх служби підтримки..десь рік тому я ще міг додзвонитись..а зараз нуль...воля звісно набагато гірше в плані швидкості/стабільності..в них взагалі docsis, ну і пару кілець ethernet..але хоч оператори відповідають...укртел зі своїм адсл повне г, але вони потрохи почали вести оптику, і там все гуд...короч всі оператори мають недоліки

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 року потому...

Народ. Хто користуеться провайдером "Інтернет технології". 
У вас швидкість взагалі є? Чи зараз у всіх така фігня? 

13021889583.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 годин тому, OlegSkull сказано:

Народ. Хто користуеться провайдером "Інтернет технології". 
У вас швидкість взагалі є? Чи зараз у всіх така фігня? 

13021889583.png

Вестнет теж лежить

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 хвилин тому, Oli сказано:

Вестнет теж лежить

в Ківерцях працює справно...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 хвилина тому, Basil сказано:

в Ківерцях працює справно...

В одній групі бачив писали...

IMG_20220412_125441_204.thumb.jpg.bb881d8e6502760177b92bdbfbea148a.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 хвилин тому, Oli сказано:

в мене теж вчора пропав, десь в обід приблизно, але зранку працює справно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

44 хвилин тому, Oli сказано:

IMG_20220412_125441_204.thumb.jpg.bb881d8e6502760177b92bdbfbea148a.jpg

Воно то так. Просто в них вчора питав, сказали все норм.Перевiрять i полагодять якщо буде потрiбно. Хоча нет i до цього декiлька днiв погано працював.Проте з впн швидкiсть була бiльша)) А сьогоднi 0.1/..
Все розумiю, на вiдновлення потрiбен час. Хочеться щоб просто повiдомили якщо аварiя iтд.. 
Дякую за iнфу про вестнет. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Полагодили, дякую технікам за роботу 

Працює добре.
13023001192.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене все добре з Інт.Тех. і вчора і позавчора було і сьогодні теж

https://www.speedtest.net/ru/result/13028398847

Змінено користувачем Maniko
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нормальний нет1992864317_.png.d94a15dbb597806948147d079240278e.png. зараз вай фай 5г

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 6 місяців потому...

Допоможіть, будь ласка, розібратися, якщо хтось в курсі, звичайно. Сьогодні, власне, від "Інтернет технології" підключив собі тариф 300 Мбіт/с. І вже через кабінет користувача видно, що тариф почав діяти. Але цієї швидкості немає! Показує 100 Мбіт/с і все, не більше. Причому я пробував підключати кабель як на пряму до комп'ютера, так і через роутер. Материнська плата https://rog.asus.com/ua-ua/motherboards/rog-strix/rog-strix-b460-f-gaming-model/spec/ і роутер https://www.tp-link.com/uk-ua/home-networking/wifi-router/archer-c64/ підходять.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

33 хвилин тому, YoungMan сказано:

Але цієї швидкості немає! Показує 100 Мбіт/с і все, не більше

тільки "на підтримку" телефонуйте, та НАПОЛЯГАЙТЕ у вирішенні питання. Самостійно - ніяк, від слова- зовсім....тільки вони.

Змінено користувачем Bliksss
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

40 хвилин тому, YoungMan сказано:

Показує 100 Мбіт/с і все, не більше.

ну реальна сотка хоч є? спідтест - можна зробити?

P.S. Додзвоніться на підтримку, адекватні, не пам'ятаю номер (безпосередньо туди де вирішують питання ;)), здається 0-5-0 3 -7 8 66 72

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і - "традиційне запитанння" (вже давно його обговорюємо в іншій темі) нахіба 300 мбіт? робота, чи тєліків вдома дофіга?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 минут назад, Bliksss сказал:

і - "традиційне запитанння" (вже давно його обговорюємо в іншій темі) нахіба 300 мбіт? робота, чи тєліків вдома дофіга?

Фільм в 30 гіг на сотці качає 40хв, на 300мбіт  13хв. Думаю більше нічого не треба пояснювати) а люди ще й ігри по 100+ гіг качають

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

18 хвилин тому, AnimaNoir сказано:

Фільм в 30 гіг на сотці качає 40хв, на 300мбіт  13хв.

ти  - щаслива людина, якщо маєш час дивитись кіно.... Але - ти ж не щодня це робиш?   Якщо щодня - повезло тобі, заздрю...від чистого сердця.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

44 хвилин тому, Bliksss сказано:

спідтест - можна зробити?

qqq.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@YoungMan  я мав з ними справу, там без варіантів - телефонуйте , наголошую- НАПОЛЯГАЯЙТЕ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...