Перейти до змісту

BT-колонка: що порадите?

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Дитина замовила на Миколая блютуз-колонку. 

Вирішив подивитися на Алі, а їх там стільки різних, що з ходу складно вибрати.

Бюджет не дуже великий, та й не особливо хочеться переплачувати за "бренд", якщо можна купити не гірший "нонейм", але й якусь каку отримати теж не хотілося б :)

Одним словом я в тому нуб. Та можливо хтось купував собі і може підказати щось дійсно непогане по співвідношенню ціна-якість.

Опубліковано

Не великий бюджет це поняття відносне) З якісних-хороших-розкручених tronsmart element t6, з простіших можна подивитись інші моделі цієї фірми. Лютий ноунейм брати, ну хз. Удачі.

Опубліковано
14 minutes ago, AnimaNoir said:

Не великий бюджет це поняття відносне) З якісних-хороших-розкручених tronsmart element t6, з простіших можна подивитись інші моделі цієї фірми. Лютий ноунейм брати, ну хз. Удачі.

Дякую за інфу про tronsmart. А оця манюня Т4 міні буде кращою за Сяомі міні (бо бюджет десь такий)? 

А щодо ноунейм, то "лютого" не треба :). Дитина ще в початковій школі, їй колонка потрібна, бо в друзів просто вже є. І сама вона точно не визначилась поки, чи хоче велику і гучну, чи компакту, щоб можна було до рюкзака/ровера чіпляти.

Опубліковано
1 час назад, yu2007 сказал:

Дякую за інфу про tronsmart. А оця манюня Т4 міні буде кращою за Сяомі міні (бо бюджет десь такий)? 

А щодо ноунейм, то "лютого" не треба :). Дитина ще в початковій школі, їй колонка потрібна, бо в друзів просто вже є. І сама вона точно не визначилась поки, чи хоче велику і гучну, чи компакту, щоб можна було до рюкзака/ровера чіпляти.

Цю не слухав. Але думаю, що буде краще за ксяомі. 

Опубліковано
1 час назад, yu2007 сказал:

Дитина замовила на Миколая блютуз-колонку. 

Вирішив подивитися на Алі, а їх там стільки різних, що з ходу складно вибрати.

Бюджет не дуже великий, та й не особливо хочеться переплачувати за "бренд", якщо можна купити не гірший "нонейм", але й якусь каку отримати теж не хотілося б :)

Одним словом я в тому нуб. Та можливо хтось купував собі і може підказати щось дійсно непогане по співвідношенню ціна-якість.

Я не так давно теж занімався таким питанням. Теж старша дочка захотіла. Ходив по магазинам. В Юванті є дві точки, особливо та точка, що близько від входу в Ювант, зі сторони вул. Кравчука, там немаленький вибір. Слухав там різні колонки.... Не знаю, чи то я маю привередливий музикальний слух, але мені щоб аж аж щось сподобалось, то ні. Але можливо ти щось і підбереш, бо я не все там переслухав)).

Опубліковано
36 minutes ago, Юріч said:

Я не так давно теж занімався таким питанням. Теж старша дочка захотіла. Ходив по магазинам. В Юванті є дві точки, особливо та точка, що близько від входу в Ювант, зі сторони вул. Кравчука, там немаленький вибір. Слухав там різні колонки.... Не знаю, чи то я маю привередливий музикальний слух, але мені щоб аж аж щось сподобалось, то ні. Але можливо ти щось і підбереш, бо я не все там переслухав)).

Послухав і ніц не купив?

А сяомі портабл не слухав? Відгуки нормальні, думаю може то купити на пробу (на олх є навіть по ціні алі).

Опубліковано

Берки ксіомі за 1к(на 2 динаміки, прямокутник) саме то, бас класний, голосна, не хрипить, тримає довго. Ноунейм шіт, а решта за такі гррші даже приблизно так не грають...

Маю сам таку, теж вибирав довго...

Опубліковано
52 минуты назад, woodwork сказал:

Берки ксіомі за 1к(на 2 динаміки, прямокутник) саме то, бас класний, голосна, не хрипить, тримає довго. Ноунейм шіт, а решта за такі гррші даже приблизно так не грають...

Маю сам таку, теж вибирав довго...

маю цю, задоволений. навіть один раз впала сильно, але нічого, тримається і далі. дуже радує заряд, десь на 6-8 годин безперервного слухання

mi-bluetooth-speaker-review-09.jpg

Опубліковано

Colorway POWER CHARGE SPEAKER CW-BT28 Black, користуюся 2,5 роки, звук шикарний, батарея 4000, функція повербанк. 

https://comfy.ua/ua/akusticheskaja-sistema-portativnaja-colorway-power-charge-speaker-cw-bt28-black.html?gclid=Cj0KCQiAl8rQBRDrARIsAEW_To_3fos0cF_SymdDcDb1r5GXM6yg5mGWc6vCRt4hFJrA-7vKGlbJG0saAm_vEALw_wcB

Опубліковано
5 годин тому, Alexander47 сказано:

маю цю, задоволений. навіть один раз впала сильно, але нічого, тримається і далі. дуже радує заряд, десь на 6-8 годин безперервного слухання

mi-bluetooth-speaker-review-09.jpg

В мене точно така, краще не бачив за такі гроші

Опубліковано
5 годин тому, butaha сказано:

Colorway POWER CHARGE SPEAKER CW-BT28 Black, користуюся 2,5 роки, звук шикарний, батарея 4000, функція повербанк. 

https://comfy.ua/ua/akusticheskaja-sistema-portativnaja-colorway-power-charge-speaker-cw-bt28-black.html?gclid=Cj0KCQiAl8rQBRDrARIsAEW_To_3fos0cF_SymdDcDb1r5GXM6yg5mGWc6vCRt4hFJrA-7vKGlbJG0saAm_vEALw_wcB

Ви цю ксіомі напевне не слухали...

Ця і дорожча і ну тако...

Опубліковано
12 годин тому, yu2007 сказано:

Послухав і ніц не купив?

А сяомі портабл не слухав? Відгуки нормальні, думаю може то купити на пробу (на олх є навіть по ціні алі).

Ящо ноунейм (або просто китай) можу здати точку... ціни там норм...

Опубліковано

можете ще таку глянути, в своїй ціновій категорій одна з кращих, живуча батарея, вологозахист, звук хороший, потужніший за Сяйомі, що вище ;) 

jeka_scout_bk_images_1796597812.jpg

Опубліковано

Напевно в першу чергу треба  виходити з того, що  колонка має бути  для ДИТИНИ,

І їй валиво не тільки баси, потужність, а  ще й  розмір, дизвйн та вартість,  бо  тривалість користування  колонкою  залежитьвід віку дитини..

Опубліковано

Окей, бюджет 1К прийнятний, але, як на мене, недоцільний. 

Вдома меломанів немає :). А донька можливо за кілька днів натішиться і буде вона стояти на поличці та пилюкою припадати. Наразі їй колонка потрібна, бо "друзі вже мають так штуку". Тому шукається щось в бюджеті 15-20 баксів, щоб не шкода було, якщо візьме на вулицю і там її діти "вграють".

Тим не менше дякую всім за поради і хотілося щось почути про колонки в цьому ціновому діапазоні. Розглядаю варіант для початку взяти манюню сяомів портабл, тим більше на ОЛХ є пропозиції, що дорівнюють звичайній китайській "неакційній" ціні. А якщо дитині ця штукенція "попре", продати її і купити щось потужніше/краще. 

Ще є сяомі сквер бокс секонд дженерейшн за 20 баксів на гірбесті, але там БТ 4.2, а в дитини в телефоні тільки 4-ий.

5 minutes ago, Nokian said:

Напевно в першу чергу треба  виходити з того, що  колонка має бути  для ДИТИНИ,

І їй валиво не тільки баси, потужність, а  ще й  розмір, дизвйн та вартість,  бо  тривалість користування  колонкою  залежитьвід віку дитини..

+, і я про це ж саме.

Опубліковано

А ще кажуть, що народ в нас бідний :) в мене найдорожча 250грн вартує й то черга не стоїть, а вони дітям по 1000грн вибирають.

ЗІ якщо що, то жарт, але як то кажуть, в кожному жарті є доля жарту :) 

Опубліковано

Задовбали "дітки",які круто крокують по вулиці і з їхньої говноколонки грає сопливий реп на всю вулицю...вибачте,що не по темі

Опубліковано

маю таку https://mysku.ru/blog/china-stores/33831.html ... цілком задоволений ... для екстримальних умов маю http://www.mvideo.ru/products/portativnaya-akustika-philips-sound-shooter-sba3011grn-00-10003534?utm_source=cityads&utm_medium=cpa&utm_content=5zcW&reff=cityads_cpa&click_id=2ItZ1M9dl8Z59DP&cc=0ddf7395e1b0b96439f424f0c9a454dd кста бачив таку нову на варшавці ... можу сказати де ... ... хоча після довгих прослуховувань макс звук + солена вода на морі .... трішки почала хрипіти ...

Опубліковано
51 minutes ago, MANJAK11 said:

А ще кажуть, що народ в нас бідний :) в мене найдорожча 250грн вартує й то черга не стоїть, а вони дітям по 1000грн вибирають.

ЗІ якщо що, то жарт, але як то кажуть, в кожному жарті є доля жарту :) 

Ой-вей, а то бува не ти радив відеореєстратор десь під 100 баксів, коли є купа всяких 30-50-ти доларових, і за ними не стоїть черга? :)))

Бюджет на колонку до 20 баксів (а краще до 15 :) ). Вище писав, що почав придивлятись до Мі Портабл, але малеча щойно сказала, що добре б було, якби ще читала карту пам'яті, тому вибір ускладнюється :( . 

Можеш дати якісь лінки на колонки, що маєш на продаж, щоб хоч приблизно знати про що мова, бо їх в цій ціновій категорії просто тьма?

Опубліковано
35 минут назад, yu2007 сказал:

Ой-вей, а то бува не ти радив відеореєстратор десь під 100 баксів, коли є купа всяких 30-50-ти доларових, і за ними не стоїть черга? :)))

1 в мене продаются відеорегістратори навіть за 350грн ))

2 вибирав би ти собі, слова не сказав би, а дитині не бачу смислу, тим більше колонку, раз впаде і клямка

3 от така 

250 грн

така 220грн

така 

180грн 

Опубліковано
1 час назад, san4ez1 сказал:

Задовбали "дітки",які круто крокують по вулиці і з їхньої говноколонки грає сопливий реп на всю вулицю...

То вони просто дуже буквально сприймають лозунг про те, що треба "нести культуру в маси" :).

Опубліковано

@yu2007  різниця лише в якості динаміків які туди всунули, плати майже у всіх ті самі

в селі валявся старий "Вильма-212" переробив ось на таку плату 

HTB1KJJXRVXXXXbqXpXXq6xXFXXXm.jpg

ще мав в наявності плати без пульта кнопочні, різниці не помітив.

головне це якість динаміків!!!

Опубліковано
12 хвилин тому, Oli сказано:

@yu2007  різниця лише в якості динаміків які туди всунули, плати майже у всіх ті самі

в селі валявся старий "Вильма-212" переробив ось на таку плату 

HTB1KJJXRVXXXXbqXpXXq6xXFXXXm.jpg

ще мав в наявності плати без пульта кнопочні, різниці не помітив.

головне це якість динаміків!!!

можна для нуба, схему підключення ось цієї плати?

Опубліковано
46 хвилин тому, St@S_ сказано:

можна для нуба, схему підключення ось цієї плати?

треба дивитися що купите...  але у всіх моделей присутні написи на самій платі. Стандартно + -  і три виходи на динаміки лівий правий земля.

b7b984.jpg

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...