Перейти до змісту

«Яровиця» чи «Світлий хутір» ...

Maystr78

Рекомендовані повідомлення

Усім привіт! Хочу почути сторонню думку щодо даних забудовників. Ми багатодітна сім‘я. Потрібно збільшити площу. Живемо в трикімнатній. Вирішили покращити умови проживання. Для нас ідеальним буде варіант одно+двокімнатна квартира. Об‘єднати. Діти підростуть- роз‘єднати і хоча б чимось допомогти в майбутньому. Розглядаємо Яровицю і Світлий хутір. Думки в голос. Мінуси Яровиці: місце розташування, немає нормального наземного парко місця, «мурашник», невідомо чи добудують. Плюси: гарна забудова, підходить ідеально планування ( об‘єднати-роз‘єднати), на скільки видно якісні матеріали, утеплення мін вата , фасад цегла. Світлий хутір. Мінуси: не бачиш, що буде в кінечному результаті, жоден будинок ще не збудований, одно під іздність, планування, матеріали, невідомо чи добудують...Влаштовує: парко місця, розташування. Тихо і спокійно. Можливо є якісь думки з цього приводу. Потрібна незалежна думка. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А чому тільки 2 варіанти?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 31.10.2017 в 12:23, Maystr78 сказал:

Усім привіт! Хочу почути сторонню думку щодо даних забудовників. Ми багатодітна сім‘я. Потрібно збільшити площу. Живемо в трикімнатній. Вирішили покращити умови проживання. Для нас ідеальним буде варіант одно+двокімнатна квартира. Об‘єднати. Діти підростуть- роз‘єднати і хоча б чимось допомогти в майбутньому. Розглядаємо Яровицю і Світлий хутір. Думки в голос. Мінуси Яровиці: місце розташування, немає нормального наземного парко місця, «мурашник», невідомо чи добудують. Плюси: гарна забудова, підходить ідеально планування ( об‘єднати-роз‘єднати), на скільки видно якісні матеріали, утеплення мін вата , фасад цегла. Світлий хутір. Мінуси: не бачиш, що буде в кінечному результаті, жоден будинок ще не збудований, одно під іздність, планування, матеріали, невідомо чи добудують...Влаштовує: парко місця, розташування. Тихо і спокійно. Можливо є якісь думки з цього приводу. Потрібна незалежна думка. 

чим розташування яровиці не подобаеться? центр міста, і парковку думаю зроблять бо ж не все ще добудовано, а що таке  «мурашник» не розумію, люба багатоповерхівка  «мурашник» якщо на те

і яровиця здається еліт-класу будинок, якщо хватає грошей то вперед

Світлий хутір згідно карті росташований недалеко від дороги карпенка карого, я б навіть сказав траси, бо там рух завжди живий, і різниці між яровицею не бачу, і там таке саме "тихо і спокійно" як і біля яровиці - набережна

що до тих парковок вцепились, ще не один будино не здався без паркомісць, просто не докінця будинки добудовані

і ще одне, якби в мене хватало коштів на квартиру в новобудові то я б починав би з основних нюансів, таких як наприклад чи будинок надійно побудовано, а не на болоті, а потім вже територіальне росташування, поверх, планування, і т.д. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всі Ваші "мінуси" спираються на те, що будинок ще не зданий і він багатоповерховий. Подумайте - може Вам краще хату в передмісті придбати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

50 минут назад, Sashapetrash сказал:

яровиця здається еліт-класу будинок

Якого якого класу? Елітного? В нас таких новобудов і близько немає. Трішки краще ніж економ. А судячи з фото якості будівництва, то ще той економ.

А про світлий хутір взагвлі немає що говорити. Там гетто.

Мені особисто подобається Супернова. Але там школа далекувато, ще буде добудовуватись довгенько, тому доведеться жити на будівництві. Ну і район не найкращий. 

І взагалі, чим більше в нас будується, тим більше мені подобаються совдеповські будинки. Там хоч інфраструктура поруч і двори людські.

Хочеться сподіватися, що, можливо в прилеглих селах почнуть будувати нормальні райони.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, volks сказано:

Якого якого класу? Елітного? В нас таких новобудов і близько немає. Трішки краще ніж економ. А судячи з фото якості будівництва, то ще той економ.

А про світлий хутір взагвлі немає що говорити. Там гетто.

Мені особисто подобається Супернова. Але там школа далекувато, ще буде добудовуватись довгенько, тому доведеться жити на будівництві. Ну і район не найкращий. 

І взагалі, чим більше в нас будується, тим більше мені подобаються совдеповські будинки. Там хоч інфраструктура поруч і двори людські.

Хочеться сподіватися, що, можливо в прилеглих селах почнуть будувати нормальні райони.

Придумайте рифму до слова гетто... не хочу матюкатись, живу навпроти будівництва світлого хутора, все норм, працюють, раствор не економлять))) з плюсів то близько садік (100м), порт, школа, аптеки і все таке. Зараз зробили дорогу, поклали бруківку, доїзд буде "агонь", а от до "траса" там не близько, дорогу не чути при зачиненому дешеврму вікні, коли дзьоба виставити з вікна на двір то є таке, але не рівняйте з яровицею, то ж майже центр, тобто папа парковка, привіт шушваль що лазитиме по дворах в пошуку туалета чи точки для бухання. В яровиці ще з потолками по 2.5м сюрприз, а так нічьо)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, Sashapetrash сказано:

яровиця здається еліт-класу будинок

Коли здається, хреститись треба. Гарний фасад - це ще не еліт-клас:_36: Що наприклад в цьому будинку можна назвати еліт, екстра, преміум?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 минуты назад, woodwork сказал:

Придумайте рифму до слова гетто... не хочу матюкатись, живу навпроти будівництва світлого хутора, все норм, працюють, раствор не економлять))) з плюсів то близько садік (100м), порт, школа, аптеки і все таке. Зараз зробили дорогу, поклали бруківку, доїзд буде "агонь", а от до "траса" там не близько, дорогу не чути при зачиненому дешеврму вікні, коли дзьоба виставити з вікна на двір то є таке,

До чого це все вищеописане до гетто? Гетто - це те що наліпили 100500 дев'ятиповерхівок на квадратний кілометр замісь нормального району. І ще намагаються вліпити. І намагаються це піднести як комфортне житло.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

11 часов назад, veter сказал:

Коли здається, хреститись треба. Гарний фасад - це ще не еліт-клас:_36: Що наприклад в цьому будинку можна назвати еліт, екстра, преміум?

щоб було зрозуміліше - то вартість різна, на деяких сайтах навіть і класифікують їх по еліт економ і т.д.

наприклад в яровиці квадрат вартує 13 умовно зелених то в атланті по 9 а якийсь затишний двір по 8

а ще можна і по 18 знайти

тому і поділили умовно на класи, а умнічати та придиратися до слів я також вмію, і мені далеко байдуже з чого там фасад бо купувати там квартири я не збираюсь принаймні в найближчому майбутньому, та і грошей тих нема

написав те що знав, знаєш щось нове напиши а не кривляй інших

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

43 хвилин тому, Sashapetrash сказано:

написав те що знав, знаєш щось нове напиши а не кривляй інших

Висипається на парапетних стінках облицювальна цегла, висоли, при монтажі металопластику інструментально пошкодили захисний шар монолітних поясів, при поривах вітру вібрують вітражі, мала висота поверху, прибудинкової території 0,00, озеленення відсутнє, пардон - 5 туй детектед (туй - двоюрідний брат йолки). Якщо із спостереженням туго, то хоть не пиши  *уйню при пацанах (де я тебе кривляв? Навіть за мету не ставив). Еліт :D

Писати ще?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Только что, veter сказал:

Висипається на парапетних стінках облицювальна цегла, висоли, при монтажі металопластику інструментально пошкодили захисний шар монолітних поясів, при поривах вітру вібрують вітражі, мала висота поверху, прибудинкової території 0,00, озеленення відсутнє, пардон - 5 туй (туй - двоюрідний брат йолки) детектед. Якщо із спостереженням туго, то хоть не пишп *уйню при пацанах (де я тебе кривляв?). Еліт :D

Писати ще?

пиши як немає чим зайнятись

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А взагалі нічого особистого, прості спостереження (пунктів ще хватає :D)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та й від планування квартир я не в захваті (Яровиця), Хутір не дивився.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А Яровиця проблема з землею владнала? Там під будинком земля ніби належить взагалі комусь іншому.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...