Перейти до змісту

Випадковий дзвінок на дорогий короткий номер, як бути?

Doctor

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброго дня, шановні юристи !

В старшої людини була не заблокована клавіатура телефону.

Випадковим чином стався дзвінок на короткий номер 669, в результаті  списало 350 грн.

Звернення в службу підтримки моб. оператора "Київстар" нічого не дало.

Якось можна ще добитися повернення коштів? Чи навіть і не паритись?
Дякую

Опубліковано

Нажал ніяк. Довести що це було випадково не можливо, більше того такі номери спеціально і реєструються аби кидати людей на гроші...

Опубліковано
On 21.10.2017 at 11:14, Doctor сказано:

Доброго дня, шановні юристи !

Випадковим чином стався дзвінок на короткий номер 669, в результаті  списало 350 грн...

Так велика сума на рахунку була, чи в мінуса залізло?

Опубліковано

да звичайно оператор поверне кошти, а чому б ні, він має відповідати за те що клієнт наклацав, а потім бац і тіпа то не я і корова не моя.

З якого дива оператор має повертати кошти поясніть мені як не юристу?

Опубліковано
9 минут назад, MANJAK11 сказал:

а ще, коли зазівався і заїхав в стовп, то ремонт машини за рахунок комунальних служб

Це було б круто

Опубліковано
7 годин тому, MACCEN сказано:

да звичайно оператор поверне кошти, а чому б ні, він має відповідати за те що клієнт наклацав, а потім бац і тіпа то не я і корова не моя.

а от повернув мені київстар кошти в зовсім подібній ситуації, тільки були 888. в мене контракт, повернуто 36грн. я вже давно на контракті, своєрідна лояльність. все детально пояснив оператору і кошти повернули.

Опубліковано

Оператор може просто списати свій заробіток, для дояльного клієнта.

Якщо то був роумінг то зараз оператори на ньомму взагалі нічого не заробляють (ну може обманюють), тому й списати нічого не можуть для того, хто "задрушляв" виключити "роумінг" в телефоні.

Опубліковано
17 годин тому, MACCEN сказано:

бо оператори задіяні в цих схемах

Опубліковано
4 хвилин тому, MACCEN сказано:

Якщо то був роумінг то зараз оператори на ньомму взагалі нічого не заробляють (ну може обманюють)

ну ти ще скажи що "в_мінус" працюють

Опубліковано
В 25.10.2017 в 08:24, Zevs_Isver сказал:

бо оператори задіяні в цих схемах

100%. В моєму випадку не було ніяких дій.Ні вихідних дзвінків,ні СМС,ні реєстрацій в додаткових послугах,що видно з роздруківки.Телефон в батька,він навіть не вміє СМС прочитати не те,щоб відправити чи зареєструвати якусь послугу. Знайшлось СМС з короткого номера: вам активовано послугу......для відмови надішліть СМС на номер ....... з кодом..... ПОслугою ніхто не користувався,але щодня знімало десь 20 грн. Номер на контракті( на одному контракті кілька номерів),загнало в мінуса.  Довго з ними розбирався,не буду описувати всю епопею.Оператор морозився і сказав що вони не контролюють ці процеси і ніякого відношення до цих номерів не мають. На мою погрозу,що розірву контракт була відповідь,що на інших операторах така ж фігня. Спогад про прокуратуру-Ваше право.  Результат-кошти не повернули,але більше ніяких платних послуг поки  не було. Доки в країні напіванархія таке буде періодично виникати.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...