Перейти до змісту

Самовільне захоплення землі

Dima4s

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Може хто стикався? Один наглий чоловік виставив паркан на 2 метри вперед до дороги за межі своєї ділянки, та ще і обгородив залишок)
Куди звернутись з таким неподобством?

Опубліковано

А ничьо не зробиш...я так розумію що переставив на державну територію...потім приватищує і все то не проблема а той кусок шо остався обгородив шоб не було срачу адже за таке є штраф і він переживає...в мене теж всі сусіди поідсовувались...буду собі вже по них робити...

Опубліковано

Є червона лінія далі якої не приватизувати, лише оренда на 49 років. Самому цікаво куди можна скаржитись на таких сусідів, які повиходили за межі своїх ділянок.

Опубліковано
3 годин тому, Sashkajek сказано:

А ничьо не зробиш...я так розумію що переставив на державну територію...потім приватищує і все то не проблема а той кусок шо остався обгородив шоб не було срачу адже за таке є штраф і він переживає...в мене теж всі сусіди поідсовувались...буду собі вже по них робити...

Видати треба і ваштм сусідам штраф. Потім через таких хітрожопих-прорив води закрити неможуть. Бо ж земля халявна стоїть... треба огородити... переживають вони... і пофіг що під землею купа труб.

Взагалі дивна стадна логіка. Всі крадуть- і я красти буду)

Опубліковано
26 минут назад, Dima4s сказал:

Бо ж земля халявна стоїть... треба огородити...

Зате як потім гарно ці парканчики ідуть під укіс, коли треба, наприклад, дорогу розширити. Хотів би я побачити вираз обличчя таких "господарів" в цей момент.

Опубліковано
15 годин тому, volks сказано:

Зате як потім гарно ці парканчики ідуть під укіс, коли треба, наприклад, дорогу розширити

Не спостерігав такого явища в нас на Батьківщині

Опубліковано
57 минут назад, veter сказал:

Не спостерігав такого явища в нас на Батьківщині

А мені це розповідав чоловік, який працював в державній структурі, пов'язвній із землями.

Опубліковано
3 годин тому, Yarchik сказано:

Це легенди. Їх лише розповідають.

тобто не реально добитись повернення паркану до реальних меж приватизованої ділянки?

Опубліковано
22 годин тому, Dima4s сказано:

тобто не реально добитись повернення паркану до реальних меж приватизованої ділянки?

ТИ спочатку спробуй, так як я кажу...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...