Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В новый Galaxy Note 9 внедрят функцию, которую не смогли реализовать в Apple

1-144-696x392.jpg

Новый смартфон серии Galaxy Note от корейской компании Samsung может получить подэкранный сканер отпечатков пальцев уже в 2018 году.
Так сообщает издание Business Insider. Это значит, что владельцы новой модели смогут разблокировать свои устройства, приложив палец непосредственно к экрану.

Ранее сообщалось, что Apple тоже пыталась внедрить в свои продукты технологию подэкранного сканера, однако эти разработки не увенчались успехом.

Поэтому дизайнеры отказались от этой идем в пользу трехмерного сканирования лица. Samsung, в свою очередь, делала попытки установить визуальное лицевое сканирование, но вынуждена признать превосходство Apple в этой области.

Также сотрудники компании-производителя сообщают, что стандартный сканер отпечатков на задней части корпуса, как в предыдущий моделях, может остаться в качестве дополнения.

Ещё одной особенностью экрана нового Galaxy Note 9 разработчики называют использование OLED технологии,

которая позволяет удвоить источник света для сенсоров и увеличить строк службы батареи.

P.S. Вибачте що російською

Опубліковано
5 годин тому, LSD сказано:

Samsung!

і та і та продукція і має явно завищену вартість. 

платим бабки за розкручений напис

а по сути, ті ж Meizu Xiomi не набагато гірші, при великій різниці в ціні

Опубліковано
2 минуты назад, flashmax сказал:

чуваки в алло казали - "Самсунг краще, але далеко не в два рази")

Опубліковано
41 хвилин тому, flashmax сказано:

Питання стояло чітко: самсунг чи яфон :)

Якби було який то телефон кращий по ціна-якість то да :)

Опубліковано
54 минуты назад, flashmax сказал:

але все таки гірше

я користуюся старим-добрим 6s - і не міняю як тільки вийде новий айфон,а заміняю коли вже він морально буде старим для потреб сьогодення

Опубліковано

Хороші маркетологи гарно зомбують покупців. Якось пофіг на безрамочність, третю-четверту камеру, розпізнавання відбитка пальця, ока, обличчя і тд. Головне аби Смарт був надійний, не тупив при всіх його ядрах-оперативках, мав хороший дизайн. І виконував решту специфічних завдань. 

Опубліковано
On 08.10.2017 at 22:55, woodwork сказано:

І що?

Рекламою самсунга займаєшся?

Маю наразі Asus zenfon Max :)

Samsung не навиджу.

Apple люблю налаштовувати і отримувати грошову винагороду.

Опубліковано

це вічна битва.  і переможця тут немає і не буде.
хтось молиться на оську огризків, хтось на дизайн самсунгів.  
 тут кожному своє , хіба можна вліпити голосування. воно щось покаже

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Тупо реклама(

А ось я реально задумуюсь з переходу Андроїда на іос.

Тільки акум смущає мене в ябках.

Але глюкі андроїдів дістали

Опубліковано

З усіх андроїдів абсолютно безглючний був Sony Xperia, за 2 роки використання не завис не ребутнувся ні разу, навіть коли тупив жахливо перевантажений, і понаставлено було різних "улучшайзерів" тьма.

Опубліковано
В 12.12.2017 в 12:41, Zalepok44 сказал:

Але глюкі андроїдів дістали

може всетаки нормальний телефон купити, а не на андроїд гнати ? До самого андроїда, за весь час користування, претензії були тільки раз, коли  на Галаксі Ноте 3 обновився на 5 андроїд, почав періодично пропадати звук мелодії, коли до мене дзвонили й ще якийсь (якщо не помиляюсь) блукаючий глюк з підсвіткою екрану, вийшло чергове оновлення й ті глюки пропали. А так, за весь час користування, що були якісь регулярні завтикі чи глюки, сказати не можу, а на андроїді я вже більше семи років. Ну може іос, то така суперпупер стабільна система, якій андроїд й в *подмьоткі* не годится, я не знаю, ібо не юзав, та й поки що, особливого бажання немає

Опубліковано

Хммм.... Кожному своє, користувався Андроїдом на нексусі, до цього думав яблукофон лише бренд. Але спробував, купивши 5 років назад IPhone 5. Хай хто що мені каже, але ціна техніки apple, це не лише ціна за бренд.... якщо не пічкади джей і схожими прогрогами то все норм, працює стабільно, в мене вже 3 апарат не глючть,(якщо не брати до уваги IOS 11.1 на 5s) батарея тримає добре, де є такий телефон, що тримає більше дня в активному користуванні. ДЛя мене єдиний мінус, що немає підтримки двох сім.

Там вище писали про непотрібні навороти... я згоден, що сканери це лишне, не беру до уваги розблокування відбитком, класна і дійсно потрібна річ, але тут і розпочинається гонитва за покупцем, друзі вибирали і купили водонепронекний телефон від самсунг, і аргументували мені, що в айфоні такого не має, навіть в тазику з водою перевіряли, але на цьому використання функції закінчилось!

Також є думка про екран, такий кольоровий Амолед і тд, для чого крутий екран на телефоні? щоб жер батарею, а потім грішити, що слабка батарея....
Камера Iphone найкраща, з того що я тримав у руках!
А набираючі популярності бренди типу Мейзу, ZTE, XIaomi список можна продовжити, дійсно багато з них цікавіші по дизайну, але це кіт у мішку, скільки апаратів вмерло при користуванні, ці бренди лише збирають свої помилки, можливо через 2 роки вони і зможуть скласти конкурнцію, а зараз ні, навіть близько (суто моя думка)
Кожен вибирає свої критерії... тому стверджувати, що там бренд і за нього лише ціна не можна, за брендом ховається якісь і сервіс, просто для нас Українців айфон це вже якесь маленьке досягнення, хай і думаємо ми про це ївши мівіну чи їдучи в тролейбусі

Опубліковано

Xiaomi вже дійсно загналось...

Чого тільки не випускають, з останнього це виделки бачив і ніж

Опубліковано
1 час назад, anton1992 сказал:

просто для нас Українців айфон це вже якесь маленьке досягнення, хай і думаємо ми про це ївши мівіну чи їдучи в тролейбусі

саме більше досягнення, це дирка в бампері, напроти яблука, щоб хто бува не пропустив, що то айфон :D Навіть із за цього нема бажання айфон купувати, щоб з такими клоунами не асоціюватись  

Опубліковано
12 минут назад, MANJAK11 сказал:

саме більше досягнення, це дирка в бампері, напроти яблука, щоб хто бува не пропустив, що то айфон :D Навіть із за цього нема бажання айфон купувати, щоб з такими клоунами не асоціюватись  

І незмінна мелодія, якою Володарі перстня яблука дорожать, щоб, не дай Бог, ніхто й подумати не міг, що в нього Самсунг якийсь (святсвятсвят) :)

Опубліковано
3 минуты назад, yura-patriot сказал:

Господі, це тобі хто так сказав? діти які у школу ходять)))

Єслі шо, я в магазині працюю :rolleyes:

Опубліковано
29 хвилин тому, vaz75 сказано:

Єслі шо, я в магазині працюю :rolleyes:

Вірю)).Ну пля, через айтюнс змінити мелодію/рингтон як два пальця....головне

бажання.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...