Перейти до змісту

Світ здригнувся, космос пішов тріщинами.........2.0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
4 хвилин тому, galrypan сказано:

господи!!, які люди відбиті, їм 3 раз продають той самий телефон а вони його купляють, але ж то курва і дурні

треба гроші під подушкою тримати і не витрачати?

• Відповідей 53
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
4 хвилин тому, alexvvv сказано:

треба гроші під подушкою тримати і не витрачати?

ну ж не на таке гімно, є телефони набагато дешевші, так щей ні в чому айфону не уступають. Я вважаю шо в афонах люди вже давно платять за бренд а не за якість

Опубліковано
22 minutes ago, galrypan said:

ну ж не на таке гімно, є телефони набагато дешевші, так щей ні в чому айфону не уступають. Я вважаю шо в афонах люди вже давно платять за бренд а не за якість

ну то ти собі вважай, а навіщо називати дурними тих хто вважає інакше ?
Тим більше що ти не назвеш телефона який "нічим не уступає", навіть за більші гроші. Пропоную не перевіряти.

Опубліковано
3 минуты назад, Соромітник сказал:

ну то ти собі вважай, а навіщо називати дурними тих хто вважає інакше ?

Дивно від тебе таке запитання чути. ;)

Опубліковано

ясно, бачу тут вже багато людей собі замовило нове "яблуко", не хотів нікого образити, на все добре)

Опубліковано
Just now, nickel said:

Дивно від тебе таке запитання чути. ;)

зате не дивно читати черговий непотрібний коментар від тебе ;)
Мій текст містив ще й пояснення. Впринципі, завжди пояснюю свою думку.

Опубліковано
3 минуты назад, Соромітник сказал:

зате не дивно читати черговий непотрібний коментар від тебе ;)
Мій текст містив ще й пояснення. Впринципі, завжди пояснюю свою думку.

Та ж давно панятно, що лише твої коментарі чогось варті, а мої, як і всіх інших - непотріб непотрібом.

Опубліковано
6 minutes ago, nickel said:

Та ж давно панятно, що лише твої коментарі чогось варті, а мої, як і всіх інших - непотріб непотрібом.

Ціную вашу з Маньяком самокритику. Навіть якщо не з усім згоден, то всеодно вона заслуговує на повагу :) ви б себе з іншими не ототожнювали тільки

Опубліковано
26 хвилин тому, galrypan сказано:

ясно, бачу тут вже багато людей собі замовило нове "яблуко".

Ага,багато,десь половина борди замовили вісімки,а половина ще думає між 8-мим і Х.:lol:

Опубліковано
5 minutes ago, yura-patriot said:

Ага,багато,десь половина борди замовили вісімки,а половина ще думає між 8-мим і Х.:lol:

Це точно. Чорним трансплантологам вже сьогодні проблематично знаходити покупців на свій товар, а що буде перед новим роком?

І взагалі, пацани-яблофани, треба просто більше працювати. Беріть приклад з дівчат. З виходом десятки в них тепер справ по горло))

Опубліковано
50 хвилин тому, yu2007 сказано:

Однозначно, кхуяомі вигідно вирізняється на тлі цих трьох моделей))

Особливо на фоні третьої, бо хоча б існує.

Опубліковано

Фейсайді - це до речі український стартап, одесити розробляли алгоритми розпізнавання обличчя на основі якихось старих військових розробок. Там біля 3000 базових точок. 

На рахунок роз'єму для навушників - вже дуже багато народу, принаймі в спортзалі користуються блутузнавушниками - на порядок зручніше. 

Називати тих хто може позволити собі купити телефон за 1000 баксів - дебілами я б не став. Якщо вони її заробили то витрачають як хочуть. Дебіли водії феррарі, лямби і бугаті? Ок. 

• 1 місяць потому...
Опубліковано
11 минут назад, Deemon сказал:
11 минут назад, Deemon сказал:

В одесском аэропорту при досмотре у украинца обнаружили 43 незадекларированных iPhone X

@Nokian, ти?

Опубліковано

Серйозно??)))

Хто вже придбав і зможе перевірити?

Apple признала: Экран iPhone X отказывает при температуре ниже нуля

Подробнее: http://www.cnews.ru/news/top/2017-11-10_apple_priznala_probleme_zamerzayushchego_sensornogo

• 1 рік потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...