Перейти до змісту

Супутник на поїздку, подорож

Lesichka

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Всім привіт! Потрібен відповідальний, без шкідливих звичок супутник, "компаньон" (вік 35+) дівчині для відпочинку, подорожі, наприклад, в Карпати. Це для сестри, вона не так давно в Луцьку, поїхати у відпустку, вирватись з міста хочеться! Можливо хтось згоден на таку авантюру, її тел.068 011 73 98, 050 843 3847 звуть Іра. Від Вас потрібна лише хороша компанія, за себе платить сама!)))

• Відповідей 55
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
12 минут назад, Demeter сказал:

Вангую наступний пост після мого - "Давайте фото сестри!" :) 

Це ти просто сам постіснявся фоту попросити :P

Ждеш поки хтось за тебе попросить)))

Опубліковано
12 минут назад, Arden сказал:

Дуже цікава мета поїздки, що шукають саме "компаньона" :rolleyes:

Не обов'язково)

Зазвичай з незнайомими жінками важче знайти спільну мову, ніж ж чоловіками. Ну мені так точно)

А взагалі, кожен думає в міру своєї розпущеності ;)

Опубліковано

О, а ми з дружиною якраз нещодавно прикидували, що не проти поїхати в Закарпаття... а щоб не скучно - то з компаньонкою... :)

Опубліковано
19 годин тому, Lesichka сказано:

Фото тут я викладати не буду!

То дайте посилання на сторінку в соцмережах. Нам лише для того, щоб зрозуміти наскільки треба бути без шкідливих звичок.

Опубліковано

Цікаво, що не так з сестрою, якщо вона таким дивним способом шукає супутника (чоловіка!)? :)

Є маса інших способів знайти "компаньона")

Ой, щось мені те нагадує, нє, vaz75 ?

Опубліковано
8 хвилин тому, SunSeth сказано:

То дайте посилання на сторінку в соцмережах

погугли номер, все знаходиться

ніби Дан**** Ірина [email protected]

Опубліковано
2 годин тому, Oli сказано:

за себе платить сама!)))

Якби платила ще й за "компаньйона", то знайшовся б швидше. :lol:

До речі, а чого "компаньйон" в лапках? Можливо лапки передбачають якісь інші функції, крім складання компанії?

Опубліковано
6 часов назад, Віталій СК сказал:

До речі, а чого "компаньйон" в лапках? Можливо лапки передбачають якісь інші функції, крім складання компанії?

Тому, що слово не зовсім українське.

Опубліковано
6 годин тому, Віталій СК сказано:

9 годин тому, Oli сказано:

за себе платить сама!)))

де ти таку цитату взяв?

Опубліковано
10 часов назад, OlgaAlterEgo сказал:

Цікаво, що не так з сестрою, якщо вона таким дивним способом шукає супутника (чоловіка!)? :)

Є маса інших способів знайти "компаньона")

Ой, щось мені те нагадує, нє, vaz75 ?

З сестрою все добре!

Опубліковано

І взагалі мені трохи дивно, що поганого в тому, що дівчина з кимось хоче познайомитись, робить перший крок? 

Вибачте, якщо слово "компаньон" викликало у вас усіх стільки двозначних думок! Дехто навіть запідозрив, що я таким оголошенням насміююсь чи приколююсь.:angry:

Це все сумно. Я очікувала іншої реакції, тепер сама дивуюсь чому.... і що я собі думала... Тут люблять звести все до одного.

Опубліковано
10 хвилин тому, Lesichka сказано:

І взагалі мені трохи дивно, що поганого в тому, що дівчина з кимось хоче познайомитись, робить перший крок? 

Вибачте, якщо слово "компаньон" викликало у вас усіх стільки двозначних думок! Дехто навіть запідозрив, що я таким оголошенням насміююсь чи приколююсь.:angry:

Це все сумно. Я очікувала іншої реакції, тепер сама дивуюсь чому.... і що я собі думала... Тут люблять звести все до одного.

Стереотипи. Жінка повинна діставатися чоловіку як нагорода. Варто було оголосити якийсь конкурс - переможець мав би право супроводжувати сестру.

Опубліковано
1 година тому, Lesichka сказано:

Я очікувала іншої реакції, тепер сама дивуюсь чому.... і що я собі думала... Тут люблять звести все до одного.

Ще повезло що тема створена не в п'ятницю, а то вже мала б кілька сторінок флуду.

Сестрі успіхів у пошуках.

Опубліковано
1 година тому, Lesichka сказано:

А наскільки днів похід в карпати? на день-два, тиждень?

Опубліковано

По заголовку теми подумав, що шукають навігатора, щоб не заблудитись в горах, а тут.......

11 годин тому, Lesichka сказано:

робить перший крок?

тобто вона хоче познайомитись з хлопцем?

Опубліковано
10 часов назад, Barugan сказал:

А наскільки днів похід в карпати? на день-два, тиждень?

Чому Ви мене запитуєте?

Опубліковано
33 минуты назад, host1303 сказал:

По заголовку теми подумав, що шукають навігатора, щоб не заблудитись в горах, а тут.......

тобто вона хоче познайомитись з хлопцем?

Навіть для цього потрібно спочатку познайомитись :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...