Перейти до змісту

У Луцьку муніципали знайшли в гаражі понад тисячу автомобільних номерів (фото)

Гість rl72

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

У Луцьку муніципали знайшли в гаражі понад тисячу автомобільних номерів (фото)

title

clock.png20 липня 2017, 11:55
Гараж розташований на вулиці Богомольця, 2

Про це повідомляє Департамент муніципальної поліції Луцької міської ради на своїй сторінці у Фейсбук.

"Що не день то нова СЕНСАЦІЯ. На вул.Богомольця,2 відкрили гараж а там... понад 1000 номерних знаків для автомобілів, документи, техпаспорта. Знаки нові в ящиках та сумках і вживані. Знаки транзитні та закордонні.
Викликали представників Національна поліція України в м.Луцьку, Патрульна поліція України в м.Луцьку та слідчо оперативну групу.

Чекаємо, що буде далі, адже скоріше всього це об'єкт пов'язаний з тіньовим обігом автомобілів в Україні чи Волинській області",  - йдеться у повідомленні.

3497d4380330fa9bb555cbda070ca3c5.jpg

01cf4e5c0fb09b0b961bd27d08527825.jpg

0ee498342a9e334779b579c4ca13c4fa.jpg

ce9756065a0a3aa421f395e188ae4a0b.jpg

Опубліковано

Знайшли? Цікавий заголовок)). Це як так знайшли? Йшли повз гараж, і під ногами валялися, чи дай думаю в якомусь гаражі пориюся, мо що знайду))... Ясно, що хтось здав і цей хтось зі своїх (внутрішні розборки, певно щось не поділили), так як судячи, наприклад, з блатного номеру АС 0111 МІ, власники гаражу, а точніше його вмісту, люди наближені до всім відомої контори, а може і самі співробітники...

Опубліковано

Муніципали заробляють на металобрухті, здаючи незаконно встановлені металеві гаражі. :) Моє імхо: це один з таких незаконно встановлених гаражів, якого вскрили перед демонтажем.

Опубліковано

@Vladik555  мені от цікаво, перед твоїми вхідними дверима, поставлять величезну сумку наповнену силікатною цеглою, ти її відкриєш, щоб частину цегли вийняти й змогти цю сумку відсунути, чи будеш через вікно ходити ? Бо ж повну ти її фізично не зможеш відсунути. Чи навіть коли в тебе хватить мізків поліцію визвати, бо сумка не твоя й стоїть там незаконно, ти будеш кричати, що вони в чужу сумку як злодії лізуть ? Кричатимеш : не лізьте, то незаконно, я краще через вікно ходитиму й взагалі, чого приїхали, тільки й вмієте, що бабок розганяти й по чужим сумкам незаконно лазити :) 

Опубліковано

Та все порішають .....Буде щось на кшалт контори по відновленню дублюванню держ номер знаків.Техпаспорта це вже цікаво.Та на фото нема і скоріш за все питання це вже порішано.

Опубліковано
18 minutes ago, Vladik555 said:

Рівняєте людей до цегли? ...  Та й " тикати " на мене  я не дозволяв... Майте хоч якусь культуру спілкування...

@MANJAK11 , йопта, ти навчишся хоч на старості років з "ботами" розмовляти чи нє ? :lol:

Опубліковано
21 хвилин тому, Vladik555 сказано:

Цікаве порівняння, хоч подумали перед тим , як писати? Рівняєте людей до цегли? ...  Та й " тикати " на мене  я не дозволяв... Майте хоч якусь культуру спілкування... А дозвіл на встановлення гаражів свого часу давала комунальна служба, та не скрізь вони займали місце стоянок, але зносили їх без будь-якого дозволу, і будь-якого права. Точно так, як  ганяють бабуль, бо ж не можна торгувати їм. Чистої води лобізм  інтересів певних людей або структур. 

На форумі всі на ти, так що можеш розслабитись і отримати задоволення

Опубліковано
9 хвилин тому, Vladik555 сказано:

думаю, це не грубість, ми ж всі на  "ТИ"

інтілєхтуал чи перебуваєш в гуртку юних Пєтрасянів? Пєдалі не путай

Опубліковано
5 часов назад, Vladik555 сказал:

Рівняєте людей до цегли?

я рівняю наповнення гаража  до цегли, а не людей. Скільки в тебе там *вищих освіт* ти казав ? ну ну :) 

Опубліковано
5 годин тому, Alex S сказано:

Та все порішають .....Буде щось на кшалт контори по відновленню дублюванню держ номер знаків.Техпаспорта це вже цікаво.Та на фото нема і скоріш за все питання це вже порішано.

Почитайте фейсбук муніципалів, там іх непогано лякають. Чого тільки вартий ларьок біля Каравана

Опубліковано
On 7/20/2017 at 10:55 PM, Юріч said:

Знайшли? Цікавий заголовок)). Це як так знайшли? Йшли повз гараж, і під ногами валялися, чи дай думаю в якомусь гаражі пориюся, мо що знайду))... Ясно, що хтось здав

Капітан Очєвідность :)

Опубліковано
On 20.07.2017 at 22:55, Юріч сказано:

Знайшли? Цікавий заголовок)). Це як так знайшли? Йшли повз гараж, і під ногами валялися, чи дай думаю в якомусь гаражі пориюся, мо що знайду))..

On 20.07.2017 at 23:35, Dima4s сказано:

йшов йшов-пирожок знайшов... Сказочнікі блін

Муніципали вже давно демонтовують незаконно встановлені гаражі та сараї. Якщо власники після попередження-оголошення самостійно не демонтовують, то муніципали спочатку зрізають ворота. Якщо там стоїть машина, то гараж ще лишають на якийсь час, даючи можливість власнику її забрати. А потім прибирають і сам гараж. Так от це якраз, певно, і був один з таких демонтажів

Опубліковано

@jack74 , невже ти думаєш, що господарі того краму (номери, техпаспорта та інше), були попереджені, бачили те оголошення і не прибрали свій незаконний товар? Невже ти думаєш, що такі люди, які зберігають даний товар в гаражі не поцікавились і були не в курсі демонтажу гаражів муніципалами? Не вірю, що це збіг чи випадковість.

Опубліковано
10 хвилин тому, Юріч сказано:

невже ти думаєш, що господарі того краму (номери, техпаспорта та інше), були попереджені, бачили те оголошення і не прибрали свій незаконний товар?

так. 

Опубліковано
2 минуты назад, Юріч сказал:

Ну тоді це нерозумно з їх сторони. 

Тому що ти зробив припущення, що хлопаки знали про знос і сам в нього повірив. Я думаю, що вони цього не знали, тому й не підсуэтилися. Муніципали за місяць попереджають про знос. Хлопаки могли місяць не навідуватися в гараж і не бачити попередження, і все стаэ на свої місця.

Опубліковано
1 хвилина тому, nickel сказано:

Хлопаки могли місяць не навідуватися в гараж і не бачити попередження, і все стаэ на свої місця.

бінго!

Опубліковано
1 минуту назад, difoto сказал:

бінго!

Ну тоді це вдвічі нерозумно не контролювати такий товар і місяцями туди не навідуватись, кинувши все на призволяще. В такому випадку міг любий наркоша чи ворішка за цей час вскрити і все винести (навіщо це йому, це інше питання), а вони навіть би і не знали з місяць про пропажу.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...