Перейти до змісту

Дизельне пальне

Liontiger

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
20 часов назад, Liontiger сказал:

Де краще заправлятись дизпаливом в Луцьку? Якість палива, ціна?

Заправляюсь на ОККО, взагальному влаштовує, нічого поганого сказати не можу. По ціні вчора звичайне ДП було по 23,49. Але по факту з всякими знижками\бонусами можна заправлятись по 20

Опубліковано

OKKO рулить.

Навіть по бензину видно.

95-й (а якщо ще й Пульс) взагалі класний.

ВОГ, на мою думку, явно гірший.

Опубліковано
2 минуты назад, Zheny@ сказал:

OKKO рулить.

Ще як на жигулику їздив, порадили мені ANP, заправлявся десь тиждень, все було супер. А потім разів 5 заглох по дорозі і після того не став економити на пальному

Хоча скажу чесно економії ніякої не бачу. Просто на ОККО є накрутка на ціні і якщо не використовувати бонуси\знижки то будеш платити більше. Ось і все

Ще хочу спробувати "імпортне ДП" яке продають в нас в Луцьку, ну дуже багато позитивних відгуків

Опубліковано

На Окко той самий Мозир (я про дизель) тільки закрашений в зелений колір, може ще присадки якісь свої "фірмові" добавляють.

Опубліковано
13 минуты назад, СОАД сказал:

Шелл як на мене кращий ніж окко по дизелю

Він то можливо й кращий, але для мене є проблемою мережа АЗС. 

У Луцьку наскільки я знаю всього 1 АЗС на все місто, що для мене є не дуже зручним. Інші заправки більш привабливі, тому що я знаю якщо маю їхні талони\карточку то заправлюсь у будь-якому місці без проблем

Опубліковано
1 минуту назад, Amor сказал:

Він то можливо й кращий, але для мене є проблемою мережа АЗС. 

У Луцьку наскільки я знаю всього 1 АЗС на все місто, що для мене є не дуже зручним. Інші заправки більш привабливі, тому що я знаю якщо маю їхні талони\карточку то заправлюсь у будь-якому місці без проблем

ремонт топлевної системи вартує дорожче того літру дизелю який ви витратите на доїзд до шелл

Опубліковано

Ви поцікавтесь на Шеллі чи Окко сертифікатом на дизель і побачите, що там і там одинакове пальне, тільки розбавлене по різному:D

Опубліковано
40 минут назад, Selbeor сказал:

Ви поцікавтесь на Шеллі чи Окко сертифікатом на дизель і побачите, що там і там одинакове пальне, тільки розбавлене по різному:D

а де краще розбавляють?

• 1 місяць потому...
Опубліковано
On 17.07.2017 at 09:19, Amor сказано:

на ОККО є накрутка на ціні і якщо не використовувати бонуси\знижки то будеш платити більше.

Як ці знижки заробити?

Опубліковано
On 17.07.2017 at 12:53, СОАД сказано:

Шелл як на мене кращий ніж окко по дизелю

Чим?

p.s. для загального розвитку: одним з найбільших оптових постачальників пального на АЗС Шелл є ВОГ ;) 

Опубліковано

До речі, про Шелл варто пам'ятати ще це:

Управління мережею автозаправних комплексів Shell на території України здійснює «Альянс Холдинг», якою володіють на 49% російське підприємство Альянс та на 51% британсько-голландське Shell

Опубліковано

Раніше окко хвалив, тепер фсьо.

Запрпвляюсь лише на "обраних" азс по 19.5 грн/л (раніше по 18-19 було).

Тепер конкретніше, розхід менше, їде краще, паливний чистий.

Як там не встиг то upg заправляю.

На вог, анп, брсм розхід збільшується на 1-1,5л/100км і їде не так, окко - розхід більший на 0.5л і ціна без бонусів не альо.

Стосовно розміщення таких азс то їх по місті є не менше 5ти і заправляють там "своїх", але то "рішаємо")))

Опубліковано
34 минуты назад, woodwork сказал:

Тепер конкретніше, розхід менше, їде краще, паливний чистий.

Підтримую:)

Опубліковано
1 година тому, woodwork сказано:

А не скажете де ті обрані? Куди варто їхати, а кого оминати . 

Опубліковано
23 хвилин тому, NeoN сказано:

А не скажете де ті обрані? Куди варто їхати, а кого оминати . 

Ну... в районі Глушець, автоколони, Електроапаратної і т.д. але 1)треба щоб ваші номера внесли до реєстру своїх(*) машин, 2)години роботи тих азс, 3)нв деяких треба отримати "ключ".

Я вам у цьому не допоможу, шукайте знайомих хто вам це рішане. Точних адрес теж тут не вкажу, з певних причин, питайте у місцевих, вони вам допоможуть знайти правильний підхід)

Опубліковано
12 годин тому, snouden сказано:

UPG краще чим WOG/ОККО ?

Ні, нічим особливо не виділяється, там ціна адекватна на окко недавно бачив 24.49 то це що за нафіг? Бонусом гривню спускають, на upg дешевше і ті ж бонуси.

Опубліковано

UPG лью, задоволений. Пару раз підряд довелось злити на аветрі, теж норм, але в мене тнвд, жре все підряд.

Опубліковано
4 годин тому, Itzamna сказано:

Не в тому суть, прост якісь - шифри, паролі, чергі, по запису, тільки своїм і т.д.

Ага, 100%. Сам в шокє.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...