Перейти до змісту

Про війну, що не закінчилась

difoto

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
6 хвилин тому, Itzamna сказано:

:D - все вірно,  велосипедика зібрали з запчастин подарунково-куплених. про подарунки написав вище, як в принципі і куплені - чи тобе цікавлять ціни ?

Ось наприклад - гальма халява, але щоб вони працювали витратив 1000 грн на запасні ротори, прокачка, колодкі, і кріплення

Покришкі халява - але одну докупив задля безпеки за 300 грн.

Донор велосипед - 2700 грн, його доставка 260 грн

І т.д.

Але спитаю, чому ти задаєш такі питання тут (в цій темі) а не в темі про велосипед :) 

та дуже просто, лтзамна, бо ти діфото звинувачуєш у збагаченні за рахунок волонтерства, але я щось не побачив на борді теми від діфото про велік для дружини за 550$

п.с. народ, дайте на халяву Хелікс 6 і Ребу )))

Опубліковано
3 хвилин тому, rl72 сказано:

та дуже просто, лтзамна, бо ти діфото звинувачуєш у збагаченні за рахунок волонтерства, але я щось не побачив на борді теми від діфото про велік для дружини за 550$

Я ні кого не звинувачую, але ви щось перегнули в думках,  чи ви вважаєте що про всі свої кроки, покупки і тд люди на борді звітують в обов'язковому порядку? Чи може вам особисто в пп?  Ще б таку борду та тільки з правдою про всі надходження нашої правлячої верхівки. 

Опубліковано
On 05.07.2017 at 00:14, Itzamna сказано:

Причина - "ту справу волонтерства"  :0021: - я бачив, та брав участь в декількох ракурсах. І знаю як воно "осідає" на потреби "штабу", "логістики", "подяки".

в цьому й біда, Вітьок. Ти попав у погану компанію, а тепер говориш, що всі люди - суки.

І про "атчьоти".

Є АТОшні туристи, які збирають, фоткають, їдуть, фоткаюцця з бійцями, вертаються, викладають фоточькі і просять бабла "на солярку в АТО!"

А є чуваки, які туда не їздять. Але морпіхи в Широкіно знають , шо гуму для джипа або набор інструментів треба просити в діфото, а волонтерка "Оля" з своїми пєчєньками хай пиздує фоткатись до тої самої матері в ту саму жіночу дирочку.

Опубліковано
Цитувати

А це про Діму "Удача", якого добре знає @Профессиона́л , який за свій кошт ремонтує свого джипа-медичку

Я ніфіга не вдуплився за чого срач, але за difoto впишусь. 

Мене загребли в 2015р. в далеко не найкращі для мене часи... напряг був капітальний по фінансах. Навіть простеньких берців немав за що купити і розбитого телефона хоть на щось замінить... І мене виручив difoto. І до кінця служби виручав по всьому. Особисто привозив на Рівненський полігон "підгони", в Мукачево передачки передавав, на Ширлан повен кузов дубових дров, медикаменти, жгути, аптечки, одяг, хавчик і авто особисто пригнав в мінус 15 за цельсієм... Запчастини, інструмент передавав. Весь взвод на колеса поставив. І ті колеса ой як багато перевозили всього для бійців, упростили службу, а декому й зберегли життя... а то все з повітря саме не береться, то все фінанси від не байдужих людей, які реально нас підтримують, а не лише на словах. Як не як але саме за таких людей боєздатність армії і підрозділів зміцнювалась/зміцнюється... відчувається підтримка з тилу, з дому... І я вдячний, дуже вдячний за це!!!

І підтверджую допомогу difoto іншим бійцям, конкретно - гумою і запчастинами до авто мед. служби мех. бата 128 бригади. Кепу, з позивним "Удача".

Опубліковано

А чи готовий діфото покаятись перед українцями за ту срань яку він писав тут на форумі в 2005-2013 роках ?

Опубліковано
6 хвилин тому, snouden сказано:

А чи готовий діфото покаятись перед українцями за ту срань яку він писав тут на форумі в 2005-2013 роках ?

ні. Бо ця "срань" - лише в твоїй голові.

Опубліковано
1 година тому, snouden сказано:

Цікаво що ти можеш знати про срань до 13-го року, якщо ти в 13-му тільки зареєструвався на форумі?

Опубліковано
13 хвилин тому, Itzamna сказано:

Але є але - є Діма який працює "попрошайкой" на репутацію  і є Вітя який працює на результат.

бгггггг :)

а результатом не хочеш помірятись?

Опубліковано

Ну і ше, в догонку. 

Зіберс, ми в 15 році самі зробили і відправили більше 700 бронежилетів. Чохли до них шили під Ковелем.

А щє ми все літо провели весело виготовляючи шолом, з 25-тонним пресом. І їздили в Київ. І в НІІ Міноборони обстрілювали наш шолом, і получили заключення, що "годен". 

І я відправив на фронт більше 20 тачок. 

А ти - хуйло.

Опубліковано
Цитувати

Без доказів Ви всьо врьоті  

Для мене це не тема для жартів. Це лайно роками тут обливало помиями Україну, її історію та культуру, героїв які боролись за незалежність, і щось є велике побоювання що це і є його справжні переконання. Чи знають про це прості звичайні люди, з якими він працює? Питання. Тут розумієш яка штука, українці століттями платили за таку неувагу і необачність, я б сказав - нечистоплотність в ідеологічних питаннях, з цим пора закінчувати. А те що все заперечує - ну хто б сумнівався. Кому цікаво - я завжди відкритий до діалогу, пишіть мені в приватні повідомлення. Ну а хто закриває на все це оченята, потім не нийте і не плачте коли ворог прийде. Я разом з деякими користувачами роками доводив тут що треба боронитись від ворога, бути чистоплотним, не мати стосунків з виродками - до багатьох дійшло тільки коли пішла перша кров.

Опубліковано
9 хвилин тому, Basil сказано:

@Itzamna , "откуда дєньгі, зін?"

Напевно Порошенко дав щедру премію як найкращому працівнику автозавода :)

Опубліковано
58 хвилин тому, snouden сказано:

Це лайно роками тут обливало помиями Україну, її історію та культуру, героїв які боролись за незалежність, і щось є велике побоювання що це і є його справжні переконання.

окей. Дати номер в СБУ? В мене там є звязки.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...