Перейти до змісту

раздел "Здоровье"

Shura

60 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

нужен или нет?

(навеяно инициативой от Plum-a)

;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 62
  • Створено
  • Остання відповідь

надо. вот для таких тем, например

http://board.lutsk.ua/index.php?showtopic=21355&hl=

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

там же можно будет искать психиатров и патологоанатомов, обсудить выбор скальпелей и больничных уток, узнать сколько пуговиц на халате у настоящего проктолога и вообще раздел очень нужный, imho ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ІМХО, нафіг не нада... отримувати медичні поради через інет від незнайомих або малознайомих людей - це трохи безглуздо. Може дійти до того, що будуть питати книги "Хірургія для чайників" або "Операція на хребті - для повних ідіотів".

Крім того, вам не здається, що це може бути просто небезпечно? Моя теща і тесть, лікарі з дуже багатолітнім стажем, стараються НІКОЛИ не давати консультацій хворим по телефону. Якщо в когось із знайомих проблема - то не лінуються поїхати, огледіти, поміряти тиск, температуру, і тільки тоді ставити якийсь діагноз. Тому що можна дуже легко помилитися.

Більше того, медична діяльність підлягає ліцензуванню. Проблеми можуть бути і в самого форуму. Подивіться оголошення в газетах - лікарські послуги, діагностичні, навіть масаж - все рекламується тільки за наявності ліцензій, дозволів, свідоцтв. Звичайно, є консультації в інеті на лікарську тематику, але під кожною консультацією підписується лікар, який називає свою спеціалізацію та прізвище.

Я розумію, що мало хто довіряє медицині, але в кожного є знайомі або знайомі знайомих медики, до яких краще вже звернутися "по блату".

Уявляю, що скаже лікар, коли на його питання до пацієнта "Як ви лікувалися?" хворий відповість: "Та на борді...".

ІМХО, фтопку.

Але вже якщо такий розділ, всупереч здровому глузду, і буде створений - вважаю, що модератором в ньому має бути не юрист, не банкір, а лікар, наприклад, Luka (якщо воно йому треба).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Yarchik, все вроді б так, але всетаки, все залежить від самої людини. Якщо я помічу, що мені хочуть "впарити" якісь ліві поради чи ще гірше лікі, то я просто проігнорую... А нарахунок призначення модератором когось так сказати з "медичного персоналу" нашої борди - це однозначно. Саме ця люди буде дивитись хто постить по темі, а хто "доктор Дулітил" ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну, ти помітиш. Може. А хтось і не помітить. Тут же дітей повно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене в знайомої місяці три тому був приступ болі в животі. Зайшла до лікаря, зробили якийсь діагноз. Купила ліків, випила, все пройшло. Кілька тижнів тому знову приступ. Вона ковтає ті самі ліки. Робиться ще гірше. Везуть в лікарню, виявляється - на цей раз щось інше, і ситуація погіршена прийомом "лівих" ліків.

А людина була переконана, що знає, що робити. От і порадить хтось комусь полікуватися, і хтось "полікується".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

може дійти і до маразму..але якщо вже він буде то ..

тільки не потрібно той розділ ділити на кшталт:

- гінекологія та акушерство

- психіатрія

- хірургія

і пішло поїхало.. бо такі як личунан стануть там поради давати: якими прокладками/тампонами жінкам користуватися, як лікувати психоневрологічні розлади, як провести операцію по видаленню апендикса в домашніх умовах ...

а зазначену Shkoder -ом тему - у "Відпочинок"-і там зробити підрозділ "здоров'я" щоб можна було якусь пораду стосовно медичного закладу чи конкретного лікаря дати. Бо підозрюю, що ще з'являться теми типу: "Хто де лікує зуби?" "До якого психолога ви ходите?" і вже є теми на зразок "порадьте педіатра" чи мамолога..

ІМХО. не розділ а підрозділ/підтему

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

бачу тенденція - "за" ..

тоді для неї зробити правила - суворі - що можна, що не можна.

І завважити, що за наслідки (що виникнуть в результаті "порад"), ніхто не несе відповідальності, окрім того, хто тими "порадами" скористався.. (ніхто ж не примушував)..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Yarchik, то что ты и Tum@n проголосуете против - я даже не сомневался...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ха, так ще не факт, що Luka чи ще хтось, буде згідний слідкувати за цим всім... Бо те, що модератором повинен бути лікарь, в мене особисто не викликає сумнівів! А в кому з юзерів ми можем бути впевнені (з лікарів)? "Буду краток" © :) проблемка з "персоналом" однако

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шура. Те, що в тебе потреба бути модератором стала наркотиком, дозу якого мусово збільшувати - це факт. Але обмежся поки що почесним місцем в списку топ флудерс... перепрошую - топ постерс :)

До речі, з боку модератора викривати, хто як проголосував - відверте хамство і зловживання посадовим становищем, тобі не здається? І якщо моя точка зору з приводу нового розділу зрозуміла, то Туман навіть не відмічався в цій темі, а ти його "видав". І хто ти після цього?

Достав ти мене. Я тебе не чіпав. Тому я за то, щоб Шуру зняти з модераторів :)

А уяви, якщо хтось дійсно створить таку тему... і з голосовалкою... результати ж тебе не порадують, ти ж знаєш... :)

Так що нєфіг гнать, Шура. І постарайся мене не зачіпати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Yarchik, тебе, кстати, раздел "Здоровье" не помешает...

где ты вычитал, что я собрался в модераторы от медицины?

а результаты голосования может админы видеть могут

но я никого не спрашивал, так что расслабься...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Yarchik, тебе, кстати, раздел "Здоровье" не помешает...

где ты вычитал, что я собрался в модераторы от медицины?

Шура, слідкуй, будь-ласка, за словами, і за своїм здоров'ям, добре?

Адміни можуть все... але, слава Богу, вони не уподобляються всім відомому шакалу з мультфільма "Мауглі", який кричав: "Акелла промахнулся! Акелла промахнулся!". Так само адміни не постять поіменних списків, хто як голосує.

Я й не напрягаюся :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Добавлю до вашого списку і ще одну тему:

http://board.lutsk.ua/index.php?showtopic=...%E5%F1%EA%EE%F2

Думаю інформаційний розділ необхідний, саме для пошуку кваліфікованих спеціалістів, а не для дистанційного лікування.

Але якщо з такою потребою справиться отакий розділ:

http://board.lutsk.ua/index.php?showtopic=...%EE%EB%EE%E3%E0 ,

то дублювати не варто.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я підтримую.Думаю,що там знайдеться місце не тільки для довідок про лікарів і клініки.Можливий обмін досвідом боротьби з болячками та засобами альтернативної медицини.

Головне заборонити рекламу препаратів,бадів тощо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Розділ може містити інформацію куди звернутися в Луцьку з конкретною медичною проблемою, жодних рецептів і лікувальних рекомендацій. В неті є достатньо медичних форумів, де можна почитати і спробувати лікуватись на свій страх і ризик. Варто створити підрозділи "традиційна медицина" і "нетрадиційна медицина"- на форумі є прихильники як першої так і другої.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

О! zaHARE, ми мислимо в одному напрямку, тільки ти перший написав :) Ти б і другий підрозділ міг модерувати напевно ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

если специалист возглавит раздел - можно было бы его сделать предмодерируемым. дабы никакая лажа, герболайф и пр. не проскочила. ИМХО.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я за! ногами руками! це є актуальне питання не тільки як лікуватись а й навіть відпочивати, кожен хоче відпочити а де? де відпочити так щоб підняти своє здоров"я?

Це не тільки відносно відпочинку а й куди і де пролікуватись? та ще багато невідомих питань!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Іменно для для інформації куда і до кого звертатись, та якщо можна в якому порядку. Підтверджую створення розділу.

Аж ні як не для лікування через інет.

Просто елементарна реєстратура.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

..... ну і оплачувану рекламу туди......

я так пойняв, тема буде..

Де і хто модеритиме..

і ще питання - посилання на сайти, що дають поради - надіюся не витиратимуться.. ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підтримую-дозволити посилання на сайти з лікувальними рекомендаціями та консультаціями,якщо це не пряме посилання на рекламу або сайт,через який розповсюджуються якісь препарати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да, я проти... проголосував один з перших і хулє?

Чи ти думаєш я веду себе по принципу якщо шура знач треба все заперечувать?

Ти б меньше проводив часу за монітором, бо на тобі вже сказується синдром недостачі спілкування в реальному житті, вот ти і на форумі весь день сидиш, ладно якби тільки сидів, мало того ти заважаєш спілкуванню інших.

Знаєш я стараюсь ігнорувати твою присутність на форумі хоча вона дуже мене дратує, але це просто нереально, куди не глянь ти вже і там сунувся. Варто було Шкодеру сказать, що пора створить розділ - все, шура вже тут як тут подає ідею.

Достав ти мене. Я тебе не чіпав. Тому я за то, щоб Шуру зняти з модераторів :_20:

<_<

А уяви, якщо хтось дійсно створить таку тему... і з голосовалкою... результати ж тебе не порадують, ти ж знаєш... :lol:

так воно і буде скоро...

а правда неприємно було коли Vanus розповів про ставлення до одної з твої ідей (якщо не помиляюсь то тема про правила куплю/продам) адмін-колективу, що обговорювалась в закритому розділі форуму?

Ти ще написав мол ця інфа не для 3х тисяч людей, а для обмеженого кола тому публікувать її не варто

Shura

5,111 posts (10 per day)

знаєш, а вот так подумать.. і шо ти корисного написав в тих постах? і нічого не згадується...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...