Перейти до змісту

раздел "Здоровье"

Shura

60 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 62
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

там же можно будет искать психиатров и патологоанатомов, обсудить выбор скальпелей и больничных уток, узнать сколько пуговиц на халате у настоящего проктолога и вообще раздел очень нужный, imho ;)

Опубліковано

ІМХО, нафіг не нада... отримувати медичні поради через інет від незнайомих або малознайомих людей - це трохи безглуздо. Може дійти до того, що будуть питати книги "Хірургія для чайників" або "Операція на хребті - для повних ідіотів".

Крім того, вам не здається, що це може бути просто небезпечно? Моя теща і тесть, лікарі з дуже багатолітнім стажем, стараються НІКОЛИ не давати консультацій хворим по телефону. Якщо в когось із знайомих проблема - то не лінуються поїхати, огледіти, поміряти тиск, температуру, і тільки тоді ставити якийсь діагноз. Тому що можна дуже легко помилитися.

Більше того, медична діяльність підлягає ліцензуванню. Проблеми можуть бути і в самого форуму. Подивіться оголошення в газетах - лікарські послуги, діагностичні, навіть масаж - все рекламується тільки за наявності ліцензій, дозволів, свідоцтв. Звичайно, є консультації в інеті на лікарську тематику, але під кожною консультацією підписується лікар, який називає свою спеціалізацію та прізвище.

Я розумію, що мало хто довіряє медицині, але в кожного є знайомі або знайомі знайомих медики, до яких краще вже звернутися "по блату".

Уявляю, що скаже лікар, коли на його питання до пацієнта "Як ви лікувалися?" хворий відповість: "Та на борді...".

ІМХО, фтопку.

Але вже якщо такий розділ, всупереч здровому глузду, і буде створений - вважаю, що модератором в ньому має бути не юрист, не банкір, а лікар, наприклад, Luka (якщо воно йому треба).

Опубліковано

Yarchik, все вроді б так, але всетаки, все залежить від самої людини. Якщо я помічу, що мені хочуть "впарити" якісь ліві поради чи ще гірше лікі, то я просто проігнорую... А нарахунок призначення модератором когось так сказати з "медичного персоналу" нашої борди - це однозначно. Саме ця люди буде дивитись хто постить по темі, а хто "доктор Дулітил" ;)

Опубліковано

В мене в знайомої місяці три тому був приступ болі в животі. Зайшла до лікаря, зробили якийсь діагноз. Купила ліків, випила, все пройшло. Кілька тижнів тому знову приступ. Вона ковтає ті самі ліки. Робиться ще гірше. Везуть в лікарню, виявляється - на цей раз щось інше, і ситуація погіршена прийомом "лівих" ліків.

А людина була переконана, що знає, що робити. От і порадить хтось комусь полікуватися, і хтось "полікується".

Опубліковано

може дійти і до маразму..але якщо вже він буде то ..

тільки не потрібно той розділ ділити на кшталт:

- гінекологія та акушерство

- психіатрія

- хірургія

і пішло поїхало.. бо такі як личунан стануть там поради давати: якими прокладками/тампонами жінкам користуватися, як лікувати психоневрологічні розлади, як провести операцію по видаленню апендикса в домашніх умовах ...

а зазначену Shkoder -ом тему - у "Відпочинок"-і там зробити підрозділ "здоров'я" щоб можна було якусь пораду стосовно медичного закладу чи конкретного лікаря дати. Бо підозрюю, що ще з'являться теми типу: "Хто де лікує зуби?" "До якого психолога ви ходите?" і вже є теми на зразок "порадьте педіатра" чи мамолога..

ІМХО. не розділ а підрозділ/підтему

Опубліковано

бачу тенденція - "за" ..

тоді для неї зробити правила - суворі - що можна, що не можна.

І завважити, що за наслідки (що виникнуть в результаті "порад"), ніхто не несе відповідальності, окрім того, хто тими "порадами" скористався.. (ніхто ж не примушував)..

Опубліковано

Ха, так ще не факт, що Luka чи ще хтось, буде згідний слідкувати за цим всім... Бо те, що модератором повинен бути лікарь, в мене особисто не викликає сумнівів! А в кому з юзерів ми можем бути впевнені (з лікарів)? "Буду краток" © :) проблемка з "персоналом" однако

Опубліковано
Yarchik, то что ты и Tum@n проголосуете против - я даже не сомневался...

Шура. Те, що в тебе потреба бути модератором стала наркотиком, дозу якого мусово збільшувати - це факт. Але обмежся поки що почесним місцем в списку топ флудерс... перепрошую - топ постерс :)

До речі, з боку модератора викривати, хто як проголосував - відверте хамство і зловживання посадовим становищем, тобі не здається? І якщо моя точка зору з приводу нового розділу зрозуміла, то Туман навіть не відмічався в цій темі, а ти його "видав". І хто ти після цього?

Достав ти мене. Я тебе не чіпав. Тому я за то, щоб Шуру зняти з модераторів :)

А уяви, якщо хтось дійсно створить таку тему... і з голосовалкою... результати ж тебе не порадують, ти ж знаєш... :)

Так що нєфіг гнать, Шура. І постарайся мене не зачіпати.

Опубліковано

Yarchik, тебе, кстати, раздел "Здоровье" не помешает...

где ты вычитал, что я собрался в модераторы от медицины?

а результаты голосования может админы видеть могут

но я никого не спрашивал, так что расслабься...

Опубліковано
Yarchik, тебе, кстати, раздел "Здоровье" не помешает...

где ты вычитал, что я собрался в модераторы от медицины?

Шура, слідкуй, будь-ласка, за словами, і за своїм здоров'ям, добре?

Адміни можуть все... але, слава Богу, вони не уподобляються всім відомому шакалу з мультфільма "Мауглі", який кричав: "Акелла промахнулся! Акелла промахнулся!". Так само адміни не постять поіменних списків, хто як голосує.

Я й не напрягаюся :)

Опубліковано

Добавлю до вашого списку і ще одну тему:

http://board.lutsk.ua/index.php?showtopic=...%E5%F1%EA%EE%F2

Думаю інформаційний розділ необхідний, саме для пошуку кваліфікованих спеціалістів, а не для дистанційного лікування.

Але якщо з такою потребою справиться отакий розділ:

http://board.lutsk.ua/index.php?showtopic=...%EE%EB%EE%E3%E0 ,

то дублювати не варто.

Опубліковано

Я підтримую.Думаю,що там знайдеться місце не тільки для довідок про лікарів і клініки.Можливий обмін досвідом боротьби з болячками та засобами альтернативної медицини.

Головне заборонити рекламу препаратів,бадів тощо.

Опубліковано

Розділ може містити інформацію куди звернутися в Луцьку з конкретною медичною проблемою, жодних рецептів і лікувальних рекомендацій. В неті є достатньо медичних форумів, де можна почитати і спробувати лікуватись на свій страх і ризик. Варто створити підрозділи "традиційна медицина" і "нетрадиційна медицина"- на форумі є прихильники як першої так і другої.

Опубліковано

О! zaHARE, ми мислимо в одному напрямку, тільки ти перший написав :) Ти б і другий підрозділ міг модерувати напевно ;)

Опубліковано

если специалист возглавит раздел - можно было бы его сделать предмодерируемым. дабы никакая лажа, герболайф и пр. не проскочила. ИМХО.

Опубліковано

Я за! ногами руками! це є актуальне питання не тільки як лікуватись а й навіть відпочивати, кожен хоче відпочити а де? де відпочити так щоб підняти своє здоров"я?

Це не тільки відносно відпочинку а й куди і де пролікуватись? та ще багато невідомих питань!

• Адміністратори
Опубліковано

Іменно для для інформації куда і до кого звертатись, та якщо можна в якому порядку. Підтверджую створення розділу.

Аж ні як не для лікування через інет.

Просто елементарна реєстратура.

Опубліковано

..... ну і оплачувану рекламу туди......

я так пойняв, тема буде..

Де і хто модеритиме..

і ще питання - посилання на сайти, що дають поради - надіюся не витиратимуться.. ;)

Опубліковано

Підтримую-дозволити посилання на сайти з лікувальними рекомендаціями та консультаціями,якщо це не пряме посилання на рекламу або сайт,через який розповсюджуються якісь препарати

Опубліковано
Yarchik, то что ты и Tum@n проголосуете против - я даже не сомневался...

да, я проти... проголосував один з перших і хулє?

Чи ти думаєш я веду себе по принципу якщо шура знач треба все заперечувать?

Ти б меньше проводив часу за монітором, бо на тобі вже сказується синдром недостачі спілкування в реальному житті, вот ти і на форумі весь день сидиш, ладно якби тільки сидів, мало того ти заважаєш спілкуванню інших.

Знаєш я стараюсь ігнорувати твою присутність на форумі хоча вона дуже мене дратує, але це просто нереально, куди не глянь ти вже і там сунувся. Варто було Шкодеру сказать, що пора створить розділ - все, шура вже тут як тут подає ідею.

Достав ти мене. Я тебе не чіпав. Тому я за то, щоб Шуру зняти з модераторів :_20:

<_<

А уяви, якщо хтось дійсно створить таку тему... і з голосовалкою... результати ж тебе не порадують, ти ж знаєш... :lol:

так воно і буде скоро...

а правда неприємно було коли Vanus розповів про ставлення до одної з твої ідей (якщо не помиляюсь то тема про правила куплю/продам) адмін-колективу, що обговорювалась в закритому розділі форуму?

Ти ще написав мол ця інфа не для 3х тисяч людей, а для обмеженого кола тому публікувать її не варто

Shura

5,111 posts (10 per day)

знаєш, а вот так подумать.. і шо ти корисного написав в тих постах? і нічого не згадується...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...