Перейти до змісту

Завісає система при копіюванні файлів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Після встановлення ссд в якосі основного диску, з’явився ряд проблем. Одна з таких, що дійсно заважає, це повне завісання системи. Коли на старий вінт копіюються данні обсягом більше 1 гігабайта, система просто замерзає ні alt+ctrl+del ні які інші махінації крім ресету, навіть дав постояти машині пару годин, ніц. Де може бути собака зарита? Він7 

Опубліковано
1 минуту назад, Zevs_Isver сказал:

з старим диском все норм?

прожени його вікторією

Перевірив хдд сканом, максімум це 150кі десь з 100 штук, ссд теж норм,

Ще одне помітив, стоїть на ссд лайтрум, коли він захотів бекапнутись то, щоб не вісла система поставив бекап на ссд, теж завіс на 80% приблизно. Може то проблема в кешуванні, або ддр? Коли був один вінт такої проблеми не спостерігав

Опубліковано
1 минуту назад, Thorgalll сказал:

так і поставив на нього сімку

Підозрюю, що проблема в старій мамці. Наразі немає можливості поміняти

Опубліковано
Только что, Zevs_Isver сказал:

а якщо старий диск не підключати система на новому ссд робить нормально і не вісне?

От тільки ссд, ще не пробував. Треба буде перевірити

Опубліковано

БЖ який? Може БЖ заслабий або йому скоро на свалку? Коли при копіюванні більше починає система жерти, от і вісне. Було ще і таке.

Опубліковано

Ви напишіть що за материнська плата використовується. який чіпсет, і який у вас ССД і проц. можлива несумісніть контроллера SATA  на вашій платі із диском...У мене колись були фрізи(років 4 тому) коли я ставив собі 64 ГБ SSd Кінгстон одні із перших поколінь(а плата у мене на чіпсеті nvidia Geforce 8300, проц AMD phenom II) і.Зараз я поставив 240 ГБ Goodram проте Trim не підтримується(то я просто залишив 26,5Гб нерозмічених) , а система працює на порядок краще ніж на 64ГБ(була повільна робота, зависання...Проте на ноутах з чіпсетами Інтел ця 64ка супер працювала)

Опубліковано
8 часов назад, Witiok сказал:

Ви напишіть що за материнська плата використовується. який чіпсет, і який у вас ССД і проц. можлива несумісніть контроллера SATA  на вашій платі із диском...У мене колись були фрізи(років 4 тому) коли я ставив собі 64 ГБ SSd Кінгстон одні із перших поколінь(а плата у мене на чіпсеті nvidia Geforce 8300, проц AMD phenom II) і.Зараз я поставив 240 ГБ Goodram проте Trim не підтримується(то я просто залишив 26,5Гб нерозмічених) , а система працює на порядок краще ніж на 64ГБ(була повільна робота, зависання...Проте на ноутах з чіпсетами Інтел ця 64ка супер працювала)

Asus M2N 1394 + AM2 4000+ video NVIDIA GeForce GT 430 1gb,  БЖ 450w SSD Kingston SSDNow UV400 120GB 5 гіг ддр2 другий вінт Seagate Desktop HDD 7200.14 1TB 7200rpm 64MB ST1000DM003 Win7

Опубліковано
45 минут назад, Zheny@ сказал:

модель БЖ?

Може то якийсь gresso ?

PowerLink 400w а не 450, помилився на 50w(  Та цей бж в мене вже 7 років 

Опубліковано

Є два нових спостереження. Перше, в безпечному режимі можна копіювати до 9 гіг перед фрізом. Друге, пробував меншими обсягами наприклад по гігу копіювати з флешки, під час другого копіювання, коли доходило до відмітки близької в 2 гіга (загальний обсяг копійованих файлів) все одно фріз, таке враження, що є якийсь ліміт копіювання під час однієї сесії

Опубліковано

Дрова рідні з сайту материнки на чіпсет і сата поставлені?

Ссд вже усі проги бачать?

Сата в біосі в якому режимі compatible / enhanced?

Опубліковано
В 23.06.2017 at 19:56, Thorgalll сказал:

От тільки ссд, ще не пробував. Треба буде перевірити

Вже спробував? Треба поступово крок-за-кроком відкидати можливі причини.

А з SSD на SSD та з SSD на флешку як йде копіювання?

Опубліковано
10 минут назад, vaz75 сказал:

Вже спробував? Треба поступово крок-за-кроком відкидати можливі причини.

А з SSD на SSD та з SSD на флешку як йде копіювання?

От зараз як раз в процесі 10 гіг на ссд з флешки

UPD 10 гіг 480 Файлів по 22 мега, без проблем зайшло

Опубліковано

Симптоми проблеми на 80% відповідають моїм. Проблема дійсно може бути в мамці(чи то навіть в связці мамка/ссд) в мене M4N78 pro . Здається мені що Нвідіа не надто сумісні з ссд..  Оцей тест http://allssd.ru/as-ssd-benchmark/ старий ссд в мене не проходив. Не зависало, але на половині десь починало скидати швидкість до десятків кБ сек. Зверніть увагу на перший скрін тесту. Біля моделі ССД має писати ОК в двох місцях(драйвер і розмітка)...Ще можна спробувати пошукати нову прошивку через kingston SSD Manager 

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...