Перейти до змісту

Згвалтування

Гість Zibers

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Zibers +1

в мене батьки живуть у селі

коли різко міняєш оточення місто-село, всі порівняння в мене чомусь не на користь "мегаполіса"...

• Відповідей 94
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
бгггг

ще одна темка.. напевно пооб"їдалися на Пасху і несуть всяку дурість.

коріний лычанун <_<

100 %. Якби не село, то б не мали чим об"їдатись. Дурість в головах, а не в селі, а придурків скрізь вистачає, в місті в них просто штани з мобілами дорожчі, і можливостей проявити себе "у всій красі" значно більше.

Опубліковано

В мене знайомий колись жив на ДПЗ і мєнтом працював і вони часто патрулювали на ДПЗ.І ось якось їх викликали на дебош в якійсь общазі.Вони примчали,а там вже махач.Втрутились рознімать і мій знайомий получив арматурою по вухїу,добре що вн зреагував і прикрився рукою.На руці здерло кусок мяса зі шкірою,вухо було як чебурек.Але того пьяного придурка на наступний день відпустили(уявляєте таке в штатах?).Після цього випадку,коли їх посилали патрулювать ДПЗ,вони йшли до нього додому і по тонісу дивились ужастікі і пили кавусік.А коли викликали на якийсь дебош,то виходили десь хвилин через 30-40.

Поки в Україні не будуть працювати закони ОДНІ для ВСІХ,а органи не стануть взірцем чесності і порядності,рятування втопаючих...ну далі ви знаєте.

Опубліковано
To Yurik

Неображай коріних Лучан. :) Адже кожен коріний Лучанин (особливо ті що виживали, чи вже вижили :D ) знає, що продукти беруться виключно на базарі. :D І село тут нідочого.

Ах да, вибачте, я й забув, продукти ж там і вирощують відразу, бо ж наші коріні лучани загинуть :D

Опубліковано
на тій зупинці майже щоночі засідають якісь ублюдки з малолітніми блядями, бухаюсь, співають, верещать, б"ють морди тим хто проходить мимо і один одному, навіть зимою тих даунів мороз не лякає
Тепер буду знати куди їздити практикуватись в стрільбі...
Опубліковано
Тепер буду знати куди їздити практикуватись в стрільбі...

2 Plum. То ти просто Робін Гуд! ;) Я думаю, жителі того будинку (Станіславського 52) будуть тобі дуже вдячні. Ще б той горезвісний магазинчик, на який придурки з всього району збігаються, як мухи на мед, хтось танком протаранив і був би спокій. Просто, напевне єдине місце на ДПЗ, де цілодобова торгівля бухлом і супутніми товарами (сємки, чіпси, пиво, цигарки), і прямо на зупинці (дах над головою, є на чому посидіти, навіть смітник є, який ніхто не помічає). Все що гопу треба для комфортного відпочинку. ^_^

Опубліковано
Ще б той горезвісний магазинчик, на який придурки з всього району збігаються, як мухи на мед, хтось танком протаранив і був би спокій.

это к vanus-у. вроде он у нас асфальтоукладкой занимается ^_^

Опубліковано
Просто, напевне єдине місце на ДПЗ, де цілодобова торгівля бухлом і супутніми товарами (сємки, чіпси, пиво, цигарки), і прямо на зупинці (дах над головою, є на чому посидіти, навіть смітник є, який ніхто не помічає). Все що гопу треба для комфортного відпочинку. ^_^

Мабуть, до перерахованого набору плотських утіх забракло.

Опубліковано
А ще, якщо ти замітив, там є училище(в якому, не менш лиха коїться),значна частина учнів....

Вибачився би зразу за цей пост, написав що не так зрозуміли або беру слова назад, а то нахватався мінусів і половина теми вийшла "не по темі". Видно не читав теми про гопарство ^_^

Опубліковано
Ще б той горезвісний магазинчик, на який придурки з всього району збігаються, як мухи на мед, хтось танком протаранив і був би спокій.

это к vanus-у. вроде он у нас асфальтоукладкой занимается ;)

2 Shura. І то правда. Я в цій справі не професіонал, але кажуть, хороший віброкаток, це дуже ефективна машина. ^_^

Опубліковано

Я думаю,что если каждое утро жители весь срачь с остановки сгребали и вываливали в магазине,то точка закрылась через неделю!

Опубліковано

Декілька разів спостерігав, як вранці продавці магазину самі прибирали фрагменти срачу, тобто свою причетність до його появи усвідомлюють, але продаж бухла дибілам - це їх хліб. Вони наймані працівники, і виконують те, що від них вимагають. Горілка не продукт першої необхідності, хоча, як для кого. ^_^ Заборонити треба нічну торгівлю спиртним і крапка. Тому що майже в всіх нормальних людей дома і так є що випити, якщо дуже захочеться чи гості зайдуть, і вони всім під ряд морди не б"ють, після вживання спиртного. А агресивним дибілам вже не буде чого збиратись в подібних місцях.

Опубліковано

Andruha_gpz28, нормальному человеку в любое время суток продай - проблем не будет.

а дыбил, он и при запрете, в полночь, найдет тетю Груню, у которой краник...

Опубліковано

Діло в том, що кампашка напостой там другая - когда ніпадайді ктото тусує. Ну одніх перевоспітать, другіх...но фсех....

Опубліковано

2 Shura. Согласен, но когда этот краник у тебя под окном, еще и каждую ночь, это очень надоедает. Пусть лучше ищут. У тети и завод не так стабильно работает, как государственные. ^_^ Просто я живу недалеко от этого гадюшника, несколько раз тоже имел вечерком высокоинтеллектуальные беседы с постоянными членами заведения, и уверен, что пока там есть что выпить, будут и эти дауны.

От і Зіберс в курсі справи. Нереально їх перевиховати. Хіба що гітлерівськими методами. Щоночі свіжоспійману компанію - в газенваген. В людей, котрі не мають розуму, повинен бути хоча б страх. Інакше, таких чудес нароблять, в страшному сні не присниться !

Опубліковано

У деяких містах заборонено продавати алкоголь після 23.00 . Прийде дядько - купить -йому продадуть після 23.00, ато не просто дядько а дядько-мент і фсе.. штраф.. позбавлення ліцензії... (хоча можна у аптеці вночі бальзам "Вігор" купувати :D )

Опубліковано

Ну і гоните беса)))))

То село винне то люди не такі))))

це наша молодь, такими виховали їх батьки. Значить висновок нада зробити не виховувати своїх дітей до таких прокльонів!!!!!!!!!!!!

Опубліковано

Ваще то так - 100м від школи ларьок (здається таке рішення було в Міській Зраді), але ж зупинка, ночнік, і прикро, що до Бурса до цієї 100 не входить (маю надію що помиляюсь).

І якщо дійсно вам це так допікає, то пропоную колективне звернення до депутата міської ради..до якого саме ? є пару нормальних з стада свиней. приклад - Гриб, за подачі мого зверненя хоч в божескій від привели дорогу на Даньшина (той кусок вулиці що розпочинається за дитсадком і тягнеться до старого воєнкомата). Безпязди.

Опубліковано
Не розумію. Невже вона не кричала? Якщо кричала, то чого люди з будинку не прийшли на допомогу?.. Там же не пустир, не ліс!

Що не знаеш наший народ? Головне нас не чіпають, той і добре. "Наша хата скраю, нічого незнаю"

Опубліковано

Поки грім не вдарить, чоловік не перехреститься.

Нашій владі на повсякденну безпеку людського життя наплювати. В цьому світі кожний має розраховувати тільки на власні сили і сам турбуватись за своїх рідних, а чекати на допомогу зі сторони органів не варто...

Опубліковано
У деяких містах заборонено продавати алкоголь після 23.00 . Прийде дядько - купить -йому продадуть після 23.00, ато не просто дядько а дядько-мент і фсе.. штраф.. позбавлення ліцензії... (хоча можна у аптеці вночі бальзам "Вігор" купувати :) )

Не скажу точно,але здеється для торгівлі спиртним після 23.00 потрібна якась додаткова ліцензія.

В Чернівцях і Тернополі після 23.00 дуже важко знайти точку з спиртним.Навіть барів нічних мало.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...