Перейти до змісту

саморобний лук

oyoyoy

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Виникло бажання зробити дитині лук. Ну в ході роботи хотілося б поділитися практикою і теорією ). Хто робив пишіть...

Опубліковано

в дитинстві робив,брав лозу  d-20, з двох сторін засічки, згинаєш інатягуєш дратвою:lol:...по серединів палки зрізаєш для стріли. стріли з того ж матеріалу але змімаєш кору або з очерету.

впевнени, що  запитували про більш серйозну і досконалу конструкцію але  фішка такого лука у тому, що диитна має це зробити сама. тоді буде толк.

Опубліковано

Из стеклопластиковой арматуры, диаметр 8 - 10. Стрелы из такой же арматуры только тоньше. 

Опубліковано

Є багато відео де роблять лук з ПВХ труб, нагрівають, згинають, обпилюють, фарбують і вигляд дуже і дуже непоганий і силу натягу можна зробити різною.

Хоча в дитинстві робили прості ліщинові, лук мав бути майже в зріст, важко було зігнути вперше, але стріляли файно.

Опубліковано

на місце була поставлена задня частина лижі, яка звісно згиналась набагато гірше.

Дальність польоту стріли була до 42 м.

Опубліковано

фото з цими крилами не маю- якщо цікаво зроблю. Лук виявся дитині важким, а дорослим ___ ))))) супер . Однак політ стріли не задовільняє. 67 м.

Опубліковано

Купив малій колись на ДН типу іграшку, так там лише стріли іграшкові були! Поробив свої і, блін, як справжній! Правда метри не міряв :) Сам лук повнорозмірний, крила з міцного вуглепластику, короче сам набавився :)

Щось типу такого 

Опубліковано

Ну, дати постріляти? 

P.S. Я тобі дав ідею- з чого робити. Бо сам через те пройшов. Тобі лижа краще- тепер від ламелі йдеш до блока- ПОХВАЛЬНО.

Опубліковано
Щойно, oyoyoy сказано:

)) ні - роздивитись, пофотографувати

Забанили в пошуковиках? Дам підказку по блоках. Краще штатів- ніц незустрічав

Опубліковано

якщо чесно в пошуковиках знайшов креслення від руки на сторінці зошита в хрестик і то з однієї сторони. Тому, хочу показати людині яка зможе зробити ексцентрики до нього- що я хочу конкретно.

Опубліковано
On 29.05.2017 at 14:28, oyoyoy сказано:

я не думаю що ламель буде краще пружинити ніж лижа. 

тобто ламель, яка витримує 120-кілограмового дядька з матрасом - не міцніша за лижу? 

Опубліковано
4 хвилин тому, difoto сказано:

А ви точно про лук для дитини тут говорите?

Ми для батьків завжди залишаємось дітьми.

По темі: можливо варто відразу в сторону арбалета дивитись? Заряджати довго, зате далі й точніше стріляє.

Опубліковано
1 година тому, Zheny@ сказано:

тобто ламель, яка витримує 120-кілограмового дядька з матрасом - не міцніша за лижу?

вона ж там не одна...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...