Перейти до змісту

Помогите с девушкой

SergScorprion

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 580
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано
14 6xx - переглядів теми.

популярна штука як не крути... ^_^

це, відімо стада псіхоаналітіків рили інфу для наукових робіт

Опубліковано

Всю тему осилити не вдалось. Підкажіть, хто слідкував: автор за 2 роки знайомства з дівчиною 28-29 років ЗАМІЖ її кликав або хоча б натякав?!

Опубліковано
Всю тему осилити не вдалось. Підкажіть, хто слідкував: автор за 2 роки знайомства з дівчиною 28-29 років ЗАМІЖ її кликав або хоча б натякав?!

Так він її навіть не теєво... :blush: Хоча й радили неоднократно.

Який там заміж :g05:

Опубліковано
Так він її навіть не теєво... blush.gif Хоча й радили неоднократно.

Який там заміж g05.gif

Знаю людей... молодих людей, які зустрічаються уже на протязі восьми років, зі школи тобто. Підозрюю, шо вони теєво і не однократно, але женитись жоден з них не хоче. Такі діла.

Zheny@, підтримую реквест. Афтар, як справи загалом?

Опубліковано
Знаю людей... молодих людей, які зустрічаються уже на протязі восьми років, зі школи тобто. Підозрюю, шо вони теєво і не однократно, але женитись жоден з них не хоче.

Покажіть мені особу жіночої статі, яка 8 років з кимось зустрічається, але "не хоче" заміж, "не хоче" народжувати дітей. Хотілося б поспостерігати за таким унікумом хоча б зі сторони.

Що він не хоче одружуватись, то ніхто не сумнівається, інакше б 8 років не тягнув.

В героя цієї теми приблизно така ж ситуація, але дівчина трапилась менш зговірлива.

Опубліковано

Глянув першу сторінку, клацнув останню! Власне, пора закрити тему і дати всьому спокій. Автор вже, напевно, переймається іншими питаннями.

Хоча, флейму БыТЬ! Розділ зобов’язує))

Опубліковано
Покажіть мені особу жіночої статі, яка 8 років з кимось зустрічається, але "не хоче" заміж, "не хоче" народжувати дітей. Хотілося б поспостерігати за таким унікомом хоча б зі сторони

Forever_Autumn :0024:

Якщо їй вірити, то 8 років зустрічатись вона не хоче так само як і заміж, як дітей... ;)

Опубліковано

ТС, тобі треба фрілансом займатись... сайти, форуми розкручувати... думаю знайдеться багато людей, які будуть платити непогані гроші за твої послуги! в тебе талант все таки)

Опубліковано

я так думаю у них вже мала народитись дитина, згідно дати початку теми (28-4-2008, 11:35)

якщо одинадцять сторінок замало для допомоги з дівчиною, може з парєньком легше вийде :D

Опубліковано
я так думаю у них вже мала народитись дитина, згідно дати початку теми (28-4-2008, 11:35)

якщо одинадцять сторінок замало для допомоги з дівчиною, може з парєньком легше вийде :D

та да...

думаєш чого він не відписує так довго :)  

Опубліковано

то як це правда то потрібно відвідати, місце кума забиваю :))

Опубліковано

то як це правда то потрібно відвідати, місце кума забиваю :) )

малось на увазі

може з парєньком легше вийде

:lol:

• 4 місяця потому...
Опубліковано

Ну ви блін даєте, в мене такі емоції сталися, як я побачив цю тему знову на верху, зайшов, а тут - попандос. Чувак-топікстартер, як особисте життя взагалі, налагодилось? =)

Опубліковано

SergScorprion

Last Seen: 29-04-2009, 17:05

сводку по суицидам с того момента огласите!

ччерт, я волноваться начал.

нафига вы тему подняли?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...