Holy Опубліковано 5 Квітня, 2017 в 08:41 Поділитися #1 Опубліковано 5 Квітня, 2017 в 08:41 Ситуація, така купив відеокарту наложним платежем 1900 грн, виявилась не справною, тестив на трьох машинах з різними материнськими платами, підключав в різні розєми монітор, виймав батерейку, щоб збити настройки біос, вентилятор крутиться, але на монітор немає сигналу. Продавець поки не бере трубку. Які можливі виходи з цієї ситуації? Чи варто кудись звертатися, можливо шкурка вичинки не варта? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Гість rl72 Опубліковано 5 Квітня, 2017 в 08:49 Поділитися #2 Опубліковано 5 Квітня, 2017 в 08:49 Так кинув ОЛХ чи продавець? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Demeter Опубліковано 5 Квітня, 2017 в 08:50 Поділитися #3 Опубліковано 5 Квітня, 2017 в 08:50 а який зміст купувати річ накладним, якщо немає можливості її тут же (на пошті) перевірити? а які тут виходи? якщо продавець знав, що продає труп - то він вже точно вмив руки і трубку й не візьме, якщо не знав - то або поверне гроші і все прекрасно, або скаже що відеокарту "спалив" покупець чи зламала пошта при доставці. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
alexvvv Опубліковано 5 Квітня, 2017 в 08:52 Поділитися #4 Опубліковано 5 Квітня, 2017 в 08:52 2 хвилин тому, Demeter сказано: а який зміст купувати річ накладним якщо немає можливості її тут же (на пошті) перевірити? можуть навіть згорівшу карту не вкласти у посилку Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yu2007 Опубліковано 5 Квітня, 2017 в 08:58 Поділитися #5 Опубліковано 5 Квітня, 2017 в 08:58 5 minutes ago, alexvvv said: можуть навіть згорівшу карту не вкласти у посилку це як? відкриваєш посилку а там ніц нема? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
alexvvv Опубліковано 5 Квітня, 2017 в 08:59 Поділитися #6 Опубліковано 5 Квітня, 2017 в 08:59 Щойно, yu2007 сказано: це як? відкриваєш посилку а там ніц нема? це типу як коробки від айфонів продавали Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Holy Опубліковано 5 Квітня, 2017 в 08:59 Автор Поділитися #7 Опубліковано 5 Квітня, 2017 в 08:59 5 минут назад, rl72 сказал: Так кинув ОЛХ чи продавець? Надіслано від мого X5, використовуючи Tapatalk Продавець 6 минут назад, Demeter сказал: а який зміст купувати річ накладним, якщо немає можливості її тут же (на пошті) перевірити? а які тут виходи? якщо продавець знав, що продає труп - то він вже точно вмив руки і трубку й не візьме, якщо не знав - то або поверне гроші і все прекрасно, або скаже що відеокарту "спалив" покупець чи зламала пошта при доставці. я думаю експерт може сказати, чи вона ремонтувалась раніше і хто винен. це так догадки Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Demeter Опубліковано 5 Квітня, 2017 в 09:03 Поділитися #8 Опубліковано 5 Квітня, 2017 в 09:03 10 хвилин тому, alexvvv сказано: можуть навіть згорівшу карту не вкласти у посилку а за що ж тоді отримувач буде платити гроші при отриманні? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Demeter Опубліковано 5 Квітня, 2017 в 09:05 Поділитися #9 Опубліковано 5 Квітня, 2017 в 09:05 5 хвилин тому, Holy сказано: я думаю експерт може сказати, чи вона ремонтувалась раніше і хто винен. це так догадки ну наприклад експерт скаже що не ремонтувалась і що? щеб такого експерта який би на око міг сказати працює вона чи ні... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
alexvvv Опубліковано 5 Квітня, 2017 в 09:08 Поділитися #10 Опубліковано 5 Квітня, 2017 в 09:08 4 хвилин тому, Demeter сказано: а за що ж тоді отримувач буде платити гроші при отриманні? тут питали навіщо накладний платіж Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Holy Опубліковано 5 Квітня, 2017 в 09:13 Автор Поділитися #11 Опубліковано 5 Квітня, 2017 в 09:13 8 минут назад, Demeter сказал: ну наприклад експерт скаже що не ремонтувалась і що? щеб такого експерта який би на око міг сказати працює вона чи ні... Ти на чій стороні, на моїй чи його)))))? просто замітив зараз, що можливо конденсатор паяли, а він вказував, що не ремонтувалась зрозуміло, значить можна виключати оптиміста і включити песиміста) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
alexvvv Опубліковано 5 Квітня, 2017 в 09:24 Поділитися #12 Опубліковано 5 Квітня, 2017 в 09:24 @Holy є посилання на сторінку оголошення? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Demeter Опубліковано 5 Квітня, 2017 в 09:26 Поділитися #13 Опубліковано 5 Квітня, 2017 в 09:26 8 хвилин тому, alexvvv сказано: тут питали навіщо накладний платіж Будьте уважніші, питали не навіщо взагалі, а навіщо накладний 27 хвилин тому, Demeter сказано: ...якщо немає можливості її тут же (на пошті) перевірити? 5 хвилин тому, Holy сказано: Ти на чій стороні, на моїй чи його)))))? я на стороні тверезої думки. бо тут людська жадібність боляче б'є по ясності розуму (як у 99% випадків шахрайства). моя думка - продаван-мудак, покупцю - подивитись на реквізити відправника (продавця) і полякати його поліцією по телефону (звичайно ж якщо він візьме трубку) і в ПП (поки не заблокує). ну і поскаржитись в ОЛХ, хай блочать його Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Deemon Опубліковано 5 Квітня, 2017 в 09:27 Поділитися #14 Опубліковано 5 Квітня, 2017 в 09:27 а до чого тут олх? людей під там-тамом руки в руки з відяшками кидали, покупець спокусився на халяву, а це солодке слово зазвичай відключає здоровий глузд та тверезе мислення... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Holy Опубліковано 5 Квітня, 2017 в 09:28 Автор Поділитися #15 Опубліковано 5 Квітня, 2017 в 09:28 2 минуты назад, alexvvv сказал: @Holy є посилання на сторінку оголошення? скажіть навіщо, я поки не зв'язався з продавцем, можливо передчасно робити якісь дії раніше відповідав він рано або пізно ввечері Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
продавець111 Опубліковано 5 Квітня, 2017 в 09:29 Поділитися #16 Опубліковано 5 Квітня, 2017 в 09:29 21 минуту назад, alexvvv сказал: тут питали навіщо накладний платіж Багато хто не перевиряе шо прийхало и заказуе наложним.шоб не кинули нічого Не прислали Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
alexvvv Опубліковано 5 Квітня, 2017 в 09:30 Поділитися #17 Опубліковано 5 Квітня, 2017 в 09:30 2 хвилин тому, Holy сказано: скажіть навіщо, я поки не зв'язався з продавцем, можливо передчасно робити якісь дії раніше відповідав він рано або пізно ввечері Ви самі таку тему підняли, а тепер кажете, що може відповість. Продавець давно на лох, інші речі продає? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
продавець111 Опубліковано 5 Квітня, 2017 в 09:39 Поділитися #18 Опубліковано 5 Квітня, 2017 в 09:39 можиш звернутися в мвс може повезе.в знайомих були таки ситуацій вже рік заяви лежать.тільки слідаки миняються наново кожен слідак на допит визивае і все далі не рухаеться Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Holy Опубліковано 5 Квітня, 2017 в 09:40 Автор Поділитися #19 Опубліковано 5 Квітня, 2017 в 09:40 4 минуты назад, alexvvv сказал: Ви самі таку тему підняли, а тепер кажете, що може відповість. Продавець давно на лох, інші речі продає? на OLX с янв. 2016, так, продає процесор і оперативку, але не факт, що відповість, хочу бути підкованим стосовно ситуації пізніше напишу, що до чого. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
alexvvv Опубліковано 5 Квітня, 2017 в 09:45 Поділитися #20 Опубліковано 5 Квітня, 2017 в 09:45 4 хвилин тому, Holy сказано: на OLX с янв. 2016, так, продає процесор і оперативку, але не факт, що відповість, хочу бути підкованим стосовно ситуації пізніше напишу, що до чого. Напишіть з іншого облікового запису щодо іншого оголошення, тоді буде видно чи він відповідає чи ні. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Holy Опубліковано 5 Квітня, 2017 в 10:15 Автор Поділитися #21 Опубліковано 5 Квітня, 2017 в 10:15 Закрив інші об'яви, моє повідомлення не прочитав, вже на дзвінкі на телефон вибиває зразу зайнято (дзвонив з різних номерів) дааа добросовісний продавець, надійся)) і вже видалив акаунт Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dima4s Опубліковано 5 Квітня, 2017 в 10:36 Поділитися #22 Опубліковано 5 Квітня, 2017 в 10:36 21 хвилин тому, Holy сказано: Закрив інші об'яви, моє повідомлення не прочитав, вже на дзвінкі на телефон вибиває зразу зайнято (дзвонив з різних номерів) дааа добросовісний продавець, надійся)) і вже видалив акаунт вітаю .друже. Так і вчаться обережніше купувати в інтернеті. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 5 Квітня, 2017 в 10:36 Поділитися #23 Опубліковано 5 Квітня, 2017 в 10:36 22 хвилин тому, Holy сказано: Закрив інші об'яви, моє повідомлення не прочитав, вже на дзвінкі на телефон вибиває зразу зайнято (дзвонив з різних номерів) дааа добросовісний продавець, надійся)) і вже видалив акаунт мля.. вжк кричалося по 100500 разів, про купівлю на ОЛХ. перевір коли зареєстрований! Менше року - фтопку. 1-2 об'яви - фтопку. Вимагай тести відяхи, бублика і т.д. скріншоти чи краще фото екрана на телефон. Якщо мороз (нєту на чём правєріть, прадал фсё, асталась відяха) фтопку Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yu2007 Опубліковано 5 Квітня, 2017 в 10:43 Поділитися #24 Опубліковано 5 Квітня, 2017 в 10:43 ОЛХ - це доля)) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 5 Квітня, 2017 в 10:45 Поділитися #25 Опубліковано 5 Квітня, 2017 в 10:45 1 хвилина тому, yu2007 сказано: ОЛХ - це доля)) купувати ТЕХНІКУ на ОЛХ, можна лише в тих, хто там давно, і то, лише після того, як нададуть хоча б якісь факти того, що прилад робочий. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.