Перейти до змісту

Допоможіть з вибором вела

OlegSkull

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Если в Луцке, договорись о осмотре в веломастерской, 120 грн- переберут вилку, скажут состояние и чуть сверху - скажут состояние остальных комплектующих.

• Відповідей 206
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Ні, не в Луцьку.

Найшов ще один варіант на ці гроші, що краще обрати на вашу думку.

Він свіжіший і гарніша, але це гібрид.

JxqR14c9Wa8.jpg

AT1-7fhm9FE.jpg

IpFdt5p6w14.jpg

uvMhx5BS5KA.jpg

swQ3KI9qn_g.jpg

8d6bCZINytw.jpg

-5bhJDP0tY8.jpg

Опубліковано

Або розвод, або пижений...

Що обрати??? А ти ще виявляється не визначився?!

Ну все залежить від стилю катання.

Найкомфортніше підвіс

Найшвидше шосер,

а решта все це десь між ними :)

Опубліковано

По правді не визначевся, люблю швидкість, але боюсь заважкий для шосера. Трохи лячно купляти на відстані, обидва велосипеди позиціонуються як привезені з Європи.

Опубліковано

Ага, ти тільки зайди в розділ "стіл знахідок", там стільки їх з "Європейського" міста Луцьк пропало, що страшно 

Опубліковано

Якщо їзда у більшості асфальт - радон більш цікавий, як мінімум по накату і вищій максималці, якщо у пріоритеті ліса, поля, гори, какахи, тут вже МТБ у фаворі

Опубліковано

Фігня то все...

Якщо стануть для тебе:

10 хвилин тому, Deemon сказано:

у пріоритеті ліса, поля, гори, какахи, тут вже МТБ у фаворі

то твоя дупа в скорому часі захоче підвіс ;) 

Я за те щоб мати одночано хартейл найнер/гібрид + підвіс :), але нажаль теперішня купівельна спроможність  і площа проживання диктують свої реалії.

Опубліковано

Ну людині ж не треба 3-4 ровера під кожен напрям, тут головне поцілити у +- оптимальний варіянт.

А так то так, як москалі кажуть - лучшее враг хорошего...

Опубліковано

Сьогодні Радон привезуть в Луцьк, там і пощупаю і провірю. Їздити планую майже щодня на роботу по 15 км в одну сторону, по болотам рідко, як виберусь в поля то Радона думаю вистачить на мої потреби.

Опубліковано
5 часов назад, Ukrainec сказал:

Рама + гальма вартують більше грошей.

відколи асера чи алівіо гідра та гібридна рама коштують 10-ку? 

Рама на барахолі максимум 100 доларів та гальма 1200-1600 нові якщо пошукати

Опубліковано

Де можна провірити номер рами?

Стан чудовий, накат супер.

Комплектація на німецькій

Rahmen Scart Series Alu Super Strong
Farbe black/anthrazit
Steuersatz FSA No.10
Gabel Suntour NCX
Federelement 63mm
Bremsen Shimano A-M395 180/160
Vorbau Race Face Ride
Lenker Race Face Ride Riser 685mm
Griffe Radon Schraubgriff by Velo
Sattel Radon Cross by Velo
Sattelstütze Race Face Ride 27,2*375
Kurbel Shimano FC-T551 48Z, 10-speed, 175mm
Tretlager/Innenlager attached
Schaltwerk Shimano XT RD-T780, 10-speed
Schalthebel Shimano Deore SL-M610
Umwerfer Shimano XT FD-T780, 10-speed Topswing 34,9mm
Kassette Shimano Deore CS-HG62, 10-speed, 11-34
Kette Shimano CN-HG54, 10-Speed
Reifen Rapid Rob
Naben Shimano SLX
Speichen DT Swiss
Felgen ALEX EN24
Pedale Nicht im Lieferumfang enthalten!
Gewicht Komplettrad ab 12,2 Kg

IMG-3630efc6e117f56f6af9c7f3765c0b45-V.jpg

• 1 рік потому...
Опубліковано

4 годин тому, FishHunter сказано:

Друзі, допоможіть будь ласка порадою.

Хочу купити найнер, для прогулянок за містом по легкому бездоріжжю, бюджет 500-600$

Раніше з МТБ-велосипедами справи не мав, тому не дуже в них розбираюсь.

Саме питання полягає в наступному - що краще взяти за дану суму, велосипед з модним обвісом, але не розкрученого бренду як от наприклад CYCLONE SLX PRO 29" 2018 з навісним SHIMANO DEORE, чи брати велосипед іменитого бренду, але з низькосортним навісним, типу Cube Aim Pro 29  ???

Знаю що за цю суму можна взяти нормальний велосипед б/у, але б/у однозначно не хочу.

БУДУ ДЕЖЕ ВДЯЧНИЙ ЗА ДОПОМОГУ !!!

Чому не 26" або 27,5"? Для легкого бездоріжжя краще маневреність, ніж накат. 

З приводу "Циклона" за посиланням: гальма - ноу нейм, вилка "повітряна" ноу нейм, ніхто не перебере після 1 к пробігу. Для початку обвісу рівня Shimano Acera вистачить, кажу з власного досвіду. 

Опубліковано
48 минут назад, Vadimm сказал:

З приводу "Циклона" за посиланням: гальма - ноу нейм, вилка "повітряна" ноу нейм, ніхто не перебере після 1 к пробігу. Для початку обвісу рівня Shimano Acera вистачить, кажу з власного досвіду. 

Ну я б не сказав що тормоза ноу-нейм, Shimano BR-M395 нормальна бюджетна гідра. А по поводу вилкі, то вже краще повітряний ноу нейм, ніж якийсь пружинний сантур чи РСТ.

Опубліковано
2 часа назад, Vadimm сказал:

Чому не 26"

тому що стандарт вмер. зараз є сенс брати 29 або 27,5. 

2 часа назад, Vadimm сказал:

гальма - ноу нейм, вилка "повітряна" ноу нейм, ніхто не перебере після 1 к пробігу

вилка тіпа сантура повітряного тільки =виглядає як фокс, гальма нормальні і їх потужності цілком достатньо щоб з не привички вийти через рульку. 

7 часов назад, FishHunter сказал:

Друзі, допоможіть будь ласка порадою.

Хочу купити найнер, для прогулянок за містом по легкому бездоріжжю, бюджет 500-600$

Раніше з МТБ-велосипедами справи не мав, тому не дуже в них розбираюсь.

Саме питання полягає в наступному - що краще взяти за дану суму, велосипед з модним обвісом, але не розкрученого бренду як от наприклад CYCLONE SLX PRO 29" 2018 з навісним SHIMANO DEORE, чи брати велосипед іменитого бренду, але з низькосортним навісним, типу Cube Aim Pro 29  ???

Знаю що за цю суму можна взяти нормальний велосипед б/у, але б/у однозначно не хочу.

БУДУ ДЕЖЕ ВДЯЧНИЙ ЗА ДОПОМОГУ !!!

циклон хоч вилка китай, але в усьому іншому це нормальний вел. нормальні гальма і навіска, а от куб бо який треш за такі гроші. 

раджу глянути ще б/у ринок там за такі гроші можна досить веселий вел взяти з якимось рокшоксом типу ХС32 чи рекон

Опубліковано
22 годин тому, TisaK сказано:

Ну я б не сказав що тормоза ноу-нейм, Shimano BR-M395 нормальна бюджетна гідра.

Перепрошую, не подивився фотки, глянув лише характеристики по списку.

22 годин тому, FishHunter сказано:

У мене ріст 186 см., на 26 колесах я виглядаю трохи дибілкувато

В мене зріст 184, ростовка рами 21", і ще ніхто не казав мені що я виглядаю на 26х колесах дибілкувато)))

20 годин тому, sanbOK сказано:

тому що стандарт вмер. зараз є сенс брати 29 або 27,5. 

Знайомий продавець нових велосипедів каже що найбільше останні кілька років продає саме 26". На 29 колеса був пік популярності кілька років назад, і продажі їх на даний момент далекі від колишніх. Ну це його статистика,  в інтернет магазинах 27,5 та 29" більш поширені.

Опубліковано
1 час назад, Vadimm сказал:

останні кілька років продає саме 26"

Залишки треба ж розпродати:glare:

1 час назад, Vadimm сказал:

В мене зріст 184, ростовка рами 21", і ще ніхто не казав мені що я виглядаю на 26х колесах дибілкувато)))

ох бльо ... під ваш ріст взагалі L-ку треба:mellow:. В мене знайомий так само при зрості 165-168 їздив на 21 рамі і казав, що так зручно, а потім М-ку купив і зараз нарадуватись не може ... при тому що колеса в обох випадках 26-і

Опубліковано
3 годин тому, Vadimm сказано:

Знайомий продавець нових велосипедів каже що найбільше останні кілька років продає саме 26". На 29 колеса був пік популярності кілька років назад, і продажі їх на даний момент далекі від колишніх. Ну це його статистика,  в інтернет магазинах 27,5 та 29" більш поширені.

Знайомий часом не на Варшавці торгує всякими : протурами, циклонами, аванті? Бо там звісно самий ходовий товар 24"/26".

Опубліковано
4 хвилин тому, FishHunter сказано:

26 колеса однозначно не розглядаю, тай вибору великого уже немає. 

27,5 або 29 :smile-zachot:

От тільки би з моделью велосипеда оприділитись...:sm128:

Прайд онлі! ціна/якість - найкращий вибір.

А там визначайся...

Опубліковано
11 хвилин тому, Ukrainec сказано:

Знайомий часом не на Варшавці торгує всякими : протурами, циклонами, аванті? Бо там звісно самий ходовий товар 24"/26".

ні, не на базарі

Опубліковано

Звучала порада на рахунок купівлі б/в. В цій справі новачку не так вже й легко: гортаючи регулярно олх - на велосипеди з +/- однаковим обвісом, маркою та іншими характеристиками - ціна може коливатися дуже суттєво. І нутром чую, що справа у більшості залежить від "хотєлки" продавця, а не дійсно має підставу. Навіть приїхавши на зустріч не завжди можна оцінити усі нюанси б/в велосипеда (друг жалівся, що у "майже новому" велосипеді виявився розбитим/розбовтаним передній аморт.)

До чого це я: раптом хтось знає перевірених продавців - дайте знати ;) (потрібен другий мтб 500-700$)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...