Перейти до змісту

Сьогоднішня чергова ДТП - 2017

Гість rl72

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
4 годин тому, Barkas сказано:

Але як і куда так треба спішити,щоб так змяти авді і щоб її викинуло за межі АЗС.... Нащо в місті так пекти.....

Кажуть, погано стало!

• Відповідей 607
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

У Луцьку іномарка збила пішохода

У Луцьку авто Міцубісі червоного кольору збило пішохода.

Про це у Фейсбуці повідомив Сергій Кушнір.
"На Рівненській збили пішохода", - йдеться у дописі чоловіка.
На світлині бачимо легковик Міцубісі червоного кольору, а також карету швидкої.
На місці також працюють поліцейські

"Близько 12 години по вул. Рівненській відбулося ДТП з потерпілими. Було встановлено, що жінка перебігала дорогу у невстановленому місці".

Жінку з місця автопригоди забрала швидка з попереднім діагнозом: закрита черепно-мозкова травма і струс мозку.

original-photo.jpg

Опубліковано
1 година тому, Jack сказано:

У Луцьку іномарка збила пішохода

У Луцьку авто Міцубісі червоного кольору збило пішохода.

Про це у Фейсбуці повідомив Сергій Кушнір.
"На Рівненській збили пішохода", - йдеться у дописі чоловіка.
На світлині бачимо легковик Міцубісі червоного кольору, а також карету швидкої.
На місці також працюють поліцейські

"Близько 12 години по вул. Рівненській відбулося ДТП з потерпілими. Було встановлено, що жінка перебігала дорогу у невстановленому місці".

Жінку з місця автопригоди забрала швидка з попереднім діагнозом: закрита черепно-мозкова травма і струс мозку.

original-photo.jpg

от цікаво, хто в таких ситуаціях винен в кінцевому результаті? пішохід чи повісять на водія?

Опубліковано
1 минуту назад, AlChi сказал:

от цікаво, хто в таких ситуаціях винен в кінцевому результаті? пішохід чи повісять на водія?

Звичайно ж повісять на водія. В нас пішоходи не несуть ніякої відповідальності, як завжди будуть казати що "водій не обрав оптимальної швидкості, був не уважний і т.д." 

Хоча перед тим як переходити, кожен мусить переконатись в тому що він нікому не буде заважати.

Опубліковано
18 хвилин тому, Amor сказано:

Звичайно ж повісять на водія. В нас пішоходи не несуть ніякої відповідальності, як завжди будуть казати що "водій не обрав оптимальної швидкості, був не уважний і т.д." 

Хоча перед тим як переходити, кожен мусить переконатись в тому що він нікому не буде заважати.

так отож....

я пригадую тільки один випадок, колись по Аверсу показували, як збили жінку біля Там-Тама, яка переходила на забороняючий для неї сигнал світлофора. в результаті була винна вона і мусила відшкодувати збитки за авто. Так вона була така обурена, типу мене ж збили, а я ще й платити маю???

Опубліковано
12 минуты назад, Amor сказал:

як завжди будуть казати що "водій не обрав оптимальної швидкості, був не уважний і т.д." 

не врахував дорожньої обстановки.

13 минуты назад, Amor сказал:

це біля явора-іміджа ?  там взагалі переходити не можна

Опубліковано
15 минут назад, Такер сказал:

не врахував дорожньої обстановки.

На пішоходів теж розповсюджується це правило, так як вони також являються учасниками дорожнього руху.

Опубліковано
49 хвилин тому, AlChi сказано:

так отож....

я пригадую тільки один випадок, колись по Аверсу показували, як збили жінку біля Там-Тама, яка переходила на забороняючий для неї сигнал світлофора. в результаті була винна вона і мусила відшкодувати збитки за авто. Так вона була така обурена, типу мене ж збили, а я ще й платити маю???

Таке буває? Я думав завжди винен тільки водій. :(

Опубліковано

Хороший відеореєстратор + хороший адвокат = profit. Бо як почнуть доказувати, що ти не відразу почав гальмувати, що ти ще щось. Власного досвіду на щастя не мав, але спеціально читав статті на цю тему з реальними випадками і судами, то треба бути дуже обережним і робити все ідеально до ДТП (адекватно їздити, поставити відеореєстратор), в момент ДТП і відразу після ДТП. Законодавство в нас "сурове" :) 

Опубліковано

Перехрестя К.Карого-Дубнівська. Метрів за 5 до світлофора до перехрестя, в правому ряду (для руху прямо/напрво) стоіть Ланос, якому в ліву передню фару віхав, правою передньою фарою, бмв на бляхах. Не було б дивно, якби вони так зустрілись на перехресті, але ж не за 5-6 метрів до перехрестя

Опубліковано
17 минут назад, rl72 сказал:

Перехрестя К.Карого-Дубнівська. Метрів за 5 до світлофора до перехрестя, в правому ряду (для руху прямо/напрво) стоіть Ланос, якому в ліву передню фару віхав, правою передньою фарою, бмв на бляхах. Не було б дивно, якби вони так зустрілись на перехресті, але ж не за 5-6 метрів до перехрестя

Теж бачив цю ситуацію. Я їхав від рівненського мосту в сторону Рованців, об'їзджав цю парочку... Все ламав голову - як, як те бмв в'їхало в деу? І навіть ще не бачивши номера бехи, передчуття мене не обмануло... БМВ на литовських номерах...і чому я не здивований..?

Опубліковано
5 хвилин тому, Юріч сказано:

Теж бачив цю ситуацію. Я їхав від рівненського мосту в сторону Рованців, об'їзджав цю парочку... Все ламав голову - як, як те бмв в'їхало в деу? І навіть ще не бачивши номера бехи, передчуття мене не обмануло... БМВ на литовських номерах...і чому я не здивований..?

тут хіба такий варіант, що бмв дало газу, вийшов в дріфт (занос), і вилетів на зустрічку... бо інакше  не знаю, як там можна майже під кутом 90град до нарпямку руху опинитись. пошкодження вроді й не сильні

Опубліковано

Вчора в Струмівці біля *Вулика* бус *Мерс* не поступився дорогою жигулю 2 .Я поки зупинився,вже встигли жінку з ДИТИНОЮ на руках,яка сиділа СПЕРЕДІ! витягнути з Жигулів.Жигуль димить,бензин розлився,в сорочці родились ,що не спалахнуло.

AMBA0127.MOV_000034557.jpg

Опубліковано

точно бус не поступився? Ти це бачив? Бо по положенню машин і пошкодженях мені здалося, що Жигуль догнав Мерса, котрий, можливо, зупинився перед пішоходним...

Опубліковано

30хв. тому, горів "очкарик" на Перемоги біля мосту. 

Водії допомагали вогнегасниками. Потім копи намалювалися і пожежники. 

Опубліковано

Перехрестя Відродження і Рівненької. Пів бмв ніц, а опель в будівельному паркані недобудованого ТЦ.

Опубліковано
39 minutes ago, Zeuss said:

Перехрестя Відродження і Рівненької. Пів бмв ніц, а опель в будівельному паркані недобудованого ТЦ.

Судячи з новин і фото, в паркані якийсь майстер "паркура на тротуарі", якого увігнав туди Опель, якого виштовхнуло на тротуар БМВ.

Опубліковано

НА ПРОСПЕКТІ ПЕРЕМОГИ У ЛУЦЬКУ ВЕЛОСИПЕДИСТ ПОТРАПИВ ПІД КОЛЕСА

Цитувати

На проспекті Перемоги легковик «Опель Вектра», рухаючись із Соборності, збив велосипедиста.

ДТП сталася о 17:06 у середу, 29 березня, інформує власкор Район.Луцьк.

Як розповів водій, він на зелений сигнал світлофора повернув на вулицю Грибоєдова, а назустріч йому їхав велосипедист, який рухався на Перемоги. У результаті велосипедист потрапив під колеса легковика та отримав струс мозку і забій лівого плеча. Наразі він знаходиться в шоковому стані.

Слідчі встановили, що водій Опеля їхав зі сторони «Там Таму». Відповідно до правил ПДР, тут водій мав пропустити велосипедиста. При цьому повертати на Грибоєдова з проспекту Перемоги не можна.

За словами слідчих, велосипедист не порушував правил. Його стан погіршився, тому потерпілого госпіталізували.

Поки що нікого не затримали, за зовнішніми ознаками водій тверезий, але у нього «прихопило» серце, прибула швидка надати йому допомогу. Місце зіткнення позначили крейдою.

На машині – пошкодження переднього бампера і номерного знака. Деталі пригоди з’ясовують.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...