Перейти до змісту

Сьогоднішня чергова ДТП - 2017

Гість rl72

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 607
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
37 минут назад, Driver сказал:

Як мене колись вчив досвідчений дядько - коли ти збираєшся робити поворот наліво і чекаєш, щоб пропустити зустрічні автівки, НІКОЛИ не повертай колеса, тримай їх прямо доти, поки всі зустрічні проїдуть і ти вже готовий будеш здійснювати поворот. Цінна порада.

Опубліковано
24 минуты назад, Юріч сказал:

Як мене колись вчив досвідчений дядько - коли ти збираєшся робити поворот наліво і чекаєш, щоб пропустити зустрічні автівки, НІКОЛИ не повертай колеса, тримай їх прямо доти, поки всі зустрічні проїдуть і ти вже готовий будеш здійснювати поворот. Цінна порада.

Недавно читав 10 порад автомобілістам і там вона була.

Опубліковано
21 минуту назад, volks сказал:

Недавно читав 10 порад автомобілістам і там вона була.

тепер буде знати і всім падружкам розкаже (водітєль постраждалого тз)

Опубліковано

Толкова порада.

Доречі давно для себе відмітив, що дЕбілів на дорогах значно побільшало і вічливість впала в рази.

З недавнього і не дуже приємного.

В Пн довелося виїжджати з Яровиці (складів) в напрямку кільця. Хоч би одна сука пригальмувала і дала виїхати.

Сам пропускаю в таких випадках і від інших чекаю тогож, але дедалі менше за кермом толкових - збільшилася кількість прокладок. Чекав хвилин десять бо потік або на набережну, або з набережної (особливо коли правий ряд підчистили від сміття і ям). Врешті утворилася черга, бо з набережної одне авто повертало на склади, а проїзд заблокований мною і фурою, що розвантажувалася і ця черга закрила мені огляд справа.

Врешті дочекався вікна зліва і спробував проскочити і ледь не отримав в бік від автівки, котра йшла в правому ряду з набережної і була не в полі зору. Добре, що вона встигла відтормозитись, але питається куди летіти в таку погоду особливо коли бачиш, що твій ряд вільний, але автівки в лівому стоять перед заїздом на Яровицю.

Опубліковано
9 минут назад, S30 сказал:

В Пн довелося виїжджати з Яровиці (складів) в напрямку кільця. Хоч би одна сука пригальмувала і дала виїхати.

це тіпа з залізничної? бо вул. Яровиця ще є напроти, там де заправка і автосервіс, а ти живеш на обленерго.

Треба брать на озброєння метод жипастих мажоров абєзпєчєних людей на джипах і не тока, включив мігалкі виїхав на пів дороги, пререкрив рух, дождався коли з права афієвші лохі стануть рассмотрєть твій маневр і спокійно, під аплодісмєнти публікі, повернув ліворуч

правда, треба мати джип ілі шота тіпа і крутиє яйца і звязок з абщєствєнностями

Опубліковано

Чесно кажучи, із жахом дивлюсь на теперішній рух авто вже з місяць. Хамлять, підрізають, негласні правила хорошого тону просто ігнорять. Про пішоходів взагалі мовчу - на переході не пропускають у 90% випадках, а часто ще й газують за/перед тобою. На регульованому!

Що сталось? ІМХО поліція в Луцьку дала слабину. Її НЕМА на дорозі. Показовий приклад - сьогоднішня аварія маршрутки і буса на Ковельській. Стояли НЕ МЕНШЕ 2 годин до приїзду поліції!

P.S. Пішоходи, будьте уважні і відповідальні. На дорозі перебір автобидла!

Опубліковано
47 minutes ago, volker78 said:

правда, треба мати джип ілі шота тіпа і крутиє яйца і звязок з абщєствєнностями

жжош, падонок))

шкода, що в мене немає невістки з білим амароком, ну шоб взять на озброєння твій метод))

Опубліковано
34 минуты назад, LIROL сказал:

Чесно кажучи, із жахом дивлюсь на теперішній рух авто вже з місяць. Хамлять, підрізають, негласні правила хорошого тону просто ігнорять. Про пішоходів взагалі мовчу - на переході не пропускають у 90% випадках, а часто ще й газують за/перед тобою. На регульованому!

Що сталось?

но-но только спокойствіє, ще нічого не сталось, дінозаври не вимерли, а вабще-то ми - Європа! так шо, скоро там так само буде ;)

я, лічно коли їду, то разговаріваю сам з собою як таксіст з брат 2...

Опубліковано
5 минут назад, yu2007 сказал:

жжош, падонок))

шкода, що в мене немає невістки з білим амароком, ну шоб взять на озброєння твій метод))

то не я, то кайот мене навчив, він бачив що так дєлают :)

я поки збираю на джип, штукі не хватає, грн, то поки може ланос перероблю під джип, сварка є..

Опубліковано
On 24.10.2017 at 08:47, Oli сказано:

Від ТамТам до Анамандріі 25хв

Шевроле Бляха Додж...

я якраз в маршрутці 17 їхав від Старого ринку. Доїхали до місця ДТП, і назустріч по зустрічній (бо два ряди стоять) зі сторони моста від Соборності швидка з мигалками і сиреною, маршрутчик відгальмовується, щоб пропустити швидку. Тут же нас обїзжає якийсь перець на корейському недожипі Ссаньйонг і блокує проїзд швидкої. ну дуже він спішив.

Далі їдем, спуск з моста направо на Карпенка-Карого. Із зустрічного ряду (від Соборності в сторону моста) через двійну суцільну два авто з тих що я бачив, водії яких не змогли витримати, звернули  в той же зїзд на Карпенка-Карого

Опубліковано
5 minutes ago, MANJAK11 said:

джип не на дорозі, джип в голові , перефразовуючи відомого класика

ага, знаю я цього класика, @jack74 в нього поганяло,

це ж він писав, що бляхи не на дорозі, бляхи в голові )))

п.с. п'ятниця на борді))

Опубліковано
37 минут назад, volker78 сказал:

я поки збираю на джип, штукі не хватає, грн....

Отак збираєш, збираєш на джип, потім хєрась! купив біляша на зупинці і знов все по новій :D.

Опубліковано
1 година тому, LIROL сказано:

Що сталось? ІМХО поліція в Луцьку дала слабину. Її НЕМА на дорозі. Показовий приклад - сьогоднішня аварія маршрутки і буса на Ковельській. Стояли НЕ МЕНШЕ 2 годин до приїзду поліції!

P.S. Пішоходи, будьте уважні і відповідальні. На дорозі перебір автобидла!

1. Я завжди наголошую каолегам і друзям і часто роблю зауваження іншим учасникам дорожнього руху, що окрім ПДР мають діяти "правила хорошого тону", тоді й заторів меншає, і на парковках не впоперек стають і т.п... Дружина моя часто критикує: Воно тобі треба? - ТАК! Треба! Своїми зауваженнями я добився, що на парковці неподалік офіса стає 7 машин, а не 5 !, коли паркуються, як олені.

2.Поліції дорожньої реально немає; виїзджають хіба на ДТП. Це прикро.

3. Не завжди, але, як правило,  пропускаю автівки, що маневрують "на ліво" - дивлюсь по ситойовіні: він один, чи вже черга зібралась... 

Десь так.

Опубліковано
7 часов назад, Volyniaka сказал:

окрім ПДР мають діяти "правила хорошого тону",

Коли я весною в церкві, де вчать моралі і тільки хорошому, бачив як люди готові були розтоптати один одного по дорозі до сповіді і мало морди не били один одному, то зрозумів, що на дорозі чекати якоїсь елементарної взаємоповаги взагалі немає сенсу. Яскравий приклад - рампа Нової пошти о 17-18 годині. Поки я випускаю машини, що виїжджають, то декілька оленів обов'язково мене об'їжджають і вскакують переді мною. 

Опубліковано
11 годин тому, volker78 сказано:

це тіпа з залізничної? бо вул. Яровиця ще є напроти, там де заправка і автосервіс, а ти живеш на обленерго.

Це тіпа з виїзду зі складів де оліюцукормуку та інше продають (ці склади в народі яровицею звуть).

Як би з залізничної, то пів біди. Там можна вирулити, бо перед переїздом більшість скидає швидкість.

І живу я не на обленерго, але то таке.

А жип це канєчьно класно, але на біляші , сцуко, все йде.:)

Опубліковано
13 годин тому, volks сказано:

Коли я весною в церкві, де вчать моралі і тільки хорошому,...

Соррі, але я ніяк не пов'язую мораль з церквою. Хочеш бути ЛЮДИНОЮ - будь нею! (це не персонально, звісно, а взагалі)

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Близько 19:30 на Винниченка (біля в'їзду до Майдану) збили велосипедиста. Бачив лише понівечений велосипед і авто на аварійці.

Опубліковано
9 годин тому, fedot сказано:

Близько 19:30 на Винниченка (біля в'їзду до Майдану) збили велосипедиста. Бачив лише понівечений велосипед і авто на аварійці.

У ЛУЦЬКУ АВТОМОБІЛЬ ЗБИВ ВЕЛОСИПЕДИСТА

Опубліковано

У РЕАНІМАЦІЇ ВЕЛОСИПЕДИСТ, ЯКИЙ П’ЯНИМ ПОТРАПИВ У ДТП В ЛУЦЬКУ

Цитувати

Так, керуючи велосипедом в стані алкогольного сп’яніння, 27-річний лучанин не впорався з керуванням та впав на проїжджу частину.

У результаті падіння чоловік отримав тілесні ушкодження, його госпіталізували у відділення реанімації Луцької міської клінічної лікарні.

не просто впав на проїжджу частину.

їхав тротуаром, зачепив кермом стовпа, впав на проїжджу частину під колеса "Газелі"

Опубліковано

Водії та пішоходи - будьте уважні, та обережні в нічний час, особливо зараз, коли мряка і нічого не видно на дорозі. На Набережній бачив наслідки аварії - хтось перебігав дорогу в не призначеному місці і побіг відразу на небо :( ....

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...