Перейти до змісту

Стидоба України (самокритика)

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
19 минут назад, Cherman сказал:

Бо треба нормальним власникам продавати. Коли продаєш українському олігарху, то дуже наївно чекати якихось успіхів.

Нормальные- это таксисты с президентскими амбициями? И продать или отдать?

• Ха-ха 1
Опубліковано
1 час назад, Cherman сказал:

Забий. Ахмєтов - найкращий власник, який тільки міг бути в Укртелекома.

Реально собственники держат бизнес ради прибыли или для хобби.  Если бизнес не приносит прибыли в среднесрочной перспективе от него избавляются.

Опубліковано (змінено)
1 час назад, Cherman сказал:

Ти кажеш про цивілізований світ. А, якщо в Україні вигідно купити у держави, то часто прибуток у середньостроковій чи довгостроковій перспективі не розглядається(особливо, коли приватизоване потребує вкладень). Можна просто трохи подушити "останні соки", а потім продати площі, будівлі, рухомий склад і ще вийти в плюс.

А ты бы не продавал активы, которые не приносят и не принесут деньги, кроме как продать, сдать в аренду? А если аренда даже не покроет расходы на ремонт и содержание. Частный бизнес более решительный в этом случае, особенно опытный. У нас риски гораздо больше чем в развитых странах. 

Вот интересно за Укрпочтой (огромная махина советская) наблюдать, поставили дорогого управленца, много плюют в его сторону, но видно сдвиги в лучшую сторону. Пс. Сууука посылка нужная в киеве зависла.(((

Змінено користувачем romanc
Опубліковано
28 минут назад, Cherman сказал:

Я казав про активи, які можуть приносити прибуток, але це власників не цікавить, бо треба вкладати кошти і нести певні ризики.

Конечно, оцениваются риски вложения денег, а они очень большие + у нас кредиты очень дорогие, опять же из-за больших рисков. До того же Смилянского дошло, что нет смысла ремонтировать транспорт укрпочты, а нужно заменять на новый с гарантией и нашел где занять на это деньги под небольшой процент, что нужно делать полный капремонт отделения, брендировать, выходить на новые позиции по перевозкам, а не жить за счет доставки пенсий.

• +1 1
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

Кандидат ківових наук:

Кива під наглядом "тітушок" захистив кандидатську: остаточне рішення за МОН

Розганяти ту совкову науку і тих дерев'яних проффесорів та акадєміків потрібно.

Опубліковано (змінено)

3 годин тому, sergkots сказано:

Кандидат ківових наук:

реакція правильних науковців:

Цитувати
3 квітня 2014 року мені присудили науковий ступінь кандидата медичних наук.
Сьогодні Ілля Кива захистив кандидатську дисертацію.
Комісія з 13 членів одноголосно проголосувала «За».
Зважаючи на це, мені надалі соромно називатись кандидатом наук. Це звання остаточно дискредитовано.
Прошу вважати це офіційною заявою з вимогою позбавити мене наукового ступеня кандидата медичних наук.
Закликаю інших кандидатів та докторів наук вчинити аналогічно і не йти на компроміси із совістю.
Лише так у нас може з’явитись шанс на науку, за яку нам не буде соромно перед нашими нащадками.

spacer.png

підтримую... респект...

Змінено користувачем Basil
  • Ха-ха 1
  • +1 3
Опубліковано
6 часов назад, Basil сказал:

Смішно це читати. Можливо в медичній сфері(надіюсь) - це перший випадок незаслуженого звання. 

Але в інших "науках" таке не рідкість. Я вже мовчу про сотні тисяч незаслужених або проданих дипломів.

Опубліковано
7 часов назад, Basil сказал:

spacer.png

підтримую... респект...

Ты тоже отказался от научного звания?

• Ха-ха 1
Опубліковано
1 час назад, volks сказал:

Смішно це читати. Можливо в медичній сфері(надіюсь) - це перший випадок незаслуженого звання. 

Але в інших "науках" таке не рідкість. Я вже мовчу про сотні тисяч незаслужених або проданих дипломів.

Так Кива не медик, а по управлению вроде защищал, типа "менагер"

Опубліковано
37 минут назад, weldermaster сказал:

Йому більше всього дали доктора філософії. Кандидата наук вже давно не видають.

Дохтор " а попиздеть.."

Опубліковано
4 часа назад, romanc сказал:

Так Кива не медик, а по управлению вроде защищал, типа "менагер"

То тим більше. Таких кандидатів щороку тьма захищається. І його до цього часу це не хвилювало.

• +1 1
Опубліковано
В 27.04.2021 в 11:10, volks сказал:

То тим більше. Таких кандидатів щороку тьма захищається. І його до цього часу це не хвилювало.

https://www.pravda.com.ua/rus/news/2021/04/27/7291687/

• +1 1
Опубліковано
Страшна ПРАВДА !
У 2018 році місцеві суди ухвалили ВИПРАВДАЛЬНІ ВИРОКИ у 0,76 % випадків. Менше ОДНОГО відсотка невинних на думку суддів!
США за 2012 рік - 7% виправдальних вироків.
ЄС – понад 25 %
СРСР за часів наймасовіших політичних репресій у 1935–1939 роках у середньому ухвалювалося близько 12 % виправдальних вироків !!!
У Російській Федерації показник виправдань на порядок вищий – у 2013 році кількість виправдальних вироків становила 4,5 % - в П'ЯТЕРО ЧАСТІШЕ НІЖ У НАС !!!
На сайті Верховної Зради розміщено Дисциплінарний статут прокуратури України, серед "проступків, які порочать працівника прокуратури" є "Винесення виправдувального вироку" !!!!
Це означає, що наступні півроку він не отримуватиме премію, а це часто 30 - 40 % зарплатні.
В Україні 1500 громадян засуджених на ДОВІЧНИЙ ТЕРМІН !
Як думаєте в ті нещасні 0.8% виправдань - скільки входить справ по чиновниках і самим "правоохоронцям"?
Агов Народ - СХАМЕНІТЬСЯ ! У Вас менше пів відсотка надії на виправдання коли, не дай Боже, потрапите до рук "правоохоронців"!
Які тут "реформи", ЯКІ ДО БІСА ! Це тупо КАТИ у мантіях і у погонах мвс! Гірше НКВДистів, в рази гірше!
Таку Державу побудували що волосся дибки стає!
Посилання -

@nickel  пам'ятаєш як ти мені за суди писав, що я типу не в курсі і при зе все змінилось? 
  • -1 1
Опубліковано
2 часа назад, sergkots сказал:
Страшна ПРАВДА !
У 2018 році місцеві суди ухвалили ВИПРАВДАЛЬНІ ВИРОКИ у 0,76 % випадків. Менше ОДНОГО відсотка невинних на думку суддів!
США за 2012 рік - 7% виправдальних вироків.
ЄС – понад 25 %
СРСР за часів наймасовіших політичних репресій у 1935–1939 роках у середньому ухвалювалося близько 12 % виправдальних вироків !!!
У Російській Федерації показник виправдань на порядок вищий – у 2013 році кількість виправдальних вироків становила 4,5 % - в П'ЯТЕРО ЧАСТІШЕ НІЖ У НАС !!!

Логіка в нашого суду проста: той хто мав чим порішати до суду не доходить, а якщо нема грошей на порішати - значить винен.

• +1 1
Опубліковано
1 година тому, Bliksss сказано:

@sergkots є статистика за 2019-2020 роки?

В посиланні є ці роки

http://khpg.org/1602076536

І тут є:

https://protocol.ua/ua/statistika_vipravduvalnih_virokiv_uhvalenih_rayonnimi_sudami_m_odesi_za_2020_rik/

Цитувати

Можна стверджувати, що відсоток виправдувальних вироків ухвалених районними судами м.Одеси не становить і 2%. Наприклад за 2019 рік районні суди Одеси ухвалили 1573 вироки, з них 26 виправдувальні, що становить 1,65 %.

За 2020 рік, з загальної кількості ухвалених вироків – 1338, районні суди Одеси ухвалили 24 виправдувальних вироки, що дорівнює 1,8%.

Може хтось вірить, що десь на краще суди змінились? :)

• Ха-ха 1
Опубліковано (змінено)
8 годин тому, sergkots сказано:

Може хтось вірить, що десь на краще суди змінились? 

не я, це - точно ))

колись, років 10 тому, розмовляв на цю тему з одним суддею,  на жаль вже не пам'ятаю що сказав... але, щось таке, що не дуже піддається логіці.

хоча, в нас і люди такі, що коли їм пропонують умовне покарання - то вони і виправдовуватись не будуть, так простіше і дешевше.

Змінено користувачем Bliksss
  • +1 1
Опубліковано
12 часов назад, sergkots сказал:
@nickel  пам'ятаєш як ти мені за суди писав, що я типу не в курсі і при зе все змінилось

Не пам'ятаю, не міг я такого написати. Тицьни носом.

Опубліковано
1 година тому, nickel сказано:

Не пам'ятаю, не міг я такого написати. Тицьни носом.

Не принципово, то не є претензія до тебе.

Опубліковано (змінено)
В 29.04.2021 в 20:11, sergkots сказал:

пам'ятаєш як ти мені за суди писав, що я типу не в курсі

кака било кака осталось, ібо 

https://novayagazeta.ru/news/2020/05/15/161495-chislo-opravdatelnyh-prigovorov-v-rossii

нахєр же перевіряти те що постиш, правда ?

тобто це щось міняє, що через Гулаг пройшли 20 мільйонів, а не 22 ?

Змінено користувачем MANJAK11

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...